Νέα

Ιστορίες απο νοσοκομεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mourganarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Charlie H.

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
33
Πόντοι
0
Επίσης γνωστος μου μου εκμυστηρεύτηκε πως η χωρισμένη κουμπάρα του γιατρός άρχισε να γαμιεται με άλλους παντρεμένους γιατρούς . Μόλις ψιλιαστηκε πως πάει να μπει και η γυναίκα του στο κόλπο της παρτουζας έβαλε άτομο να παρακολουθήσει και να μάθει τα πάντα για τους γιατρούς , έβαλε κοριό στης γυναίκας του το κινητό και περιμένει στην παραμικρή απόπειρα Κεράτου να τους ξεμπροστιασει όλους δημόσιως . Να κοινοποιήσει τα πάντα και να τους κάνει όλους ρεζίλι .
Αρχικά τσάμπα κάθεται και μπαίνει σε τέτοια διαδικασία γιατί δεν πρόκειται να βγάλει άκρη. Αν κάνει το λάθος και βγάλει κάτι από αυτά στη φόρα θα τους πληρώνει όλους μέχρι να πεθάνει. Επίσης αν η γυναίκα αποφασίσει να πηδηχτεί και σε μπουκάλι να την κλείσεις θα το κάνει με το φελλό. Οπότε το καλύτερο είναι αν έχει πάρει όντως κάτι χαμπάρι την χωρίζει και πάει για την επόμενη.

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
210
Πόντοι
20
Αρχικά τσάμπα κάθεται και μπαίνει σε τέτοια διαδικασία γιατί δεν πρόκειται να βγάλει άκρη. Αν κάνει το λάθος και βγάλει κάτι από αυτά στη φόρα θα τους πληρώνει όλους μέχρι να πεθάνει. Επίσης αν η γυναίκα αποφασίσει να πηδηχτεί και σε μπουκάλι να την κλείσεις θα το κάνει με το φελλό. Οπότε το καλύτερο είναι αν έχει πάρει όντως κάτι χαμπάρι την χωρίζει και πάει για την επόμενη.
Μα δεν θέλει να αποτρέψει το κέρατο. Απλά μόλις το φάει θα τα κάνει όλα πουτάνα. Όσο για τις συνέπειες προφανώς και δεν τον νοιάζει να τα κάνει όλα πουτάνα και να πληρώσει αν και μου έχει πει πως έχει λάβει όλα τα μέτρα χωρίς να μου δίνει περεταίρω πληροφορίες. Από ότι γνωρίζω έχει σχέσεις με ανθρώπους που ασχολούνται με παρακολούθηση και τον έχουν βοηθήσει να μην αφήσει ίχνη , αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Εγώ σε ανύποπτο χρόνο του είπα να κρατήσει το υλικό και να εκβιάσει με χρηματική αποζημίωση αλλά δεν έχει οικονομικό θέμα. Τέλος πάντων άβυσος η ψυχή του κερατά.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.840
Πόντοι
3.556
ΤΙ ΝΗΜΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΕΕΣ εγώ νόμιζα θα τανε για κανένα φακελάκι για καμιά λαμόγια καμία καταγγελία κλπ μιλάμε τίγκα στα πρεντατορ το σαη :wanker::wanker::wanker:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.862
Πόντοι
9.931
Μα δεν θέλει να αποτρέψει το κέρατο. Απλά μόλις το φάει θα τα κάνει όλα πουτάνα. Όσο για τις συνέπειες προφανώς και δεν τον νοιάζει να τα κάνει όλα πουτάνα και να πληρώσει αν και μου έχει πει πως έχει λάβει όλα τα μέτρα χωρίς να μου δίνει περεταίρω πληροφορίες. Από ότι γνωρίζω έχει σχέσεις με ανθρώπους που ασχολούνται με παρακολούθηση και τον έχουν βοηθήσει να μην αφήσει ίχνη , αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Εγώ σε ανύποπτο χρόνο του είπα να κρατήσει το υλικό και να εκβιάσει με χρηματική αποζημίωση αλλά δεν έχει οικονομικό θέμα. Τέλος πάντων άβυσος η ψυχή του κερατά.
Τυπε εχει ψωμι το θεμα, αν αλλάξει κατι να μας ενημερώσεις:wink:

alex2468

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2017
Like
193
Πόντοι
0
Έχετε δε το βίντεο που δύο γιατροί σκίζουν μια νοσοκόμα και μπαίνει και άλλη μία νοσοκόμα και λέει:

-Εδώ κρύβεστε πουλάκια μου;

Και χώνεται και αυτή και ο ένας γιατρός λέει:

- Καυλιάρα μου θες και εσύ αντιβίωση;
Ποιο είναι ρε παιδιά αυτό το βίντεο;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.646
Πόντοι
3.506
Επίσης γνωστος μου μου εκμυστηρεύτηκε πως η χωρισμένη κουμπάρα του γιατρός άρχισε να γαμιεται με άλλους παντρεμένους γιατρούς . Μόλις ψιλιαστηκε πως πάει να μπει και η γυναίκα του στο κόλπο της παρτουζας έβαλε άτομο να παρακολουθήσει και να μάθει τα πάντα για τους γιατρούς , έβαλε κοριό στης γυναίκας του το κινητό και περιμένει στην παραμικρή απόπειρα Κεράτου να τους ξεμπροστιασει όλους δημόσιως . Να κοινοποιήσει τα πάντα και να τους κάνει όλους ρεζίλι .
Μάλλον να κοινοποιήσει στο σύμπαν πόσο μεγάλος κερατάς είναι, θα κατάφερει. Πες του να χωθεί στη παρτούζα και αυτός, να χει να γαμαει για 10 ζωές.

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
49
Like
11.224
Πόντοι
6.246
Φίλος πηγε μέσα μια νύχτα από μεθύσι, έμεινα κοντά του Ευαγγελισμό. Νοσοκόμα ξανθούλα μου χαϊδεύει το χέρι μην ανησυχείς για τον φίλο σου κτλ, ήταν κ 3 το πρωί καυλωσα πολύ.. κουβέντα κτλ είχε φίλο λέει σε άλλη πόλη, βγήκαμε για ποτό την άλλη μέρα και έπεσε άγριο φασωμα φιλιά δάχτυλα στο αυτοκινητο.. δεν γαμησα αλλά έστω κ έτσι κάτι πηρα (νομίζω ήταν Πατρινια η κοπελα)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.039
Πόντοι
1.756
τυπε,υποκλοπη συνομιλιων/αλληλογραφιας ειναι πολυ βαρυ....
τρως μεχρι κ 10 χρονια...

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
210
Πόντοι
20
τυπε,υποκλοπη συνομιλιων/αλληλογραφιας ειναι πολυ βαρυ....
τρως μεχρι κ 10 χρονια...
Δεν ξέρω τι θα κάνει γνωρίζει όλα τα δεδομένα .Έχει μιλήσει με δικηγόρο από ότι μου έχει πει. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες ούτε και ρωτάω μη τυχών και με μπλέξει . Ήδη μια φορά ήθελε να μάθω για κάποιον . Έμαθα κάποια επιφανειακά του τα μετέφερα και δεν ξαναρωτησα τι και πώς .

Charlie H.

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
33
Πόντοι
0
Αν δεν είναι υπουργός, ούτε ο Κούγιας δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει σε υπόθεση με δημοσιοποίηση προσωπικών πολυμέσων χωρίς τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.362
Πόντοι
746
Νέα μέθοδος αναζωογόνησης στις ΜΕΘ.
PIPEX...
(Μια πίπα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα...)
20240224_145037.gif
το βιντεο με τον εξωγηινο στο Ροσγουελ εχει καλυτερη αναλυση

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.362
Πόντοι
746
μια φορά νοσηλευόμουν σε νοσοκομείο κι ο διπλανός μου ήταν νοητικά καθυστερημένος και πούστης.
Με είχε ταράξει στα κομπλιμέντα και κάποια στιγμή πήγε να απλώσει χέρι.
Περιττό να σας πω ότι τη νύχτα κοιμήθηκα με το σεντόνι τυλιγμένο δυο φορές γύρω μου σαν σάβανο, μην τυχόν και νιώσω τίποτα σκληρό να προσπαθεί να εισέλθει στην παρθενική οπή μου :grin:
κωλομπαρας ηταν αλλα μικρη σημασια εχει

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.362
Πόντοι
746
δλδ παιζει κακολντιλικι...2 σε 1 το νηματακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom