Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν ξέρω για εσάς, εγώ χύνω μόνο και μόνο με την ιδέα ότι η honda θα βγάλει το θεριό στην f1 το 2015.
Αναρωτιέμαι ο σχεδιαστής της Force India τι να είχε στο μυαλό του όταν το σχεδίαζε...Ναι...πρέπει να κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια,για να έχουν αυτό το αποτέλεσμα...
Ναι,ωραία δείχνει...την μύτη δεν την βλέπεις λίγο ψηλότερα τοποθετημένη?
Ναι σίγουρα πρέπει να είχε κάτι άλλο στο μυαλό του,όταν το σχεδίαζε...Αναρωτιέμαι ο σχεδιαστής της Force India τι να είχε στο μυαλό του όταν το σχεδίαζε...
Πόσο καιρό ήταν κλεισμένος στο εργαστήριό του άραγε...
Δεν έμπαινε λίγο στο μπου να ξελαμπικάρει, έστω και εικονικά...
Ναι, έτσι ακριβώς. Είναι ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση από τους υπόλοιπους.
Ρε παιδιά αυτό το μυτάκι που έχει δλδ το μονοθέσιο είναι μέσα στους κανονισμούς;;;
RB10 η νέα Red
Ρε παιδιά αυτό το μυτάκι που έχει δλδ το μονοθέσιο είναι μέσα στους κανονισμούς;;;
Νομίζω ότι Φερράρι και Μερσέντες πήρανε ρίσκο ακολουθώντας τους κανονισμούς ενώ οι άλλοι απλά τους δουλέψανε.
Ενδιαφέρουσα η Λότους. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι η πιο αποτελεσματική λύση.
Πολύ ενδιαφέρουσα η Caterham, μου φαίνεται απίστευτο αυτή η λύση να λειτουργεί.
Το μαύρο μυτάκι φίλε μου δεν είναι για να περνά το κρας τεστ αλλά για να τηρεί τους κανονισμούς. Αντι να κατεβάζουν όλο το ρύγχος στα 185χιλ κατεβάζουν μόνο το μυτάκι αφού και το μυτάκι λειτουργικό μέρος του ρύγχους θεωρείται. Αν κάποιος θέλει να προσβάλει τον κανονισμό από μηχανολογικής πλευράς πρέπει να υποστηρίξει ότι το μυτάλι δεν είναι μέρος του ρύγχους αλλά προέκταση. Στα δικά μου μάτια ένας τέτοιος ισχυρισμός στέκει αλλά η FIA δε δείχνει να θέτει θέμα.
Έλα ντέ... Και με το ύψος της μύτης δεν είμαι σίγουρος...Εντάξει ο κανονισμός λέει για 18,5 cm από το έδαφος...δεν μου φαίνεται να είναι μόνο τόσο,αλλά από την άλλη άμα το μετρήσουν εύκολα θα δουν αν είναι ή όχι...Παρακάτω η 2013...δεν έχει τόση διαφορά στην μύτη νομίζω...(σε σχέση πάντα,με ότι έχουμε δει από τις άλλες ομάδες).Και η 2014...Ρε παιδιά αυτό το μυτάκι που έχει δλδ το μονοθέσιο είναι μέσα στους κανονισμούς;;;