trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φίλε Τζόνυ,
αυτό το διδυμάκι Μητσοτάκης - Μαρίκα με γονάτισε......
αυτό το διδυμάκι Μητσοτάκης - Μαρίκα με γονάτισε......
συμφωνω απολυτως....ειναι ομως κ αυτο που λεει η μουνιτσα.οτι αρκετες φορες κανουμε πραγματα επειδη η γατα που εχουμε διπλα μας μας αρεσει κ να νιαουριζει..εχουν τον τροπο τους..παντως,προσοχη:κρατατε κ το μετρο γιατι οι γυναικες δεν θελουν κ πολυ για να σε καβαλησουν..κ αντε μετα να το αλλαξεις οταν αρχισει να σου ξινιζει.η χωριζεις,η το βουλωνεις.μεση λυση δεν υπαρχει.κ να πω κ την παροιμια:το παιδι σου κ το σκυλι σου οπως το μαθεις...οποτε ξεκαθαρισμα της σχεσης ααπ την αρχη συναδελφοι!!..........Κι ως γνωστόν, η γυναίκα δεν οριοθετεί τίποτα. Πάντα κάτι θα ζητάει παραπάνω. Από την στιγμή λοιπόν που της δοθήκαν όλα τα δικαιώματα και νομικώς, ξέφυγε από τον ρόλο της και τραβάει τον δρόμο της... ΧΩΡΙΣ όρια όμως Και γι' αυτό έχουν πρόβλημα.
Παρα πολυ σωστος.......Μεσα απο την ελλειψη οριων και διακριτων ρολων η γυναικα μπορει να κανει τα παιχνιδια της, και οχι μονον να ζηταει περισσοτερα αλλα να προσφερει παντα λιγοτερα.Εαν στη ζωη ενος ζευγαριου υπαρχουν 100 πραγματα η γυναικα εχει ξεχωρισει ηδη μονη της, τα 50 που τα φορτωνει στον ανδρα "γιατι ειναι ανδρικες δουλειες"(βεβαια εκει ξεχναμε για λιγο τα κηρυγματα περι ισοτητας κλπ).Και αυτα ξεκινανε απο τα πιο σοβαρα,(πχ να προασπισει την σωματικη της ακεραιοτητα) μεχρι και τα πιο
δευτερευοντα που αυθαιρετα αυτη βαφτιζει ανδρικες δουλειες...να κουβαλησει τα σκουπιδια,τις βαλιτσες κλπ.
Στα υπολοιπα 50 λεει "ισοτητα" μισα-μισα.Εγω εχω το παιδι, εσυ θα καθαριζεις το σπιτι και ουτω καθ εξης.Ετσι ο ανδρας απο χερι βρισκεται με το 75% και η γυναικα με το 25%.Και οσο προσπαθει η γυναικα να επιβαλει αυτη την ανιση μοιρασια και αντιδρα ο αντρας, νασου οι τσακωμοι και τα κερατα και τα διαζυγια...Παντως απο προσωπικες εμπειριες που εχω δει, οσα ζευγαρια εχουν ατυπα βαλει ορισμενα ορια,εχουν βρει τελος παντων ενας modus vivendi με διακριτους ρολους, εχουν τα λιγοτερα προβληματα και τις καλυτερες προοπτικες για μια μακροχρονη και καλη σχεση.
Ειδες αμα ξερει να μαγειρευει η γυναικα?? δυο γιαπρακια του φτιαχνει και τρεχει ο δρακουμελ......
εμενα παντως για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει αυτο το παιχνιδακι το πιτσι-πιτσι σουξου μουξου μανταλακια οπου η γυναικα ουσιαστικα πειθει τον αντρα και αυτος νομιζει οτι αυτος παιρνει την αποφαση.......και ο λογος που μου αρεσει ειναι γιατι και η γυναικα οπως και ο αντρας ξερουν ακριβως τι συμβαινει αλλα παρολαυτα το συνεχιζουν.......το βρισκω αισθησιακο........γιατρε μου ειμαι καλα????????
(δεν εννοω τη γκρινια......αλλα αυτο το νιαρ-γουτσου-γουτσου-ναζι-σουξου-μουξου)
Ειδες αμα ξερει να μαγειρευει η γυναικα?? δυο γιαπρακια του φτιαχνει και τρεχει ο δρακουμελ......
εμενα παντως για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει αυτο το παιχνιδακι το πιτσι-πιτσι σουξου μουξου μανταλακια οπου η γυναικα ουσιαστικα πειθει τον αντρα και αυτος νομιζει οτι αυτος παιρνει την αποφαση.......και ο λογος που μου αρεσει ειναι γιατι και η γυναικα οπως και ο αντρας ξερουν ακριβως τι συμβαινει αλλα παρολαυτα το συνεχιζουν.......το βρισκω αισθησιακο........γιατρε μου ειμαι καλα????????
(δεν εννοω τη γκρινια......αλλα αυτο το νιαρ-γουτσου-γουτσου-ναζι-σουξου-μουξου)
λιωμα δεν με καταλαβες......ή μαλλον δεν ημουν σαφης.......μιλαω για μικρες απλες καθημερινες κουβεντες και οχι για το αν θα πρεπει να αγορασουμε σπιτι ή να παμε στο ενοικιο......
γιαυτο υπαρχουν οι αποψεις γιατι ολοι εχουν απο μια.......
Δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε μια ακομη πτυχη του φεμινισμου.Νομιζετε οτι ξαφνικα 5 γυναικες αποφασισαν να επαναστατησουν εναντιον των καταδυναστων αντρων και να ζητησουν δικαιωματα.Νο Νο Νο.Η βαλιτσα παει πολυ πιο μακρυα.
Το φεμινιστικο κινημα ηταν η μεγαλυτερη ισως ανακαλυψη του καπιταλισμου.Μην βιαστειτε να με κατακρινετε,δεν ειμαι αριστερος, απλα δειτε για λιγο αναμεσα απο τις γραμμες.
Οι γυναικες ζητανε δικαιωματα, χειραφετηση.Δηλαδη ουσιαστικα να βγουν στην παραγωγικη διαδικασια.Τι σημαινει αυτο αγαπητε αναγνωστη? Περισσοτερα εργατικα χερια,μειωση μισθων αλλα φυσικα, το κυριοτερο ολων, μεγαλυτερες καταναλωτικες δυνατοτητες. Ριξτε μια ματια τριγυρω σας και δειτε σε τι τεραστιο ποσοστο η παγκοσμια οικονομια οφειλεται στον καταναλωτισμο των γυναικων και θα καταλαβετε.
Φυσικα ομως ανοιξε το κουτι της Πανδωρας και καμμια οικονομικη αλλαγη δεν ειναι ανεξαρτητη απο τις κοινωνικες που ακολουθουν(και τουμπαλιν)
Ολα αυτα συνδεοντε αμεσα με την ψυχολογια της σημερινης γυναικας.
Ειναι προφανες οτι οι γυναικες εξεγειρωντε για την λειψανδρια των ημερων μας, αφου ομως φροντισαν πρωτα να ευνουχισουν με την συμπεριφορα τους το μεγαλυτερο μερος του ανδρικου πλυθησμου. Τωρα βεβαια τρεχουν να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα.
Θα μπορουσα να μιλαω για ωρες για το θεμα αυτο αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα κουρασω.
Θα τα διαβαστε ολα εξ αλλου οταν δημοσιευσω το βιβλιο μου
Επιτελούς και ένας σκεπτόμενος ,το γραπτό σου δεν διέπει σε κομματισμό,θα είναι βλάκας οποίος το δει έτσι είναι η αλήθεια αυτό που γραφείς και έτσι είναι μονό που στην Ευρώπη που ζω τον περισσότερο καιρό αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι άντρες και γυναίκες και δεν θα ακούσεις ποτέ (εμείς οι άντρες η αντίθετα εμείς οι γυναίκες )το μονό κακό που έχει απομείνει εκεί είναι το χάσμα η συνθηματική απόσταση που δεν έχει κλήση ακόμα αλλά προσπαθούν .Εδώ άσε