Νέα

Φαντάσματα-Στοιχειωμένα σπίτια-ιστορίες τρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
300px-English_ouija_board.jpg
:grin: :priest:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Που βάζεις και το ίσως … άρα έχεις μέσα  στο μυαλό σου την πιθανότητα να υπάρχουν τα φαντάσματα  .. δεν λέω άποψη σου αλλά εγώ τα θεωρώ ανοησίες

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Λένε ότι αν μεσάνυχτα νταν ζωγραφίσεις με κραγιόν ή αίμα στον καθρέπτη σου το 666 θα έρθει ο σατανάς για κουβεντούλα. :sunglasses:

666.jpg

Νομίζω πρέπει να'σαι κ μόνος....

τυπε μεσανυχτα με τη θερινη ή τη χειμερινη ωρα :grin:?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λένε ότι αν μεσάνυχτα νταν ζωγραφίσεις με κραγιόν ή αίμα στον καθρέπτη σου το 666 θα έρθει ο σατανάς για κουβεντούλα. :sunglasses:

666.jpg

ναχεις πιει και κανα προυσαλιο τυπε
Stoner%20-%20emotloader.hu.jpg

:2funny:

Επισκέπτης
Έχω κάτι βαρεμένους που όποτε δούμε θρίλερ θέλουν μετά να τρέχουμε στα νεκροταφεία να πούμε,αει στον κόρακα.... :headbang:
Μαλάκα κάθε φορά τα φτύνω για να πηδάω μάντρες κ τειχάκια,συνήθως δε αν δεν με βοηθήσουν(τραβήξουν δηλαδή) δεν μπορώ να μπω.
Έχω σκίσει-λερώσει παντελόνια,έχω φάει βουτιές,λιγότερο επικίνδυνο να συνανούσα φάντασμα!!!!

Κάτι μαλακιστήρια σαν εσένα πριν από 3-4 χρόνια την έπεφταν νύχτα στο νεκροταφείο με κάμερες, μαγνητοφωνάκια κτλ.
Κάποια νύχτα κάτι ρεμάλια είχαμε πάει νωρίτερα και τα κάναμε να αφήσουν τον Μπολτ 10 σώματα πίσω..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τυπε πρεπει να εννοει εκεινη τη επιτραπεζια τη μαλακια :jerking: που ναι σα τη μονοπολη που κ καλα καλεις πνευματα :grin:...
σε πρόλαβα :grin:
όχι μόνο αυτό βέβαια, κεριά μπροστά σε καθρέφτες με σολωμονικές και λοιπές μαλακίες όπως αυτές που ανέφερε ο απαπαζόλης πρέπει να είναι πολύ μαλάκας κάποιος για να τα κάνει, απλά δεν υπάρχει λογική:
εάν το κάνει για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κάτι που πιστεύει ούτως ή άλλως ότι δεν υπάρχει είναι ανοησία...
εάν το κάνει επειδή πιστεύει ότι κάτι υπάρχει και θέλει να το προσεγγίσει από περιέργεια είναι επίσης ανοησία γιατί αν του βγει δεν είναι σίγουρο αν και πόσο θα μπορεί να το ελέγξει..

Που βάζεις και το ίσως … άρα έχεις μέσα  στο μυαλό σου την πιθανότητα να υπάρχουν τα φαντάσματα  .. δεν λέω άποψη σου αλλά εγώ τα θεωρώ ανοησίες
στα αρχίδια μου φίλε :)

δεν μπορώ να το αποδείξω, ούτε μπορείς να το αποκλείσεις, υπάρχουν δεκάδες διαστάσεις στο σύμπαν κι εσύ βλέπεις μόνο τις 3 και αντιλαμβάνεσαι άλλη μία (τον χρόνο), παρ'όλα αυτά υπάρχουν..... :birdman:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
σε πρόλαβα :grin:
όχι μόνο αυτό βέβαια, κεριά μπροστά σε καθρέφτες με σολωμονικές και λοιπές μαλακίες όπως αυτές που ανέφερε ο απαπαζόλης πρέπει να είναι πολύ μαλάκας κάποιος για να τα κάνει, απλά δεν υπάρχει λογική:
εάν το κάνει για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κάτι που πιστεύει ούτως ή άλλως ότι δεν υπάρχει είναι ανοησία...
εάν το κάνει επειδή πιστεύει ότι κάτι υπάρχει και θέλει να το προσεγγίσει από περιέργεια είναι επίσης ανοησία γιατί αν του βγει δεν είναι σίγουρο αν και πόσο θα μπορεί να το ελέγξει..
στα αρχίδια μου φίλε :)

δεν μπορώ να το αποδείξω, ούτε μπορείς να το αποκλείσεις, υπάρχουν δεκάδες διαστάσεις στο σύμπαν κι εσύ βλέπεις μόνο τις 3 και αντιλαμβάνεσαι άλλη μία (τον χρόνο), παρ'όλα αυτά υπάρχουν..... :birdman:
Άμα δεν το αποδείξει επίσημα η επιστήμη δεν πιστεύω τίποτα  :birdman:
Απλό είναι  ;)

Επισκέπτης
Οσο σκεφτομε οτι θα περασω παλι απο αυτο το σημειο αποψε πηγαινοντας γαι το χωριο, με πιανει τρεμουλο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Άμα δεν το αποδείξει επίσημα η επιστήμη δεν πιστεύω τίποτα  :birdman:
Απλό είναι  ;)
αν όμως κάποια στιγμή το αποδείξει? :birdman:

γι'αυτό λέω ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να μην προκαλεί κανείς την τύχη του ;)

εγώ πάντως είχα φάει πέσιμο στον στρατό από αυτήν την μαλακία (Μόρα νομίζω το λένε το αερικό, όχι τον βαγγέλη τον αμυντικό :grin: ) που έρχεται στον ύπνο σου και σε παραλύει για λίγα δευτερόλεπτα και ούτε να φωνάξεις δεν μπορείς :headbang: σε 3 βράδια φάγαμε πέσιμο στον ίδιο θάλαμο από 2 φορές εγώ και ένα άλλο παλικάρι ΜΟΝΟ, από εκεί και πέρα τίποτα..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Πηγα 4 μηνες στην Αγκολα σε πολεμο, πηγα 7 μηνες στη Σομαλια παλι σε εμπολεμη περιοδιο. Κυκλοφορισα νυχτα μονος στο Αμστερνταμ, ο κολητος μου ηταν λιωμα απο τα drugs και δεν ερχοταν μαζι. Πλακωσα πορτιεριδες σε club στην Μαλτα και με κυνηγαγε ολο το νησι. Ειδαν πολλα τα ματια μου, αλλα το φοβο που νιωθω οταν περναω νυχτα απο ενα μερος για να μπω στο χωριο μου δεν τον ενιωσα πουθενα. Χρονια τωρα κανενας δεν περναει μονος, βραδι απο αυτο το μερος. Δεν εχω δει "κατι" αλλα και μονο αυτα που εχω ακουσει απο τους παλαιοτερους με κανουν να ειμαι επιφυλακτικος. Γιατι τον ανθρωπο μπορεις να τον αντιμετωπισεις, κατι ομως που ειναι απο τη φυση πανω απο εμας πως το αντιμετωπιζεις ?

ποιό είναι το χωριό σου;

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

666.jpg

[URL unfurl="true"]http://fireoffohat.wordpress.com/category/%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CF%81%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9/[/url]

Σατανάς στον καθρέφτη

Να μια “καλή” ιδέα για νέους κι ανόητους που δεν έχουν πως να περάσουν την ώρα τους. Μπορούν λοιπόν μεταξύ δώδεκα και τρεις μετά τα μεσάνυχτα να ανάψουν ένα κερί, να σταθούν μπροστά σε έναν καθρέφτη και να φωνάξουν τρεις φορές το όνομα του Σατανά. Με το που θα το κάνουν, με τη σειρά του κι εκείνος θα τους κάνει τη χάρη να τον δουν στον καθρέφτη να στέκεται πίσω τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να γυρίσουν, παρά να σβήσουν το κερί και να φύγουν από εκεί. Και σε αυτή την περίπτωση δεν το έχει κάνει εκείνος που το διηγείται αλλά φίλος ενός φίλου που σε άλλες περιπτώσεις το τήρησε κατά γράμμα και όλα καλά και σε άλλες δεν το τήρησε και ακόμα τον τρέχουν για θεραπείες…

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[URL unfurl="true"]http://fireoffohat.wordpress.com/category/%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CF%81%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9/[/url]

Σατανάς στον καθρέφτη

Να μια “καλή” ιδέα για νέους κι ανόητους που δεν έχουν πως να περάσουν την ώρα τους. Μπορούν λοιπόν μεταξύ δώδεκα και τρεις μετά τα μεσάνυχτα να ανάψουν ένα κερί, να σταθούν μπροστά σε έναν καθρέφτη και να φωνάξουν τρεις φορές το όνομα του Σατανά. Με το που θα το κάνουν, με τη σειρά του κι εκείνος θα τους κάνει τη χάρη να τον δουν στον καθρέφτη να στέκεται πίσω τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να γυρίσουν, παρά να σβήσουν το κερί και να φύγουν από εκεί. Και σε αυτή την περίπτωση δεν το έχει κάνει εκείνος που το διηγείται αλλά φίλος ενός φίλου που σε άλλες περιπτώσεις το τήρησε κατά γράμμα και όλα καλά και σε άλλες δεν το τήρησε και ακόμα τον τρέχουν για θεραπείες…
The-Devil-devil-fire-monster-smiley-emoticon-000833-large.gif

Επισκέπτης
Μη σταματήσεις αν σου κάνουν οτο στοπ..

Με το ΧΤ ειμαι και κανει ψοφο-κρυο για αυτο τρεμω. Μαλακια που δεν πηρα το αγροτικο. Φανταζομε μ΄αυτο το κρυο και τα φαντασματα θα αραξουν σπιτι αποψε και δεν εχω τιποτα περιεργες συναντησεις νυχτιατικα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Με το ΧΤ ειμαι και κανει ψοφο-κρυο για αυτο τρεμω. Μαλακια που δεν πηρα το αγροτικο. Φανταζομε μ΄αυτο το κρυο και τα φαντασματα θα αραξουν σπιτι αποψε και δεν εχω τιποτα περιεργες συναντησεις νυχτιατικα.

Πιστεύεις στα φαντάσματα φίλε;  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν όμως κάποια στιγμή το αποδείξει? :birdman:

γι'αυτό λέω ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να μην προκαλεί κανείς την τύχη του ;)

εγώ πάντως είχα φάει πέσιμο στον στρατό από αυτήν την μαλακία (Μόρα νομίζω το λένε το αερικό, όχι τον βαγγέλη τον αμυντικό :grin: ) που έρχεται στον ύπνο σου και σε παραλύει για λίγα δευτερόλεπτα και ούτε να φωνάξεις δεν μπορείς :headbang: σε 3 βράδια φάγαμε πέσιμο στον ίδιο θάλαμο από 2 φορές εγώ και ένα άλλο παλικάρι ΜΟΝΟ, από εκεί και πέρα τίποτα..

δεν σε κατάλαβα... τι εννοείς πέσιμο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom