poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.464
- Πόντοι
- 216
δομοκοσε ποιον εξωτικο προορισμο εχεις παρει σπιτι;![]()
δομοκοσε ποιον εξωτικο προορισμο εχεις παρει σπιτι;![]()
για μη αποδοση φπα,φοροδιαφυγη,εικονικα τιμολογια θα δικαστεις και θα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ Χαρτοπολεμε μικρεΓια 2 μονοκατοικίες στο καβούρι και 6 πολυκατοικίες στο κέντρο κάνω μέχρι 2 δεν έχω πρόβλημα![]()
Ανώ ή Κάτω?δομοκο
Η μη απόδοση με την φοροδιαφυγή είναι εκ διαμέτρου αντίθεταγια μη αποδοση φπα,φοροδιαφυγη,εικονικα τιμολογια θα δικαστεις και θα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ Χαρτοπολεμε μικρε![]()
που ειναι οι φυλακες; ε μεσα θα ελεγε καποιος πιο πονηρος απο μενα...Ανώ ή Κάτω?
οχι για σεναΗ μη απόδοση με την φοροδιαφυγή είναι εκ διαμέτρου αντίθετα![]()
Εχει παρτίδες και με τις Φυλακές Δομοκού?Πάει τσιγάρα στον Κασιδιάρη?που ειναι οι φυλακες; ε μεσα θα ελεγε καποιος πιο πονηρος απο μενα...![]()
Φυσικά όχι για μένα γιατί το my data με ξέρει με το μικρό μου όνομαοχι για σενα![]()
δεν εχω παρει , αλλα εχω ετοιμα λεφτα σε λογαριασμο σε τραπεζα εκει που θελω για να παρω άμεσασε ποιον εξωτικο προορισμο εχεις παρει σπιτι;![]()
και το ΣΔΟΕΦυσικά όχι για μένα γιατί το my data με ξέρει με το μικρό μου όνομα![]()
Τους προκαλώ να έρθουν καθαρός ουρανός κτλπκαι το ΣΔΟΕ![]()
Κευμαν;δεν εχω παρει , αλλα εχω ετοιμα λεφτα σε λογαριασμο σε τραπεζα εκει που θελω για να παρω άμεσα![]()
να υποθεσω οτι για να προβεις στην αγορα θες μια φωτοτυπια τη ταυτοτητα και ενα ΑΦΜ;δεν εχω παρει , αλλα εχω ετοιμα λεφτα σε λογαριασμο σε τραπεζα εκει που θελω για να παρω άμεσα![]()
να υποθεσω οτι για να προβεις στην αγορα θες μια φωτοτυπια τη ταυτοτητα και ενα ΑΦΜ;
Κευμαν;![]()
για πε για πεκανεις δεν παει εκει πιαεχουν αλλαξει οι πιατσες
![]()
για πεςτιποτα δεν χρειαζομαι, μια σκετη υπογραφη , σε 5 λεπτα εχω τελειωσει
κανεις δεν παει εκει πιαεχουν αλλαξει οι πιατσες
![]()
για πε για πε
για πες![]()
πες ρε μπορει να κερδισω το τζοκερ και να μην ξερω τι να κανω τα λεφταΜολις το ξέχασα![]()
μουνιΜολις το ξέχασα![]()
Το καλυτερο που εχεις να κάνεις , ειναι να μου τα δωσεις , και εγω θα σε βοηθησωπες ρε μπορει να κερδισω το τζοκερ και να μην ξερω τι να κανω τα λεφτα![]()