Νέα

Φεμινισμός και άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μήπως ο άνθρωπος είναι τελικά ευτυχισμένος μόνο στην πρωτόγονη φύση του ... λέω μήπως;

Δηλαδή εννοείς εποχές όπου ο άντρας έδινε μια με το ρόπαλο στην κεφάλα της γκόμενας και μετά την έσερνε από τα μαλλιά μέσα στην σπηλιά?

Χεχεχε, μ' αρέσεις!

:grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δηλαδή εννοείς εποχές όπου ο άντρας έδινε μια με το ρόπαλο στην κεφάλα της γκόμενας και μετά την έσερνε από τα μαλλιά μέσα στην σπηλιά?

Χεχεχε, μ' αρέσεις!

:grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Μου φαίνεται ότι δε διάβασες όλο το post, αετόπουλο :dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Παιδιά διάβασα τις προσωπικές ιστορίες μία-μία (14-15 είναι όλες κι όλες) και πραγματικά ΕΦΡΙΞΑ. Είναι αυτό που έλεγα πιο κάτω στο thread ότι οι γυναίκες δεν έχουν όρια. Ειδικά κάποιες εκφράσεις που γράφαν κάποιοι μιλώντας για τις γυναίκες τους, "νιώθω σαν να αντιμετωπίζω τον χειρότερο εχθρό μου", με τσάκισαν! Ένας άλλος έγραφε ότι η πρώην γυναίκα του έδινε στα παιδιά να διαβάζουν κάθε μέρα το εξώδικο που της είχε στείλει ο πατέρας τους, λέγοντάς τους ότι "ο μπαμπάς μας μισεί και δεν μας θέλει στην ζωή του". Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα...

Είμαι της γνώμης ότι η γυναίκα μπορεί να γίνει ΚΑΚΟΣ άνθρωπος από την μια στιγμή στην άλλη. Ο άντρας είναι πιο "μαλάκας" και δεν αντιδράει με ΚΑΚΙΑ. Αυτό που κάνουν σχεδόν ΟΛΕΣ οι χωρισμένες, να χρησιμοποιούν δηλαδή τα παιδιά τους για να εκδικηθούν τους πρώην συζύγους τους, είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο. Όσοι έχουν παιδιά με καταλαβαίνουν καλύτερα. Εγώ τώρα που διάβασα αυτά τα πράγματα θέλω να σηκωθώ να φύγω από το γραφείο και να πάω σπίτι να πάρω αγκαλιά τον γιο μου.

Τι να πω... δεν θα ευχόμουν τέτοιο πράγμα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Καλύτερα 1000 φορές να είχε η γυναίκα μου την μυική δύναμη να μου σπάσει τα μούτρα μέχρι να με στείλει νοσοκομείο, παρά να με απομάκρυνε από το παιδί μου. Θα την σκότωνα 100 φορές και το λέω δημόσια! Πεθαμένη θα ήταν και θα εξακολουθούσα να την σκοτώνω...!
                                            πραγματικα διαβασα ολες τις ιστοριες και εμεινα αναυδος....και σκεφτομαι οτι τελικα ποση κακια υπαρχει......και οτι ολλα δεν ειναι ανθηρα....!!!!Α-Λ-Λ-Α οπως διαβασαμε τετιες φρικτες ιστοριες πιστευω οτι υπαρχουνε και το ιδιο φρικτες απο αντρες.....και απο αποψη κακοπιησης γυναικων.......οποτε το συμπερασμα ειναι οτι ολλα ειναι σχετικα....!!!αν ψαξεις καλα θα βρεις ολων των ειδων τις περιπτωσεις...!!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.717
Πόντοι
736
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα εδω , ηταν και θαμμένο για 13 χρόνια .... αλλα επειδη ο τύπος στο βίντεο μεταξύ άλλων μιλάει κατα του φεμινισμου είπα να βρώ κάποιο σχετικό νημα ... λέει και για διάφορα άλλα θέματα εκτός του φεμινισμού και γενικά τα λέει ωραία κατά την γνώμη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom