poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.432
- Πόντοι
- 216
δομοκοσε ποιον εξωτικο προορισμο εχεις παρει σπιτι;
δομοκοσε ποιον εξωτικο προορισμο εχεις παρει σπιτι;
για μη αποδοση φπα,φοροδιαφυγη,εικονικα τιμολογια θα δικαστεις και θα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ Χαρτοπολεμε μικρεΓια 2 μονοκατοικίες στο καβούρι και 6 πολυκατοικίες στο κέντρο κάνω μέχρι 2 δεν έχω πρόβλημα
Ανώ ή Κάτω?δομοκο
Η μη απόδοση με την φοροδιαφυγή είναι εκ διαμέτρου αντίθεταγια μη αποδοση φπα,φοροδιαφυγη,εικονικα τιμολογια θα δικαστεις και θα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ Χαρτοπολεμε μικρε
που ειναι οι φυλακες; ε μεσα θα ελεγε καποιος πιο πονηρος απο μενα...Ανώ ή Κάτω?
οχι για σεναΗ μη απόδοση με την φοροδιαφυγή είναι εκ διαμέτρου αντίθετα
Εχει παρτίδες και με τις Φυλακές Δομοκού?Πάει τσιγάρα στον Κασιδιάρη?που ειναι οι φυλακες; ε μεσα θα ελεγε καποιος πιο πονηρος απο μενα...
Φυσικά όχι για μένα γιατί το my data με ξέρει με το μικρό μου όνομαοχι για σενα
δεν εχω παρει , αλλα εχω ετοιμα λεφτα σε λογαριασμο σε τραπεζα εκει που θελω για να παρω άμεσασε ποιον εξωτικο προορισμο εχεις παρει σπιτι;
και το ΣΔΟΕΦυσικά όχι για μένα γιατί το my data με ξέρει με το μικρό μου όνομα
Τους προκαλώ να έρθουν καθαρός ουρανός κτλπκαι το ΣΔΟΕ
Κευμαν;δεν εχω παρει , αλλα εχω ετοιμα λεφτα σε λογαριασμο σε τραπεζα εκει που θελω για να παρω άμεσα
να υποθεσω οτι για να προβεις στην αγορα θες μια φωτοτυπια τη ταυτοτητα και ενα ΑΦΜ;δεν εχω παρει , αλλα εχω ετοιμα λεφτα σε λογαριασμο σε τραπεζα εκει που θελω για να παρω άμεσα
να υποθεσω οτι για να προβεις στην αγορα θες μια φωτοτυπια τη ταυτοτητα και ενα ΑΦΜ;
Κευμαν;
για πε για πεκανεις δεν παει εκει πια εχουν αλλαξει οι πιατσες
για πεςτιποτα δεν χρειαζομαι, μια σκετη υπογραφη , σε 5 λεπτα εχω τελειωσει
κανεις δεν παει εκει πια εχουν αλλαξει οι πιατσες
για πε για πε
για πες
πες ρε μπορει να κερδισω το τζοκερ και να μην ξερω τι να κανω τα λεφταΜολις το ξέχασα
μουνιΜολις το ξέχασα
Το καλυτερο που εχεις να κάνεις , ειναι να μου τα δωσεις , και εγω θα σε βοηθησωπες ρε μπορει να κερδισω το τζοκερ και να μην ξερω τι να κανω τα λεφτα