You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Formula One
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 212K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Νέα κόντρα στη Mercedes
Ο Χάμιλτον αρνήθηκε να αφήσει τον Ρόσμπεργκ να περάσει κόντρα στις εντολές της Mercedes στη διάρκεια του Grand Prix της Ουγγαρίας.
Στον 47ο γύρο του Grand Prix της Ουγγαρίας, ο Βρετανός πιλότος, που εκείνη τη στιγμή ήταν δεύτερος, δέχτηκε εντολή να αφήσει τον Γερμανό ομόσταβλό του, που ήταν τρίτος, να περάσει. Ο λόγος; Ο Ρόσμπεργκ είχε να κάνει ένα ακόμη πιτ στοπ και μέχρι τότε θα μπορούσε να μη χάσει χρόνο και να καλύψει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο τότε Φερνάντο Αλόνσο.
Ο Χάμιλτον φαίνεται πως αγνόησε την εντολή λέγοντας στο team radio «Δεν θα οδηγήσω πιο αργά για τον Νίκο». Ο Ρόσμπεργκ βλέποντας πως ο ομόσταβλός του δεν έκανε… χώρο, ρώτησε εκνευρισμένος την ομάδα του «Πήρε το μήνυμα;» και η απάντηση που πήρε ήταν «Ναι, το πήρε». Όμως προφανώς δεν υπάκουσε…
Ο Ρόσμπεργκ μετά τον αγώνα ήταν εμφανώς ενοχλημένος και έχει ζητήσει συνάντηση με τους ανθρώπους της Mercedes. «Δεν ήμουν εγώ που ήθελα από τον Λιούις να με αφήσει να περάσω. Η ομάδα με ενημέρωσε πως θα με άφηνε να περάσω. Δεν ξέρω τι έγινε. Θα το συζητήσουμε εσωτερικά, έτσι είναι καλύτερα», τόνισε.
Ο Χάμιλτον από την πλευρά του είπε για το περιστατικό: «Είμαστε στον ίδιο αγώνα κι επειδή εκείνος είχε ένα παραπάνω πιτ στοπ από μένα δεν σημαίνει κάτι διαφορετικό. Αν τον άφηνα να περάσει, θα μπορούσε να απομακρυνθεί και μετά να έχει το πλεονέκτημα. Εξεπλάγην που η ομάδα μού ζήτησε να κάνω στην άκρη. Ο Ρόσμπεργκ δεν έφτασε αρκετά κοντά μου για να με προσπεράσει κι εγώ δεν επρόκειτο να χάσω έδαφος έναντι του Αλόνσο ή του Ρικιάρντο. Γι’ αυτό το βρίσκω λίγο παράξενο».
Ο Χάμιλτον αρνήθηκε να αφήσει τον Ρόσμπεργκ να περάσει κόντρα στις εντολές της Mercedes στη διάρκεια του Grand Prix της Ουγγαρίας.
Στον 47ο γύρο του Grand Prix της Ουγγαρίας, ο Βρετανός πιλότος, που εκείνη τη στιγμή ήταν δεύτερος, δέχτηκε εντολή να αφήσει τον Γερμανό ομόσταβλό του, που ήταν τρίτος, να περάσει. Ο λόγος; Ο Ρόσμπεργκ είχε να κάνει ένα ακόμη πιτ στοπ και μέχρι τότε θα μπορούσε να μη χάσει χρόνο και να καλύψει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο τότε Φερνάντο Αλόνσο.
Ο Χάμιλτον φαίνεται πως αγνόησε την εντολή λέγοντας στο team radio «Δεν θα οδηγήσω πιο αργά για τον Νίκο». Ο Ρόσμπεργκ βλέποντας πως ο ομόσταβλός του δεν έκανε… χώρο, ρώτησε εκνευρισμένος την ομάδα του «Πήρε το μήνυμα;» και η απάντηση που πήρε ήταν «Ναι, το πήρε». Όμως προφανώς δεν υπάκουσε…
Ο Ρόσμπεργκ μετά τον αγώνα ήταν εμφανώς ενοχλημένος και έχει ζητήσει συνάντηση με τους ανθρώπους της Mercedes. «Δεν ήμουν εγώ που ήθελα από τον Λιούις να με αφήσει να περάσω. Η ομάδα με ενημέρωσε πως θα με άφηνε να περάσω. Δεν ξέρω τι έγινε. Θα το συζητήσουμε εσωτερικά, έτσι είναι καλύτερα», τόνισε.
Ο Χάμιλτον από την πλευρά του είπε για το περιστατικό: «Είμαστε στον ίδιο αγώνα κι επειδή εκείνος είχε ένα παραπάνω πιτ στοπ από μένα δεν σημαίνει κάτι διαφορετικό. Αν τον άφηνα να περάσει, θα μπορούσε να απομακρυνθεί και μετά να έχει το πλεονέκτημα. Εξεπλάγην που η ομάδα μού ζήτησε να κάνω στην άκρη. Ο Ρόσμπεργκ δεν έφτασε αρκετά κοντά μου για να με προσπεράσει κι εγώ δεν επρόκειτο να χάσω έδαφος έναντι του Αλόνσο ή του Ρικιάρντο. Γι’ αυτό το βρίσκω λίγο παράξενο».
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
οπως αποδειχθεικε απο την πορεία του αγώνα είχε δίκιο ο hamilton, διοτι αν τον είχε αφήσει να περάσει τότε ο hamilton τελικα θα ηταν 4ος και nico 3oς....καλα ξηγηθηκε ο hamilton
τις μαλακιες της ferrari αρχισαν κ στη mercedes επι εποχης brawn
fuck team orders
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
δεν είναι άθλημαεχουν χαλασει το αθλημα με τις οδηγιες
παλι καλα που εμφανιζεται κ κανας ατιθασος κ τους γραφει κανονικα
οχι κοτες σαν massa k barichello
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ναι, αρκει να υπαρχει μια λογικη. σημερα δεν υπηρχε καμμια λογικη εξηγηση στο γιατι o hamilton να αφησει τον nicoOι εντολές για αλλαγές θέσεων στους οδηγούς κάθε ομάδας δεν είναι παράνομες -και για μένα ούτε και κατακριτέες εφόσον πρέπει να υπάρχει ομαδικότητα- ήδη από το 2011.
ναι, αρκει να υπαρχει μια λογικη. σημερα δεν υπηρχε καμμια λογικη εξηγηση στο γιατι o hamilton να αφησει τον nico
O Πουρναρακης ελεγε οτι, στο τελος, δικαιωθηκε η ομαδα (και οχι ο Χαμιλτον).
Δεν το 'πιασα, για να ειμαι ειλικρινης.
AN πέρναγε ο Ρόζμπεργκ θα έβγαινε (λογικά) πρώτος. Άρα δικαιώθηκε η ομάδα για τη θέση της κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Αν περναγε, θα εβγαινε απο τα πιτ μπροστα απο τον Ρικιαρντο?
Αν περναγε, θα εβγαινε απο τα πιτ μπροστα απο τον Ρικιαρντο?
Kαι να μην έβγαινε με τα καινούργια λάστιχα και τα παραπανίσια άλογα πιθανότατα θα τον πέρναγε.
Τόσο ο Ρικιάρντο όσο και ο Αλόνσο πήγαν πολύ καλύτερα από Χάμιλτον και Ρόζμπεργκ, αναλογικά με τις δυνατότητες του μονοθεσίου τους. Kαι (κατά τη γνώμη μου) Ο Ρόζμπεργκ θα μπορούσε να πάει καλύτερα ΑΝ πέρναγε τον Χάμιλτον, ο οποίος τον καθυστέρησε.
Τώρα ΑΝ οι μερσεντές έχουν χάσει ένα κομμάτι από το πλεονέκτημα που είχαν (και πόσο μεγάλο) μένει να φανεί στην πορεία.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ειναι αυτο που λεμε ''λεμε και καμμια μαλακια να περνα η ώρα''O Πουρναρακης ελεγε οτι, στο τελος, δικαιωθηκε η ομαδα (και οχι ο Χαμιλτον).
Δεν το 'πιασα, για να ειμαι ειλικρινης.
rFactor
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 227
- Πόντοι
- 21
ναι, αρκει να υπαρχει μια λογικη. σημερα δεν υπηρχε καμμια λογικη εξηγηση στο γιατι o hamilton να αφησει τον nico
Αφού είχαν διαφορετική στρατηγική, όφειλε να "κάνει στην άκρη" ο Lewis, για το καλό της ομάδας, χαραμίζοντας λίγο από τον δικό του ρυθμό, σε εκείνο το σημείο του αγώνα.
Φαίνεται πάντως, όχι από το χθεσινό αλλά γενικότερα, πως η Mercedes προτιμά τον Rosberg για πρωταθλητή.
Επανεναρξη με G/P Βελγιου σημερα παιχτες. δεν πιστευω να το ξεχασατε.
Τύπε δεν σου κάνω πλάκα...μετά από χρόνια εχθές ξέχασα να δω δοκιμαστικά.... :S
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.950
- Πόντοι
- 41.813
Τύπε δεν σου κάνω πλάκα...μετά από χρόνια εχθές ξέχασα να δω δοκιμαστικά.... :S
ουτε εγω τα ειδα. χαζευα πριν λιγο στην τηλεοραση και το ειδα οτι ξαναρχιζει
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.950
- Πόντοι
- 41.813
GP Βελγίου: Pole για Rosberg
Ρόσμπεργκ και στη βροχή!
η καταταξη
Ρόσμπεργκ και στη βροχή!
η καταταξη
Καλός ο αγώνας. Απλά εκεί στη Μερσεντές πρέπει να κόψουν τη μαλακία επειγόντως και να πουν 2-3 κουβέντες στους οδηγούς τους. Γελοιοποιούνται ασύστολα.
Στα θετικά: εξαιρετική χρονιά (με βάση τα αυτοκίνητα) για Ρικιάρντο και Μπότας. Μπράβο τους!
Στα θετικά: εξαιρετική χρονιά (με βάση τα αυτοκίνητα) για Ρικιάρντο και Μπότας. Μπράβο τους!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις