poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.432
- Πόντοι
- 216
ειναι η ιδια ατακα με το οτι εσυ εχεις επιχειρηση...Εγώ έχω κοπέλα και δεν κάνω τέτοια
ειναι η ιδια ατακα με το οτι εσυ εχεις επιχειρηση...Εγώ έχω κοπέλα και δεν κάνω τέτοια
α εχεις και πολλα ξεκωλοπουτανα σωσε και κανενα στο @Saul ρε μοναχοφαι...
Η κοπέλα είναι η επιχείριση είναι λίγο προχωρημένης ηλικίαςειναι η ιδια ατακα με το οτι εσυ εχεις επιχειρηση...
της εχεις γραψει και τον επικειδιο;Η κοπέλα είναι η επιχείριση είναι λίγο προχωρημένης ηλικίας
Οι πλέι μέικερ είναι κοντοίδεν πανε με ξενους , ψηφιζουν Λατινοπουλου
εκτος αν ειναι κανα μπασκεμπολιστας .. που ο Σαουλ ο τηγανοκεφαλος , 1 και 1 μιλκο σιγουρα δεν ηταν πλειμεικερ στην Δυναμό Τιρανων
Ξέρουμε ποιές κορασίδες είναι αποκλεισμένες εκεί;επηρεαζει καθολου η φαση τις εργαζομενες που θα ανεβουν για μεροκαματο γιορτες Μυκονο του Χειμωνα,ξερουμε
Θα μάθουμε.Τώρα χειμώνιασε.Ξέρουμε ποιές κορασίδες είναι αποκλεισμένες εκεί;
Οχι γιατί δεν μου έχει γράψει ακόμα κάτι σπίτια στη βαρκιζα και κάτι πολυκατοικίες στο κέντροτης εχεις γραψει και τον επικειδιο;
και ουτε προκειται...Οχι γιατί δεν μου έχει γράψει ακόμα κάτι σπίτια στη βαρκιζα και κάτι πολυκατοικίες στο κέντρο
πόσο πίεση της βάζεις ;; 13psi ?Εγώ έχω κοπέλα και δεν κάνω τέτοια
Μια χαρά πρόκειται έτοιμο το έχω το σύμφωνο συμβίωσηςκαι ουτε προκειται...
ναι βιασου γιατι συντομα θα εχεις τρεχαματαΜια χαρά πρόκειται έτοιμο το έχω το σύμφωνο συμβίωσης
Είναι από σιλικόνη επαγγελματικό εργαλείοπόσο πίεση της βάζεις ;; 13psi ?
και απο μεσα θα μπορει να το κανει θα υπογραψουν στο διευθυντη της φυλακης...ναι βιασου γιατι συντομα θα εχεις τρεχαματα
Τι τρεχάματα δεξιώσεις και τέτοια δε θέλω μη γίνουμε και βούκινοναι βιασου γιατι συντομα θα εχεις τρεχαματα
μετα απο αυτα....δικηγοροι,διωξεις,αναβολες,φυλακισεις,ψυχιατρεια (Χαρτοπολεμειες πουστιες)κλπΤι τρεχάματα δεξιώσεις και τέτοια δε θέλω μη γίνουμε και βούκινο
σε ποιον εξωτικο προορισμο εχεις παρει σπιτι;ο Θεος μας βοηθησε και δεν πηραμε σπιτι σε καμιά Αραχωβα
Για 2 μονοκατοικίες στο καβούρι και 6 πολυκατοικίες στο κέντρο κάνω μέχρι 2 δεν έχω πρόβλημαμετα απο αυτα....δικηγοροι,διωξεις,αναβολες,φυλακισεις,ψυχιατρεια (Χαρτοπολεμειες πουστιες)κλπ
Στις Αλπεις θα έχει.σε ποιον εξωτικο προορισμο εχεις παρει σπιτι;