foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
σ ενα φορουμ υπαρχουν εξιστορησεις καποιων που διαβασαν την σολωμονικη
τι συνεβει στο σπιτι τους
Τρέξε μακριά.σ ενα φορουμ υπαρχουν εξιστορησεις καποιων που διαβασαν την σολωμονικη
Τρέξε μακριά.
Οσο πιο μακριά μπορείς.
ενας ελέγε οτι κατεληξε σε ψυχοφαρμακα απ αυτα που ακουγε τις επομενες ημερες
ας προσεχαν τι διαβαζαν..πανε και κανουν εκκλησεις δαιμονων και πνευματων
Φίλε μου, επειδή δεν τα βλέπεις δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν.Ρε συ Φουφουτε σοβαρα τα πιστευεις αυτα? Εχεις πει οτι εισαι και μηχανικος αν θυμαμαι καλα.
Ημαρτον.
Ρε συ Φουφουτε σοβαρα τα πιστευεις αυτα? Εχεις πει οτι εισαι και μηχανικος αν θυμαμαι καλα.
Ημαρτον.
κάν' το και συ ρε μανΡε συ Φουφουτε σοβαρα τα πιστευεις αυτα? Εχεις πει οτι εισαι και μηχανικος αν θυμαμαι καλα.
Ημαρτον.
την μαριαννα εχεις γκομενα τυπε?Το κοματι αυτο διεγηρει σεξουαλικα την γκομενα μου!!!
πιστευω στην υπαρξη του χριστου και στην μετα θανατον ζωη οσο τπτ αλλο..βαζω το χερι μου στην φωτια
αυτο και μονο
κάν' το και συ ρε μαν
μακάρι να έχεις δίκιο εσύ, αλλά πολύ φοβάμαι πως έχω δίκιο εγώ
ποιο ρε τύπε
Υπαρχει τετοια "κριτικη" εδω, οπως υπαρχει και αναλογο θεμα στο φορουμ (νομιζω οτι εκει γραφτηκε η κριτικη.)Άντε τώρα να πας να γαμήσεις καμμία και να σου βγει φάντασμα.
Μόνο καμμία μαλακία θα μπορέσεις να βαρέσεις.
Και οχι μονο. Η Ελλαδα ειναι τοπος πολλων παραξενων φαινομενων.Οπως για παραδειγμα η γυναικα με τα μαυρα.......Το πιο διασημο κτιριο παραφυσικων φαινομενων στην Ελλαδα γεματο απο φαντασματα: Το Ξενια της Παρνηθας.
Και οχι μονο. Η Ελλαδα ειναι τοπος πολλων παραξενων φαινομενων.Οπως για παραδειγμα η γυναικα με τα μαυρα.......
Και οχι μονο. Η Ελλαδα ειναι τοπος πολλων παραξενων φαινομενων.Οπως για παραδειγμα η γυναικα με τα μαυρα.......
το συγκεκριμενο βιντεο ειναι φεικ!