....επειδη καποιοι (τι καποιοι δηλαδη, η συντριπτικη πλειοψηψια) οπως προειπα ειναι μεγαλα προβατα (μπεεεεε....)
..και επειδη καποιοι απο χθες-προχθες εχασαν τον υπνο τους απο το χαμο του μεγαλου κουρ....
..και επειδη οι περισοοτεροι ανθρωποι (ως κλασικοι τεμπεληδες) τρωνε μασημενη τροφη..
..αναφερω μια εντελως πλασματικη ιστορια (δημιούργημά μου δηλαδη
), που θα μπορουσε ανετα να ηταν και σεναριο του φωσκολου....
..γι αυτο και δανειζομαι και ονοματα απο τη ''λαμψη'', για να ειναι πιο ζωντανη η ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ μου (το ξαναλεω) ιστοριουλα....
........ενα πρωι λοιπον που λετε, η καλοαναθρεμενη, καλοζωισμενη και ολιγον κακομαθημενη κορη του γιαγκου δρακου, η οποια παρεπιπτοντως τα εχει μπλεξει με εναν σελεμπριτι και παρα τη διαφωνια του μπαμπα της, τον εχει πεισει με νυχια και με δοντια να του φορεσει την κουλουρα (καθοτι αυτος αντιστεκοταν σθεναρα μεχρι το τελος, αλλα δεν αντεξε τετοια ανιση πολιορκια), παιρνει τηλεφωνο τον υπουργο πολιτισμου στο κοκκινο τηλεφωνο, και με το που το σηκωνει ο υπουργακος, του λεει με υφος δρακαί'ι'κο : ''ξερεις υπουργε κατι ? ο συζυγος μου αντιμετωπιζει σοβαρα την πιθανοτητα να αναλαβει προεδρος του εθνικου (οχι της πειρα'ι'κής ομαδας θα πρεπει να σας πω)....
..και ο υπουργακος, καθως δεν ειχε καλοκοιμηθει και ηταν ακομη με την τσιμπλα στο ματι (την προηγουμενη το βραδυ ειχε υποσχεθει σε μεγαλοδημοσιογραφο-προεδρο τηλεοπτικου σταθμου-διευθυνων συμβουλο-ανκορμαν να του υποστηριξει την τηλεθεαση και αρα ειχε ξενυχτησει, καθως μετα πηγαν και για βραστο στο κεφαλαρι), ρωταει χωρις να καλοκαταλαβει το μεγεθος τη&
#962; αγένειάς του την κορη του γιαγκου δρακου : ''προεδρος του εθνικουουου ????????.....''
....οποτε, ευκολα καταλαβαινετε (δεν ειμαι σιγουρος για ολους), οτι η απαντηση απο την αλλη ακρη της τηλεφωνικης γραμμης, ηρθε αμεση και αυστηρη : ''ναι υπουργακο μου, καλα ακουσες γαμω την καταδικη μου, προεδρος του εθνικου....''
....ε, αφου υπεβαλε τα σεβη του ο υπουργακος, εκλεισε το τηλεφωνο και στα καπακια τηλεφωνησε στην προσωπικη γραμμη του συζυγου της καλοαναθρεμενης, καλοζωισμενης και ολιγον κακομαθημενης κορης του γιαγκου δρακου, λεγοντας του, πως το επιτελειο του, του ειπε μετα απο συσκεψεις και ωριμη σκεψη, να του προτεινουν τη θεση του προεδρου του εθνικου....
....με εμφανη τηλεφωνικη εκπληξη λοιπον, ο συζυγος της δρακαινας, και μετα την απαραιτητη παυση στην τηλεφωνικη του επικοινωνια του απαντησε....''θα πρεπει να το σκεφτω μερικες μερες....''
....οπως και εγινε..
..το σκεφτηκε για καμια δεκαρια μερες και εκει που ολοι κρεμοντουσαν απ τα χειλη του, τελικως αποδεχτηκε αυτην την υψιστη τιμη που του απενειμε η πολιτεια κτλ κτλ (μην σας κουραζω αλλο....)
.....ε, τη συνεχεια νομιζω ολοι (δεν ειμαι σιγουρος για ολους) την αντιλαμβανεστε.... ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑΑΑΑΑ......!!!!
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ
Υ.Γ. επαναλαμβανω : η ανωτερω ιστορια ειναι δημιουργημα της αρωστημενης μου φαντασιας....