Νέα

«Έφυγε» από κοντά μας ο Νίκος Κούρκουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allen221
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mikromoupony

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε Ημαρτον!!!Μεταφορικά το ανέφερα. Ίδιο επώνυμο έχουμε, αυτό ήθελα να πώ

Ας δείξουμε και λίγο σεβασμό

Σε αυτή την περίπτωση ρε φίλε, κρίμα που λεγόταν Κούρκουλος και όχι Παπαδόπουλος, για να τον θρηνήσουν περισσότεροι που ήταν 'κομμάτι' της ζωής τους :Ρ~

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αρκτουρους ως προς το προτυπο παω πασο.Γενικως τα προτυπα του τοτε ισως επειδη και η κοινωνια ηταν πιο κλειστη και τα ηθη και εθιμα ηταν ακομα σχεδον αναλοιωτα ηταν σωστα για ολους τους ηθοποιους που εβγαιναν.Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης με τις κοπιες ηθοποιων του σημερα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων(πχ βασιλης χαραλαμποπουλος)που εχουν αυτουσιο ταλεντο κδε βαζουν σπρωξιμο για τη δουλεια τους.
Τα λαμογια,οι οικογενειες που φεραν σημερα την ελλαδα σαυτο το σημειο που σκασανε ως "φιλοι"δε τα σχολιαζει κανεις?Το οτι ειναι πρωτο θεμα ο θανατος ενος ηθοποιου πουχει να κανει ταινια 20 χρονια,που σε αυτα τα 20 ηταν παραγων του πολιτιστικου και οχι μονο χωρου δεν κανει αισθηση?Πρωτο θεμα?Ελεος..
Δηλαδη ολα τα γαμησιατικα που ερχονται απο τα λαμογια που πηγαν στην κηδεια(αυξησεις,φοροι)δε μετρανε μπρος στο θανατο του κουρκουλου?
Τουλαχιστον πηγε εξωτερικο να κανει επεμβαση να γλιτωσει,μαγκια δε λεω,μαλακας ηταν να παει μεταξα και να σκαει καθε μερα το πρωτο φακελακι για να παιρνει προτερεοτητα στη σειρα(προσ.εμπ)?Και μετα τα 500ευρα στο καθε αρπαχτρα για χειρουργεια?
Αλλα εγω ρε ελληνα που τα σκαω σα μαλακας οταν εκατσε η στραβη αρνουμαι να πιστεψω τι μου λενε για καποιον που ειχε παρε δωσε με παραγοντες που με εχουν γαμησει επανηλημενως στη καθημερινοτητα μου.Εφοσον λοιπον εκανε εργο στο χωρο του πως σκασανε ρε τα ασχετα λαμογια ως εγκαρδιοι φιλοι και οχι μονο συναδελφοι του χωρου του?
Κατι τελευταιο,ο ψινακης τι ηθελε στην κηδεια?Ελεος,αντι να παει ο απλος κοσμος που πληρωσε στην τελικη για να τον βλεπει πρωτη μουρη ο 4σιζονς χριστουδολους και ο all time greek clan classic karamanlis?

Kaman327

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σε αυτή την περίπτωση ρε φίλε, κρίμα που λεγόταν Κούρκουλος και όχι Παπαδόπουλος, για να τον θρηνήσουν περισσότεροι που ήταν 'κομμάτι' της ζωής τους :Ρ~

Καλά δεν είπαμε ότι έκλαψα κιόλας. Πάντως έκανε γνωστό το νησί μας και ας μην είχε έρθει ποτέ

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
για μακαριτη ανθρωπο καλα το ειπες ανθρωπος ηταν τιποτε λιγοτερο τιποτε περισσοτερο!

οχι αλλη ειδωλο-λατρεια

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
ερωτηση:η κηδεια εγινε δημοσια δαπανη?(χωρις ειρωνικη διαθεση το λεω)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....επειδη καποιοι (τι καποιοι δηλαδη, η συντριπτικη πλειοψηψια) οπως προειπα ειναι μεγαλα προβατα (μπεεεεε....)
..και επειδη καποιοι απο χθες-προχθες εχασαν τον υπνο τους απο το χαμο του μεγαλου κουρ....
..και επειδη οι περισοοτεροι ανθρωποι (ως κλασικοι τεμπεληδες) τρωνε μασημενη τροφη..

..αναφερω μια εντελως πλασματικη ιστορια (δημιούργημά μου δηλαδη  :grin:), που θα μπορουσε ανετα να ηταν και σεναριο του φωσκολου.... :grin: :grin:
..γι αυτο και δανειζομαι και ονοματα απο τη ''λαμψη'', για να ειναι πιο ζωντανη η ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ μου (το ξαναλεω) ιστοριουλα....

........ενα πρωι λοιπον που λετε, η καλοαναθρεμενη, καλοζωισμενη και ολιγον κακομαθημενη κορη του γιαγκου δρακου, η οποια παρεπιπτοντως τα εχει μπλεξει με εναν σελεμπριτι και παρα τη διαφωνια του μπαμπα της, τον εχει πεισει με νυχια και με δοντια να του φορεσει την κουλουρα (καθοτι αυτος αντιστεκοταν σθεναρα μεχρι το τελος, αλλα δεν αντεξε τετοια ανιση πολιορκια), παιρνει τηλεφωνο τον υπουργο πολιτισμου στο κοκκινο τηλεφωνο, και με το που το σηκωνει ο υπουργακος, του λεει με υφος δρακαί'ι'κο : ''ξερεις υπουργε κατι ? ο συζυγος μου αντιμετωπιζει σοβαρα την πιθανοτητα να αναλαβει προεδρος του εθνικου (οχι της πειρα'ι'κής ομαδας θα πρεπει να σας πω)....
..και ο υπουργακος, καθως δεν ειχε καλοκοιμηθει και ηταν ακομη με την τσιμπλα στο ματι (την προηγουμενη το βραδυ ειχε υποσχεθει σε μεγαλοδημοσιογραφο-προεδρο τηλεοπτικου σταθμου-διευθυνων συμβουλο-ανκορμαν να του υποστηριξει την τηλεθεαση και αρα ειχε ξενυχτησει, καθως μετα πηγαν και για βραστο στο κεφαλαρι), ρωταει χωρις να καλοκαταλαβει το μεγεθος τη&
#962; αγένειάς του την κορη του γιαγκου δρακου : ''προεδρος του εθνικουουου ????????.....''  :idiot:
....οποτε, ευκολα καταλαβαινετε (δεν ειμαι σιγουρος για ολους), οτι η απαντηση απο την αλλη ακρη της τηλεφωνικης γραμμης, ηρθε αμεση και αυστηρη : ''ναι υπουργακο μου, καλα ακουσες γαμω την καταδικη μου, προεδρος του εθνικου....''
....ε, αφου υπεβαλε τα σεβη του ο υπουργακος, εκλεισε το τηλεφωνο και στα καπακια τηλεφωνησε στην προσωπικη γραμμη του συζυγου της καλοαναθρεμενης, καλοζωισμενης και ολιγον κακομαθημενης κορης του γιαγκου δρακου, λεγοντας του, πως το επιτελειο του, του ειπε μετα απο συσκεψεις και ωριμη σκεψη, να του προτεινουν τη θεση του προεδρου του εθνικου....
....με εμφανη τηλεφωνικη εκπληξη λοιπον, ο συζυγος της δρακαινας, και μετα την απαραιτητη παυση στην τηλεφωνικη του επικοινωνια του απαντησε....''θα πρεπει να το σκεφτω μερικες μερες....''
....οπως και εγινε..
..το σκεφτηκε για καμια δεκαρια μερες και εκει που ολοι κρεμοντουσαν απ τα χειλη του, τελικως αποδεχτηκε αυτην την υψιστη τιμη που του απενειμε η πολιτεια κτλ κτλ (μην σας κουραζω αλλο....)

.....ε, τη συνεχεια νομιζω ολοι (δεν ειμαι σιγουρος για ολους) την αντιλαμβανεστε.... ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑΑΑΑΑ......!!!!

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

Υ.Γ. επαναλαμβανω : η ανωτερω ιστορια ειναι δημιουργημα της αρωστημενης μου φαντασιας....

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επιτυχημενος, οχι μονο λογω εμφανισης αλλα και ταλεντου. Μαγκας,παναθηναικος και πραγματικα, η ελληνικη εκδοση του MARLON BRANDO.

Το μονο μειονεκτημα του χωρισε τη γυναικα του για να παρει την Λατση (ΑΤΙΜΑ ΛΕΦΤΑ) αν και ο γαμος του πηγαινε μια χαρα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πολύ καλή ιδέα το πανό!!! Μπράβο στα παιδιά.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
«Έφυγε» από κοντά μας ο Νίκος Κούρκουλος 

(ειναι ο τιτλος του θεματος συζητησης)

και εγω αναρωτιεμαι βρε παιδια;

ποσο κοντα μας ηταν τελος παντον αυτος ο κουρκουλος;;;;;
Ε δεν είναι και ο Πάπας.... Οικογενειακά τον γνώριζα πάρα πολύ καλά τον άνθρωπο. Έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τους γονείς μου. Κρίμα όχι τόσο που έφυγε(γιατί την έζησε την ζωή του) αλλά το ότι έφυγε ΚΑΙ αυτός από την κωλοαρρώστεια αυτή. Δεν αφήνει σε ησυχία τον καλλιτεχνικό χώρο. RIP.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τουλαχιστον πηγε εξωτερικο να κανει επεμβαση να γλιτωσει,μαγκια δε λεω,μαλακας ηταν να παει μεταξα και να σκαει καθε μερα το πρωτο φακελακι για να παιρνει προτερεοτητα στη σειρα(προσ.εμπ)?Και μετα τα 500ευρα στο καθε αρπαχτρα για χειρουργεια?
Αλλα εγω ρε ελληνα που τα σκαω σα μαλακας οταν εκατσε η στραβη αρνουμαι να πιστεψω τι μου λενε για καποιον που ειχε παρε δωσε με παραγοντες που με εχουν γαμησει επανηλημενως στη καθημερινοτητα μου.

Εδώ αδικείς πολύ κόσμο. Τουλάχιστον όσον αφορά την αρρώστεια αυτή η Ελλάδα είναι από τις πρωτοπόρους χώρες στην αντιμετώπιση της. Πολύς κόσμος χωρίς οικονομικές ανέσεις έχει σωθεί ή βοηθηθεί.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ετσι ειναι,
καταλλα ολοι οι οπαδοί των ομάδων ειναι πρεζάκια, χούλιγκαν, κλέφτες βιαστές, μαστροποί, δολοφόνοι
πρεπει να τους παρακολουθούμε με κάμερες, να τους παρουμε τα στοιχεία της ταυτότητας τους, να τους βάλουμε τα πιο ακριβά εισητήρια, να τους ρίξουν τα ματ ενα χεράκι ξύλο και στο τέλος να τους βάλουμε ολους στη φυλακή

Να υποθέσω οτι είσαι και κατά της άρσης του πανεπιστημιακού ασύλου, κατόπιν τούτων;  :)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
προσωπικά δεν με απασχολεί,
να σου πώ και την αλήθεια ας μην καταργηθεί απλά και μόνο λόγο παράδοσης και σεβασμού των γεγονότων του 74.
Απο κει και πέρα ειμαι 100% εναντια στα επεισόδεια και στους βανδαλισμούς κρατικής-πανεπιστημιακής περιουσίας.
Οπως ειμαι 100% αντίθετος και στη ΜΑΤατζίδικη σε πολλές περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας

Θα συμφωνήσω μαζί σου, αν προσθέσεις φυσικά και οτι είσαι αντίθετος σε κάθε μαλακισμένη χουλιγκανίστικη ενέργεια εντός και εκτός γηπέδων απο "οπαδούς".

Και κάτι μου λέει οτι συμφωνείς βέβαια!  :)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
+1
Ας μη το συνεχίσουμε ομως αλλο καθότι το θέμα ειναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νικου Κούρκουλου.
και ψιλολάθος μου που εγραψα αυτα εδω πιο πάνω και οχι σε άλλο τοπικ

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά έγινε και απο τους δυο μας εν τη ρύμη του λόγου.

Πάντως, οι φίλαθλοι που εμπνεύστηκαν το πανώ για να αποχαιρετήσουν το Νίκο Κούρκουλο, αξίζουν συγχαρητηρίων. Έδειξαν οτι η λέξη φίλαθλος δεν συνάδει αναγκαστικά μ' αυτή του κάφρου. Και δεν στερείται ευαισθησίας.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
kourkoulosic2.jpg

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
αν δεν ηταν παναθηναικος θα του ευχονταν καλο ταξιδι.... 
εδω να δω ποιοτητα φιλαθλου μαγκες.....

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
αν δεν ηταν παναθηναικος θα του ευχονταν καλο ταξιδι.... 
εδω να δω ποιοτητα φιλαθλου μαγκες.....

Ίσως όχι, όπως δεν του ευχήθηκαν οι Ολυμπιακοί π.χ. Ο καθένας με την οικογένειά του. Και ο Κούρκουλος είχε παίξει μπάλα στον Παναθηναϊκό παλιότερα, αν δεν το ξέρεις.

Αλλά γιατί ενοχλήθηκες; Τόσο κατάπτυστο ήταν πια αυτό το πανώ; Οι περισσότεροι εδώ μέσα το βρήκαμε ανθρώπινο.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Ο Κούρκουλος ήταν κεντρικός αμυντικός. Ο μεγάλος Λινοξυλάκης είχε τη θέση του βασικού και ίσως ήταν ένα "εμπόδιο" που οδήγησε τον Ν.Κ. πιο σταθερά στο θέατρο με πρώτο δάσκαλο το μεγάλο Μάνο Κατράκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom