james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.406
- Πόντοι
- 2.356
Ιδού η απόκρουση στο ματς κύπελλο με τον Πανιώνιο το 1987. Ακούστε τις αντιδράσεις των οπαδών του Πανιωνίου:
Επειδή ήταν από περιοχή Ζωγράφου πολλοι το θεωρούσαν δεδομένο. Τον έχω ακούσει να λέει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι όταν ξεκίνησε να παίζει στον Ηλυσιακό είχε πρότυπο τον Κελεσίδη. Περισσότερο για γάβρος ακουγόταν.Είναι σίγουρο ότι ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού;
To Φάντομ πετάει τώρα ψηλά στον ουρανό ,εκεί που ανήκει,μακρυά από ο,τι το κράτησε προσωρινά εδώ στα χαμηλά .RIP
Κορυφαία στιγμή με τη Δανία, αν κι εγώ τον θυμάμαι τότε στα πέναλτι με τον Φούνες.
Φυσικά κάναμε τότε και LIVE την περιγραφή του αγώνα ενώ παίζαμε βάζοντας τον εαυτό μας στην θέση των παικτών που βλέπαμε στην Αθλητική Κυριακή και που ακούγαμε στις μυθικές κυριακάτικες αναμεταδόσεις της ΕΡΑ σπορ οι οποίες ήταν γεμάτες αγωνία διότι όταν έμπαινε γκολ λέγανε π.χ."γκολ στην Ριζούπολη " αλλά ΟΧΙ ποια ομάδα το έβαλε...αυτό το μαθαιναμε μετά από λίγα δευτερόλεπτα...όμως η αγωνία εκείνων των δευτερολέπτων για το ποια ομάδα σκοραρε είναι ακόμα αξέχαστη .Για εμάς τους πιτσιρικάδες της εποχής που παίζαμε τέρμα και τον είχανε πρότυπο είναι μια άσχημη μέρα
Και εγώ εκεί τον θυμάμαι.Στα συγκλονιστικά παιχνίδια που αποκλείστηκε στις καθυστερήσεις από τη Manchester United.Και μιλάμε για Utd με τον sir Alex και όχι της σημερινής παρακμής.Παραλίγο μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών.Εγώ τον θυμάμαι μόνο αμυδρά στον Αθηναϊκό,μορφή-σήμα κατατεθε΄ν ελληνικού ποδοσφαίρου των 80s.Απ'τα περίεργα της ζωής να ζούνε ακόμα Βαρδινογιάννης-Κοσκωτάς και να πεθάνει ο (αθληταράς) Σαργκάνης
Μεγάλη κουβέντα είπες ρε μάγκα. Η Μάντσεστερ του σερ τσίχλα και όχι αυτό το συνονθύλευμα που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια!!!Και εγώ εκεί τον θυμάμαι.Στα συγκλονιστικά παιχνίδια που αποκλείστηκε στις καθυστερήσεις από τη Manchester United.Και μιλάμε για Utd με τον sir Alex και όχι της σημερινής παρακμής.Παραλίγο μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών.
Πράγματι,το ότι κάποιος είναι αθλητής δεν βοηθάει στο να ζήσει πιο πολύ .Ίσα ίσα που σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα οι διανοούμενοι είναι αυτοί που ζουν λίγο πιο πολύ ανάμεσα σε αθλητές και στην γενική κατηγορία πληθυσμού .Εγώ τον θυμάμαι μόνο αμυδρά στον Αθηναϊκό,μορφή-σήμα κατατεθε΄ν ελληνικού ποδοσφαίρου των 80s.Απ'τα περίεργα της ζωής να ζούνε ακόμα Βαρδινογιάννης-Κοσκωτάς και να πεθάνει ο (αθληταράς) Σαργκάνης
Πράγματι,το ότι κάποιος είναι αθλητής δεν βοηθάει στο να ζήσει πιο πολύ .Ίσα ίσα που σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα οι διανοούμενοι είναι αυτοί που ζουν λίγο πιο πολύ ανάμεσα σε αθλητές και στην γενική κατηγορία πληθυσμού .