Νέα

Φεμινισμός και άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε Τζόνυ,

αυτό το διδυμάκι Μητσοτάκης - Μαρίκα με γονάτισε......
:2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειδες αμα ξερει να μαγειρευει η γυναικα?? δυο γιαπρακια του φτιαχνει και τρεχει ο δρακουμελ......

εμενα παντως για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει αυτο το παιχνιδακι το πιτσι-πιτσι σουξου μουξου μανταλακια οπου η γυναικα ουσιαστικα πειθει τον αντρα και αυτος νομιζει οτι αυτος παιρνει την αποφαση.......και ο λογος που μου αρεσει ειναι γιατι και η γυναικα οπως και ο αντρας ξερουν ακριβως τι συμβαινει αλλα παρολαυτα το συνεχιζουν.......το βρισκω αισθησιακο........γιατρε μου ειμαι καλα????????

(δεν εννοω τη γκρινια......αλλα αυτο το νιαρ-γουτσου-γουτσου-ναζι-σουξου-μουξου)

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
..........Κι ως γνωστόν, η γυναίκα δεν οριοθετεί τίποτα. Πάντα κάτι θα ζητάει παραπάνω. Από την στιγμή λοιπόν που της δοθήκαν όλα τα δικαιώματα και νομικώς, ξέφυγε από τον ρόλο της και τραβάει τον δρόμο της... ΧΩΡΙΣ όρια όμως  Και γι' αυτό έχουν πρόβλημα.

Παρα πολυ σωστος.......Μεσα απο την ελλειψη οριων και διακριτων ρολων η γυναικα μπορει να κανει τα παιχνιδια της, και οχι μονον να ζηταει περισσοτερα αλλα να προσφερει παντα λιγοτερα.Εαν στη ζωη ενος ζευγαριου υπαρχουν 100 πραγματα η γυναικα εχει ξεχωρισει ηδη μονη της, τα 50 που τα φορτωνει στον ανδρα "γιατι ειναι ανδρικες δουλειες"(βεβαια εκει ξεχναμε για λιγο τα κηρυγματα περι ισοτητας κλπ).Και αυτα ξεκινανε απο τα πιο σοβαρα,(πχ να προασπισει την σωματικη της ακεραιοτητα) μεχρι και τα πιο
δευτερευοντα που αυθαιρετα αυτη βαφτιζει ανδρικες δουλειες...να κουβαλησει τα σκουπιδια,τις βαλιτσες κλπ.
Στα υπολοιπα 50 λεει "ισοτητα" μισα-μισα.Εγω εχω το παιδι, εσυ θα καθαριζεις το σπιτι και ουτω καθ εξης.Ετσι ο ανδρας απο χερι βρισκεται  με το 75% και η γυναικα με το 25%.Και οσο προσπαθει η γυναικα να επιβαλει αυτη την ανιση μοιρασια και αντιδρα ο αντρας, νασου οι τσακωμοι και τα κερατα και τα διαζυγια...Παντως απο προσωπικες εμπειριες που εχω δει, οσα ζευγαρια εχουν ατυπα βαλει ορισμενα ορια,εχουν βρει τελος παντων ενας modus vivendi με διακριτους ρολους, εχουν τα λιγοτερα προβληματα και τις καλυτερες προοπτικες για μια μακροχρονη και καλη σχεση.
:thumbsup: συμφωνω απολυτως....ειναι ομως κ αυτο που λεει η μουνιτσα.οτι αρκετες φορες κανουμε πραγματα επειδη η γατα που εχουμε διπλα μας μας αρεσει κ να νιαουριζει..εχουν τον τροπο τους..παντως,προσοχη:κρατατε κ το μετρο γιατι οι γυναικες δεν θελουν κ πολυ για να σε καβαλησουν..κ αντε μετα να το αλλαξεις οταν αρχισει να σου ξινιζει.η χωριζεις,η το βουλωνεις.μεση λυση δεν υπαρχει.κ να πω κ την παροιμια:το παιδι σου κ το σκυλι σου οπως το μαθεις...οποτε ξεκαθαρισμα της σχεσης ααπ την αρχη συναδελφοι!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Η φυση και η εξελιξη καθοριζε παντα τις  σχεσεις των ανθρωπων
απο τη στιγμη που η γυναικα και ο αντρας εργαζονται στον
ιδιο χωρο με τις ιδιες αρμοδιοτητες πχ γραφειο, καταστηματα, κλπ
τα υπολοιπα ηταν θεμα χρονου να συμβουν, και χωρις αυτο να ειναι
καλο η κακο, απλα η γυναικα ειχε μαζεμενα καταλοιπα κατωτερωτητας
απο την εποχη που ο αντρας ως βασικος τροφοδοτης της οικογενειας
ειχε και το πανω χερι, κοιταξτε τι γινεται στην επαρχεια που η δουλεια
ειναι βασικα χειρωνακτικη η σε κοινωνιες πρωτογονες,
με λιγα λογια οποιος εχει το δυσκολοτερο εργο στην οικογενεια
εχει και το τελευταιο  λογο  αυτο σε τελικη αναλυση ειναι και
φυσικος νόμος.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνωμη αλλα στις πρωτογονες κοινωνιες καθως και στην επαρχια οι γυναικες ειναι παρα μα παρα πολυ σκληραγωγημενες εξισου με τους αντρες.......πανε στα χωραφια, κοβουν ξυλα κτλ κτλ κτλ.....τουλαχιστον οι παλαιοτερες που αποτελουν και καταλοιπα αλλων κοινωνιων........το οτι ομως ηταν σκληραγωγημενες δε σημαινε τιποτα.......οταν βγαινανε εξω με τον αντρα τους αυτος προχωραγε μπροστα και εκεινες 20 βηματα πισω....

τελος παντων ειναι νομιζω ασυμφορο να συγκρινουμε παλιοτερες κοινωνικες καταστασεις με τις σημερινες κυριως γιατι δεν εχουμε τις εμπειριες αυτων.....εγω τουλαχιστον μπορω να μιλησω μονο για οσες αλλαγες εχω ζησει απο πρωτο χερι...

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αυτα ελεγα και εγω αλλα τελικα που παει που ερχεται στα σαλιαρισματα θα καταλιξη και αυριο αντε παλι απο την αρχη ποιος ποια  :headbang:  :tickedoff: :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff:

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
mounitsa Τώρα είδα το σχόλιο σου που έκανες στις 17:16 τώρα αρχίζεις μάλλον να το σκέφτεσαι αναλυτικά ( τεραστία κουβεντα... ...θεολογικά η, κοινωνική, πολιτική, φιλοσοφική κουβέντα... .)μπράβο είσαι στον σωστό δρόμο έχει κούραση αυτή η ανάλυση αλλά είναι η αλήθεια. Kάποιοι άλλοι έχουν βάλει το χεράκι τους για όλο αυτό το μπέρδεμα που σκοπός δεν είναι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο .Αυτοσκοπός αυτής της πλεκτάνης που η φύση την έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή είναι το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ .Κάτι καραγκιόζηδες ανά τα χρονιά πάντα έβρισκαν αφορμές και αιτίες να πετάνε ένα γόρδιο δεσμό στην μάζα και το εκμεταλλευόντουσαν όπως μπορουσαν.Μεχρι να τελείωση ο σαματάς που έπαιρνε χρονιά αυτοί είχαν αποκόμιση παρά πολλα.Ειτε οικονομικά εδαφικά η και από την ψυχή και την συνείδηση του ανθρωπου.θρησκια πολιτεία διοίκηση μπιζναδοροι ένα κράμα από όλους αυτούς

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ειδες αμα ξερει να μαγειρευει η γυναικα?? δυο γιαπρακια του φτιαχνει και τρεχει ο δρακουμελ......

εμενα παντως για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει αυτο το παιχνιδακι το πιτσι-πιτσι σουξου μουξου μανταλακια οπου η γυναικα ουσιαστικα πειθει τον αντρα και αυτος νομιζει οτι αυτος παιρνει την αποφαση.......και ο λογος που μου αρεσει ειναι γιατι και η γυναικα οπως και ο αντρας ξερουν ακριβως τι συμβαινει αλλα παρολαυτα το συνεχιζουν.......το βρισκω αισθησιακο........γιατρε μου ειμαι καλα????????

(δεν εννοω τη γκρινια......αλλα αυτο το νιαρ-γουτσου-γουτσου-ναζι-σουξου-μουξου)

mounitsa , νομίζω ότι είσαι πολύ καλά, κι έτσι θα έπρεπε να είναι μια φυσιολογική σχέση ανάμεσα στα δύο φύλα.....
Τα τελευταία χρόνια που άλλαξαν οι ρόλοι, βλέπουμε τα αποτελέσματα: Οι γυναίκες απώλεσαν μεγάλο μέρος της θυληκότητας τους, (που είναι αυτό που τρελλαίνει τους πιο πολλούς άντρες), και οι άντρες μεγάλο μέρος από την αρρενωπότητα τους, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να ψάχνουν τον άντρα με την ....καραμπίνα, και πλέον τα δύο μέρη να είναι δύσκολο να συνυπάρξουν, και να ανεχθούν το ένα το άλλο....
Κλασσική περίπτωση η αδελφή μου....
Είναι τώρα στα 27, σε διάφορες σχέσεις που δημιούργησε (αν και είναι καλό παιδί, δεν είναι ξέκολο), ήθελε να έχει το πάνω χέρι , επειδή δούλευε και είχε δικά της λεφτά....
Δεν ανεχόταν πολλά-πολλά, κι όταν κάποιος την έβλεπε πιο σοβαρά, φοβόταν να δεσμευτεί, και με τον τρόπο της τους έκανε όλους λούηδες....γιατί την περνούσαν για ξεκολο που ΄θελε μόνο ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ....
Τώρα πιά κατάλαβε ότι μάλλον θα έμενε μόνη της, και άλλαξε δραστικά, και είναι με ένα καλό παιδί, και δεν την πειράζει η ιδέα της δέσμευσης.....δεν νοιώθει να απειλείται επειδή κάποιος την είδε πιο σοβαρά και σκέφτεται την δημιουργία οικογένειας μαζί της....μέχρι πρόσφατα, οποιος την έβλεπε έτσι.....ήθελε να την κλείσει στο κλουβί και να την κάνει νοικοκυρούλα !
Λες και δε γίνεται να είσαι νοικοκυρά και ταυτόχρονα....ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ....

Επισκέπτης

Ναι για μας όμως είναι εκνευριστικό. Και προσωπικά, όταν πρόκειται για ασήμαντα θέματα, αν αρχίσει η γυναίκα μου το νιαρ-γούτσου-γούτσου της λέω αμέσως "καλά ΟΚ, ό,τι πεις" για να σταματήσει να μου ζαλίζει τον πέουλα! Όταν όμως πρόκειται για ΣΟΒΑΡΑ θέματα τότε της λέω πολύ απλά-ορθά-κοφτά "ΕΤΣΙ θα γίνει, το θέμα κλείνει" και η συζήτηση σταματάει εκεί. Δεν έχει νιαρ-γούτσου-μούτσου! Πάλι καλά που τουλάχιστον η δική μου η γυναίκα έχει αντιληφθεί ότι όταν λέω κάτι ορθά-κοφτά το ΕΝΝΟΩ και δεν συνεχίζει...!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Επειδή η παράδοση θέλει τον άντρα κουβαλητή και τη γυναίκα μάνα, θα πρέπει να ανταποκρίνεται και στις σημερινές συνθήκες? Τι μου λέτε τώρα? Τότε να μαγειρεύουμε στον ξυλόφουρνο και να φοράμε τομάρια και να τρώμε με τα χέρια.
Το ότι όλοι μας μπουρδουκλωθήκαμε, σημαίνει ότι φταίνε οι γυναίκες? Ή οι άντρες?
Θα επανέλθω...

Edit: Επανέρχομαι.

Πρώτα θα συμφωνήσω με τον φίλο περί Ιστορίας και το ρόλο της γυναίκας σε αυτή. Πολύ σωστά αυτοκρατορίες έπεσαν για χάρη της. Και μην ξεχνάμε τις μητριαρχικές κοινωνίες. Τις Σπαρτιάτισσες και άλλα παραδείγματα.

Αλλά μιλάμε για παρελθόν. Δεν μπορώ να δεχτώ την αξιολόγηση ανθρώπου με βάση τις γνώσεις του στην μαγειρική... Έλεος. Τι σημαίνει η γυναίκα να μαγειρεύει. Η μάνα μου δεν ήξερε ούτε μπιφτέκι να πλάσει, την έτρωγε το ξέρω και προσπαθούσε αλλά δεν το κατείχε. Και μάλιστα πάντα έπεφτε το σχετικό σαρκαστικό και καυστικό χιούμορ από μέρους της. Ο πατέρας μου ήταν εξπέρ αντιθέτως στο μαγείρεμα. Σημαίνει κάτι αυτό? Τίποτα.
Οι απόψεις μου παγιώνονται, αλλάζουν, ανανεώνονται βάσει των εμπειριών μου κατά κύριο λόγο και λιγότερο από όσα διαβάζω και ακούω. Και οι εμπειρίες μου είναι ότι η μητέρα μου δούλευε όσο την έζησα και δούλευε σκληρά για να με μεγαλώσει, το ίδιο και ο πατέρας μου. Και οι δύο συνεισέφεραν. Έτσι έμαθα να μην τους ξεχωρίζω βάσει των παραδόσεων.
Ρόλοι? Τι είναι αυτό αν όχι ένα δημιούργημα? Και οι δύο ήταν οι γονείς μου κατά πρώτον και έπειτα η μαμά και ο μπαμπάς. Πολλές φορές η μάνα μου ήταν και πατέρας μου και ο πατέρας μου μάνα μου.
Δεν απαιτώ από τον σύντροφο μου να μαγειρεύει. Αν είναι το άλλο μου μισό, τι να το κάνω το φαϊ?
Εκεί καταλήγω εγώ. Που είπε και ο Flesh. Διαφορετικές εκφράσεις των δύο πλευρών του ίδιου νομίσματος. ʼνθρωποι είμαστε και έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο. Δεν αντέχω τους διαχωρισμούς πλέον, μας βάζουν σε επικίνδυνες ατροπούς, μας απομακρύνουν.
¨Ενας συλλογισμός για να καταλάβετε τι εννοώ: Λέμε για το Κόσμο και τις κόσμογκερλς μπλα μπλα. Ε το αντίστοιχο κατασκεύασμα για τους άντρες δεν είναι το Μενς Χελθ? Τα ίδια σκατά είναι. Αν κάποιος επηρεάζεται τόσο από τα αίσχη αυτά και καταντάει γραφικός είναι βλαμμένος ανεξαρτήτως αν είναι άνδρας ή γυναίκα? Βλάκας είσαι γιατί είσαι βλάκας όχι γιατί είσαι γυναίκα ή ανδρας.
Ή θα ακούσω το ό άντρας είναι ο κουβαλητής και η γυναίκα μαγειρεύει και μεγαλώνει τα παιδιά. Τι λες? Και εγώ θέλω να έχω λόγο στην ανατροφή των παιδιών μου και να μην φέρνω μόνο εγώ το εισόδημα και να κουβαλάω. Είναι συμμετοχική η προσπάθεια πλέον.
Αν κάποιοι θέλουν να καλλιεργούν απηρχαιωμένα στερεότυπα γιατί τους συμφέρει να υπάρχει αυτή η κατάσταση (ή γιατί φοβούνται ή γιατί τα βιώματα τους είναι τέτοια που τους αφήνουν πίσω) εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω.
Το αν οι γυναίκες λόγω των μειώσεων ανα τους αιώνες, έχασαν τελικά τον δρόμο τους, το βρίσκω φυσιολογικό και κατακριτέο βέβαια. Θα επέλθει όμως η αρμονία κάποτε. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Επειδή μάθαμε αλλιώς, σημαίνει ότι δεν θα ξεμάθουμε ποτέ?
Εδώ σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε εποχές αλλά εποχή, ένας τεράστιος μηχανισμός, η Γη, προσαρμόζεται σταδιακά σε αυτό με χιλιάδες ζώντες οργανισμούς να μεταλάσσονται και εμείς δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από όσα μας διδάξανε?
Κάπως έτσι το βλέπω. Και βέβαια σε πέντε αράδες δεν βγαίνουν συμπεράσματα, ούτε παγιώνονται θέσεις. Αλλά έλεος με το πως έγιναν οι γυναίκες και πως έγιναν οι γυναίκες, κλάψα και κλάψα και δεν υπάρχουν άντρες και κλάψα κλάψα και όλα αυτά είναι αναμασημένα άρθρα κάποιων περιοδικών που έγιναν δεδομένα??? Έλεος.
Αμα βγαίνεις στον κόσμο έτσι προκατειλημμένος λογικό είναι να μην ισιώνεις με τπτ.
Αυτά, πάμε παρακάτω.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Κάνω και ένα λάθος όμως, με τόσα που γράφω ξεχνιέμαι... Έτσι όπως τα γράφω, είναι σαν να είναι η μόνη αποδεκτή αλήθεια. Δεν είναι έτσι. Έτσι με έμαθαν να πιστεύω αυτά που έχω ζήσει και έτσι είμαι εγώ. Είναι απλά η άποψη μου και με αυτή νιώθω καλά, δεν είναι απαραίτητο να είναι σωστή ή λάθος, ούτε αποδεκτή. Αλίμονο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πελοποννήσιε οπως ακριβως τα λες ειναι.....

λιωμα δεν με καταλαβες......ή μαλλον δεν ημουν σαφης.......μιλαω για μικρες απλες καθημερινες κουβεντες και οχι για το αν θα πρεπει να αγορασουμε σπιτι ή να παμε στο ενοικιο......

καλα το σαιτ ποιος καμένος το φτιαξε?? χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα 

Επισκέπτης
λιωμα δεν με καταλαβες......ή μαλλον δεν ημουν σαφης.......μιλαω για μικρες απλες καθημερινες κουβεντες και οχι για το αν θα πρεπει να αγορασουμε σπιτι ή να παμε στο ενοικιο......

Σε κατάλαβα... εσύ μάλλον δεν με κατάλαβες ότι και από τις μικρές, καθημερινές κουβέντες πρίζονται τα αρχίδια μας :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενταξει λιωμα μου αλλο Point of View.....γιαυτο υπαρχουν οι αποψεις γιατι ολοι εχουν απο μια.......

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Τελικά αρχίζει και ωριμάζει αυτή η συζήτηση και μάλλον παρέα με τα γραπτά και η σκέψη υπόθετο για του περισσοτέρους/ες

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε μια ακομη πτυχη του φεμινισμου.Νομιζετε οτι ξαφνικα 5 γυναικες αποφασισαν να επαναστατησουν εναντιον των καταδυναστων αντρων και να ζητησουν δικαιωματα.Νο Νο Νο.Η βαλιτσα παει πολυ πιο μακρυα.
Το φεμινιστικο κινημα ηταν η μεγαλυτερη ισως ανακαλυψη του καπιταλισμου.Μην βιαστειτε να με κατακρινετε,δεν ειμαι αριστερος, απλα δειτε για λιγο αναμεσα απο τις γραμμες.
Οι γυναικες ζητανε δικαιωματα, χειραφετηση.Δηλαδη ουσιαστικα να βγουν στην παραγωγικη διαδικασια.Τι σημαινει αυτο αγαπητε αναγνωστη? Περισσοτερα εργατικα χερια,μειωση μισθων αλλα φυσικα, το κυριοτερο ολων, μεγαλυτερες καταναλωτικες δυνατοτητες. Ριξτε μια ματια τριγυρω σας και δειτε σε τι τεραστιο ποσοστο η παγκοσμια οικονομια οφειλεται στον καταναλωτισμο των γυναικων και θα καταλαβετε.
Φυσικα ομως ανοιξε το κουτι της Πανδωρας και καμμια οικονομικη αλλαγη δεν ειναι ανεξαρτητη απο τις κοινωνικες που ακολουθουν(και τουμπαλιν)
Ολα αυτα συνδεοντε αμεσα με την ψυχολογια της σημερινης γυναικας.
Ειναι προφανες οτι οι γυναικες εξεγειρωντε για την λειψανδρια των ημερων μας, αφου ομως φροντισαν πρωτα να ευνουχισουν με την συμπεριφορα τους το μεγαλυτερο μερος του ανδρικου πλυθησμου. Τωρα βεβαια τρεχουν να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα.
Θα μπορουσα να μιλαω για ωρες για το θεμα αυτο αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα κουρασω.
Θα τα διαβαστε ολα εξ αλλου οταν δημοσιευσω το βιβλιο μου :idiot: :idiot:

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Έχει πλακά  το site που μας έχει γράψει ο iaswnas αλλά μονό πλακά μην το πάρετε στα σοβαρά γιατί θα κίνηση ο 3 παγκόσμιος :headbang: :tickedoff:

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε μια ακομη πτυχη του φεμινισμου.Νομιζετε οτι ξαφνικα 5 γυναικες αποφασισαν να επαναστατησουν εναντιον των καταδυναστων αντρων και να ζητησουν δικαιωματα.Νο Νο Νο.Η βαλιτσα παει πολυ πιο μακρυα.
Το φεμινιστικο κινημα ηταν η μεγαλυτερη ισως ανακαλυψη του καπιταλισμου.Μην βιαστειτε να με κατακρινετε,δεν ειμαι αριστερος, απλα δειτε για λιγο αναμεσα απο τις γραμμες.
Οι γυναικες ζητανε δικαιωματα, χειραφετηση.Δηλαδη ουσιαστικα να βγουν στην παραγωγικη διαδικασια.Τι σημαινει αυτο αγαπητε αναγνωστη? Περισσοτερα εργατικα χερια,μειωση μισθων αλλα φυσικα, το κυριοτερο ολων, μεγαλυτερες καταναλωτικες δυνατοτητες. Ριξτε μια ματια τριγυρω σας και δειτε σε τι τεραστιο ποσοστο η παγκοσμια οικονομια οφειλεται στον καταναλωτισμο των γυναικων και θα καταλαβετε.
Φυσικα ομως ανοιξε το κουτι της Πανδωρας και καμμια οικονομικη αλλαγη δεν ειναι ανεξαρτητη απο τις κοινωνικες που ακολουθουν(και τουμπαλιν)
Ολα αυτα συνδεοντε αμεσα με την ψυχολογια της σημερινης γυναικας.
Ειναι προφανες οτι οι γυναικες εξεγειρωντε για την λειψανδρια των ημερων μας, αφου ομως φροντισαν πρωτα να ευνουχισουν με την συμπεριφορα τους το μεγαλυτερο μερος του ανδρικου πλυθησμου. Τωρα βεβαια τρεχουν να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα.
Θα μπορουσα να μιλαω για ωρες για το θεμα αυτο αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα κουρασω.
Θα τα διαβαστε ολα εξ αλλου οταν δημοσιευσω το βιβλιο μου :idiot: :idiot:
Επιτελούς και ένας σκεπτόμενος ,το γραπτό σου δεν διέπει σε κομματισμό,θα είναι βλάκας οποίος το δει έτσι είναι η αλήθεια αυτό που γραφείς και έτσι είναι μονό που στην Ευρώπη που ζω τον περισσότερο καιρό αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι άντρες και γυναίκες και δεν θα ακούσεις ποτέ (εμείς οι άντρες η αντίθετα εμείς οι γυναίκες )το μονό κακό που έχει απομείνει εκεί είναι το χάσμα η συνθηματική απόσταση που δεν έχει κλήση ακόμα αλλά προσπαθούν .Εδώ άσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom