Νέα

Φεμινισμός και άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ναι αλλά εγώ δεν είπα για κακοποίηση. Σαφώς και υπάρχουν παραδείγματα κακοποίησης από άντρες. Εμένα αυτό που με τρέλλανε είναι το γεγονός ότι όλες βάζουν τα παιδιά μπροστά για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους.... κι αυτό είναι πιο άρρωστο από οποιαδήποτε κακοποίηση.
Όλες σε αυτές τις 14 ιστορίες σε αυτό το site.
Διαβάστε την ιστορία 9, να πέσετε ξεροι, είμαι και εγώ αφελής αλλά αυτός το παράκανε... Ούτε στο "Αν μ'αγαπάς" δεν γράφουν τέτοια...

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και οι γυναίκες θα μπορούσαν να βάλουν ιστορίες κακοποίησης.. Φαύλος κύκλος.
Ιστορίες από γυναίκες που ακούμε είναι του παρελθόντος η από traffic δεν μας απασχολούν αυτές.
Εδώ μιλάμε για γυναίκες υπεράνω κάθε υποψίας με πτυχία και περγαμηνές που στον βωμό της κοινωνικής τους καταξίωσης η επαγγελματικής κατακρεουργούν ότι μπει μπροστά τους είτε παιδιά είτε άντρα είτε οικογένεια ως σύνολο και όλα αυτά συμβαίνουν Σήμερα  και  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ χεστηκα με το συμπάθιο φίλε μου αν η άλλη αισθανόταν κοροΐδο πριν από 15-20 χρονιά δεν θα πληρώσω εγώ τα σπασμένα
Επιλογή της ήταν ότι τράβηξε ας είχε τα μυαλό να τα ξεπεράσει όχι την κουτοπονηριά και την πουτανιά.. Αυτές είναι ορολογίες του πεζοδρομίου και οικογένεια δεν κρατιέται σήμερα με τέτοια μυαλά και αύριο εσύ και εγώ θα πληρώνουμε επιπλέων φόρους για να μπαλωθούν οι κοτσάνες τους (παιδιά χωρίς σπίτι ιδρύματα κ.τ.λ.)
Και για να συμπληρώσω που είναι τώρα ΑΥΤΕΣ που φώναζαν για τις γυναίκες των Ταλιμπαν και των Ιρακινών ,δεν είδα καμιά τους να αφήσει το ζεστό της κρεβατάκι και να κατεβεί σε αυτά τα κράτη να προσφέρει εκτός από την γκαριλα της κάτι για αυτές εκεί
ΛΟΓΙΑ και μονό ΛΟΓΙΑ από ακατοίκητα μυαλά

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ιστορίες από γυναίκες που ακούμε είναι του παρελθόντος η από traffic δεν μας απασχολούν αυτές.
Εδώ μιλάμε για γυναίκες υπεράνω κάθε υποψίας με πτυχία και περγαμηνές που στον βωμό της κοινωνικής τους καταξίωσης η επαγγελματικής

Στις ιστορίες που διάβασα πάντως στο εν λόγω site δεν διέκρινα κάποια με πτυχία και περγαμηνές... H μία ήταν αλλοδαπή εξ Αλβανίας, ή άλλη μπαρόβια, η τάδε κοκαινομανής, η δείνα νυμφομανής...

Και για να συμπληρώσω που είναι τώρα ΑΥΤΕΣ που φώναζαν για τις γυναίκες των Ταλιμπαν και των Ιρακινών ,δεν είδα καμιά τους να αφήσει το ζεστό της κρεβατάκι και να κατεβεί σε αυτά τα κράτη να προσφέρει εκτός από την γκαριλα της κάτι για αυτές εκεί
ΛΟΓΙΑ και μονό ΛΟΓΙΑ από ακατοίκητα μυαλά
Και μας, μας πιάνουν οι ευαισθησίες μας για το εμπόριο λευκής σαρκός αλλά...από CT,CG να φανε και οι κότες.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Παιδιά είναι απίστευτο τι εκδικητική μανία και καταστροφικό μένος μπορεί να βγάλει μια γυναίκα όταν θεωρήσει αδικείται απο τον άντρα ή τον γκόμενο της που τον θεωρούσε αυτονόητα κεκτημένο.

Έχω μια περίπτωση οικογενειακών μας φίλων που μετά απο 7 χρόνια γάμου χωρίσανε, επιστήμονες άνθρωποι, γιατρός η γυναίκα, μηχανικός ο άνδρας, την πρώτη φορά που τους γνώριζες σου έκανε εντύπωση η πραότητα, η κουλτούρα και η σεμνότητα και των δύο. Μόλις χωρίσανε η γυναίκα του σαν να τρελάθηκε ! ʼρχισε να κάνει απίστευτα πράγματα... Τι πήγαινε σε μάγισσες για να του κάνουν μάγια, τελετές voοdoo, μαύρη μαγεία, ήθελε λέει να του στείλει τον διάβολο να τον πάρει... Τρελλά πράγματα ! και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως αυτή μορφωμένη γυναίκα, άρχισε να πιστεύει αυτές τις παπαριές και ξόδευε όλα της τα λεφτά σε απατεώνες που της τα τρώγανε για να κάνουν κακό στον άνδρα της...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδιά είναι απίστευτο τι εκδικητική μανία και καταστροφικό μένος μπορεί να βγάλει μια γυναίκα όταν θεωρήσει αδικείται απο τον άντρα ή τον γκόμενο της που τον θεωρούσε αυτονόητα κεκτημένο.

Έχω μια περίπτωση οικογενειακών μας φίλων που μετά απο 7 χρόνια γάμου χωρίσανε, επιστήμονες άνθρωποι, γιατρός η γυναίκα, μηχανικός ο άνδρας, την πρώτη φορά που τους γνώριζες σου έκανε εντύπωση η πραότητα, η κουλτούρα και η σεμνότητα και των δύο. Μόλις χωρίσανε η γυναίκα του σαν να τρελάθηκε ! ʼρχισε να κάνει απίστευτα πράγματα... Τι πήγαινε σε μάγισσες για να του κάνουν μάγια, τελετές voοdoo, μαύρη μαγεία, ήθελε λέει να του στείλει τον διάβολο να τον πάρει... Τρελλά πράγματα ! και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως αυτή μορφωμένη γυναίκα, άρχισε να πιστεύει αυτές τις παπαριές και ξόδευε όλα της τα λεφτά σε απατεώνες που της τα τρώγανε για να κάνουν κακό στον άνδρα της...

οταν εισαι μακρυα απο τα "θεια" ολοενα και περισσοτερο ευαλωτος ειναι ο ανθρωπος ασχετως αν ειναι επιφανης επιστημων ή περιπτερας!η εμπειρια μου απο αναλογες περιπτωσεις αυτο μου εχει δειξει...

Επισκέπτης
οταν εισαι μακρυα απο τα "θεια" ολοενα και περισσοτερο ευαλωτος ειναι ο ανθρωπος ασχετως αν ειναι επιφανης επιστημων ή περιπτερας!η εμπειρια μου απο αναλογες περιπτωσεις αυτο μου εχει δειξει...

Μπα δεν θα το έλεγα... εγώ τουλάχιστον ουδέποτε πίστεψα στον Θεό/Χριστό/Παναγία ή οτιδήποτε άλλο. Απλά πιστεύω ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη. Τώρα αν αυτή λέγεται Θεός, Χριστός, ʼγιο Πνεύμα, Μωάμεθ, Αλλάχ, Φύση, Δωδεκάθεο, κτλ, ποσώς με ενδιαφέρει. Και φυσικά, από την άλλη πλευρά, ποτέ δεν πίστεψα σε διαβόλους, τριβόλους, ξωτικά, μαγείες και τα συναφή.

Επισκέπτης
Στις ιστορίες που διάβασα πάντως στο εν λόγω site δεν διέκρινα κάποια με πτυχία και περγαμηνές... H μία ήταν αλλοδαπή εξ Αλβανίας, ή άλλη μπαρόβια, η τάδε κοκαινομανής, η δείνα νυμφομανής...
Και μας, μας πιάνουν οι ευαισθησίες μας για το εμπόριο λευκής σαρκός αλλά...από CT,CG να φανε και οι κότες.

Όχι, αν διάβασες την πρώτη ιστορία (αν δεν κάνω λάθος) αυτή ήταν εισαγγελέας.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Στον ʼη-Ρίμπο πιστεύεις? ;)
Εγώ έπαψα να πιστεύω από τότε που έμαθα ότι το μαγικό λυχνάρι δεν υπάρχει... Πάντα προσεύχομαι το βράδυ να μου κάτσει ΤζακΠοτ στο Τζόκερ πάντως.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πραγματικά συγκλονιστικά όσα διάβασα στο εν λόγω site, σχετικά με τα δικαιώματα των πατέρων.
Το θέμα είναι οτι αυτά γίνονται και απο τις δύο πλευρές.
Η ουσία είναι, κατα τη γνώμη μου πάντα, να μη φτάσουν οι γονείς σε τέτοιες ακρότητες. Και ασφαλώς δε τίθεται θέμα μόρφωσης ή κοινωνικής τάξης των γονέων.
Μετά είναι αργά και συνήθως το μεγάλο θύμα είναι το παιδί ή παιδιά αναλόγως.
Δυστυχώς όμως αυτά οι γονείς τα σκέφτονται εκ των υστέρων ή ακόμα και καθόλου.

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Έλα ντε φωνές βρόντος εν τη ερήμου που είναι τώρα αυτές οι σκληρές η όπως είχα γράψει προγενέστερα πολύ σκληρές για να πεθάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πραγματικά συγκλονιστικά όσα διάβασα στο εν λόγω site, σχετικά με τα δικαιώματα των πατέρων.
Το θέμα είναι οτι αυτά γίνονται και απο τις δύο πλευρές.
Η ουσία είναι, κατα τη γνώμη μου πάντα, να μη φτάσουν οι γονείς σε τέτοιες ακρότητες. Και ασφαλώς δε τίθεται θέμα μόρφωσης ή κοινωνικής τάξης των γονέων.
Μετά είναι αργά και συνήθως το μεγάλο θύμα είναι το παιδί ή παιδιά αναλόγως.
Δυστυχώς όμως αυτά οι γονείς τα σκέφτονται εκ των υστέρων ή ακόμα και καθόλου.
Έτσι ακριβός είναι μπροστά στον εγωισμό και την μυσαλοδοξια  πρώτα θύματα τα παιδιά  και αυτός που κλαίει αληθινά είναι φίλοι μου πιστέψατε με είναι ο πατέρας
Για την μητέρα  αποτελούν συνήθως γραμμάτιο προς είσπραξη δύστυχος 

Επισκέπτης
Στον ʼη-Ρίμπο πιστεύεις? ;)
Nope! :)

Πάντα προσεύχομαι το βράδυ να μου κάτσει ΤζακΠοτ στο Τζόκερ πάντως.
Ναι σε αυτό πιστεύω!!! Γιατί μπορεί, κατά κάποιους, το χρήμα να μην φέρνει την ευτυχία, αλλά εγώ λέω πως με το χρήμα νοικιάζεις ευτυχία και για πολλά χρόνια!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ναι σε αυτό πιστεύω!!! Γιατί μπορεί, κατά κάποιους, το χρήμα να μην φέρνει την ευτυχία, αλλά εγώ λέω πως με το χρήμα νοικιάζεις ευτυχία και για πολλά χρόνια!

Έγραψες....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ίσως το πολύ χρήμα να μην κάνει ευτυχισμένο τον ΕΝΑΝ, το ίδιο ποσό  όμως μπορεί να απαλείψει τη δυστυχία από ΠΟΛΛΟΥΣ...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και μιας και διακρινόμεθα για τα higher values που αντιπροσωπεύουμε με τις πράξεις μας και τον λόγό μας.... ας κερδίσουμε το Τζόκερ, να πάρουμε το φεραρικό μας, την βιλάρα μας και να κάνουμε πάρτυ κάθε μέρα με μοντέλα και τα λοιπά σύνεργα!!!
Όχι, δεν είμαι καθόλου πεζός και ξιπασμένος.... !!!

OP
OP
kronos

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.849
Πόντοι
3.506
Αυριο,8 Μαρτιου,Παγκοσμα Ημερα της Γυναικας.............
Αυτο το video αφιερωμενο εξαιρετικα στις γκομενιτσες και στο μυαλο που κουβαλανε..........

[video]http://www.youtube1.gr/search?q=%E3%F5%ED%E1%DF%EA%E5%F2[/b[/video]]

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ο πολύς πολιτισμός μας έφερε εδώ κύριοι διαλακτικοί και ισονομιστές!Να το θυμάστε αυτό. Ότι και να λέμε εαν δεν πατήσουμε ΠΟΔΙ σιγά σιγά δεν θα υπάρχει bourdela.com, poustrakia.com θα λέγετε!Με τον πολιτισμό και την κουβέντα εδώ που φτάσαμε δεν γίνετε τίποτα δεν το βλέπετε; Περιμένετε οι γυναίκες ν'αφήσουν τη βολή τους για να είναι "πιο γυναίκες". Νομιζω ότι αυτό το οποίο λέγανε για τον λόγο και για την ράβδο είχε μεγάλη βάση.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειπαμε στο αλλο θρεντ......ημερα του πατερα 17 ιουνιου...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο πολύς πολιτισμός μας έφερε εδώ κύριοι διαλακτικοί και ισονομιστές!Να το θυμάστε αυτό.

Μήπως ο άνθρωπος είναι τελικά ευτυχισμένος μόνο στην πρωτόγονη φύση του ... λέω μήπως;

"Μέσα στη σοφία κρύβεται θλίψη πολλή, κι όποιος τις γνώσεις του πληθαίνει, τα βάσανά του μεγαλώνει..." 

Εκκλησιαστής

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

η συχνοτητα των διαζυγιων τωρα ειναι διαφορετικη πολυ απλα γιατι παλιοτερα τα ζευγαρια κανανε υποχωρησεις.....πλεον αυτο δεν υπαρχει.....και φυσικα δε λεω να κανεις υποχωρησεις αμα ο αντρας σου σε δερνει ή τελος παντων εχει απαραδεκτη συμπεριφορα (και το αντιστροφο) αλλα μιλαω για φυσιολογικα πραγματα....αυτο το "ασυμφωνια χαρακτηρων" εχει γινει ψωμοτυρι
[/quote]                  εγω παντως μουνιτσα δεν συμφωνω.....η συχνοτητα των διαζυγιων στην σημερον ημερα ειναι γιατι τα μυαλα των γυναικων εχουνε παρει αερα...οι γυναικες σημερα ειναι ανεξαρτητες οι περισοτερες ειναι σπουδαγμενες και εχουν το δικο τους πορτοφολι για αυτο και τοσα διαζυγια καποτε δεν μπορουσαν γιατι  ολη την οικογενεια την στηριζε ενα πορτοφολι(του αντρα)....και καλα κανουνε στην τελικη....δεν ειμαι της αποψης γυναικα παντοφλες αλλα ουτε στην τελικη ειματε ισοι και στα σκουρα να μου κανει ναζια και να μου λεει αυτη ειναι αντρικη δουλεια εγω δεν μπορω....!!!!!εγω προσωπικα αν δω οτι η γυναικα μου δουλευει και συνισφερει και αυτη με το δικο της τροπο βεβεως θα την βοηθησω σε καπιες δουλιες του σπιτιου (οχι υπερβολες βεβεα να τα κανω ολλα εγω!!!!!)αλλα ειναι και καπια βασικα οπως το μαγειρεμα οπου εκει ναι θα εχω την απαιτηση να γυρισω σπιτι και να βρω ενα πιατο φαι....και να ειναι και σωστη νοικοκυρα...!!!!παντως οι γυναικες ειναι πιο πονηρες απο τον αντρα και μπορουνε να γινουνε πολλυ κακες και <πουτανες> οταν οι ιδιες το θελησουν.....καλα ειχε πει ο Ψαλτης στην ταινια (τρελος ειμαι οτι θελω κανω) στην καιτη φινου....ισοτητα θελετε????-ναι! ε τραβα στην γωνια και κατουρα ορθια....!!!!θεικη ατακα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom