Νέα

Φαντάσματα-Στοιχειωμένα σπίτια-ιστορίες τρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καμια γυφτισσα θα ναι που κανει τρακα στη χασια...
ο μυθος της ακεφαλης γυφτισσας και ετσι τυπε? :2funny:
την αποκεφαλισε ο γυφτος γιατι δεν φορτωσε καλες πατατες στο ντατσουνι :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ο μυθος της ακεφαλης γυφτισσας και ετσι τυπε? :2funny:
την αποκεφαλισε ο γυφτος γιατι δεν φορτωσε καλες πατατες στο ντατσουνι :2funny:

Τύπε βγαίνουμε ένα βράδυ τσάρκα να γνωρίσουμε τις κοπελιές αυτές ? Την νύφη απο την Χασιά και το μοντέλο απο τα σπάτα ? μπορεί να είναι ωραία κομάτια τύπε.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τύπε βγαίνουμε ένα βράδυ τσάρκα να γνωρίσουμε τις κοπελιές αυτές ? Την νύφη απο την Χασιά και το μοντέλο απο τα σπάτα ? μπορεί να είναι ωραία κομάτια τύπε.
Τυπε,υπαρχει και η νυφη απο τη Λιοσιων,ο απολυτος την θυμαται  :2funny: :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τυπε,υπαρχει και η νυφη απο τη Λιοσιων,ο απολυτος την θυμαται  :2funny: :2funny:

Ναι αλλα αυτή που λες η τύπισα είναι μαντρωμένη μέσα σε σπίτι, εμείς θα πάμε να βρούμε της ελευθέρας βοσκής, απλά το θέμα είναι πως να τις πετύχουμε την ώρα που έχουν βγεί στη γύρα.  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι να τις κανουμε χωρις κεφαλι ρε τυπε :2funny:

αν ηταν να γνωρισουμε την corpse bride κατι θα γινοταν :2funny:
corpsebride1zt2.jpg

ultrobyr

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φίλε μου αυτό που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με κάτι μεταφυσικό. Πρόκειται για μία κατάσταση η οποία συμβαίνει όταν το άτομο κοιμάται αλλά αποκτά για πολύ λιγο χρονικό διάστημα συνειδητότητα του χώρου στον οποίο βρίσκεται. Δεν μπορεί να κουνήσει κανένα μέλος του σώματος γιατί στην ουσία βρίσκεται "εν υπνώσι" και ο εγκέφαλος έχει "περάσει" το μήνυμα ότι το σώμα αναπαύεται. Οι σφυγμοί της καρδιάς χτυπάνε πολύ αργά και το άτομο νιώθει αυτήν την δυσφορία και την πίεση γιατί ασυναίσθητα προσπαθεί ανορθόδοξα να περάσει από την φάση του ύπνου στην φάση του "ξυπνητού". Επειδή όντως βρίσκεται υπό πίεση και του συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο είναι πολύ πιθανόν να πανικοβληθεί και να νομίσει ότι είδε κάτι.

Εάν ποτέ σας συμβεί το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε ότι είναι κάτι φυσιολογικό που θα κρατήσει για μερικά δευτερόλεπτα μόνο. Πολλοί λένε προσευχές που είναι πολύ αποτελεσματικές γιατί λειτουργούν ως αυθυποβολή ότι "απο εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά" και βοηθούν το άτομο είτε να συνεχίσει κανονικά να κοιμάται είτε να ξυπνήσει ομαλά (να ανέβουν οι σφυγμοί της καρδιάς στα κανονικά επίπεδα του ξυπνητού με φυσιολογικό ρυθμό).   

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τι να τις κανουμε χωρις κεφαλι ρε τυπε :2funny:

αν ηταν να γνωρισουμε την corpse bride κατι θα γινοταν :2funny:
corpsebride1zt2.jpg

Ρε τύπε Ελλεηνίδα χωρίς κεφάλι και χωρίς άποψη, τι άλλο θές ? Με ένα πακέτο τσιγάρο την πηδάμε, μόνο αυτο ζητάει  :boobies:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε τύπε Ελλεηνίδα χωρίς κεφάλι και χωρίς άποψη, τι άλλο θές ? Με ένα πακέτο τσιγάρο την πηδάμε, μόνο αυτο ζητάει  :boobies:
ναι αλλα αν δεν της δωσεις σου παιρνει την ψυχη τυπε
πουτανες ελλεεινιδες μεχρι και φαντασματα παλι ζητανε :S

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ο Μύθος του Ακέφαλου Φαντάσματος

Συνήθως η συγκεκριμένη γυναίκα λένε ότι έρχεται να ζητήσει τσιγάρο από τους περαστικούς και ο μύθος λέει ότι παίρνει τη ψυχή εκείνων που δεν έχουν τσιγάρο να της δώσουν.

αφου ειναι ακεφαλη πως ζηταει τσιγαρο ρε τυπε? :think:
και αντε πες οτι ζηταει δηλαδη αν στο δρομο δεις ενα ακεφαλο πτωμα θα κατσεις να μιλησεις μαζι του?δεν θα την κοπανησεις
:2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

ναι αλλα αν δεν της δωσεις σου παιρνει την ψυχη τυπε
πουτανες ελλεεινιδες μεχρι και φαντασματα παλι ζητανε :S

Επισκέπτης
Ενα βράδυ δύο φίλοι έβαλαν ένα "περίεργο" στοίχημα. Το στοίχημα έλεγε οτι στις 12 τα
μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, ο ένας απο τους δύο φίλους, σημειωτέον ο πιο φοβιτσιάρης,
θα έπρεπε να πάει στο νεκροταφείο της περιοχής και να καρφώσει ένα μαχαίρι στο χώμα
δίπλα απο έναν τάφο. Θα κάρφωνε το μαχαίρι ουτως ώστε να αποδείκνυε στον φίλο του οτι
όντώς πήγε εκεί. Το έπαθλο θα ήταν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Πλησιάζει λοιπόν η ώρα,
και ο ένας φίλος λέει στον άλλον οτι πηγαίνει να εκτελέσει την "αποστολή". Μόλις το
έκανε θα γυρνούσε πίσω στον φίλο του, με σκοπό να πηγαίναν το πρωί μαζί στο νεκροταφείο,
και αν υπήρχε το μαχαίρι καρφωμένο θα εισέπραττε τα λεφτά.
Ξεκινάει λοιπόν για να πάει στον προορισμό του.
Εκείνη την ημέρα έκανε κρύο και φυσούσε αρκετά, έτσι ο τύπος φόρουσε ένα μακρύ παλτό
σε στύλ καμπαρντίνας.Φτάνει λοιπόν δίπλα σε ένα τάφο και, κοιτώντας γύρω γύρω, σκύβει
για να καρφώσει το μαχαίρι στο χώμα. Κάνει μια απότομη κίνηση και καρφώνει το μαχαίρι
βαθιά στο έδαφος. Σηκώνεται να φύγει και νίωθει κάτι να τον κρατάει κάτω, εκείνη την
στιγμή παθαίνει καρδιακή προσβολή απο τον φόβο του, νομίζοντας οτι κάποιος τον κρατάει,
και πεθαίνει ακαριαία. Αυτό που τον κράτησε κάτω δεν ήταν κάτι άλλο απο το μαχαίρι το
οποίο είχε ο ίδιος καρφώσει βαθιά στο έδαφος, πιάνοντας όμως και το παλτό του μαζί.
Επειδή όμως δεν κοιτούσε κάτω, παρά μόνο τριγύρω του, δεν είδε οτι συνέβη κάτι τέτοιο.
Ο φίλος του απο τότε δεν μίλουσε απο το σοκ για ένα μήνα περίπου, αλλά πήγαινε συχνά
να αφήσει λουλούδια στον άτυχο νέο. Μια μέρα βρέθηκε νεκρός δίπλα απο τον τάφο του φίλου
του. Είπαν οτι δεν άντεξε τις τύψεις και αυτοκτόνησε.
*Αυτή η ιστορία δεν είναι τόσο τομακτική όσο θλιβερή: Μια γνωστή ιστορία υπάρχει με έναν στρατιώτη που γύρισε τελικά από τον πόλεμο του Βιετνάμ. Τηλεφώνησε τους γονείς του από το Σαν Φρανζίσκο:
-Μαμά, μπαμπά, γυρίζω στο σπίτι, αλλά θέλω να ζητήσω μια χάρη, έχω ένα φίλο και θέλω να έρθει κι αυτός.
-Φυσικά, χαρά μας να μας τον γνωρίσεις.
-Πρέπει να ξέρετε κάτι όμως, πάτησε μια νάρκη και έμεινε ανάπηρος, έχασε το ένα του χέρι και ένα πόδι. Δεν έχει πού να μέινει τώρα και θα ήθελα να μείνει μαζί μας.
-Πολύ άσχημο αυτό παιδία μου, ίσως του βρούμε κάποιο μέρος για να μείνει.
-Όχι, θέλω να ζήσει μαζί μας...
-Γιέ μου, μίλησε ο πατέρας στο τηλέφωνο, δε καταλαβαίνεις τί ζητάς, ένας άνθρωπος με τέτοια αναπηρία θα ήταν μεγάλο βάρος για εμάς. Έχουμε τις δικιές μας ζωές, δε μπορούμε να αφήσουμε αυτόν να μας ανακατέψει. Καλύτερα να ξεχάσεις τον φίλο σου, έλα σπίτι σου, και αυτός θα βρεί το δρόμο του.
Σε αυτό το σημείο έκλεισε το τηλέφωνο, και οιγονείς δεν ξανάκουσαν τον γιο τους. Σε λίγες μέρες όμως είχαν μια κλήση από την αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο, και έμαθαν οτι ο γιός τους έπεσε από μια πολυκατοικία. Η αστυνομία υπέθεσε οτι ήταν αυτοκτονία. Οι γονείς του νεκρού στρατιώτη πήγαν αμέσως στο νοσκομείο για αναγνώριση. Εκεί έμαθαν κάτιο νέο: ο γιος τους είχε χάσει ένα χέρι κι ένα πόδι στο Βιετνάμ.

*Αληθινή Μαρτυρία κοπέλας: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ..ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΩ ΤΡΕΛΗ!!ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ (ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ) ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ!ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ! ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΝΙΚΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΓΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!ΕΤΡΕΞΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ! ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕ ΛΙΒΑΝΙ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ..ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΠΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΟΚ! !ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΙ!!ΣΕ ΠΟΙΟΝΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ!!ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΧΕΛΑΙΟ!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απορω πως και δεν εχει βγει ακομη ο μπολντεμορτ να πει οτι εχει κατι φιλους που τους συνεβη αυτο και αυτο.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom