kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δηλαδη τυπε?
δηλαδη τυπε?
δηλαδη τυπε?
Που βάζεις και το ίσως … άρα έχεις μέσα στο μυαλό σου την πιθανότητα να υπάρχουν τα φαντάσματα .. δεν λέω άποψη σου αλλά εγώ τα θεωρώ ανοησίεςσε τι διαφωνείς
Λένε ότι αν μεσάνυχτα νταν ζωγραφίσεις με κραγιόν ή αίμα στον καθρέπτη σου το 666 θα έρθει ο σατανάς για κουβεντούλα.
Νομίζω πρέπει να'σαι κ μόνος....
ναχεις πιει και κανα προυσαλιο τυπεΛένε ότι αν μεσάνυχτα νταν ζωγραφίσεις με κραγιόν ή αίμα στον καθρέπτη σου το 666 θα έρθει ο σατανάς για κουβεντούλα.
Έχω κάτι βαρεμένους που όποτε δούμε θρίλερ θέλουν μετά να τρέχουμε στα νεκροταφεία να πούμε,αει στον κόρακα....
Μαλάκα κάθε φορά τα φτύνω για να πηδάω μάντρες κ τειχάκια,συνήθως δε αν δεν με βοηθήσουν(τραβήξουν δηλαδή) δεν μπορώ να μπω.
Έχω σκίσει-λερώσει παντελόνια,έχω φάει βουτιές,λιγότερο επικίνδυνο να συνανούσα φάντασμα!!!!
σε πρόλαβατυπε πρεπει να εννοει εκεινη τη επιτραπεζια τη μαλακια που ναι σα τη μονοπολη που κ καλα καλεις πνευματα ...
στα αρχίδια μου φίλεΠου βάζεις και το ίσως … άρα έχεις μέσα στο μυαλό σου την πιθανότητα να υπάρχουν τα φαντάσματα .. δεν λέω άποψη σου αλλά εγώ τα θεωρώ ανοησίες
Άμα δεν το αποδείξει επίσημα η επιστήμη δεν πιστεύω τίποτασε πρόλαβα
όχι μόνο αυτό βέβαια, κεριά μπροστά σε καθρέφτες με σολωμονικές και λοιπές μαλακίες όπως αυτές που ανέφερε ο απαπαζόλης πρέπει να είναι πολύ μαλάκας κάποιος για να τα κάνει, απλά δεν υπάρχει λογική:
εάν το κάνει για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κάτι που πιστεύει ούτως ή άλλως ότι δεν υπάρχει είναι ανοησία...
εάν το κάνει επειδή πιστεύει ότι κάτι υπάρχει και θέλει να το προσεγγίσει από περιέργεια είναι επίσης ανοησία γιατί αν του βγει δεν είναι σίγουρο αν και πόσο θα μπορεί να το ελέγξει..
στα αρχίδια μου φίλε
δεν μπορώ να το αποδείξω, ούτε μπορείς να το αποκλείσεις, υπάρχουν δεκάδες διαστάσεις στο σύμπαν κι εσύ βλέπεις μόνο τις 3 και αντιλαμβάνεσαι άλλη μία (τον χρόνο), παρ'όλα αυτά υπάρχουν.....
αν όμως κάποια στιγμή το αποδείξει?Άμα δεν το αποδείξει επίσημα η επιστήμη δεν πιστεύω τίποτα
Απλό είναι ;)
Πηγα 4 μηνες στην Αγκολα σε πολεμο, πηγα 7 μηνες στη Σομαλια παλι σε εμπολεμη περιοδιο. Κυκλοφορισα νυχτα μονος στο Αμστερνταμ, ο κολητος μου ηταν λιωμα απο τα drugs και δεν ερχοταν μαζι. Πλακωσα πορτιεριδες σε club στην Μαλτα και με κυνηγαγε ολο το νησι. Ειδαν πολλα τα ματια μου, αλλα το φοβο που νιωθω οταν περναω νυχτα απο ενα μερος για να μπω στο χωριο μου δεν τον ενιωσα πουθενα. Χρονια τωρα κανενας δεν περναει μονος, βραδι απο αυτο το μερος. Δεν εχω δει "κατι" αλλα και μονο αυτα που εχω ακουσει απο τους παλαιοτερους με κανουν να ειμαι επιφυλακτικος. Γιατι τον ανθρωπο μπορεις να τον αντιμετωπισεις, κατι ομως που ειναι απο τη φυση πανω απο εμας πως το αντιμετωπιζεις ?
σε πρόλαβα
ποιό είναι το χωριό σου;
Λένε ότι αν μεσάνυχτα νταν ζωγραφίσεις με κραγιόν ή αίμα στον καθρέπτη σου το 666 θα έρθει ο σατανάς για κουβεντούλα.
Οσο σκεφτομε οτι θα περασω παλι απο αυτο το σημειο αποψε πηγαινοντας γαι το χωριο, με πιανει τρεμουλο.
[URL unfurl="true"]http://fireoffohat.wordpress.com/category/%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CF%81%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9/[/url]
Σατανάς στον καθρέφτη
Να μια “καλή” ιδέα για νέους κι ανόητους που δεν έχουν πως να περάσουν την ώρα τους. Μπορούν λοιπόν μεταξύ δώδεκα και τρεις μετά τα μεσάνυχτα να ανάψουν ένα κερί, να σταθούν μπροστά σε έναν καθρέφτη και να φωνάξουν τρεις φορές το όνομα του Σατανά. Με το που θα το κάνουν, με τη σειρά του κι εκείνος θα τους κάνει τη χάρη να τον δουν στον καθρέφτη να στέκεται πίσω τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να γυρίσουν, παρά να σβήσουν το κερί και να φύγουν από εκεί. Και σε αυτή την περίπτωση δεν το έχει κάνει εκείνος που το διηγείται αλλά φίλος ενός φίλου που σε άλλες περιπτώσεις το τήρησε κατά γράμμα και όλα καλά και σε άλλες δεν το τήρησε και ακόμα τον τρέχουν για θεραπείες…
Μη σταματήσεις αν σου κάνουν οτο στοπ..
Με το ΧΤ ειμαι και κανει ψοφο-κρυο για αυτο τρεμω. Μαλακια που δεν πηρα το αγροτικο. Φανταζομε μ΄αυτο το κρυο και τα φαντασματα θα αραξουν σπιτι αποψε και δεν εχω τιποτα περιεργες συναντησεις νυχτιατικα.
αν όμως κάποια στιγμή το αποδείξει?
γι'αυτό λέω ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να μην προκαλεί κανείς την τύχη του ;)
εγώ πάντως είχα φάει πέσιμο στον στρατό από αυτήν την μαλακία (Μόρα νομίζω το λένε το αερικό, όχι τον βαγγέλη τον αμυντικό ) που έρχεται στον ύπνο σου και σε παραλύει για λίγα δευτερόλεπτα και ούτε να φωνάξεις δεν μπορείς σε 3 βράδια φάγαμε πέσιμο στον ίδιο θάλαμο από 2 φορές εγώ και ένα άλλο παλικάρι ΜΟΝΟ, από εκεί και πέρα τίποτα..