Ολα σωστά τα λέω.Απλά πρόσεξε αυτοί που λένε οτι τα λέω χάλια στα πολιτικά λένε οτι τα λέω καλά στα γκομενικά και αντιστρόφως.Μήπως τα λέω και στις δύο περιπτώσεις καλά απλά σας φαίνεται λίγο ασυνήθιστο?
Αντε να αναρρώσω λίγο από τα σκατά να πάμε καμιά βόλτα Κατοβίτσε να δούμε το φως το αληθινό γιατί παρατράβηξε το παραμύθι.
Για τις Ουκρανές τι να πω?Απλά ρώτα τις Πολωνές.Θα σου πουν με μια φωνή οτι όλες οι Ουκρανές είναι πουτάνες.Πουτάνες μη πουτάνες έχω πάψει να δίνω σημασία στη διάκριση εδώ και 10 χρόνια.
Ελληνίδες να τραβιούνται με Πολωνούς μόνο μπάζα έχω δει.Αν και οι Πολωνοί ξέρουν οτι το στυλ τους ξανθοί,ψηλοί,συχνά μπρατσαράδες έχει περαση στις Βαλκάνιες και συχνά το εκμεταλεύονται δηλώνοντας ψεύτικη εθνικότητα φυσικά.
Oυτε μπαζα, ειναι , ουτε φυσικα λεει κανενας ψεμματα για την εθνικοτητα του. Και οι Ελληνιδες λενε για ολες οτι ειναι πουτανες. Στα αρχιδια μου τι λενε, τι βλεπω λεω, οχι τι λενε οι αλλοι.
Και για να μη λεμε μαλακιες, οι γυναικες παντου ειναι γυναικες. Απο τις συνθηκες διαμορφωνονται, και οι συνθηκες αλλαζουν. Και αναλογα με τις εκαστοτες συνθηκες διαμορφωνονται και οι γυναικες. Δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο DNA οι Πολωνες ωστε να ειναι ετσι, η οι Ουκρανες και οι Ελληνιδες να ειναι αλλιως.
Αλλιως η Πολωνη του 90 , αλλιως τωρα. Αλλιως η Ελληνιδα του 80 αλλιως του 2000, αλλιως τωρα. Ετσι παει. Τωρα εδω εχει πεσει χρημα, εχουν σηκωσει τη μυτη ψηλα , εχει γεμισει πυρφορους καθε λογης ο τοπος, με τους ντοπιους να ξεπερνανε κατα πολυ σε πυρφορια τους ξενους, για πιο γαμημενο λογο η πολωνη να ειναι το ιδιο οπως ηταν τη δεκαετια του 90 και να παρακαλαει εναγωνιως τον ξενο για να γαμηθει? Που το χεις δει δηλαδη αυτο και για τι θα επρεπε να υπαρχει στην Πολωνια του 2016?
Η Ελληνιδα ζει σε μια χωρα που σε λιγο καιρο με ξενη βοηθεια απο το εξωτερικο οπως η Σομαλια , το Σουδαν και το Μπαγκλαντες, λογικο να εχει προσγειωθει παρα πολυ απο την αλλη και αυτες ειναι που εχουν αρχισει να γαμιουνται εναγωνιως με ξενους αν θες να μαθεις. Γερμανους, Ολλανδους , Αραπαδες, ,Πολωνους, Τσεχους, οτι σκατα θελεις.
Και δευτερον οτι μαλακιες και να λετε για μυθους με ξενες και πρασινα αλογα, η αληθεια ειναι οτι η εθνικοτητα γυναικας με την οποια κολλας καλυτερα, ειναι η δικη σου εθνικοτητα. Η Ελληνιδα θα δει τον Ελληνα σαν αντρα απλα , ενω καθε αλλη θα δει τον ξενο τον περιεργο, τον ετσι τον αλλιως και μετα ως αντρα σε βλεπει. Η Ελληνιδα τι να πει και να σκεφτει? Τι κανει αυτος στη χωρα μου, ποσο θα μεινει, τι νοοτροπια κουβαλαει κλπ? Δεν απασχολει το μυαλο της με τετοιες μαλακιες.
Μη το ψαχνετε και τζαμπα κουραζεσται με τετοιες χωρες εδω, Πολωνια, Σλοβακια, Τσεχια, Ουγγαρια κλπ. Δε μας ταιριαζει για εμας . Εμας αλλες γυναικες που μας ταιριαζουν ειναι λαοι που ειναι σαν εμας πχ Αλβανιδες, Βουλγαρες ακομη και Τουρκαλες οι οποιες πιστευω θα γουσταρουν πολυ τους Ελληνες και ενας Ελληνας που μετραει θα ειχε αρκετη επιτυχια εκει.Και δευτερευοντως σε τιποτα Σερβες, Ρουμανες, η Λιβανεζες κλπ.
Τωρα αν νομιζεται οτι ο αρκουδογυφτος βαλκανιος ελληναρας θα παει πολωνια και θα τρελαθουν και θα στρωνουν κοκκινα χαλια οι γκομενες μαζι του και θα θελουν εναγωνιως να γαμηθουν, γυριστε πλευρο και συνεχιστε τον υπνο γαληνια.