Νέα

Φαντάσματα-Στοιχειωμένα σπίτια-ιστορίες τρόμου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikes4207

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Μηνύματα
296
Κριτικές
5
Like
12
Πόντοι
1
Ένας διαρρήκτης που βρίσκονταν στη φυλακή βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να δραπετεύσει. Είχε προσέξει οτι τα πτώματα των νεκρών βρίσκονταν σε μια αίθουσα με ανοιχτή τη κάσα μέχρι που θα την έπερναν στο νεκροταφείο για θάψιμο. Έτσι, συνενοήθηκε με τον υπεύθηνο των πτωμάτων, ώστε να τον αφήσει να μπεί μέσα στη κάσσα κι αυτός. Όταν θα γινόταν η ταφή όμως, μετά απο δυο ώρες θα πήγαινε να τον ξεθάψει και για αντάλαγμα θα του πρόσφερε ένα ποσοστό από κάποια κλοπημέα. Η ημέρα της απόδρασης έφτασε, και ο κατάδικος μπήκε το βράδυ στην αίθουσα και στριμώχτηκε δίπλα στο πτώμα. Μαζί του είχε πάρει ένα μικρό φακό και κολατσιό. Μετά από ώρες ήρθε η ώρα της ταφής. Πήραν τη κάσσα και την έβαλαν σε ένα φορτηγό. Λίγη ώρα μετά έφτασαν και σύντομα άκουσε τα λόγια του παπά μέχρι που το χώμα άρχισε να σκεπάζει τη κάσσα και επικράτεισε ησυχία. ¶νοιξε το φακό και άρχισε να τρώει το φαγητό, περιμένοντας τον άλλο για να τον ξεθάψει. Από περιέργεια έστρεψε το φακό για να δεί ποιος ήταν ο νεκρός που μοίραζε τη κάσσα. Φαντάζεστε πόσο σοκαρίστηκε όταν είδε το πρόσωπο του νεκροφύλακα που υποτίθετε αυτός θα τον έβγαζε από το χώμα.                                                     

Φιλε αυτο ειναι ταινια μικρου μηκους του Χιτσκοκ. Την εχω δει.
 

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
558
Like
5
Πόντοι
6
Και  η  πρωτη  ιστορια   που  εβαλε   ο  φιλος  Lebron   στην  προηγουμενη   σελιδα , ηταν   ενα  επεισοδιο    απο  την -  ζωνη  του   λυκοφωτος .
 

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.026
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η νεράιδα της Κολοπετινίτσας

Ιστορίες για νεράιδες υπάρχουν σε πολλά χωριά, όμως, μία από τις πιο χαρακτηριστικές είναι αυτή που αφορά την ξανθιά νεράιδα της Κολοπετινίτσας. «Αυτό είναι το ελληνικό όνομα της Τριταίας», σύμφωνα με τον κ. Πάλμο. «Ούτε εγώ πίστευα σε νεράιδες, αλλά είχα ακούσει πολλούς που έλεγαν πως είχαν δει. Πριν από αρκετά χρόνια υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας με μια παρέα δεκατριών ατόμων. Τρώγαμε σε μια ταβέρνα, όταν ένας γνώστης της περιοχής μας πρότεινε να πάμε να μας δείξει το σημείο όπου βγαίνει. Εκεί φτάσαμε γύρω στις τρεισήμισι τη νύχτα. Εγώ με μερικούς άλλους μείναμε στα αυτοκίνητα και οι υπόλοιποι πήγαν να δουν. Κάποια στιγμή ακούσαμε μια πολύ δυνατή φωνή που ταρακούνησε ακόμη και τα αμάξια. Οταν οι φίλοι μας επέστρεψαν στα αυτοκίνητα, μας είπαν πως μια ξανθιά γυναίκα εμφανίστηκε μπροστά τους και έβγαλε αυτή την τρομακτική φωνή. Τότε πείστηκα».

Πώς είναι όμως οι νεράιδες; Ο κ. Πάλμος μας λέει: «Κατ'; αρχάς, δεν έχουν φτερά. Είναι γυναίκες αλλά καταλαβαίνεις πως είναι νεράιδες γιατί είναι πολύ ζωντανές και κινούνται πάρα πολύ γρήγορα. Τις έχουν δει πάρα πολλοί άνθρωποι. Ολα αυτά τα έχει γράψει και ο Δημόκριτος και μάλιστα δίνει και τα ονόματα της κάθε οντότητας. Οποιος θέλει τα πιστεύει».

:helpplea: :helpplea: :helpplea:
 

Επισκέπτης
Μεχρι και τα φαντασματα ξυπνησανε!
 

Συνημμένα

  • 11.jpg
    11.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 14.jpg
    14.jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 44

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
16
έπεφτες να κοιμηθείς και λίγη ώρα αφού σε είχε πάρει ο ύπνος, άνοιγες τα μάτια σου από την δυσφορία, αισθανόσουν σαν να είχε κάτσει ένας υπέρβαρος άνθρωπος επάνω στο στήθος σου και μετά βίας μπορούσες να ανασάνεις, το σώμα σου είχε παραλύσει εντελώς, δεν μπορούσες να κουνήσεις ούτε τα δάχτυλα του χεριού σου, ήθελες να φωνάξεις βοήθεια αλλά τα χείλη σου έμεναν σφραγισμένα και το μόνο που κατάφερνες ήταν να βγάζεις ένα πνιχτό μουκρητό ενώ άκουγες και έβλεπες τους άλλους γύρω σου να κοιμούνται αμέριμνοι.
η όλη φάση διαρκούσε για λίγα δευτερόλεπτα που έμοιαζαν ατελείωτα, περιττό να αναφέρω τον τρόμο που αισθανόσουν όντας κυριολεκτικά αβοήθητος...

επειδή μας κίνησε την περιέργεια που συνέβη συνεχόμενες βραδιές και μόνο σε 2 άτομα από όλους το ψάξαμε σε μια έξοδο στο ίντερνετ και διαβάσαμε και άλλες παρόμοιες αναφορές από φαντάρους.
υποτίθεται ότι επρόκειτο για πνεύμα και υπήρχε και ένα στιχάκι που έπρεπε να διαβάσεις για να μην επιστρέψει :grin: παπαριές, μάλλον η κούραση και η έλλειψη ύπνου το προκάλεσε και το ζήτημα ήταν νευρολογικό, πάντως φάτσα κακιάς νεράιδας δεν είδαμε :grin:
τυπε αυτο ειναι REM που λεμε...
δλδ ενω εχεις ανοιξει τα ματια σου,ο εγκεφαλος σου δεν εχει ξυπνησει οποτε για αυτο σ φαινεται ετσι....
 

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Μηνύματα
656
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα αναλύσω τωρα την αποψη μου για το ''υπερφυσικό'',θελω ομως να σας διηγηθω κατι περιεργο που μου συνεβηκε μπας και καποιος ξερει κατι παραπάνω και με διαφωτισει !
Πριν μερικα χρόνια λοιπον ειμασταν αραχτοι με την τοτε κοπελλα μου στο αμαξι της,σε ενα σημειο στην Λουτσα,που γουσταρω πολύ,κοντα σε ενα εκκλησάκι.
Εκει λοιπον που κουβεντιάζαμε,περιπου στα 3 με 4 μετρα δεξιά μας ακουμε εναν ηχο σαν καποιος να κάνει ''στρακα'' με τα δαχτυλα του και ταυτοχρονα μια μικρη μπλε λάψμη σαν φλας περιπου ενα μέτρο απο το εδαφος.
Το αντιληφθηκαμε και οι δυο,οποτε μάλλον έγινε  :sunglasses:
΄Ηταν στιγμιαιο !
Καμμιά ιδέα?
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Δεν θα αναλύσω τωρα την αποψη μου για το ''υπερφυσικό'',θελω ομως να σας διηγηθω κατι περιεργο που μου συνεβηκε μπας και καποιος ξερει κατι παραπάνω και με διαφωτισει !
Πριν μερικα χρόνια λοιπον ειμασταν αραχτοι με την τοτε κοπελλα μου στο αμαξι της,σε ενα σημειο στην Λουτσα,που γουσταρω πολύ,κοντα σε ενα εκκλησάκι.
Εκει λοιπον που κουβεντιάζαμε,περιπου στα 3 με 4 μετρα δεξιά μας ακουμε εναν ηχο σαν καποιος να κάνει ''στρακα'' με τα δαχτυλα του και ταυτοχρονα μια μικρη μπλε λάψμη σαν φλας περιπου ενα μέτρο απο το εδαφος.
Το αντιληφθηκαμε και οι δυο,οποτε μάλλον έγινε  :sunglasses:
΄Ηταν στιγμιαιο !
Καμμιά ιδέα?

 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.326
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ναι κανα φάντασμα θα ήταν και θα σας επαιρνε μάτι και όπως έχυσε, ηρέμησε, άστραψε και γαλήνεψε το πνεύμα του! εξού και η λάμψη :2funny: :2funny:

απορώ με το θέμα αλλά βααριέμαι να το ψάξω
 

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Μηνύματα
656
Like
0
Πόντοι
6

Οχι ρε φίλε το σημείο ηταν απόλυτα ''φλατ'' χωρις θαμνους και δεντρα,ειχαμε πληρη ορατοτητα γυρω μας,καθομασταν μαζι  :grin: στο καθισμα του συνοδηγου και το ειδαμε ακουσαμε στον ουσιαστικα κενο χωρο που ειχαμε δεξια μας !
 

Επισκέπτης
Αν ειδατε κανενα φαντασμα τα Χριστουγεννα πειτε το! :rockon:
 

Επισκέπτης
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

Είναι ίσως το πιο γνωστό στοιχειωμένο
σπίτι. Στην αρχαιότητα ήταν γνωστή τοπο-
θεσία όπου λάμβαναν χώρο παράδοξα φαινόμενα.
Τον  18ο και το 19ο αιώνα, άνθρωποι
χάνονταν, ενώ υπήρχαν συχνές εμφανίσεις ξωτι-
κών  και νεραϊδών.  Χτίστηκε το 1910 απο τον
Περικλή Καλλέργη, ο οποίος αυτοκτόνησε αφού
δολοφόνησε τη γυναίκα του. Στην Κατοχή χρησι-
μοποιήθηκε απο τον ιταλικό στρατό ως τοπικό
φρουραρχείο και στα υπόγειά του γίνονταν
βασανιστήρια απο τους στρατιώτες. Οι μετέπει-
τα ένοικοι του σπιτιού έμεναν σε αυτό μόνο
μικρά χρονικά διαστήματα, ενώ εδώ και αρκετά
χρόνια, άγνωστοι σκάβουν το υπόγειο λόγω δια-
φόρων φημών περί κρυμμένου θησαυρού.
Οι μάρτυρες των περίεργων φαινομένων είναι
πολλοί.
Ενα βράδυ που είχαν επισκεφτεί το σπίτι , άκουγαν για αρκε-
τή ώρα έναν παράξενο ήχο σαν σύρσιμο και ένα
ουρλιαχτό που ακολουθούσε.
Το σπίτι, εκτός των άλλων, έχει και άλλες ιδιαι-
τερότητες λόγω της περίεργης αρχιτεκτονικής του.
Μερικές από αυτές είναι η έλλειψη αυλής, η πρόσο-
ψή του (που απεικονίζει έναν ακτινωτό ήλιο) και
ο προσανατολισμός του (όμοιος με αυτόν των εκκλη-
σιών ). Αποτελέσματα ερευνών που έγιναν στο παρελθόν
έδειξαν αλλαγή, χωρίς εμφανή εξωτερική αιτία, στον
ιονισμό της ατμόσφαιρας γύρω στα 30-50 μέτρα γύρω
από το σπίτι. Συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού,
όπως το βορειοανατολικό παράθυρο, εμφάνισαν υπερβολικές διακυμάνσεις, που οι εντάσεις τους ποικίλλαν
από την ανατολή ως τη δύση του ηλίου.
 

Συνημμένα

  • πικερμι.jpg
    πικερμι.jpg
    151 KB · Εμφανίσεις: 23

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
31
Πόντοι
166
Aρχοντόσπιτο το στοιχιωμένο στο Πικέρμι. Νεοκλασικό και όμορφο, ευτηχός σώθηκε από τους εργολάβους και δεν έγινε πολυκατοικία τούρτα.
 

Επισκέπτης
Το σπίτι αυτό μάλλον ανήκε στη γνωστή οικογένεια των Μαυρομιχαλαίων. Αυτό ίσως φαίνεται και από τον θυρεό στην εξώπορτα που φέρει το μονόγραμμα της οικογένειας. Κάποτε πρέπει να ήταν ένα αξιοζήλευτο αρχοντικό αλλά πλέον λίγα πράγματα διατηρεί από την παλιά του αίγλη. Οι θρύλοι που το στοιχειώνουν αρκετοί αλλά αυτός που γνωρίζουμε μιλάει για μια κοπέλα που βιάστηκε και σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι από έναν Τούρκο, προφανώς την περίοδο της τουρκοκρατίας. Από τότε το πνεύμα της κατοικεί μέσα στο σπίτι, τρομοκρατώντας κάθε επίδοξο επισκέπτη. Το οίκημα έχει δύο πλευρές, η μία είναι πάνω στην αμμουδιά στην παραλία Βοτσαλάκια και η άλλη είναι προς τη μεριά του δρόμου. Από τη μεριά του δρόμου το παράδοξο είναι πως κατά μήκος του τοίχου είναι αναρτημένα κομμάτια από σπασμένα γυαλιά τα οποία αφού τα κάρφωσαν σε φελιζόλ τα περίχυσαν με τσιμέντο για να είναι σταθερά. Ποιος το έκανε και γιατί άγνωστο. Οι δύο σιδερένιες πόρτες ήταν αρκετά ψηλές και σκουριασμένες αν και μετά από καιρό μάλλον το συνεργείο του δήμου τις άλλαξε με καινούργιες μεταλλικές. Τα αξιοπερίεργα αρχίζουν στη μεριά της παραλίας. Ο επιβλητικός τοίχος έχει δύο μεγάλα παράθυρα που επίσης για άγνωστο λόγο έχουν χτιστεί με τούβλα. Γιατί ομως και από ποιόν; Δεν νομίζω να πήγαν συνεργεία εκεί γιατί απλά δεν έχουν λόγο να το χτίσουν και είναι δύσκολο να γίνει από κάποιο κάτοικο της περιοχής λόγω του ύψους και του μεγέθους τους. Επίσης, κοιτάζοντας ψηλά βλέπει κάποιος μία κρεμασμένη πόρτα χωρίς προφανή λόγο να στέκεται πάνω στον τοίχο. Πολλές οι ιστορίες περί τελετών που γίνονται σε αυτό το χώρο και αρκετές είναι οι φορές που βρέθηκαν “περίεργα” πράγματα στην αμμουδιά και υπολείμματα από φωτιές. :grin:
 

Συνημμένα

  • island-2010-october-008.jpg
    island-2010-october-008.jpg
    66,3 KB · Εμφανίσεις: 38

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
22.576
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
που εισαι ρε Lebron  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Το σπίτι αυτό μάλλον ανήκε στη γνωστή οικογένεια των Μαυρομιχαλαίων. Αυτό ίσως φαίνεται και από τον θυρεό στην εξώπορτα που φέρει το μονόγραμμα της οικογένειας. Κάποτε πρέπει να ήταν ένα αξιοζήλευτο αρχοντικό αλλά πλέον λίγα πράγματα διατηρεί από την παλιά του αίγλη. Οι θρύλοι που το στοιχειώνουν αρκετοί αλλά αυτός που γνωρίζουμε μιλάει για μια κοπέλα που βιάστηκε και σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι από έναν Τούρκο, προφανώς την περίοδο της τουρκοκρατίας. Από τότε το πνεύμα της κατοικεί μέσα στο σπίτι, τρομοκρατώντας κάθε επίδοξο επισκέπτη. Το οίκημα έχει δύο πλευρές, η μία είναι πάνω στην αμμουδιά στην παραλία Βοτσαλάκια και η άλλη είναι προς τη μεριά του δρόμου. Από τη μεριά του δρόμου το παράδοξο είναι πως κατά μήκος του τοίχου είναι αναρτημένα κομμάτια από σπασμένα γυαλιά τα οποία αφού τα κάρφωσαν σε φελιζόλ τα περίχυσαν με τσιμέντο για να είναι σταθερά. Ποιος το έκανε και γιατί άγνωστο. Οι δύο σιδερένιες πόρτες ήταν αρκετά ψηλές και σκουριασμένες αν και μετά από καιρό μάλλον το συνεργείο του δήμου τις άλλαξε με καινούργιες μεταλλικές. Τα αξιοπερίεργα αρχίζουν στη μεριά της παραλίας. Ο επιβλητικός τοίχος έχει δύο μεγάλα παράθυρα που επίσης για άγνωστο λόγο έχουν χτιστεί με τούβλα. Γιατί ομως και από ποιόν; Δεν νομίζω να πήγαν συνεργεία εκεί γιατί απλά δεν έχουν λόγο να το χτίσουν και είναι δύσκολο να γίνει από κάποιο κάτοικο της περιοχής λόγω του ύψους και του μεγέθους τους. Επίσης, κοιτάζοντας ψηλά βλέπει κάποιος μία κρεμασμένη πόρτα χωρίς προφανή λόγο να στέκεται πάνω στον τοίχο. Πολλές οι ιστορίες περί τελετών που γίνονται σε αυτό το χώρο και αρκετές είναι οι φορές που βρέθηκαν “περίεργα” πράγματα στην αμμουδιά και υπολείμματα από φωτιές. :grin:
τυπε κανα φαντασμα ειδες προσφατα? :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom