Νέα

Φαντάσματα-Στοιχειωμένα σπίτια-ιστορίες τρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
αν όμως κάποια στιγμή το αποδείξει? :birdman:

γι'αυτό λέω ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να μην προκαλεί κανείς την τύχη του ;)

εγώ πάντως είχα φάει πέσιμο στον στρατό από αυτήν την μαλακία (Μόρα νομίζω το λένε το αερικό, όχι τον βαγγέλη τον αμυντικό :grin: ) που έρχεται στον ύπνο σου και σε παραλύει για λίγα δευτερόλεπτα και ούτε να φωνάξεις δεν μπορείς :headbang: σε 3 βράδια φάγαμε πέσιμο στον ίδιο θάλαμο από 2 φορές εγώ και ένα άλλο παλικάρι ΜΟΝΟ, από εκεί και πέρα τίποτα..
Άμα το αποδείξει φίλε μου δεν θα το φοβάσαι πια …
Γιατί θα πάψει να είναι δεισιδαιμονία
Πχ ο κεραυνός πριν από αιώνες  έλεγαν ότι είναι σημάδι από τον θεό και τον έτρεμαν
Σήμερα όμως όλοι ξέρουν τι προκαλεί τον κεραυνό
Που ξερeis λοιπόν τι θα λένε μετα από αιώνες για το τι είναι η ψυχη που παει μετα τον θανατο και γενικα για τα <φαντάσματα>  ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κάτι μαλακιστήρια σαν εσένα πριν από 3-4 χρόνια την έπεφταν νύχτα στο νεκροταφείο με κάμερες, μαγνητοφωνάκια κτλ.
Κάποια νύχτα κάτι ρεμάλια είχαμε πάει νωρίτερα και τα κάναμε να αφήσουν τον Μπολτ 10 σώματα πίσω..
:2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Εγώ παιδιά όταν φύλαγα σκοπιά στην "σκοπιά του πολυβόλου" απάνω στον λόφο στο τέλος του στρατοπέδου, άκουγα χαρακτηριστικά βήματα αρβύλας (τον ήχο δηλαδή που παράγει ο άνθρωπος όταν περπατά βαριά με αρβύλα στο χώμα) αλλά δεν ερχόταν ούτε περίπολο ούτε έφοδος. Καθώς ήμουν μορφωμένο παιδί δεν τόλμαγα να πω κάτι στα υπόλοιπα φαντάρια παρά το γεγονός πως ήμουν σίγουρος για το ότι άκουγα τα βήματα αυτά. Μια μέρα που λέτε μου λέει ένα φανταράκι απο τον θάλαμο πως άκουγε κι αυτό βήματα στην  "σκοπιά του πολυβόλου".
Μετα απο μερικούς μήνες θητεία μάθαμε απο κάποιους ΕΠΟΠ πως το 1996 στην "σκοπιά του πολυβόλου" είχε αυτοκτονήσει μυτηλινιός φαντάρος.
Από τότε πιστεύω στα φαντάσματα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μάγκες , μαλακίες είναι όλα αυτά περί φαντασμάτων .....  :grin:

Επισκέπτης
Εγώ παιδιά όταν φύλαγα σκοπιά στην "σκοπιά του πολυβόλου" απάνω στον λόφο στο τέλος του στρατοπέδου, άκουγα χαρακτηριστικά βήματα αρβύλας (τον ήχο δηλαδή που παράγει ο άνθρωπος όταν περπατά βαριά με αρβύλα στο χώμα) αλλά δεν ερχόταν ούτε περίπολο ούτε έφοδος. Καθώς ήμουν μορφωμένο παιδί δεν τόλμαγα να πω κάτι στα υπόλοιπα φαντάρια παρά το γεγονός πως ήμουν σίγουρος για το ότι άκουγα τα βήματα αυτά. Μια μέρα που λέτε μου λέει ένα φανταράκι απο τον θάλαμο πως άκουγε κι αυτό βήματα στην  "σκοπιά του πολυβόλου".
Μετα απο μερικούς μήνες θητεία μάθαμε απο κάποιους ΕΠΟΠ πως το 1996 στην "σκοπιά του πολυβόλου" είχε αυτοκτονήσει μυτηλινιός φαντάρος.
Από τότε πιστεύω στα φαντάσματα.

Το φάντασμα του φαντάρου δλδ φοράει αρβύλες και μάλιστα ακούγονται και βαριά βήματα.
Αν υποθέσουμε πως υπάρχουν φαντάσματα (που δεν) τότε πως γίνεται να φορούν παπούτσια ή ρούχα ή ν'ακούγονται σαν ύλη (λόγω βάρους)??
Ξεκολάτε από τις μαλακίες που σας βάζουν στο μυαλό για να έχετε κάτι να φοβάστε ντε και καλά..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το φάντασμα του φαντάρου δλδ φοράει αρβύλες και μάλιστα ακούγονται και βαριά βήματα.
Αν υποθέσουμε πως υπάρχουν φαντάσματα (που δεν) τότε πως γίνεται να φορούν παπούτσια ή ρούχα ή ν'ακούγονται σαν ύλη (λόγω βάρους)??
Ξεκολάτε από τις μαλακίες που σας βάζουν στο μυαλό για να έχετε κάτι να φοβάστε ντε και καλά..
ΜΠΟΥ!!!
%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3+%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BA

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Woohoo
Nα ένα θέμα εκτός αγοραίου έρωτα, που δε θα με φάτε στη μάπα καθόλου. :dancing:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Woohoo
Nα ένα θέμα εκτός αγοραίου έρωτα, που δε θα με φάτε στη μάπα καθόλου. :dancing:
Άτοπο,μόνο που μας το δήλωσες ότι δεν θα σε φάμε στην μάπα σε φάγαμε στην μάπα. :cheesy:

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Πηγα 4 μηνες στην Αγκολα σε πολεμο, πηγα 7 μηνες στη Σομαλια παλι σε εμπολεμη περιοδιο. Κυκλοφορισα νυχτα μονος στο Αμστερνταμ, ο κολητος μου ηταν λιωμα απο τα drugs και δεν ερχοταν μαζι. Πλακωσα πορτιεριδες σε club στην Μαλτα και με κυνηγαγε ολο το νησι. Ειδαν πολλα τα ματια μου, αλλα το φοβο που νιωθω οταν περναω νυχτα απο ενα μερος για να μπω στο χωριο μου δεν τον ενιωσα πουθενα. Χρονια τωρα κανενας δεν περναει μονος, βραδι απο αυτο το μερος. Δεν εχω δει "κατι" αλλα και μονο αυτα που εχω ακουσει απο τους παλαιοτερους με κανουν να ειμαι επιφυλακτικος. Γιατι τον ανθρωπο μπορεις να τον αντιμετωπισεις, κατι ομως που ειναι απο τη φυση πανω απο εμας πως το αντιμετωπιζεις ?

το βράδυ δεν περνάει κανένας μόνος, οκ δεκτό. Άμα είναι 3-4 δηλαδή γιατί περνάνε; θεωρούν ότι άμα εμφανιστεί "κάτι" θα το κάνουν καλά ή δεν θα εμφανιστεί ποτέ γιατί θα τους φοβηθεί;

Γιατί όλα αυτά είναι πάντοτε ιστορίες παλιών και τώρα τίποτα πια δεν συμβαινει;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν σε κατάλαβα... τι εννοείς πέσιμο;
έπεφτες να κοιμηθείς και λίγη ώρα αφού σε είχε πάρει ο ύπνος, άνοιγες τα μάτια σου από την δυσφορία, αισθανόσουν σαν να είχε κάτσει ένας υπέρβαρος άνθρωπος επάνω στο στήθος σου και μετά βίας μπορούσες να ανασάνεις, το σώμα σου είχε παραλύσει εντελώς, δεν μπορούσες να κουνήσεις ούτε τα δάχτυλα του χεριού σου, ήθελες να φωνάξεις βοήθεια αλλά τα χείλη σου έμεναν σφραγισμένα και το μόνο που κατάφερνες ήταν να βγάζεις ένα πνιχτό μουκρητό ενώ άκουγες και έβλεπες τους άλλους γύρω σου να κοιμούνται αμέριμνοι.
η όλη φάση διαρκούσε για λίγα δευτερόλεπτα που έμοιαζαν ατελείωτα, περιττό να αναφέρω τον τρόμο που αισθανόσουν όντας κυριολεκτικά αβοήθητος...

επειδή μας κίνησε την περιέργεια που συνέβη συνεχόμενες βραδιές και μόνο σε 2 άτομα από όλους το ψάξαμε σε μια έξοδο στο ίντερνετ και διαβάσαμε και άλλες παρόμοιες αναφορές από φαντάρους.
υποτίθεται ότι επρόκειτο για πνεύμα και υπήρχε και ένα στιχάκι που έπρεπε να διαβάσεις για να μην επιστρέψει :grin: παπαριές, μάλλον η κούραση και η έλλειψη ύπνου το προκάλεσε και το ζήτημα ήταν νευρολογικό, πάντως φάτσα κακιάς νεράιδας δεν είδαμε :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πειτε καμια ιστορια για το πρωθυπουργικο μεγαρο ρε τυποι. ολο φαντασματα εχει τον τελευταιο καιρο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Άμα το αποδείξει φίλε μου δεν θα το φοβάσαι πια …
Γιατί θα πάψει να είναι δεισιδαιμονία
Πχ ο κεραυνός πριν από αιώνες  έλεγαν ότι είναι σημάδι από τον θεό και τον έτρεμαν
Σήμερα όμως όλοι ξέρουν τι προκαλεί τον κεραυνό
Που ξερeis λοιπόν τι θα λένε μετα από αιώνες για το τι είναι η ψυχη που παει μετα τον θανατο και γενικα για τα <φαντάσματα>  ;)
ας το αποδείξουν ρε μαν, επιστήμονες όμως και με πείραμα όχι ο μήτσος ο περίεργος που δεν έχει τι να κάνει και καλεί δαίμονες :)

άλλωστε ο κεραυνός όπως λες απεδείχθη ότι είναι φυσικό φαινόμενο και κακώς οι αρχαίοι τον φοβούνταν ως εκδήλωση θείας ενέργειας κτλ
καλώς όμως τον φοβούνταν και δεν κυκλοφορούσαν όταν έριχνε κεραυνούς αφού υπήρχε κίνδυνος να γίνουν κάρβουνο...τελικά κάποια θέματα ακόμα και αν αναλυθούν επιστημονικά εξακολουθούν να κάνουν τζιζ ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με το ΧΤ ειμαι και κανει ψοφο-κρυο για αυτο τρεμω. Μαλακια που δεν πηρα το αγροτικο. Φανταζομε μ΄αυτο το κρυο και τα φαντασματα θα αραξουν σπιτι αποψε και δεν εχω τιποτα περιεργες συναντησεις νυχτιατικα.

εισαι σοβαρος ρε τι φοβασαι

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
έπεφτες να κοιμηθείς και λίγη ώρα αφού σε είχε πάρει ο ύπνος, άνοιγες τα μάτια σου από την δυσφορία, αισθανόσουν σαν να είχε κάτσει ένας υπέρβαρος άνθρωπος επάνω στο στήθος σου και μετά βίας μπορούσες να ανασάνεις, το σώμα σου είχε παραλύσει εντελώς, δεν μπορούσες να κουνήσεις ούτε τα δάχτυλα του χεριού σου, ήθελες να φωνάξεις βοήθεια αλλά τα χείλη σου έμεναν σφραγισμένα και το μόνο που κατάφερνες ήταν να βγάζεις ένα πνιχτό μουκρητό ενώ άκουγες και έβλεπες τους άλλους γύρω σου να κοιμούνται αμέριμνοι.
η όλη φάση διαρκούσε για λίγα δευτερόλεπτα που έμοιαζαν ατελείωτα, περιττό να αναφέρω τον τρόμο που αισθανόσουν όντας κυριολεκτικά αβοήθητος...

επειδή μας κίνησε την περιέργεια που συνέβη συνεχόμενες βραδιές και μόνο σε 2 άτομα από όλους το ψάξαμε σε μια έξοδο στο ίντερνετ και διαβάσαμε και άλλες παρόμοιες αναφορές από φαντάρους.
υποτίθεται ότι επρόκειτο για πνεύμα και υπήρχε και ένα στιχάκι που έπρεπε να διαβάσεις για να μην επιστρέψει :grin: παπαριές, μάλλον η κούραση και η έλλειψη ύπνου το προκάλεσε και το ζήτημα ήταν νευρολογικό, πάντως φάτσα κακιάς νεράιδας δεν είδαμε :grin:

φίλε μου αυτό που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με κάτι μεταφυσικό. Πρόκειται για μία κατάσταση η οποία συμβαίνει όταν το άτομο κοιμάται αλλά αποκτά για πολύ λιγο χρονικό διάστημα συνειδητότητα του χώρου στον οποίο βρίσκεται. Δεν μπορεί να κουνήσει κανένα μέλος του σώματος γιατί στην ουσία βρίσκεται "εν υπνώσι" και ο εγκέφαλος έχει "περάσει" το μήνυμα ότι το σώμα αναπαύεται. Οι σφυγμοί της καρδιάς χτυπάνε πολύ αργά και το άτομο νιώθει αυτήν την δυσφορία και την πίεση γιατί ασυναίσθητα προσπαθεί ανορθόδοξα να περάσει από την φάση του ύπνου στην φάση του "ξυπνητού". Επειδή όντως βρίσκεται υπό πίεση και του συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο είναι πολύ πιθανόν να πανικοβληθεί και να νομίσει ότι είδε κάτι.

Εάν ποτέ σας συμβεί το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε ότι είναι κάτι φυσιολογικό που θα κρατήσει για μερικά δευτερόλεπτα μόνο. Πολλοί λένε προσευχές που είναι πολύ αποτελεσματικές γιατί λειτουργούν ως αυθυποβολή ότι "απο εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά" και βοηθούν το άτομο είτε να συνεχίσει κανονικά να κοιμάται είτε να ξυπνήσει ομαλά (να ανέβουν οι σφυγμοί της καρδιάς στα κανονικά επίπεδα του ξυπνητού με φυσιολογικό ρυθμό).   

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
φιλε για την μορα η τον ισκιο την εχω παθει και εγω πολλες φορες......η αισθηση ειναι οντως τρομακτικη και συνοδευεται συνηθως απο εφιαλτη.....δεν μπορεις να κουνηθεις και κατι σε πιεζει στο στηθος σου....καποια στιγμη αισθανεσαι οτι εχεις ξυπνησει και ησυχασες αλλα εισαι ακομα σε ονειρο..!!! :S..οταν ξυπνας.....αισθανεσαι  τρομο αλλα και φοβο τυψεις για αγαπημενα προσωπα.....δεν ξερω τι ειναι ακριβως ,και σε εμενα το παθαινω οταν ειμαι πολυ κουρασμνενος η πολυ ξεκουραστος....αυτοι που θελουν να δωσουν μια λογικη εξηγηση λενε οτι ειναι η αντιδραση του εγκεφαλου που δεν εχει προσαρμοσθει ακομα στον υπνο που ερχεται....οι δοξασιες λενε οτι ειναι πνευματα...που κλεβουν κατι απο εμας πιασ το αυγο και κουρευτο...δηλαδη ..παντως ποτε δεν μου τυχε μετα απο ενα καλο σεξακι.... :fuck1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μάγκες κι εγώ την λογική εξήγηση δέχτηκα

πάντως όταν συμβαίνει παθαίνεις πανικό, είναι αδύνατον να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και προσπαθείς να το πολεμήσεις, μαλακίες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

Τι είχες φάει για βράδυ;

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
φιλε για την μορα η τον ισκιο την εχω παθει και εγω πολλες φορες......η αισθηση ειναι οντως τρομακτικη και συνοδευεται συνηθως απο εφιαλτη.....δεν μπορεις να κουνηθεις και κατι σε πιεζει στο στηθος σου....καποια στιγμη αισθανεσαι οτι εχεις ξυπνησει και ησυχασες αλλα εισαι ακομα σε ονειρο..!!! :S..οταν ξυπνας.....αισθανεσαι  τρομο αλλα και φοβο τυψεις για αγαπημενα προσωπα.....δεν ξερω τι ειναι ακριβως ,και σε εμενα το παθαινω οταν ειμαι πολυ κουρασμνενος η πολυ ξεκουραστος....αυτοι που θελουν να δωσουν μια λογικη εξηγηση λενε οτι ειναι η αντιδραση του εγκεφαλου που δεν εχει προσαρμοσθει ακομα στον υπνο που ερχεται....οι δοξασιες λενε οτι ειναι πνευματα...που κλεβουν κατι απο εμας πιασ το αυγο και κουρευτο...δηλαδη ..παντως ποτε δεν μου τυχε μετα απο ενα καλο σεξακι.... :fuck1:

ε τον μορα τι μας κανει
%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82.jpg
:grin:
στους φιλους βαζελους παιζει κ να τους τη πεσει το βραδυ ο αβρααμ παπαδοπουλος :2funny: :2funny: :2funny:..ενω στους γαυρους παιζει κ να εμφανιστει στον υπνο τους ο ζαν-αλεν μπουμσονγκ :grin:...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom