Παιδιά διάβασα τις προσωπικές ιστορίες μία-μία (14-15 είναι όλες κι όλες) και πραγματικά ΕΦΡΙΞΑ. Είναι αυτό που έλεγα πιο κάτω στο thread ότι οι γυναίκες δεν έχουν όρια. Ειδικά κάποιες εκφράσεις που γράφαν κάποιοι μιλώντας για τις γυναίκες τους, "νιώθω σαν να αντιμετωπίζω τον χειρότερο εχθρό μου", με τσάκισαν! Ένας άλλος έγραφε ότι η πρώην γυναίκα του έδινε στα παιδιά να διαβάζουν κάθε μέρα το εξώδικο που της είχε στείλει ο πατέρας τους, λέγοντάς τους ότι "ο μπαμπάς μας μισεί και δεν μας θέλει στην ζωή του". Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα...
Είμαι της γνώμης ότι η γυναίκα μπορεί να γίνει ΚΑΚΟΣ άνθρωπος από την μια στιγμή στην άλλη. Ο άντρας είναι πιο "μαλάκας" και δεν αντιδράει με ΚΑΚΙΑ. Αυτό που κάνουν σχεδόν ΟΛΕΣ οι χωρισμένες, να χρησιμοποιούν δηλαδή τα παιδιά τους για να εκδικηθούν τους πρώην συζύγους τους, είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο. Όσοι έχουν παιδιά με καταλαβαίνουν καλύτερα. Εγώ τώρα που διάβασα αυτά τα πράγματα θέλω να σηκωθώ να φύγω από το γραφείο και να πάω σπίτι να πάρω αγκαλιά τον γιο μου.
Τι να πω... δεν θα ευχόμουν τέτοιο πράγμα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Καλύτερα 1000 φορές να είχε η γυναίκα μου την μυική δύναμη να μου σπάσει τα μούτρα μέχρι να με στείλει νοσοκομείο, παρά να με απομάκρυνε από το παιδί μου. Θα την σκότωνα 100 φορές και το λέω δημόσια! Πεθαμένη θα ήταν και θα εξακολουθούσα να την σκοτώνω...!