Νέα

«Έφυγε» από κοντά μας ο Νίκος Κούρκουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allen221
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Κάποιοι μπορεί να τον γνωρίζουν τον άνθρωπο όχι μόνο από την τηλεόραση. Το να κρίνεις τον άνθρωπο βάσει των υπερβολών των ΜΜΕ, είναι άδικο. Ρίξε τα βέλη σου σε αυτούς.

Πάει και αυτός από την κωλοαρρώστια και αν δεν γλυτώνει ο Κούρκουλος με το δυναμικό που είχε από πίσω....
Καλό ταξίδι φίλε.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Παιδιά, ο άνθρωπος αυτός, για μάς που αντιπροσωπεύουμε κάποιες παλαιότερες γενιές ήταν το πρότυπο του ʼνδρα-Τυπά. Για θυμηθείτε οι παλιοί συνάδελφοι τον απίστευτο ʼρη στη "Λόλα". Τον Κρεούζη στο "Ορατότης Μηδέν".

Αυτό του το πέρασμα ως πρότυπο του ʼνδρα-Τυπά, νομίζω είναι πολύ σημαντικότερο από τις ερμηνευτικές του δυνατότητες και το καλλιτεχνικό του μέγεθος και έργο.

Ώρα του καλή.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
ωρα του καλη.
μπορει να εφυγε μικρος αλλα εζησε ζωη για 10 ανθρωπους...
(ασχετο,ισχυει οτι αδερφος του ηταν ο μαρινος?????)

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
σε συνεντευξη παντως το εχει αρνηθει...

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προς : Gamaomanoules

Πριν μιλησεις και πεταξεις τη μαλακια σου για να γινεις λιγο πιο μαγκας ή τουλαχιστον να νομιζεις οτι εγινες λιγο πιο μαγκας θα πρεπει να σκεφτεις λιγο.
Κι αν δεν ξερεις γεγονοτα, ΜΟΥΓΚΑ.
Αυτος που λες οτι δεν εκανε τιποτα, ανθρωπακο, ειναι εκεινος που 14 χρονια τωρα εδωσε στεγη σε ανεργους ηθοποιους που δεν γουσταραν να τους πιασει τον κωλο ο καθε παραγωγος-προαγωγος και το καθε Dream Show.
Αυτος που λες για το εργο που δεν εκανε, αναβαθμισε το Εθνικο και το ξανακανε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ απο ανυπολυπτο και ανυπαρκτο που το ανελαβε.
Εδωσε βημα σε νεους να αναπτυχθουν και να μπορεσουν να δημιουργησουν. Έκανε πειραματικη σκηνη, μουσικη σκηνη, ΠΑΙΔΙΚΗ σκηνη.
Εκανε ΕΡΓΟ.
Γι'αυτο οταν κρινεις ζωες και διαδρομες να το ξανασκεφτεσαι.
Αν δεν γνωριζεις κι απλα θες να παπαρολογησεις βρες αλλο θεμα. Οχι το εργο ενος ΑΝΤΡΑ.
Αυτα και καλημερα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Προς : Gamaomanoules

Πριν μιλησεις και πεταξεις τη μαλακια σου για να γινεις λιγο πιο μαγκας ή τουλαχιστον να νομιζεις οτι εγινες λιγο πιο μαγκας θα πρεπει να σκεφτεις λιγο.
Κι αν δεν ξερεις γεγονοτα, ΜΟΥΓΚΑ.
Αυτος που λες οτι δεν εκανε τιποτα, ανθρωπακο, ειναι εκεινος που 14 χρονια τωρα εδωσε στεγη σε ανεργους ηθοποιους που δεν γουσταραν να τους πιασει τον κωλο ο καθε παραγωγος-προαγωγος και το καθε Dream Show.
Αυτος που λες για το εργο που δεν εκανε, αναβαθμισε το Εθνικο και το ξανακανε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ απο ανυπολυπτο και ανυπαρκτο που το ανελαβε.
Εδωσε βημα σε νεους να αναπτυχθουν και να μπορεσουν να δημιουργησουν. Έκανε πειραματικη σκηνη, μουσικη σκηνη, ΠΑΙΔΙΚΗ σκηνη.
Εκανε ΕΡΓΟ.
Γι'αυτο οταν κρινεις ζωες και διαδρομες να το ξανασκεφτεσαι.
Αν δεν γνωριζεις κι απλα θες να παπαρολογησεις βρες αλλο θεμα. Οχι το εργο ενος ΑΝΤΡΑ.
Αυτα και καλημερα.

..βασικη αρχη της δουλοπρέπειας το ποσταρισμα σου φιλε..
.. μηπως ψηφιζεις και βασιλια ??????????

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βασικη αρχη της ψευτο-εξυπναδας το δικο σου "φιλε"
Οχι, Ρηγας ημουν στα νιατα μου. Αν πρεπει να κρατησεις φακελο κοινωνικων φρονιματων "φιλε".
Ηθοποιος στο επαγγελμα αν αυτο σου λεει κατι "φιλε".

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα μετα απο την αναγνωση των ποστ  εδω καταλαβαινω οτι ο νικος κουρκουλος  ακομα και νεκρος θα φοβιζει καπιους  ΑΝΤΡΕΣ καλο σου ταξιδι  ( ειναι πολλα τα λεφτα αρη )

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μην του απαντάς φίλε Sprout. Είναι γνωστό νούμερο ο τυπάκος. Δεν μπορεί να ποστάρει τίποτε δικό του και αρκείται στο να ασχολείται με το τι έγραψαν οι άλλοι, λέγοντας ο ίδιος πάντα μαλακίες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μην του απαντάς φίλε Sprout. Είναι γνωστό νούμερο ο τυπάκος. Δεν μπορεί να ποστάρει τίποτε δικό του και αρκείται στο να ασχολείται με το τι έγραψαν οι άλλοι, λέγοντας ο ίδιος πάντα μαλακίες.

....πετρακοοο, μου μιλας ????????
....δεν ειπες οτι δεν ασχολεισαι μαζι μου ??????
..ξυπνησες πουρνο πουρνο και με ειχες στο μυαλουδακι σου παλιο(κωλο)παιδο ????
..θα σε μαλωσω....!!!!
..εγω ποσταρω για πουτανες κυριως, εσυ για τι ποσταρεις ??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Βρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ για να σου γραφω βρε ΖΩΟ τωρα απο εδω πως θα ειμαι και στην κηδεια ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ?
Αϊντε πηξαμε στους μαλακες..

....πετρακη, της σχολης σου ειναι αυτο ??????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε μπουμπουκι, εγω σου μιλαω γιατι απευθυνεσαι αλλου?
Εχεις καποιο προβλημα να μου απαντησεις σε ευθεια ερωτηση?

....ναι ρε, σε φοβαμαι.... που το καταλαβες ?

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Έλεος, πια! Όσο και αν διαφωνεί κάποιος με τον Κούρκουλο, ότι και να έχει με τον οποιονδήποτε Κούρκουλο, το γεγονός οτι εχθές πέθανε και σήμερα κηδεύεται, οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι μας! Έχουμε όλο τον καιρό να φάμε ο ένας τα συκώτια του άλλου και μετά, για χιλιάδες άλλα θέματα.

Υ.Γ. Μετά αναρωτιώμαστε γιατί φθίνει το site! Εμείς φθίνουμε και μάλιστα πολύ άσχημα!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Η επίθεση στον φίλο sprout νομίζω οτι είναι άδικη και χωρίς λόγο.
Δεν καταλαβαίνω τι είπε και σας έκανε τόσο πολύ έξω φρενών.

Συμφωνώ κι εγώ μαζί του, ο Κούρκουλος έκανε έργο και μπροστά στο πανί, αλλά και πίσω απο το πανί, σε αντίθεση με όλους σχεδόν που μετέχουν στο star system (άνδρες και γυναίκες) και δίνουν και τον κώλο τους ακόμα για ένα κλίκ δημοσιότητας μπροστά στο πανί.

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
....ετσι ετσι, εσεις οι ανθρωποι της τεχνης διακρινεστε για το επιπεδο σας..

Εμεις οι ανθρωποι της τεχνης, και οχι των λογων και δε των παπαρολογιων, ζουμε στην απλη καθημερινη ζωη, και ποναμε, γελαμε, κλαιμε, ξεσπαμε οπως ολοι.
Το επιπεδο μας εχει να κανει με τον απεναντι μας και τις πραξεις/λογια του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom