Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πώρωση!
Έδωσε χθες στην δημοσιότητα η Mercedes ένα ηχητικό για το πώς ακούγεται το νέο της μονοθέσιο σαν πρώτη γεύση λίγο πριν την αποκάλυψη της W05.
Οδηγεί ο Nico Rosberg σε δοκιμές στο Silverstone.
Ρε παιδιά πως γίνετε και έτρεξε σε πίστα η Mercedes δεν απαγορευόταν τέτοιες δοκιμές??
Ρε παιδιά πως γίνετε και έτρεξε σε πίστα η Mercedes δεν απαγορευόταν τέτοιες δοκιμές??
Με το κατέβασμα των στροφών και το ΕΡΣ είναι πιο βαρύς ο ήχος,λίγο WRC μου θύμισε...Έδωσε χθες στην δημοσιότητα η Mercedes ένα ηχητικό για το πώς ακούγεται το νέο της μονοθέσιο σαν πρώτη γεύση λίγο πριν την αποκάλυψη της W05.
Οδηγεί ο Nico Rosberg σε δοκιμές στο Silverstone.
Εχει άσχημη μύτη αυτό είναι όλο,εγώ θέλω να πάρω το πρωτάθλημα κι ας μην είναι τόσο ωραία![size=30pt]F14-T [/size]
Μάλλον φταίει ο όγκος του Μπάτον δεν ξέρω...Μόλις το είδα στο autoblog...
Δεξιά η νέα Lotus, αριστερά η νέα McLaren
Η αντίδραση του Πουρναράκη...
F 14T
F1: Ιδού η πιο άσχημη Ferrari όλων των εποχών!
Η αλήθεια είναι πως είναι κάπως περίεργη.
Σαν σκούπα είναι μπροστά...
Διόρθωση: είναι περίεργη όχι ακριβώς από μπροστά αλλά κάπως από τα πλάγια, στην 2η φώτο.
Μόλις το είδα στο autoblog...
Όλες οι ομάδες είχαν δυνατότητα τηλεοπτικού γυρίσματος για τις ανάγκες των χορηγών.
Μπορούσαν να κάνουν 40 χιλιόμετρα χρησιμοποιώντας demo ελαστικά της Pirelli.
Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι η Force India, με τον Nico Hulkenberg στο τιμόνι έκανε γύρισμα επίσης στο Silverstone, ενώ η Toro Rosso βρέθηκε για τον ίδιο λόγο στην πίστα του Misano (Marco Simoncelli) και το νέο μονοθέσιο οδήγησαν και ο Jean-Eric Vergne και ο Daniil Kvyat.
Μόλις το είδα στο autoblog...
Ο ιταλός είχε ξεκινήσει από την Minardi, το 2005 πήγε στην Ferrari και από το 2008 ήταν στην ομάδα μηχανικών υπό τις εντολές του Αντρέα Στέλλα.
Μάλιστα το 2008 ήταν στο γκρουπ μηχανικών του Raikkonen σαν υπεύθυνος δεδομένων.
στο τελευταίο πρωτάθλημα το 07 ο Στέλλα ήταν μηχανικός αγώνα?
Ναι και εμένα μόλις την είδα,σαν προβοσκίδα μου φάνηκε... Και μάλιστα μου θύμησε τον μυρμηγκοφάγο από τον Ροζ Πάνθηρα...
Σωστος. Εμενα σαν προβοσκιδα μου φανηκε ετσι οπως γερνει κιολας λιγο...
Απίστευτο...Μόλις το είδα στο autoblog...
Απίστευτο...
Τι έγινε τελικά? Βρήκες τον επίτιμο?
Κρίμα...πρέπει να τον βρείς οπωσδήποτε,αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες... Πες του,πως είναι για καλό,ευχή θα του δώσει...Όχι ακόμη, τον ψάχνω...
Υπάρχει ακόμη ένα απίστευτο στην φώτο που έβαλα.
Έκανα το αριστερό --> δεξιά και αντίστροφα...
Μεθυσμένος ήμουν...?