Όχι δεν εξελίσσονται. Στις 28/2 οι κατασκευαστές (Renault, Ferrari, Mercedes) κατέθεσαν στη FIA τα σχέδια της μονάδας ισχύος και σύμφωνα με αυτά θα εφοδιάζουν τις συνεργαζόμενες ομάδες.
Άσχημο για την Ferrari,αυτό... :S
Όχι δεν εξελίσσονται. Στις 28/2 οι κατασκευαστές (Renault, Ferrari, Mercedes) κατέθεσαν στη FIA τα σχέδια της μονάδας ισχύος και σύμφωνα με αυτά θα εφοδιάζουν τις συνεργαζόμενες ομάδες.
Γιατί μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ρεντ μπουλ δεν μπορεί να κατασκεύασει ένα αξιόπιστο μονοθέσιο;μήπως τόσα χρόνια τους <<βόλευαν>> οι κανονισμοί;;;
Όχι εγώ δεν το θεωρώ δεδομένο αυτό.
Σε πολλά forum θεωρούν την Red Bull φαβορί λόγω της πείρας του Adrian Newey στην αεροδυναμική και του κινητήρα Renault που περιμένουν πολλοί να υπερτερεί.
Έχει λογική αλλά εγώ λέω ότι ούτε και οι ίδιοι ξέρουν ακριβώς που βρίσκονται σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Επίσης μπορούν να γίνουν αστοχίες που δεν διορθώνονται εύκολα.
Π.χ. πέρυσι όλοι χρησιμοποιούσαν KERS Magnetti Marelli αλλά τα περισσότερα προβλήματα τα είχε η Red Bull λόγω του ότι είχε υιοθετήσει μια ακραία τοποθέτηση των μπαταριών κάτω από τα ψυγεία. Τέτοια αστοχία εφέτος θα είναι καταστροφή. Δεν λέω ότι θα επαναληφτεί απλά όλοι ξεκίνησαν από το μηδέν και θέματα αξιοπιστίας παραμονεύουν παντού.
Επίσης σε όλες τις μεγάλες αλλαγές κανονισμών ανακατεύτηκε η τράπουλα με τελευταίο παράδειγμα το πρωτάθλημα του 2009 με την Brawn GP να έρχεται από το πουθενά.
Δλδ το πρωτάθλημα είναι ξεγραμμένο για την ρεντ μπουλ όπως όλα δείχνουν...Είχαμε και μια συζήτηση τον Ιανουάριο πάνω στο αν η Red Bull είναι και φέτος φαβορί:
Προφανώς και δεν ήξερα ότι θα έχουν αστοχία αλλά είναι γνωστό ότι ο Adrian Newey σχεδιάζει επιθετικά. Άλλωστε στη F1 δεν ξεχωρίζεις αν έχεις συντηρητική προσέγγιση.
Και η ακραία προσέγγιση του Βρετανού σχεδιαστή έφερε τα προηγούμενα χρόνια, νίκες και πρωταθλήματα.
Ανεξάρτητα από τα προβλήματα της Renault που φαίνεται ότι λύνονται, οι πρωταθλητές έχουν επιλέξει οριακή διαμόρφωση packaging στην RB10 και οι ιδιαιτερότητες των φετινών ηλεκτροκινητήρων που συνοδεύουν τον V6 τούρμπο δημιουργούν τις υπερθερμάνσεις.
Θα το λύσουν το πρόβλημα έστω και θυσιάζοντας μέρος της αεροδυναμικής. Αν δεν μπορείς να τερματίσεις τι να το κάνεις.
ν12 κορυφή και όσο κατεβαίνουμε τόσο χειρότερα...:'( :'( :'(
Δλδ το πρωτάθλημα είναι ξεγραμμένο για την ρεντ μπουλ όπως όλα δείχνουν...
Ε καλά δεν περίμενα ν' ακούσω και τίποτα άλλο,να δω μετά την Αυστραλία τι θα λένε που πιστεύω με πολύ μεγάλη δυσκολία θα πάρουν έστω κι ένα βαθμό!Εγώ έγραψα ότι θα το λύσουν το πρόβλημα.
Στα ξένα forum ειδικοί είναι πιο αισιόδοξοι. Γράφουν ότι η Red Bull θα ανακάμψει σύντομα και θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τους τίτλους. Περιμένουν δε στην Αυστραλία να πάρουν βαθμούς έστω και οριακά. :-
Ε καλά δεν περίμενα ν' ακούσω και τίποτα άλλο,να δω μετά την Αυστραλία τι θα λένε που πιστεύω με πολύ μεγάλη δυσκολία θα πάρουν έστω κι ένα βαθμό!
Μην σου πολυανοίγει η όρεξη είναι όλα ρευστά,σε λίγο καιρό θα δούμε...Σύμφωνα με αυτό : Red Bull incredibly quick through corners - Button
Έχω την εντύπωση ότι μόλις ξεπεράσουν τα προβλήματα αξιοπιστίας του κινητήρα θα είναι πάλι άπιαστες!!! Εφόσον πλεονεκτούν στις γρήγορες καμπές όπως και τα περασμένα χρόνια!!
Μπα καμία όρεξη δεν μου ανοίγει. Άλλωστε το Lewis υποστηρίζω. Απλά να μην έχουμε τα περσινά φοβάμαι. Και πέρσι καλά ξεκίνησε το τσίρκο απλά στο δεύτερο μισό της χρονιάς ψάχναμε τον δεύτερο....Μην σου πολυανοίγει η όρεξη είναι όλα ρευστά,σε λίγο καιρό θα δούμε...
H Martini επιστρέφει στην F1 ως μεγάλος χορηγός της Williams.
Η Williams λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 παρουσίασε τα χρώματα του μονοθεσίου FW36:
H Martini έχει μεγάλο παρελθόν στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και στην Formula 1 ως χορηγός της Tecno, της Brabham, της Lotus και της Ferrari.
http://[URL unfurl="true"]www.gtdreams.com/_GPH_Monaco10/GPH_Monaco10_2016.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ausmotive.com/F1/2014/1975-Dutch-Grand-Prix-Martini-Brabham-01.jpg[/img[/URL]]
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Lotus_80_2008_Silverstone_Classic.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.auto123.com/ArtImages/164559/ferrari-inline5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραίο μονοθέσιο κάνανε καμία σχέση με το περσινό.
ξερει κανεις αν εχει παρει τα δικαιωματα κανενα καναλι στην tv η θα το εχει το οτε;
Φοβάμαι ό,τι ούτε ο οτε θα το 'χει γιατί δεν έχω δει καμμία διαφήμιση.ξερει κανεις αν εχει παρει τα δικαιωματα κανενα καναλι στην tv η θα το εχει το οτε;