Νέα

Φεμινισμός και άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Thanx akis για τα καλα σου λογια,
Ξερεις πιο ειναι το θεμα?? Εδω στο Ελλαδα παιρναμε τις κρισεις μας με μεγαλη χρονικη καθυστερηση, και εχει πολυ πλακα αυτο αν το παρατηρησεις. Αυτο το μετα-φεμινιστηκο σοκ που μας διακατεχει ειναι παρελθον αλλου.
Σε καθε αλλαγη υπαρχουν αυτες οι υπερβολες στον οποηχο τους.
Δες π.χ. την αμερικη.Απο εκει που μεσουρανουσε η ΚΚΚ, μεσα σε 10 χρονια, περασαν στο ακριβως απεναντι στρατοπεδο. Ουτε να κοιταξεις δεν επιτρεπεται στραβα εναν εγχρωμο γιατι κατ'ευθειαν θεωρεισαι ρατσιστης.
Ετσι και εδω, θελησαν οι γυναικες να κανουν την επανασταση τους, στην αρχη τους αρεσε, μετα ομως συνηδειτοποιησαν οτι πλεον οι αντρες φοβοτουσαν να τις κοιταξουν. Ειναι τυχαιο νομιζεις οτι πλεον το πιο ευκολο πραγμα ειναι να παρεις το τηλ μιας γυναικας??Απο εκει και περα ειναι το δυσκολο,ενω καποτε τα δεδομενα ηταν ακριβως αντιστροφα. Εχοντας ομως δει οι γυναικες οτι οι αντρες το θεωρουν ματαιο κοπο να φλερταρουν, τους εχουν δωσει λιγο επιπλεον χωρο, ισα ισα για να ικανοποιησουν την ματαιδοξια τους.
Τεσπα. Υπομονη.... μπορα ειναι, θα περασει

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Thanx akis για τα καλα σου λογια,
Ξερεις πιο ειναι το θεμα?? Εδω στο Ελλαδα παιρναμε τις κρισεις μας με μεγαλη χρονικη καθυστερηση, και εχει πολυ πλακα αυτο αν το παρατηρησεις. Αυτο το μετα-φεμινιστηκο σοκ που μας διακατεχει ειναι παρελθον αλλου.
Σε καθε αλλαγη υπαρχουν αυτες οι υπερβολες στον οποηχο τους.
Δες π.χ. την αμερικη.Απο εκει που μεσουρανουσε η ΚΚΚ, μεσα σε 10 χρονια, περασαν στο ακριβως απεναντι στρατοπεδο. Ουτε να κοιταξεις δεν επιτρεπεται στραβα εναν εγχρωμο γιατι κατ'ευθειαν θεωρεισαι ρατσιστης.
Ετσι και εδω, θελησαν οι γυναικες να κανουν την επανασταση τους, στην αρχη τους αρεσε, μετα ομως συνηδειτοποιησαν οτι πλεον οι αντρες φοβοτουσαν να τις κοιταξουν. Ειναι τυχαιο νομιζεις οτι πλεον το πιο ευκολο πραγμα ειναι να παρεις το τηλ μιας γυναικας??Απο εκει και περα ειναι το δυσκολο,ενω καποτε τα δεδομενα ηταν ακριβως αντιστροφα. Εχοντας ομως δει οι γυναικες οτι οι αντρες το θεωρουν ματαιο κοπο να φλερταρουν, τους εχουν δωσει λιγο επιπλεον χωρο, ισα ισα για να ικανοποιησουν την ματαιδοξια τους.
Ακριβός βήμα για να βρεθεί η σορόπια και καλό είναι αν γινόταν από τώρα έστω πριν χαθούν εντελώς τα συναισθήματα .
Αλλά δίστιχος εδώ όλο αυτό έχει και έναν ακόμα σοβαρό εχθρό τα Μ.Μ.Ε. που υποδαυλίζουν καταστάσεις βλέπε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές νωμίζης ότι έχει κυρηχθή ένας άτυπος πόλεμος με αυτά που ακούς και direct αυτό για τους σοφούς σημαίνει ένα και μονό ένα (χρήμα)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Η ομονοια δεν βολεψε ποτε κανεναν δυνατο.
Και τα ΜΜΕ ομως οπου βρουν αιμα ορμανε. Σαπροφιλα υποχειρια.

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ζούμε σε καιρούς που η όλες οι επιστήμες η τεχνολογία και ο πολιτισμός βρίσκονται στο ζενίθ ,και αντί να το εκμεταλλευτούμε με πλήρη συνεργασία και με απώτερο σκοπό ,καλύτερο βιοτικό επίπεδο αλλά και να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας (κάποιοι δυσκολευόμαστε)είναι λίγο κουτό

OP
OP
kronos

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.869
Πόντοι
3.506
Δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε μια ακομη πτυχη του φεμινισμου.Νομιζετε οτι ξαφνικα 5 γυναικες αποφασισαν να επαναστατησουν εναντιον των καταδυναστων αντρων και να ζητησουν δικαιωματα.Νο Νο Νο.Η βαλιτσα παει πολυ πιο μακρυα.
Το φεμινιστικο κινημα ηταν η μεγαλυτερη ισως ανακαλυψη του καπιταλισμου.Μην βιαστειτε να με κατακρινετε,δεν ειμαι αριστερος, απλα δειτε για λιγο αναμεσα απο τις γραμμες.
Οι γυναικες ζητανε δικαιωματα, χειραφετηση.Δηλαδη ουσιαστικα να βγουν στην παραγωγικη διαδικασια.Τι σημαινει αυτο αγαπητε αναγνωστη? Περισσοτερα εργατικα χερια,μειωση μισθων αλλα φυσικα, το κυριοτερο ολων, μεγαλυτερες καταναλωτικες δυνατοτητες. Ριξτε μια ματια τριγυρω σας και δειτε σε τι τεραστιο ποσοστο η παγκοσμια οικονομια οφειλεται στον καταναλωτισμο των γυναικων και θα καταλαβετε.

Σωστα...σωστα..σωστα...μπραβο...αυτες ακριβως τις σκεψεις παντα τις ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου,αλλα δεν τις πολυσυζητουσα γιατι μου φαινονταν υπερβολικες.
Σιγα σιγα ομως βλεπω οτι και αλλοι εχουν παρομοιες ιδεες.
Εγω θα μπορουσα να συμπληρωσω οτι το κινημα του φεμινισμου δεν σχεδιαστηκε μονο,(η εστω χειραγωγηθηκε απο ενα σημειο και μετα), απο τα κεντρα του παγκοσμιου καπιταλισμου με σκοπο να αυξησει τις καταναλωτικες του μοναδες, αλλα επιπροσθετα το παγκοσμιο πολιτικοικονομικο κατεστημενο ειδε, το φεμινιστικο κινημα σαν τη χρυση ευκαρια για να διαλυσει το βασικο κυτταρο της κοινωνιας που ηταν η παραδοσιακη μεχρι τοτε οικογενεια.Μεχρι τοτε ο ανδρας εχοντας καλυμενα τα νωτα του, μια σωστη οικογενεια, μια σωστη συντροφο, ειχε το ορεξη τη δυναμη και το σκοπο να αξιωνει, να απαιτει και να κερδιζει πολλα για να βελτιωσει τοσο τη δικια ζωη οσον και της οικογενειας του.Αυτο ομως δεν πηγαινε σωστα στο οικονομικοπολιτικο κατεστημενο.Ειχε μεγαλο κοστος.Βρηκε λοιπον τη λυση του "διαιρει και βασιλευε".Ριξτους σου λεει ενα φεμινισμο στην μαπα, να εχουν να τσακωνονται να μην εχουν ορεξη για τιποτα αλλο.Απλα να παραγουν οτι, οπως,και οσο θελουμε εμεις και μετα να καταναλωνουν παλι οτι θελουμε εμεις.Στα διαλειματα αντε να κανουν και καμμια αναπαραγωγη ωστε να υπαρχουν νεες καταναλωτικες μοναδες που θα διαιωνιζουν το συστημα.Δεν ειναι τυχαιο οτι απο τοτε που ο φεμινισμος εφθασε στο απογειο του, εχουμε χασει τις περισσοτερες κατακτησεις μας σε επιπεδο συνθηκων εργασιας, αμοιβων, συνταξεων κλπ.
Δηλαδη οι γυναικες εχουν πεσει θυματα μιας καλα σχεδιασμενης παγκοσμιας απατης που μεσα απο το φεμινισμο τους ταζει τον παραδεισο, αλλα τελικα φερνει τη κολαση και για τα δυο φυλα.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Φυσικα και ισχυουν αυτα που λες.Δεδομενο ειναι οτι γυναικα-οικογενεια-θεσμοι ειναι εννοιες αλληλενδετες.Προφανως και η εκπτωση αυτων των θεσμων θα βοηθουσαν τα σχεδια των ηγετων.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι ρε ακη να μην παρουν σοβαρα αυτο το Θεοσταλτο site?
υστερόγραφο οχι φιλος Ιάσωνας -στρατηγός Ιάσωνας!

(Ο Πολεμος έχει αρχισει..)

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά, ελέυθεροι πολιορκιμένοι !!!  Κοινωνία ώρα μηδέν.

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι ρε ακη να μην παρουν σοβαρα αυτο το Θεοσταλτο site?
υστερόγραφο οχι φιλος Ιάσωνας -στρατηγός Ιάσωνας!

(Ο Πολεμος έχει αρχισει..)
Δ εν χρειάζεται να πολεμήσεις κάτι που πεθαίνει από μονό του, οτιδήποτε αντίθετο με την φυσιολογική εξέλιξη έχει ημερομηνία λήξης .
Εσύ μπορείς να στέκες απέναντι και να βλέπεις, κάποια στιγμή πού όλοι μα όλοι θα είναι κουρασμένοι από όλο αυτό η και ξεφτισμένοι από αυτόν τον ανίατο πόλεμο τότε θα είσαι φρέσκος και αλώβητος από αυτές τις καταστάσεις για να συνεχίσεις εκεί που οι άλλοι θα επουλώνουν τις πληγές τους  ο νοών νοητό
Όσο για το sait είναι πλακατζιδικο .Φαντάζεσαι να χωριστούμε σε στρατόπεδα τότε χαίρεται κοινωνία ώρα μηδέν

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εχοντας ομως δει οι γυναικες οτι οι αντρες το θεωρουν ματαιο κοπο να φλερταρουν, τους εχουν δωσει λιγο επιπλεον χωρο, ισα ισα για να ικανοποιησουν την ματαιδοξια τους.

Μπόρα είναι, θα κρατήσει κάμποσα...χρόνια :idiot: :idiot:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εγω βλέπω οτι σε 100 χρόνια θα υπάρχει ενα φύλο ερμαφρόδιτο..

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Όχι ρε μεγάλε και έτσι τα ιδία έλεγαν και την εποχή της αναγέννησης  αλλά δεν έγινε μην αφήνουμε την φαντασία να καλπάζει απλά κάποια νέα παιδιά ίσος σε μερικά χρονιά να γυρίσουν σε μας και να πουν Ρε τη κληρονομιά είναι αυτή που μας αφήνετε
Δεν ξέρεις

OP
OP
kronos

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.869
Πόντοι
3.506
εαν δεν ξυπνησουμε οι ανδρες και δεν κανουμε οργανωσεις που να φερουμε στην επιφανεια αυτα τα θεματα και να καταφευγουμε σε οτι μορφης αμυνα μπορουμε τα πραγματα διαφενοντε πολυ δυσκολα. μπορει οχι για το αμεσο παρον αλλα για τις επομενες γενιες. ο στοχος ειναι να ερθει η γυναικα σε θεση ισχυως και ο ανδρας να γινει αδυναμος και να ξεφτιλιστει περα απο την υποσταση του και το προτυπο του, που εχει ηδη, και η υπαρξη του.  δεν νομιζω οτι στοχος ειναι η ισοτητα. τα πραγματα εχουν ξεφυγει περα της ισοτητας.

Οι ανδρες οργανωνονται..........Υπαρχει το

(Συλλογος για την Ανδρικη και Πατρικη Αξιοπρεπεια)Ενα αξιολογο,σοβαρο και γεματο αξιοπρεπεια site.
Εδω οι παντρεμενοι θα βρουν και αλλους καμμενους,και οι λευτεροι θα το σκεφτουν δεκα φορες πριν παντρευτουν.
Διαβαστε ειδικα  τις "προσωπικες ιστοριες"!!
Θα σας σηκωθει η τριχα καγκελο τι μπορει να παθει ο ανθρωπος.!!
>:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang:

Επισκέπτης
Οι ανδρες οργανωνονται..........Υπαρχει το

(Συλλογος για την Ανδρικη και Πατρικη Αξιοπρεπεια)Ενα αξιολογο,σοβαρο και γεματο αξιοπρεπεια site.
Εδω οι παντρεμενοι θα βρουν και αλλους καμμενους,και οι λευτεροι θα το σκεφτουν δεκα φορες πριν παντρευτουν.
Διαβαστε ειδικα  τις "προσωπικες ιστοριες"!!
Θα σας σηκωθει η τριχα καγκελο τι μπορει να παθει ο ανθρωπος.!!
>:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang: >:( :headbang:

Παιδιά διάβασα τις προσωπικές ιστορίες μία-μία (14-15 είναι όλες κι όλες) και πραγματικά ΕΦΡΙΞΑ. Είναι αυτό που έλεγα πιο κάτω στο thread ότι οι γυναίκες δεν έχουν όρια. Ειδικά κάποιες εκφράσεις που γράφαν κάποιοι μιλώντας για τις γυναίκες τους, "νιώθω σαν να αντιμετωπίζω τον χειρότερο εχθρό μου", με τσάκισαν! Ένας άλλος έγραφε ότι η πρώην γυναίκα του έδινε στα παιδιά να διαβάζουν κάθε μέρα το εξώδικο που της είχε στείλει ο πατέρας τους, λέγοντάς τους ότι "ο μπαμπάς μας μισεί και δεν μας θέλει στην ζωή του". Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα...

Είμαι της γνώμης ότι η γυναίκα μπορεί να γίνει ΚΑΚΟΣ άνθρωπος από την μια στιγμή στην άλλη. Ο άντρας είναι πιο "μαλάκας" και δεν αντιδράει με ΚΑΚΙΑ. Αυτό που κάνουν σχεδόν ΟΛΕΣ οι χωρισμένες, να χρησιμοποιούν δηλαδή τα παιδιά τους για να εκδικηθούν τους πρώην συζύγους τους, είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο. Όσοι έχουν παιδιά με καταλαβαίνουν καλύτερα. Εγώ τώρα που διάβασα αυτά τα πράγματα θέλω να σηκωθώ να φύγω από το γραφείο και να πάω σπίτι να πάρω αγκαλιά τον γιο μου.

Τι να πω... δεν θα ευχόμουν τέτοιο πράγμα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Καλύτερα 1000 φορές να είχε η γυναίκα μου την μυική δύναμη να μου σπάσει τα μούτρα μέχρι να με στείλει νοσοκομείο, παρά να με απομάκρυνε από το παιδί μου. Θα την σκότωνα 100 φορές και το λέω δημόσια! Πεθαμένη θα ήταν και θα εξακολουθούσα να την σκοτώνω...!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και οι γυναίκες θα μπορούσαν να βάλουν ιστορίες κακοποίησης.. Φαύλος κύκλος.

Επισκέπτης
Και οι γυναίκες θα μπορούσαν να βάλουν ιστορίες κακοποίησης.. Φαύλος κύκλος.

Ναι αλλά εγώ δεν είπα για κακοποίηση. Σαφώς και υπάρχουν παραδείγματα κακοποίησης από άντρες. Εμένα αυτό που με τρέλλανε είναι το γεγονός ότι όλες βάζουν τα παιδιά μπροστά για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους.... κι αυτό είναι πιο άρρωστο από οποιαδήποτε κακοποίηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom