Νέα

Ιστορίες απο νοσοκομεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mourganarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
Νέα μέθοδος αναζωογόνησης στις ΜΕΘ.
PIPEX...
(Μια πίπα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα...)
20240224_145037.gif

Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
672
Πόντοι
81
Μην τύχει σε κανέναν ή σε δικό του άνθρωπο να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ και το βράδυ να χρειάζεται βοήθεια, να κρίνεται η ζωή του, η σωματική του ακεραιότητα και να μην υπάρχει καμία υποστήριξη επειδή κάποιοι βγάζουν γούστα ενώ πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους... Γαμήσια να ρίχνουμε, όχι ζαριές με την υγεία και τη ζωή των άλλων.

OP
OP
mourganarxis

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
244
Πόντοι
21
Οι νοσοκόμες γιατρίνες θέλουν να παντρευτούν γιατρό όποτε είναι εύκολα θηράματα.Εχω πηδήξει αρκετές Επίσης ΔΕΝ έχω πηδήξει αρκετές… που εννοείται το μετάνιωσα.

Οι νοσοκόμες γιατρίνες θέλουν να παντρευτούν γιατρό όποτε είναι εύκολα θηράματα.Εχω πηδήξει αρκετές Επίσης ΔΕΝ έχω πηδήξει αρκετές… που εννοείται το μετάνιωσα.
Οποτε ανήκεις στους θηρευτές.

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Μην τύχει σε κανέναν ή σε δικό του άνθρωπο να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ και το βράδυ να χρειάζεται βοήθεια, να κρίνεται η ζωή του, η σωματική του ακεραιότητα και να μην υπάρχει καμία υποστήριξη επειδή κάποιοι βγάζουν γούστα ενώ πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους... Γαμήσια να ρίχνουμε, όχι ζαριές με την υγεία και τη ζωή των άλλων.
Τύπε εννοείται ότι έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και αυτοί που ορόλος τους δεν είναι κρίσιμος η μπορεί να κάνουνε πράγματα μόλις τελειώσει η βάρδια.

Άσε που η πίπα δεν είναι δεσμευτική. Μία χαρά μπορείς να απαντήσεις το τηλέφωνο και να πας να δεις το επείγον

Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
672
Πόντοι
81
Τύπε εννοείται ότι έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και αυτοί που ορόλος τους δεν είναι κρίσιμος η μπορεί να κάνουνε πράγματα μόλις τελειώσει η βάρδια.
Στη βάρδια, ειδικά το βράδυ, πληρώνεσαι για να κάνεις μια δουλειά. Για να σε θέλουν εκεί έχεις ρόλο. Μετά τη βάρδια βρες καβάτζα και κάνε ότι θες.

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Στη βάρδια, ειδικά το βράδυ, πληρώνεσαι για να κάνεις μια δουλειά. Για να σε θέλουν εκεί έχεις ρόλο. Μετά τη βάρδια βρες καβάτζα και κάνε ότι θες.
Στην βάρδια μπορεί να είσαι σε κάποιο κάθηκον έτοιμότητας ή σε κάποιον θάλαμο που δεν έχει καθόλου ασθενείς! Ας είναι καλά η πασοκάρα που έφτιαξε το ΕΣΥ με τα σωστά πρότυπα.

Αλλά ούτως ή άλλως ο κωλοπαιδισμός υπάρχει σε όλους τους χώρους

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
μια φορά νοσηλευόμουν σε νοσοκομείο κι ο διπλανός μου ήταν νοητικά καθυστερημένος και πούστης.
Με είχε ταράξει στα κομπλιμέντα και κάποια στιγμή πήγε να απλώσει χέρι.
Περιττό να σας πω ότι τη νύχτα κοιμήθηκα με το σεντόνι τυλιγμένο δυο φορές γύρω μου σαν σάβανο, μην τυχόν και νιώσω τίποτα σκληρό να προσπαθεί να εισέλθει στην παρθενική οπή μου :grin:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Τσ έχει κάποιο μέλος?
Υπάρχει σε όλα τα site κανε αναζήτηση Greek hospital, doctor, nurse. Επίσης κυκλοφορεί και με Τουρκικά label. Επειδή ήταν παράνομα τραβηγμένο, η τύπισσα τους έκανε μήνυση και επίσημα έχει κατέβει. Αν ψάξεις όμως, σίγουρα θα το βρεις!!! Είναι από το Λαϊκό ή Ερυθρό Σταυρό. Και μάλιστα σάντουιτς με ένα χοντρό που η γκόμενα δεν τον γούσταρε

Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
672
Πόντοι
81
Στην βάρδια μπορεί να είσαι σε κάποιο κάθηκον έτοιμότητας ή σε κάποιον θάλαμο που δεν έχει καθόλου ασθενείς! Ας είναι καλά η πασοκάρα που έφτιαξε το ΕΣΥ με τα σωστά πρότυπα.

Αλλά ούτως ή άλλως ο κωλοπαιδισμός υπάρχει σε όλους τους χώρους
Συμφωνώ! Σύμφωνώ!Συμφωνώ 1000%. Όμως, με τα απομεινάρια του ΕΣΥ της πατσοκάρας αντιμετωπίστηκε ο covid. Να τα λέμε κι αυτά...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Τύπε μεταξύ μας τώρα που δεν μας ακούει κανένας. Οι γιατρίνες αξίζουν στο κρεβάτι;

Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι νοσοκόμες τις βάζουν κάτω χαλαρά;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Η μόνη εμπειρία που έχω από νοσηλεύτρια είναι από μία υπαξιωματικό του Ναυτικού Νοσοκομείου προ 20 ετών, ήταν τότε η εποχή των telechat και μιλήσαμε ένα βράδυ κατά τη 1 το πρωί, έμενε σε άλλη περιοχή εντός Αττικής από μένα, με κάλεσε σπίτι της χωρίς να έχουμε ιδωθεί καν ούτε σε φώτο. Στις 2 ήμουν σπίτι της, στις 3 την ξέσκιζα. Ήταν για ένα βράδυ χωρίς συνέχεια. Από ό,τι κατάλαβα, μάλλον τραβιόταν με κάποιον επίσημο τότε και έκανε μία αρπαχτή από το πουθενά (με κάποιον παντελώς άγνωστό της).
Μετά από 10 περίπου χρόνια την είδα στη δουλειά της, με κοίταζα σα να προσπαθούσε να θυμηθεί που με ήξερε :D::D::D:

Κι εσύ ΔΕΝ της απάντησες ρεεέεεεε τύπε.. τί με κοιτάς μωρή.. ΝΑΙ εγώ είμαι αυτός που σε ξέσκιζε πρίν 10 χρόνια!!!!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.816
Πόντοι
6.236
Υπάρχει σε όλα τα site κανε αναζήτηση Greek hospital, doctor, nurse. Επίσης κυκλοφορεί και με Τουρκικά label. Επειδή ήταν παράνομα τραβηγμένο, η τύπισσα τους έκανε μήνυση και επίσημα έχει κατέβει. Αν ψάξεις όμως, σίγουρα θα το βρεις!!! Είναι από το Λαϊκό ή Ερυθρό Σταυρό. Και μάλιστα σάντουιτς με ένα χοντρό που η γκόμενα δεν τον γούσταρε
Εσύ είσαι; Άλλαξες κάλτσες και δε σε γνώρισα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Τύπε μεταξύ μας τώρα που δεν μας ακούει κανένας. Οι γιατρίνες αξίζουν στο κρεβάτι;

Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι νοσοκόμες τις βάζουν κάτω χαλαρά;
Τα ίδια σκατα είναι σε γενικές γραμμές...συχνά οι νοσοκόμες κάθονται σε γιατρούς για να ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά.
Οι γιατρεσσες ακόμα πιο μεγάλη προτεραιότητα δίνουν σε γιατρούς ...το πολύ πολύ να πάνε σε κάναν δάσκαλο η πολιτικό μηχανικό η κάτι τέτοιο.

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301

Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι νοσοκόμες τις βάζουν κάτω χαλαρά
Τα ίδια πάνω κάτω φίλτατε, αν και κάτι πιο μιλφο - mature νοσηλεύτριες βγάζουν γούστα. Το ίδιο ισχύει και για διοικητικό προσωπικό

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Αν θυμαμαι καλά ηταν το 2010 στο Γεννηματα , Νοσηλειεα συγγγενικου προσωπου και ηταν η σειρα μου για διανυκτερευση . Κατα τις 3 τα ξημερωματα προκύπτει ενα θεμα με την αντιβιωση του ασθενη και επρεπε να ερθει η Νοσοκομα . Χτυπησα ενα κουδουνι που υπηρχε τοτε , περιμενα λιγο αλλα τίποτα . Ξαναχτυπησα , τιποτα . Βγηκα απο το δωματιο και πηγα στο χωρο που ειναι συνηθως οι Νοσοκομες . Δεν υπηρχε ψυχη . Εκανα μια γρηγορη βολτα σε άλλα δωματια μπας και πετυχω Νοσοκομα αλλα και πάλι τίποτα . Ξαναγυρίζω στην υποδοχη που ειναι οι Νοσοκόμες και κανω την ματ κίνηση να ανοιξω τη πόρτα που ειναι ακριβως απο πίσω , χωρις βεβαια να χτυπήσω γιατι ειχα εκνευριστει και στο μυαλο μου ειχε καρφωθει ότι την ειχε πεσει για υπνο οποια διανυκτέρευε ,,,και ηθελα να το δω με τα ματια μου ωστε να τους βαλω τις φωνες . Αλλά δυχτυχως για αυτούς μπαίνοντας βλέπω τη Νοσοκομα να τσιμουκώνει ενα τύπο που δεν ηταν Γιατρός μαλλον συντηρητης ήταν , οποτε μενω καγκελο , καγκελο και αυτη με τη πουτσα στο στομα . Κλεινω τη πορτα χωρις να πω τιποτα και φευγω ... Μετα απο κανενα τεταρτο ξαναχτυπαω το κουδουνι και μετα απο λιγο ερχεται η τυπισσα , Ωραιο μουνι γυρω στα 30. Της λεω σας ψαχνω εδω και ωρα αλλά δεν σας βρισκω πουθενα ειναι δυνατον να μην υπαρχει ανθρωπος ? Με κοιτάζει , καταλαβαινει πως ημουν εγω (με την πόρτα ) γιατι φορουσα ενα σορτσακι ( ηταν καλοκαιρι) και μου λεει με περισσιο θρασσος " Ξερετε ειμαστε και εμεις ανθρωποι μπορεί να εχουμε αναγκες " Υπονοωντας οτι και καλα μπορει να ηταν τουαλετα κλπ. Δεν την αφηνω ετσι , και με ηρεμο τονο γιατι ηθελα και την εξυπηρετηση παραλληλα της λεω " Κοιταξτε σεβομαι απολυτα τις αναγκες σας , εξαλλου ειστε νεα και ομορφη απλά και εμεις απο την πλευρα μας αν τυχει κατι θα πρεπει καπου να αποτανθουμε . Μου χαμογελασε και συνεχισε να φτιαχνει τον ορό ....
Στον υπνο σου , τα είδες αυτα ;

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Τα ίδια πάνω κάτω φίλτατε, αν και κάτι πιο μιλφο - mature νοσηλεύτριες βγάζουν γούστα. Το ίδιο ισχύει και για διοικητικό προσωπικό
Σωστά! Ξέχασα εντελώς το διοικητικό προσωπικό. Είμαι σίγουρος ότι εκεί πέρα παίζουν τρελά γούστα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Μην τύχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom