Ωραίες οι νοσηλεύτριες.. Εχω πάει σε επίσκεψη σε ΛΑΙΚΟ και Γεννηματά πρόσφατα και εχω δει πολύ ωραία καυλάκια. Μελαχρινές, κοκκινομάλλες, ξανθιές, φοιτήτριες που κάνανε την πρακτική τους, ακομα και αποκλειστικές είχα τύχει να δω ρουμάνες/αλβανίδες που ήταν γύρω στα 30-40 πολύ γαμήσιμες. Γενικά απο ολα εχει ο μπαξες..
Οκ δεν έχει τύχει να δω κάποιο πήδημα μπροστά μου τις λιγες φορες που εχω παει , αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Οταν χάνονται και τις ψάχνεις να δουν τον ορό που δεν τρέχει και δεν τις βρίσκεις, τότε ίσως να έχουν και τέτοιες δουλειές.. Ποιος ξέρει. .
Αν ποτέ χτύπα ξύλο νοσηλευτώ, ίσως δουν περισσότερα τα μάτια μου και έχω ιστορίες να μοιραστώ μαζί σας. Και φυσικά ελπίζω τοτε να εχω γύρω μου μόνο όμορφες νοσηλεύτριες, αλλιώς θα ζητήσω άμεση μετάθεση..
.
Ολα ειναι θέμα ψυχολογίας παιδιά. Οταν βλέπεις ένα ωραίο πιπινάκι μπροστά σου να σου δίνει το χαπάκι σου και να σε προσέχει , τότε αμέσως ανεβαίνεις .. Οταν πάλι βλέπεις μια που δεν λέει, τότε ξενερώνεις και αργεί να επανέλθει ο οργανισμος. Θέλει το κατάλληλο ερέθισμα για να το πω απλά. Μονο έτσι αναρρώνεις άμεσα. Το χω φιλοσοφήσει το πράγμα, οχι παίζουμε..