Νέα

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί: «Έφυγε» ο Νίκος Σαργκάνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.406
Πόντοι
2.356
Ιδού η απόκρουση στο ματς κύπελλο με τον Πανιώνιο το 1987. Ακούστε τις αντιδράσεις των οπαδών του Πανιωνίου:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Στις 15 Οκτωβρίου 1980, η Εθνική μας ομάδα κέρδισε 1-0 τη Δανία στην Κοπεγχάγη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1982 και ο Νίκος Σαργκάνης ανάγκαζε τον Σεπ Πιόντεκ να τον χαρακτηρίσει... Φάντομ και να του κολλήσει το προσωνύμιο που θα έμελε να τον συνοδεύει για το υπόλοιπο της καριέρας του.

Ελλάδα: Σαργκάνης, Κυράστας, Φοιρός, Καψής, Ιωσηφίδης, Λιβαθηνός, Κούης, Δεληκάρης (72' Παράσχος), Αρδίζογλου, Κωστίκος (87' Μητρόπουλος), Μαύρο

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
2.072
Πόντοι
486
Ότι και να πεις γι'αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο. Πρόσφερε πολλά στον αθλητισμό τιμώντας αρκετές ομάδες με την παρουσία του. Καλό σου ταξίδι ρε Νικόλα (Φάντομ). Ο Θεός ν'αναπαύσει την ψυχή σου και να'ναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!!!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.855
Πόντοι
3.846
Είναι σίγουρο ότι ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού;
Επειδή ήταν από περιοχή Ζωγράφου πολλοι το θεωρούσαν δεδομένο. Τον έχω ακούσει να λέει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι όταν ξεκίνησε να παίζει στον Ηλυσιακό είχε πρότυπο τον Κελεσίδη. Περισσότερο για γάβρος ακουγόταν.

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
420
Πόντοι
21
εγω τον θυμαμαι οταν την δεκατια του 70 διπλα απ το πατρικο μου σπιτι στον Πειραια ειχε ανοιξει μαγαζι με ενδυματα - ανδρικη μοδα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Επειδή μένω Ζωγράφου και τον πετύχαινα συχνά παλιότερα (είχε το μπαράκι Ένα+1 για ένα διάστημα, πάνω στην Λ. Παπάγου και το βράδυ/πρωί, στο τελείωμα, ερχόταν στο Paradise όπου και καταλήγαμε όλοι) και κάτι ξέρω από την περιοχή, ΝΑΙ ήταν γάβρος, αλλά τίμησε ΟΛΕΣ τις φανέλες που φόρεσε.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Τι σημασία έχει τι ομάδα ήταν;
"Έφυγε" αλλά θα τον θυμόμαστε όλοι...Το όνομά του ήταν συνώνυμο του "καλός τερματοφύλακας".
Αιωνία του η μνήμη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.584
Πόντοι
9.297
RIP

Κορυφαία στιγμή με τη Δανία, αν κι εγώ τον θυμάμαι τότε στα πέναλτι με τον Φούνες.
To Φάντομ πετάει τώρα ψηλά στον ουρανό ,εκεί που ανήκει,μακρυά από ο,τι το κράτησε προσωρινά εδώ στα χαμηλά .
Τον θυμάμαι να εκτελει ο ίδιος πέναλντι...δεν είχα δει κάτι τετοιο....ενίοτε θυμόταν την πρώτη του θέση ως επιθετικός .
Γράφω βλέποντας μπάλα στο Σκά'ι'...νομίζω κάπως έτσι θα ήθελε να τον αποχαιρετισουν...έχοντας επαφή με κάποιον τρόπο με γήπεδο .
R.i.p...:undecided-old::priest:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.599
Πόντοι
10.411
RIP
Αν και κάποια πράγματα που είχε πει κάποτε όταν φόραγε την φανέλα των άλλων μας πίκρανε,η αλήθεια είναι ότι την δική μας την τίμησε και με το παραπάνω,όπως και τις άλλες φανέλες.
Και πάντα έλεγε πως είναι Ολυμπιακός.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.584
Πόντοι
9.297
Για εμάς τους πιτσιρικάδες της εποχής που παίζαμε τέρμα και τον είχανε πρότυπο είναι μια άσχημη μέρα :cry:
Φυσικά κάναμε τότε και LIVE την περιγραφή του αγώνα ενώ παίζαμε βάζοντας τον εαυτό μας στην θέση των παικτών που βλέπαμε στην Αθλητική Κυριακή και που ακούγαμε στις μυθικές κυριακάτικες αναμεταδόσεις της ΕΡΑ σπορ οι οποίες ήταν γεμάτες αγωνία διότι όταν έμπαινε γκολ λέγανε π.χ."γκολ στην Ριζούπολη " αλλά ΟΧΙ ποια ομάδα το έβαλε...αυτό το μαθαιναμε μετά από λίγα δευτερόλεπτα...όμως η αγωνία εκείνων των δευτερολέπτων για το ποια ομάδα σκοραρε είναι ακόμα αξέχαστη .
Ο Σαργκάνης ήταν ένα σύμβολο εκείνης της αθώας εποχής ,μέρος της πρώτης μας νεότητος .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Εγώ τον θυμάμαι μόνο αμυδρά στον Αθηναϊκό,μορφή-σήμα κατατεθε΄ν ελληνικού ποδοσφαίρου των 80s.Απ'τα περίεργα της ζωής να ζούνε ακόμα Βαρδινογιάννης-Κοσκωτάς και να πεθάνει ο (αθληταράς) Σαργκάνης

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.091
Πόντοι
3.786
Εγώ τον θυμάμαι μόνο αμυδρά στον Αθηναϊκό,μορφή-σήμα κατατεθε΄ν ελληνικού ποδοσφαίρου των 80s.Απ'τα περίεργα της ζωής να ζούνε ακόμα Βαρδινογιάννης-Κοσκωτάς και να πεθάνει ο (αθληταράς) Σαργκάνης
Και εγώ εκεί τον θυμάμαι.Στα συγκλονιστικά παιχνίδια που αποκλείστηκε στις καθυστερήσεις από τη Manchester United.Και μιλάμε για Utd με τον sir Alex και όχι της σημερινής παρακμής.Παραλίγο μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών.

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
2.072
Πόντοι
486
Και εγώ εκεί τον θυμάμαι.Στα συγκλονιστικά παιχνίδια που αποκλείστηκε στις καθυστερήσεις από τη Manchester United.Και μιλάμε για Utd με τον sir Alex και όχι της σημερινής παρακμής.Παραλίγο μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών.
Μεγάλη κουβέντα είπες ρε μάγκα. Η Μάντσεστερ του σερ τσίχλα και όχι αυτό το συνονθύλευμα που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.926
Πόντοι
34.538
Καλως τον...κι ας αργησε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.584
Πόντοι
9.297
Πράγματι,το ότι κάποιος είναι αθλητής δεν βοηθάει στο να ζήσει πιο πολύ .Ίσα ίσα που σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα οι διανοούμενοι είναι αυτοί που ζουν λίγο πιο πολύ ανάμεσα σε αθλητές και στην γενική κατηγορία πληθυσμού .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.584
Πόντοι
9.297
Προτυπο εμείς τα παοκτσακια που ήμασταν τερματαδες και αμυντικοί είχαμε τον Γκιτσιουδη και τον Αλαβαντα .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Πράγματι,το ότι κάποιος είναι αθλητής δεν βοηθάει στο να ζήσει πιο πολύ .Ίσα ίσα που σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα οι διανοούμενοι είναι αυτοί που ζουν λίγο πιο πολύ ανάμεσα σε αθλητές και στην γενική κατηγορία πληθυσμού .

Παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα,στρες,άγχος που σου τρώνε τον οργανισμό λίγο λίγο,όπως και το ότι πολλοί νιώθουν άτρωτοι,δεν πάνε ποτέ για εξετάσεις και βρίσκουν το κακό ΄όταν είναι αργά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom