Νέα

Φαντάσματα-Στοιχειωμένα σπίτια-ιστορίες τρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
4χρονο κοριτσάκι απαθανάτισε... φαντάσματα την ώρα που κάνουν σεξ!
"Η φωτογραφία δείχνει τα φαντάσματα να κάνουν σεξ στο σαλόνι μου", αναφέρει σοκαρισμένη η Dianne Carlisle από το Οχάιο των ΗΠΑ, δείχνοντας τη φωτογραφία που τράβηξε η 4χρονη εγγονή της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesun.

"Μπορείς να δεις καθαρά πώς κάνουν σεξ, ξεχωρίζουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της γυναίκας" συνεχίζει η Dianne Carlisle λέγοντας πως η στάση του... ζεύγους των φαντασμάτων προτίμησε- όπως φαίνεται στη φωτογραφία- την ιεραποστολική στάση.

http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Epikairotita/Paraxena/article1438033.ece/BINARY/w460/fadm.jpg[/img[/URL]]

Η οικογένεια Carlisle δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, ενώ κοίταζε και ξανακοίταζε την εικόνα με τις "ερωτοτροπίες" των φαντασμάτων! "Δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν κι αυτό. Εννοώ, τα φαντάσματα έχουν συναισθήματα;...Κάνουν σεξ;", κατέληξε όλο απορία η Dianne.

Μητέρα τριών παιδιών, η κόρη της Dianne,  De'Onna Burnett πάει ένα βήμα παραπέρα την απίστευτη (κυριολεκτικά!) αυτή ιστορία, καθώς, όπως είχε ισχυριστεί στο παρελθόν, το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού στεκόταν μπροστά της και την κοίταζε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[url=http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Epikairotita/Paraxena/4xrono-koritsaki-apathanatise-fantasmata-thn-wra-poy-kanoyn-seks.1438021.html]http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Paraxena/4xrono-koritsaki-apathanatise-fantasmata-thn-wra-poy-kanoyn-seks.1438021.html[/url[/URL]]
[/quote]

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ !!!

δηλαδη θα μπορουμε να  :knockinb: και μετα θανατον ...

προτεινω μετα απο μερικα χρονια οι διαχειριστες του site νανοιξουν υποφορουμ για τα μελη που θα εχουν αποδημησει εις κυριον ...  :headbang3:

κριτικες του στυλ :

πτωμα η σβετλανα ή η τζενη και νεκρους ανασταινει

θα εχουν αλλη διασταση ...  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μονο αυτος θα τον εξορκίσει τυπε μου  :grin:
%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3+%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BA

Συνημμένα

• 51MS0-1ov0L.jpg
    51MS0-1ov0L.jpg
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
Ρε παιδια αυτος δεν ειναι καθε μερα στα κουτσομπολιστικα στο alter? σαν φαντασμα ειναι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• pic7 (1).jpg
    pic7 (1).jpg
    171,6 KB · Εμφανίσεις: 71

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Φιλε  Lebron T   αν  και  εβαλες  καποιες  ιστοριες, δεν  σε  βλεπω   να  αμφισβητεις  τις  ιστοριες   που   εβαλες .
Επρεπε  να  κανεις   καποιο  σχολιο  οταν   εβαζες   τις  ιστοριες .
Δηλαδη  καποιες   ιστοριες   ειναι   κανονικη  μουφα   και   τις  παραθετεις   ασχολιαστες .

Πρεπει   να  αμφισβητης    περισοτερο.

Πριν διαβασετε το post θελω να σας πω οτι ειμαι αθεος.Η εργασια μου εχει να κανει με τη βιολογια(δεν θελω να πω αλλα)αλλα απο ορθογραφια...χεστα κι αστα.
Ακομα και μετα απο αυτο το περιεργο συμβαν που θα διηγηθω δεν πιστευω σε φαντασματα/ξωτικα κτλ.αλλα πραγματικα ψιλοταραχτηκα εκεινο το βραδυ.

Η προγιαγια μου ειχε ζησει την κατοχη του 40' ''πολυ καλα''και ειχαν δει πολλα τα ματια της(αν ζουσε τωρα θα ηταν κοντα 100 ετων).
Μου ειχε πει για διαφορες περιπτωσεις ανθρωπων που ειχαν σκοτωθει απο τους βομβαρδισμος των γερμανων,η απο την πεινα και ειχαν μεινει αθαφτοι.
Μου ειχε πει πως υπηρχαν πολλες μαρτυριες οτι καποιες μερες αργοτερα το αργα το βραδυ μετα τα μεσανυχτα καποιους απο τους εκατονταδες νεκρους τους ειχαν
δει να περπατουν σαν ''χαμενοι'' στο δρομο.Μαλιστα υπηρχε η περιπτωση μιας κοπελας που ειχε σκοτωθει απο σφαιρα κοντα σε ενα πηγαδι και σχεδον καθε
βραδυ μετα τις 2:00-3:00 καθοταν εκει αμιλητη.Τα μισα καμινια την ειχαν δει.Κανενας δεν τολμαγε να τους μιλησει και ολοι ''χεζοντουσαν πανω τους''.
Ειδικα ενας γειτονας της''μαγκας''πειραιωτης που πιστευε οτι ολο αυτο ηταν κομπινα απο καποια συμμορια η λαθρεμπορους,μια νυχτα ειδε τον αδελφο του,
ο οποιος ειχε διαμελιστει απο βομβα ακριβως διπλα του 3 μερες πριν.Εκανε 1 εβδομαδα να βγει απο το σπιτι του και ποτε πια τη νυχτα.Η γιαγια μου ειχε δει
και εκεινη καποια γειτωνισα να της χτυπαει την πορτα μετα τις 3:00,αλλα δεν της ανοιξε μεχρι που αργοτερα που ξημερωσε ειχε φυγει.
Η συγκεκριμενη γειτονισα ειχε χασει τα παιδια της και απο τη στεναχωρια της ειχε αυτοκτονισει λιγες μερες πριν.
Μου ειπε οτι οταν ο πολεμος τελειωσε,καλεσαν το παπαδαριο και εθαψαν ''κανονικα'' οσους μπορουσαν και γενικα διαβασαν διαφορες προσευχες κτλ και πραγματικα
κανενας νεκρος/πνευμα δεν εμφανιστηκε παλι.

Επισης μου ειχε πει πολλες φορες μικρος πως το να βλασφημας το βραδυ δεν ειναι καλο(κρατηστε το),πως η ''χειροτερη ωρα'' ειναι γυρω στις 03:00 και πως τα πιο
πολλα πνευματα/φαντασματα/δαιμονες η οτι αλλο εμφανιζονται τετοια ωρα,ειδικα εαν καποιος βλασφημησει κτλ.Μικρος που τα ακουγα με ανοικτο το στομα,
ασπριζα απο τον φοβο μου και μεχρι να με παρει ο υπνος ολα αυτα που μου ελεγε τα μετετρεπα σε εικονες στο μυαλο μου και φοβομουν ακομα παραπανω.
Φυσικα μολις μεγαλωσα λιγο και καταπιαστηκα με την βιολογια τα θυμομουν με νοσταλγια επειδη η προγιαγια μου ειχε πεθανει αλλα και με επειικια γιατι
καταλαβαινα πως οι ανθρωποι της τοτε εποχης δεν σκαμπαζαν και πολυ απο επιστημη κτλ,πιστευαν οτι τους λενε και προσπαθουσαν να δικαιολογησουν
το καθε τι με δυσηδαιμονιες.

Τελος παντων...Πριν αρκετα χρονια ετυχε να δουλευω την τελευταια μερα της χρονιας.Γυριζα σπιτι με τα ποδια.Τοτε εμενα κοντα στον πειραια.
Ημουν κοντα στην εκκλησια των Αγιων Αναργυρων.Ηταν 3-3:30 το πρωι 1η ιανουαριου και αν και αθεος περπατουσα και ειχα αρχισει τα γαμωσταυριδια λογω της
γκαντεμιας μου να δουλευω τετοια μερα.Δεν ειχα πιει και γενικα ουτε καπνιζω καν.
Περπατουσα σε ενα σκοτεινο στενακι ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ του δρομου.Ημουν μονος μου εντελως,για 15 μετρα πισω μου και αλλα τοσα μπροστα μου δεν υπηρχε αμαξι,
η καποιο αλλο κουτι η αντικειμενο για να υπαρχει κατι κρυμμενο πισω απο αυτα.Μονο 2 μικροι κουβαδες σκουπιδιων.Τα σπιτια δεν ειχαν αυλες.
Μονο καποια ελαχιστα ειχαν καποια πολυ μικρα μπαλκονια με καγκελο στα οποια δεν υπηρχε ουτε ψυχη.Οπως συνεχιζα τα μπινελικια....
Ξαφνικα...ακουω απο πισω μου ενα πραγμα μεταξυ μουγκρητου/γρυλισματος,λες και ακουγα μπουλντογκ με δυσπνοια και ακροαστικα.
Ουτε καν γυρισα,υπεθεσα καποιο κωλοσκυλο ειναι και συνεχισα να περπαταω πιο γρηγορα μεχρι που απομακρυνθηκα
μεχρι την γωνια και εστριψα να φυγω.Μονο απλα ψιλο φοβηθηκα μηπως μου τραβαγε πισω στο ποδι καμια δαγκωνια αλλα τελος καλο ολα καλα.

Πηγα σπιτι εκανα μπανιο και ειχα κατσει να φαω κατι.Τοτε ξαφνικα σκεφτηκα κατι που με τρομαξε.
Συνηδητοποιησα οτι η πηγη του ''ηχου/μουγκρητου'' στο στενακι εκεινο οταν το ακουσα ηταν σε αποσταση 1-2 μετρα πισω μου ΤΟ ΠΟΛΥ.
Εφερα ξανα την εικονα του δρομου,του πεζοδρομιου κτλ στο μυαλο μου και ημουν 100% σιγουρος πως δεν υπηρχε τιποτα γυρω μου σε ακτινα 15 μετρων.
Επισης,10 δευτερα πριν ακουσω το μουγκρητο μεχρι και 10 δευτερα μετα που εστριψα τη γωνια και απομακρυνθηκα,δεν ακουσα ουτε ''κιχ'',ουτε καποιο βημα ζωου
να με πλησιαζει η να με ακολουθει μετα.Οποιος απο εσας εχει περπατησει πεζος αργα νυχτα σε στενακι με απολυτη ησυχια,ειμαι σιγουρος οτι
ξερει πως ακομα και το περπατημα ενως σκυλου ακουγεται απο ''χιλιομετρα'' τετοιες ωρες σε δρομους που δεν κεντρικοι λεωφοροι.
Δεν υπηρχε κατι υπο τις συνθηκες που περιεγραψα(πληρης ορατοτητα/απουσια βηματων) που να μπορουσε να ερθει πισω μου ξαφνικα και να μου μουγκρισει.
Ειναι σαν να εισαι στο κεντρο του γηπεδου,να κοιταξεις γυρω σου,να μην υπαρχει ψυχη και με το που κανεις 3 μετρα,2 δευτερα μετα,
να σου μιλησει καποιος σε αποσταση 2 μετρων απο την πλατη σου...αδυνατο!....συνδιασα και το πραγματικα αφυσικο μουγκρητο το οποιο μονο για σκυλου δεν εμοιαζε
και πραγματικα για καποια δευτερολεπτα ενιωσα ακριβως οπως οταν η προ γιαγια μου,μου ελεγε αυτες τις ιστοριες οταν ημουν μικρος.

Δεν λεω πως επειδη βλασφημαγα τετοια ωρα εμφανιστηκε η...διακτινιστηκε καποιος δαιμονας πισω μου για να με φαει κτλ...99.99% καποιο ζωο ηταν.
Πιο ευκολα πιστευω πως ηταν καποιος αθορυβος νιντζα που ηθελε να με τρομαξει βραδυατικα παρα κατι υπερφυσικο.
Απλα πραγματικα μου ειχαν κανει τεραστια εντυπωση οι συνθηκες που συνεβη το περιστατικο και καποια ''λογικα κενα'' που ανεφερα παραπανω και που δεν μπορω
να εξηγησω μεχρι και σημερα.Ξερω πως θα ποσταρετε πολυ αστεια πραγματα για το τι ηταν...αλλα πραγματικα εγω μονο τα στοιχεια παραθετω και τα
συμπερασματα δικα σας.

Ξαναλεω δεν πιστευω σε φαντασματα/ξωτικα κτλ. αλλα πραγματικα μια  τρομαρα την πηρα εκεινο το βραδυ.

Ωραια   τα  περιγραφεις   φιλε .
Κρατας   μια   αποσταση   και   αφηνεις  ενα   ψηγμα  μεταφυσικου   να   εισχωρησει .
Καταλαβαινω   απολυτα   τον  φοβο   που   ενιωσες   και  που   ερχοταν   αντικρουομενος    με   τα   πιστευω   σου .
Περιπου   στο  κλιμα    το  δικο  σου , εχω   γραψει   μια   δικια   μου   ιστορια

Αν   εκανε   ψοφοκρυο   και  εσκαγαν    τιποτα   κεραυνοι , θα  κολλαγε  καλυτερα   η  ιστορια  :grin:

Πριν  πολλα   χρονια  στο   στρατο ,  ειχα  παει   Λημνο  και  μετα  ξαναγυρισα   Αυλωνα .
Ερχοντουσαν  οι  νεοι  σε  μας    και  ειμασταν  υπευθυνοι  για   αυτους   που   βρισκοντουσαν   στο   θαλαμο  μας .
Επισης   μπαιναμε  υπευθυνοι  σε   φυλακια  μεσα  στο  στρατοπεδο  (  που  ηταν   τεραστιο ).

Ειχα   παει   εβδομαδιαιο στην   βορεια   πυλη  , που  σημαινε  οτι  καθοσουν   εκει   μια   βδομαδα   ολοκληρη    και  μετα   ησουν   κανα   2   βδομαδες   συνεχεια   εξοδουχος .
Ειχα  εγω   το   δωματιο  μαζι  με   εναν  αλλο  βοηθο  και  πιο  διπλα   ειχε   εναν  θαλαμο   που   κοιμοντουσαν   οι   νεοι.

Καλα   περναγαμε . Το  πρωι   αλλες   φορες   κοβαμαι   ξυλα   με  το   τσεκουρι ,  το  βραδυ   τα  βαζαμε   στην  ξυλοσομπα,   απο  πανω   καφεδακι ή  πηγαιναμε   διπλα  με  τους   νεους   οπου  περναγαμε   κι  εκει  καλα .

Μια   μερα  συζηταγαμε   ολοι  τετοιες  ιστοριες  για  φαντασματα   και  συναφη .
Ηξεραν   και  αυτοι   για   μια   σκοπια   που  ανηκε   στην   βορεια   πυλη  , οπου  εκει   ειχε   αυτοκτονησει   καποιος   και  οτι  ηταν  και   ο  αδελφος  του  φανταρος και  μολις   το  ειδε  αυτο , αυτοκτονησε  και  αυτος  ( δεν  ξερω  για  αυτον  αν  ηταν  εκει )

Η  σκοπια   αυτη   τωρα  πλεον   δεν  φυλλασοταν   αφου   ειχε   αυτοκτονησει   καποιος   και  γυρω  της   ειχε   δημιουργηθει  μια   εικονα   εγκαταλειψης   και  γυρω   ειχε     φυτρωσει  πολυ  πρασινο  και  αγριοχορτα . Απο  την  πισω  πλευρα  ηταν   δασος .
Ομως   οι  σκοποι   περναγαν   απο  κει  (  ηταν   40  μετρα  στο  βαθος  )  την  προσπερνουσαν     και  πηγαιναν   στην  επομενη   σκοπια .
Δηλαδη  ηταν   ενας   δρομος    μεσα   στο  στρατοπεδο , οπως  προχωραγες   στο  δεξι  σου   χερι   ηταν   η   εγκατελειμενη   σκοπια    και  στο   αριστερο  σου   χερι   ηταν   το   συρματοπλεγμα    του   στρατοπεδου . Απ  εξω  απο  το  στρατοπεδο   ηταν   ενας   μικρος   δρομος   και  ακριβως   διπλα   στο   συρματοπλεγμα   και  στην  ευθεια   με   την  εγκατελειμενη   σκοπια , ηταν   ενα   μικρο   εικονοστασι .
Δηλαδη   το  ειχε  βαλει   απο  την   οικογενεια   αυτων   που   αυτοκτονησαν .

Αυτο  ηταν  πραγματικο  γεγονος   αλλά   ο  μυθος  (?)  που   κυκλοφορουσε   τοτε   ηταν  οτι   επειδη  η  μανα   εχασε   2   γιους   ερχεται  το  βραδυ   και  κλαιει   στην   σκοπια .
Δηλαδη   οτι  ακουγαν   καποια  να   κλαιει   χωρις   να   βλεπουν   καποιον .
Τελοσπαντων   παραμυθι   ξεπαραμυθι   ολοι  ( λιγο  ή   πολυ )  σκιαζοντουσαν   οταν  περνουσαν  απο  κει   το  βραδυ.

Ενω  συζηταγαμε   για  αυτο   το  θεμα , τοτε  δεν  θυμαμαι  τι  ειχε   γινει   ακριβως  (  με  τον  δεκανεα  αλλαγης ) και   ετσι   επρεπε  να  παω   εγω  να  δωσω   τα  συνθηματικα   στου    σκοπους   που  ηταν   στις   σκοπιες   τους
Ηταν  απογευματακι  και  αρχιζε   να  σουρουπωνει .
Το  φυλακιο  ηταν   στην   γωνια  και  οι  σκοπιες  ηταν    απο  την  μια  και  την  αλλη  πλευρα   της   γωνιας.
Παω  στην  μια   πλευρα   οπου   δινω   τα  συνθηματικα   σε  2   σκοπους . Επειτα   γυριζω    προς   το  φυλακιο   και  παω   απο  την  αλλη  πλευρα .
Πηγαινα   με   τα   ποδια   και  ηταν  καμια   400-  500  μετρα  .Δινω   τα  συνθηματικα   στην  πρωτη  σκοπια   και  επρεπε   να   δωσω   και  στον  επομενο   σκοπο   που   αυτος   ηταν   μετα   την  εγκατελειμενη   σκοπια.
Μολις   φθανω   " στοιχειωμενη "  σκοπια, κοιταζω   προς   αυτην (  ηταν  40  μετρα  απο  μενα   στο  βαθος )   που   φαινοταν   τρομακτικη   λογω   της   εγκαταλειψης , λογω  του   χωρου   και   του   μυθου   που   την  συνοδευε.
Παω   στον  επομενο  σκοπο   του  λεω  τα  συνθηματικα  και  ξαναγυριζω   να  επιστρεψω   στο  φυλακιο.

Μολις  ξαναπλησιαζω  την  εγκατελειμενη   σκοπια...

τοτε   αρχισαν   ολα .

Ηταν  ακριβως   λιγο  πριν  βραδιασει . Ειχε   κατι   λαμπες   εξω   απο  το  στρατοπεδο   στον  δρομο .
Μολις   φθανω   προς   τα  κει , εχοντας  μια  περιεργη   ψυχολογια , ισως  και  λογω   της  προηγουμενης   συζητησης , ισως   και  λογω   του   καιρου , ισως  και  γω   δεν  ξερω   πως   να   το  πω , αισθανομουνα   ο,τι  κατι   θα  συμβει.

Μολις  πλησιαζω   βλεπω   στο  συρματοπλεγμα   απ εξω   που  ηταν  το  εικονοστασι ( αυτα   που  εχουν   για  να  θυμουνται   αυτους   που   εφυγαν )
να   ειναι  το  καντιλακι   αναμμενο .

Ξαφνιαστηκα   με   ελαφρυ  φοβο   και  διερωτιομουν  αν  πριν  5  λεπτα   που  περασα   αν  ηταν   αναμμενο  πριν . Το  τζαμακι ηταν  απο  την  μερια   μου   κ  οχι  απο  την  πλευρα   του   δρομου .
Ημουν   σιγουρος    οτι   δεν   ηταν  αναμμενο  πριν   αλλά  και  παλι  ελεγα   οτι   μπορει  και  να   μην  το  προσεξα .
Δεν  ηταν  τοσο   που  ηταν   το  καντιλακι  αναμμενο   αλλά   που  το  βλεπεις   να   ειναι  σε  εναν   μικρο   δρομο   που  περναει   αυτοκινητο   καθε   2  ωρες  και  ακριβως   στην  ευθεια   της   εγκατελειμενης   σκοπιας   και  ολο  αυτο   που   την  συνοδευε .

Μετα    απο   λιγα   μετρα ...    τα   ειδα    ολα.

Κοιταζω   ξανα   το  εικονοστασι   και  δεν  βλεπω   κανεναν . Παω   λιγα  μετρα   πιο  περα  ...και  τοτε   ακουω   απο  το  υψος   της   σκοπιας  ...  
την   πιο  σπαρακτικη  κραυγη   που   ακουσα   ποτε   στην   ζωη   μου.
Ενα   σπαρακτικο   γυναικειο   κλαμα - κραυγη    ακουστηκε   απο  την  εγκατελειμενη   σκοπια . Αλλοκοσμο    τελειως.

Ποτε   στην   ζωη  μου   δεν  φοβηθηκα   πιο  πολυ .
Εχω   βρεθει   σε   καταστασεις   που  κινδυνευε  κυριολεκτικα   η  ζωη  μου   αλλά   πρωτη   φορα   ενιωθα   τετοιο  φοβο .
Το  χειροτερο  ειδος   φοβου . Ο  μεταφυσικος    φοβος .

Δεν  ξερεις   πως  να  τον   αντιμετωπισεις .

Μολις   ακουσα  αυτο  το  πραγμα   κυριολεκτικα   αισθανθηκα  να  σηκωνονται   οι  τριχες   απο  τα   μαλλια   μου  (νομιζα    πριν   οτι  αυτο   με   τα   μαλλια , οτι   δεν  γινεται   αυτο  το  πραγμα ), ταυτοχρονα   μουδιαζεις ολοκληρος .
Πραγματικα   δεν  ξερεις    τι  να  κανεις . Ταυτοχρονα   ομως   σκεφτεσαι  ταχυτατα   το  τι  να   κανεις   αλλά   σου  χει  παραμεινει  η  αισθηση    σαν   να   περασε   το   ρευμα   απο  πανω   σου .

Προσπαθω  να  παραμεινω   ψυχραιμος    και  να   σβησω   αυτο  το   γεγονος   και  να   το  μετατρεψω   οτι  καποιος   απο  το   στρατοπεδο   πηγε   εκει   και  κανει   πλακα  ή   να   ειναι   καποιο   ζωο , κανενα   γατι   για  παραδειγμα , αλλά   και  παλι   δεν  εμοιαζε   για   ζωο , πραγματικα   αλλοκοσμη   φωνη .
Για  μια   φαση   μου   περασε   απο  το  μυαλο  να   ριξω   τρελλα   κατοσταρια  αλλά  σκεφτηκα   οτι  αν   καποιος  κανει   πλακα ,  να   μην   του   δωσω   αυτην   την   χαρα
(  χα  χα    να   το  διακωμωδησω   λιγο , αν  υποθεσουμε   οτι  υπαρχουν   φαντασματα , ετσι  και  ετρεχα    θα  με   εφτανε   με  την  μια  :rolleyes: :rolleyes: )

Συνεχισα   να   προχωραω   με   ολο  αυτο   το   μουδιασμα   πανω   μου. Μεχρι   να   φθασω   στο   φυλακιο   παρεμενε  ολο  αυτο . Δεν  σ  αφηνε   στην   κυριολεξια .
Μολις   φθανω   στο  φυλακιο  δεν   μπαινω   αμεσως .Οταν   μου  περασε   τελειως  μπαινω  μεσα   αλλά   δεν  λεω   σε  κανεναν   τι  εγινε .
Ειχαν  αλλο  θεμα   συζητησης . Τους   μετραω  και  βλεπω  οτι  ηταν  ολοι  εκει ,  αρα  αποκλειεται  να  ηταν  καποιος   απο  αυτους .
Επειτα  σκεφτομαι   ποιος   τρελος  απο  το  στρατοπεδο  και  να   πηγε   σε  αυτο  το  μερος  μεσα   στα  σκοταδια   και   στο   δασος   και  να   κρυφτηκε   εκει   και  να  κανει   πλακα .

Αλλά  με  μπερδευε   παλι   πως   ακουστηκε   αυτη   η  σπαρακτικη   γυναικεια   κραυγη - κλαμα.
Η  φωνη  εβγαινε  απο  την  ψυχη  της .
Αποκλειεται   να   πιασει   κανεις   αυτο  το  κλαμα .
Πρεπει  να   εχει   πονεσει   παρα   πολυ   για  να   του   βγει .

Δηλαδη  προσπαθησα   να   δωσω   μια   ορθολογικη  εξηγηση   σε  ενα   γεγονος   που  ισως   ειχε   μια  καποια μεταφυσικη   υποσταση.

Ειλικρινα   ακομα   δεν   εχω  ξεκαθαρισει   τι  εξηγηση   να   δωσω .
Περισσοτερο   κλεινω    οτι  καποιος   κρυφτηκε   εκει  και  εκανε   πλακα , αλλά   ακομα   δεν   μπορω   να   καταλαβω   πως   μπορει  να  πιασει   ανθρωπος    ή  ζωο   αυτην  την  σπαρακτικη   κραυγη .

Τελοσπαντων   το  χω  παρει  ολο   ορθολογικα        γιατι   αν   εχει   κατι   μεταφυσικο  ...    αντε   να    βγαλεις    ακρη .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Φοβουμαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι !!!!!!!!!!!!!!!  :grin: :grin: :grin:

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μας ανατριχιασες πρωινιατικα παναθεμα σε...shamans9! :s&m_3:

Επισκέπτης
Φιλε  Lebron T   αν  και  εβαλες  καποιες  ιστοριες, δεν  σε  βλεπω   να  αμφισβητεις  τις  ιστοριες   που   εβαλες .
Δηλαδη  καποιες   ιστοριες   ειναι   κανονικη  μουφα   και   τις  παραθετεις   ασχολιαστες .
Φιλε τις ιστοριες τις βρισκω και τις βαζω!δεν ειναι δικες μου για να σχολιαζω κατι!Διαβασε τες και κρινε εσυ αν ειναι μουφα η οχι!εμενα στ αρχιδια μου!...αν βρεις κατι καλυτερο βαλτο λοιπον να το διαβασουμε κ εμεις!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Φιλε τις ιστοριες τις βρισκω και τις βαζω!δεν ειναι δικες μου για να σχολιαζω κατι!Διαβασε τες και κρινε εσυ αν ειναι μουφα η οχι!εμενα στ αρχιδια μου!...αν βρεις κατι καλυτερο βαλτο λοιπον να το διαβασουμε κ εμεις!

Πρωτον  μην  αρπαζεσαι .

Τι  σημαινει  βαζω  οποιες  ιστοριες  βρισκω ?
Δεν  πρεπει  να  κανεις  διακριση  αναμεσα  στις  ιστοριες ?

Καθε  ιστορια  εχει  κατι  να  σου  πει , αν  μπορει  να  σε  αγγιξει , να  σε  προβληματισει , να  δεις  μια  αλλη  οπτικη  γωνια , να  νιωσεις  διαφορετικα  συναισθηματα  και  γενικοτερα  να  παρεις  κατι  απο  την καθε  ιστορια .
Μια  ιστορια  ψευτικη  που  ομως  πλασαρεται  στο  κοινο  σαν  αληθινη , προκαλει  στο  κοινο  το  λιγοτερο μια  αποστροφη και  απεχθεια  προς  αυτον  που  εγραψε  αυτην  την  ιστορια ,  που  με  τετοιο  τροπο  προσπαθει  να  ξεγελασει  το  κοινο .
Αν  ο  γραφων  της  ιστοριας  ελεγε  οτι  αυτην  την  ιστορια  την  εβγαλα  απο  το  μυαλο  μου  και  να  την  εκτιμησετε  ως  τετοιαν , θα  τον  σεβομουν  για  την  προσπαθεια  που  κατεβαλε.
Ομως  αν  ερχεται  ο  καθε  εξυπνακιας  και  γραφει  μια  ιστορια  που  νομιζει  οτι  θα  μας  κοροιδεψει  ειναι  για  μενα  αχαρακτηριστος .

Τωρα  εσυ  στην  περιπτωση  σου  , που  λες  οτι  βαζεις  οποιες  ιστοριες  βρισκεις , θεωρεις  σωστο  για  τον  ευατο  σου  να  βαζεις ο,τι  ιστοριες  του  κατεβει  του  καθενος ?
Αν  δεν  μπορεις  να  κανεις  διακριση  και  να  καταλαβεις  ποιες  ιστοριες  ειναι  ψευτικες , σημαινει  οτι  ολες  τις  ιστοριες  τις  πιστευεις .

Φιλε  και  ενας  αλλος  στα  πολιτικα  θρεντ  βαζει  ο,τι  βρισκει  (  και  προσπαθει  να  εντυπωσιασει )  και  τον  εχουν  παρει  στο  δουλεμα .
Ο,τι  επιλεγουμε  να  βαλουμε  αντικατοπτριζει  καποιο  κομματι  του  ευτου  μας . Αν  βαζεις  ακριτα  ο,τι  βρισκεις  (  μονο  και  μονο  για  να  φαινεται  το  ονομα σου σε  ολα  τα θρεντ )  να  ξερεις  οτι  θα  σε  ταυτησουν  με  τις  ιστοριες  σου .

Επισκέπτης
Ασχετο..τι δουλεια κανεις?...σε βλεπω γραφεις πολυ επαγγελματικα! :sunglasses:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Ευχαριστω .
Αστο  φιλε  ειναι  μια  πονεμενη  ιστορια .

Ειχα  μπλεξει  με  το  δημιουργικο  σε  μεγαλη  διαφημιστικη  εταιρεια  αλλά  στο  τελος  μου  πηραν    καποιες  ιδεες  και  εγιναν  διαφημισεις .Εμπλεξα  μετα  με  δικηγορους  κατα  της  πολυεθνικης  και  τελικα  μπηκα  σε  μαυρη  λιστα  σε  ολες  τις  διαφημιστικες . Δεν  καταλαβα  πως  μαθευτηκε  παντου.
Αυτη  η  ιστορια  ειναι  μεγαλη  και  ενδιαφερουσα  και  ισως  καποτε  την  γραψω  και  δω .
Παντως    συνεχιζω  να  γραφω  και  να  κατοχυρωνω    αυτα  που  γραφω    και  γενικως    παμε  για  αλλα .

Επισκέπτης
Καλη φαση!...παντως δεν γραφω για να υπαρχει το ονομα μου στα θρεντ!..οτι θελω το γραφω εγω!δεν εχω κολληματα ουτε κομπλεξ!Δεν με αφορα ποιος με συμπαθει κ ποιος οχι εξ αλλου δεν εχω να κερδισω κατι απο το site.και warned εχω φαει! :sunglasses:

vendetta

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Πρεπει   να  αμφισβητης    περισοτερο.

Ωραια   τα  περιγραφεις   φιλε .
Κρατας   μια   αποσταση   και   αφηνεις  ενα   ψηγμα  μεταφυσικου   να   εισχωρησει .
Καταλαβαινω   απολυτα   τον  φοβο   που   ενιωσες   και  που   ερχοταν   αντικρουομενος    με   τα   πιστευω   σου .
Περιπου   στο  κλιμα    το  δικο  σου , εχω   γραψει   μια   δικια   μου   ιστορια

Αν   εκανε   ψοφοκρυο   και  εσκαγαν    τιποτα   κεραυνοι , θα  κολλαγε  καλυτερα   η  ιστορια  :grin:

Πριν  πολλα   χρονια  στο   στρατο ,  ειχα  παει   Λημνο  και  μετα  ξαναγυρισα   Αυλωνα .
Ερχοντουσαν  οι  νεοι  σε  μας    και  ειμασταν  υπευθυνοι  για   αυτους   που   βρισκοντουσαν   στο   θαλαμο  μας .
Επισης   μπαιναμε  υπευθυνοι  σε   φυλακια  μεσα  στο  στρατοπεδο  (  που  ηταν   τεραστιο ).

Ειχα   παει   εβδομαδιαιο στην   βορεια   πυλη  , που  σημαινε  οτι  καθοσουν   εκει   μια   βδομαδα   ολοκληρη    και  μετα   ησουν   κανα   2   βδομαδες   συνεχεια   εξοδουχος .
Ειχα  εγω   το   δωματιο  μαζι  με   εναν  αλλο  βοηθο  και  πιο  διπλα   ειχε   εναν  θαλαμο   που   κοιμοντουσαν   οι   νεοι.

Καλα   περναγαμε . Το  πρωι   αλλες   φορες   κοβαμαι   ξυλα   με  το   τσεκουρι ,  το  βραδυ   τα  βαζαμε   στην  ξυλοσομπα,   απο  πανω   καφεδακι ή  πηγαιναμε   διπλα  με  τους   νεους   οπου  περναγαμε   κι  εκει  καλα .

Μια   μερα  συζηταγαμε   ολοι  τετοιες  ιστοριες  για  φαντασματα   και  συναφη .
Ηξεραν   και  αυτοι   για   μια   σκοπια   που  ανηκε   στην   βορεια   πυλη  , οπου  εκει   ειχε   αυτοκτονησει   καποιος   και  οτι  ηταν  και   ο  αδελφος  του  φανταρος και  μολις   το  ειδε  αυτο , αυτοκτονησε  και  αυτος  ( δεν  ξερω  για  αυτον  αν  ηταν  εκει )

Η  σκοπια   αυτη   τωρα  πλεον   δεν  φυλλασοταν   αφου   ειχε   αυτοκτονησει   καποιος   και  γυρω  της   ειχε   δημιουργηθει  μια   εικονα   εγκαταλειψης   και  γυρω   ειχε     φυτρωσει  πολυ  πρασινο  και  αγριοχορτα . Απο  την  πισω  πλευρα  ηταν   δασος .
Ομως   οι  σκοποι   περναγαν   απο  κει  (  ηταν   40  μετρα  στο  βαθος  )  την  προσπερνουσαν     και  πηγαιναν   στην  επομενη   σκοπια .
Δηλαδη  ηταν   ενας   δρομος    μεσα   στο  στρατοπεδο , οπως  προχωραγες   στο  δεξι  σου   χερι   ηταν   η   εγκατελειμενη   σκοπια    και  στο   αριστερο  σου   χερι   ηταν   το   συρματοπλεγμα    του   στρατοπεδου . Απ  εξω  απο  το  στρατοπεδο   ηταν   ενας   μικρος   δρομος   και  ακριβως   διπλα   στο   συρματοπλεγμα   και  στην  ευθεια   με   την  εγκατελειμενη   σκοπια , ηταν   ενα   μικρο   εικονοστασι .
Δηλαδη   το  ειχε  βαλει   απο  την   οικογενεια   αυτων   που   αυτοκτονησαν .

Αυτο  ηταν  πραγματικο  γεγονος   αλλά   ο  μυθος  (?)  που   κυκλοφορουσε   τοτε   ηταν  οτι   επειδη  η  μανα   εχασε   2   γιους   ερχεται  το  βραδυ   και  κλαιει   στην   σκοπια .
Δηλαδη   οτι  ακουγαν   καποια  να   κλαιει   χωρις   να   βλεπουν   καποιον .
Τελοσπαντων   παραμυθι   ξεπαραμυθι   ολοι  ( λιγο  ή   πολυ )  σκιαζοντουσαν   οταν  περνουσαν  απο  κει   το  βραδυ.

Ενω  συζηταγαμε   για  αυτο   το  θεμα , τοτε  δεν  θυμαμαι  τι  ειχε   γινει   ακριβως  (  με  τον  δεκανεα  αλλαγης ) και   ετσι   επρεπε  να  παω   εγω  να  δωσω   τα  συνθηματικα   στου    σκοπους   που  ηταν   στις   σκοπιες   τους
Ηταν  απογευματακι  και  αρχιζε   να  σουρουπωνει .
Το  φυλακιο  ηταν   στην   γωνια  και  οι  σκοπιες  ηταν    απο  την  μια  και  την  αλλη  πλευρα   της   γωνιας.
Παω  στην  μια   πλευρα   οπου   δινω   τα  συνθηματικα   σε  2   σκοπους . Επειτα   γυριζω    προς   το  φυλακιο   και  παω   απο  την  αλλη  πλευρα .
Πηγαινα   με   τα   ποδια   και  ηταν  καμια   400-  500  μετρα  .Δινω   τα  συνθηματικα   στην  πρωτη  σκοπια   και  επρεπε   να   δωσω   και  στον  επομενο   σκοπο   που   αυτος   ηταν   μετα   την  εγκατελειμενη   σκοπια.
Μολις   φθανω   " στοιχειωμενη "  σκοπια, κοιταζω   προς   αυτην (  ηταν  40  μετρα  απο  μενα   στο  βαθος )   που   φαινοταν   τρομακτικη   λογω   της   εγκαταλειψης , λογω  του   χωρου   και   του   μυθου   που   την  συνοδευε.
Παω   στον  επομενο  σκοπο   του  λεω  τα  συνθηματικα  και  ξαναγυριζω   να  επιστρεψω   στο  φυλακιο.

Μολις  ξαναπλησιαζω  την  εγκατελειμενη   σκοπια...

τοτε   αρχισαν   ολα .

Ηταν  ακριβως   λιγο  πριν  βραδιασει . Ειχε   κατι   λαμπες   εξω   απο  το  στρατοπεδο   στον  δρομο .
Μολις   φθανω   προς   τα  κει , εχοντας  μια  περιεργη   ψυχολογια , ισως  και  λογω   της  προηγουμενης   συζητησης , ισως   και  λογω   του   καιρου , ισως  και  γω   δεν  ξερω   πως   να   το  πω , αισθανομουνα   ο,τι  κατι   θα  συμβει.

Μολις  πλησιαζω   βλεπω   στο  συρματοπλεγμα   απ εξω   που  ηταν  το  εικονοστασι ( αυτα   που  εχουν   για  να  θυμουνται   αυτους   που   εφυγαν )
να   ειναι  το  καντιλακι   αναμμενο .

Ξαφνιαστηκα   με   ελαφρυ  φοβο   και  διερωτιομουν  αν  πριν  5  λεπτα   που  περασα   αν  ηταν   αναμμενο  πριν . Το  τζαμακι ηταν  απο  την  μερια   μου   κ  οχι  απο  την  πλευρα   του   δρομου .
Ημουν   σιγουρος    οτι   δεν   ηταν  αναμμενο  πριν   αλλά  και  παλι  ελεγα   οτι   μπορει  και  να   μην  το  προσεξα .
Δεν  ηταν  τοσο   που  ηταν   το  καντιλακι  αναμμενο   αλλά   που  το  βλεπεις   να   ειναι  σε  εναν   μικρο   δρομο   που  περναει   αυτοκινητο   καθε   2  ωρες  και  ακριβως   στην  ευθεια   της   εγκατελειμενης   σκοπιας   και  ολο  αυτο   που   την  συνοδευε .

Μετα    απο   λιγα   μετρα ...    τα   ειδα    ολα.

Κοιταζω   ξανα   το  εικονοστασι   και  δεν  βλεπω   κανεναν . Παω   λιγα  μετρα   πιο  περα  ...και  τοτε   ακουω   απο  το  υψος   της   σκοπιας  ...  
την   πιο  σπαρακτικη  κραυγη   που   ακουσα   ποτε   στην   ζωη   μου.
Ενα   σπαρακτικο   γυναικειο   κλαμα - κραυγη    ακουστηκε   απο  την  εγκατελειμενη   σκοπια . Αλλοκοσμο    τελειως.

Ποτε   στην   ζωη  μου   δεν  φοβηθηκα   πιο  πολυ .
Εχω   βρεθει   σε   καταστασεις   που  κινδυνευε  κυριολεκτικα   η  ζωη  μου   αλλά   πρωτη   φορα   ενιωθα   τετοιο  φοβο .
Το  χειροτερο  ειδος   φοβου . Ο  μεταφυσικος    φοβος .

Δεν  ξερεις   πως  να  τον   αντιμετωπισεις .

Μολις   ακουσα  αυτο  το  πραγμα   κυριολεκτικα   αισθανθηκα  να  σηκωνονται   οι  τριχες   απο  τα   μαλλια   μου  (νομιζα    πριν   οτι  αυτο   με   τα   μαλλια , οτι   δεν  γινεται   αυτο  το  πραγμα ), ταυτοχρονα   μουδιαζεις ολοκληρος .
Πραγματικα   δεν  ξερεις    τι  να  κανεις . Ταυτοχρονα   ομως   σκεφτεσαι  ταχυτατα   το  τι  να   κανεις   αλλά   σου  χει  παραμεινει  η  αισθηση    σαν   να   περασε   το   ρευμα   απο  πανω   σου .

Προσπαθω  να  παραμεινω   ψυχραιμος    και  να   σβησω   αυτο  το   γεγονος   και  να   το  μετατρεψω   οτι  καποιος   απο  το   στρατοπεδο   πηγε   εκει   και  κανει   πλακα  ή   να   ειναι   καποιο   ζωο , κανενα   γατι   για  παραδειγμα , αλλά   και  παλι   δεν  εμοιαζε   για   ζωο , πραγματικα   αλλοκοσμη   φωνη .
Για  μια   φαση   μου   περασε   απο  το  μυαλο  να   ριξω   τρελλα   κατοσταρια  αλλά  σκεφτηκα   οτι  αν   καποιος  κανει   πλακα ,  να   μην   του   δωσω   αυτην   την   χαρα
(  χα  χα    να   το  διακωμωδησω   λιγο , αν  υποθεσουμε   οτι  υπαρχουν   φαντασματα , ετσι  και  ετρεχα    θα  με   εφτανε   με  την  μια  :rolleyes: :rolleyes: )

Συνεχισα   να   προχωραω   με   ολο  αυτο   το   μουδιασμα   πανω   μου. Μεχρι   να   φθασω   στο   φυλακιο   παρεμενε  ολο  αυτο . Δεν  σ  αφηνε   στην   κυριολεξια .
Μολις   φθανω   στο  φυλακιο  δεν   μπαινω   αμεσως .Οταν   μου  περασε   τελειως  μπαινω  μεσα   αλλά   δεν  λεω   σε  κανεναν   τι  εγινε .
Ειχαν  αλλο  θεμα   συζητησης . Τους   μετραω  και  βλεπω  οτι  ηταν  ολοι  εκει ,  αρα  αποκλειεται  να  ηταν  καποιος   απο  αυτους .
Επειτα  σκεφτομαι   ποιος   τρελος  απο  το  στρατοπεδο  και  να   πηγε   σε  αυτο  το  μερος  μεσα   στα  σκοταδια   και   στο   δασος   και  να   κρυφτηκε   εκει   και  να  κανει   πλακα .

Αλλά  με  μπερδευε   παλι   πως   ακουστηκε   αυτη   η  σπαρακτικη   γυναικεια   κραυγη - κλαμα.
Η  φωνη  εβγαινε  απο  την  ψυχη  της .
Αποκλειεται   να   πιασει   κανεις   αυτο  το  κλαμα .
Πρεπει  να   εχει   πονεσει   παρα   πολυ   για  να   του   βγει .

Δηλαδη  προσπαθησα   να   δωσω   μια   ορθολογικη  εξηγηση   σε  ενα   γεγονος   που  ισως   ειχε   μια  καποια μεταφυσικη   υποσταση.

Ειλικρινα   ακομα   δεν   εχω  ξεκαθαρισει   τι  εξηγηση   να   δωσω .
Περισσοτερο   κλεινω    οτι  καποιος   κρυφτηκε   εκει  και  εκανε   πλακα , αλλά   ακομα   δεν   μπορω   να   καταλαβω   πως   μπορει  να  πιασει   ανθρωπος    ή  ζωο   αυτην  την  σπαρακτικη   κραυγη .

Τελοσπαντων   το  χω  παρει  ολο   ορθολογικα        γιατι   αν   εχει   κατι   μεταφυσικο  ...    αντε   να    βγαλεις    ακρη .
Φιλε μου κι εγώ αυλωνα ήμουν,αυτο που λες το ΧΑ πάθει κι εγώ,όχι όμως με καντηλακι,αλλα με την κραυγή....
Τα μαλλιά όντως νιώθεις οτι παίρνουν μια όρθια θέση.....

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Χα  χα  ρε  τι  γινεται ?
Υπαρχουν  πολλοι  τελικα  που  γνωρισαν  τον  τρομο .
Φιλε  πως  σου  συνεβηκε    εσενα ?
Γιατι  απο  ο,τι  βλεπω    τελικα    ολα  συνδεονται .

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Φιλε μου κι εγώ αυλωνα ήμουν,αυτο που λες το ΧΑ πάθει κι εγώ,όχι όμως με καντηλακι,αλλα με την κραυγή....
Τα μαλλιά όντως νιώθεις οτι παίρνουν μια όρθια θέση.....

εμένα πήγαν να με τρομάξουν κάτι πιτσιρικάδες σε μια σκοπιά... άρχισα τα μπινελίκια στο σκοτάδι και αρχίσανε τα γέλια!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Αυτή η ιστορία έχει διηγηθεί ανάμεσα σε συγχωριανούς και είναι αληθινή.

Μια γυναίκα επισκέφτηκε βράδυ ένα νεκροταφείο για να πάει στον τάφο ενός νεκρού γνωστού της. Επειδή ήταν αργά και ο ήλιος έχει πέσει δυσκολευόταν να βρεί το συγκεκριμένο μνήμα αναμεσα σε τόσα πολλά. Εκεί που έψάχνε λοιπόν, ένα σκυλί ξεπετάχτηκε πίσω απο τα μνήματα και σηκώθηκε στα δυό πίσω πόδια ακουμπώντας τα δυο μπροστά του στους ώμους της γυναίκας(όπως κάνουν τα σκυλιά σε κάποιον που συμπαθούν) και άρχισε να περπατάει προς τα πίσω, οδηγώντας την στον τάφο που έψαχνε.

Ενώ η γυναίκα τέλούσε τις συνηθισμένες τιμές το σκυλί χαρούμενο(με συκωμένη ουρά)γύριζε γύρω από το μνήμα, μα όταν η γυναίκα τελείωσε και σηκώθηκε να φύγει εκείνο την εμπόδιζε. Τότε εκείνη ενω είχε καταλάβε γιατί επρόκειτο λεεί στο ζωντανό ''Άσε με να φύγω και ξέρεις οτι θα ξαναέρθω να σου ανάψω το καντήλι''.Μόλις είπε αυτό το σκυλί την οδήγησε έως την πόρτα του νεκροταφείου και την άφησε να φύγει.

Επισκέπτης
Η εικονα που μου ηρθε στο μυαλο ειναι καπως ετσι τυπε!

Συνημμένα

• leaof.jpg
    leaof.jpg
    78,1 KB · Εμφανίσεις: 26

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Ένας διαρρήκτης που βρίσκονταν στη φυλακή βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να δραπετεύσει. Είχε προσέξει οτι τα πτώματα των νεκρών βρίσκονταν σε μια αίθουσα με ανοιχτή τη κάσα μέχρι που θα την έπερναν στο νεκροταφείο για θάψιμο. Έτσι, συνενοήθηκε με τον υπεύθηνο των πτωμάτων, ώστε να τον αφήσει να μπεί μέσα στη κάσσα κι αυτός. Όταν θα γινόταν η ταφή όμως, μετά απο δυο ώρες θα πήγαινε να τον ξεθάψει και για αντάλαγμα θα του πρόσφερε ένα ποσοστό από κάποια κλοπημέα. Η ημέρα της απόδρασης έφτασε, και ο κατάδικος μπήκε το βράδυ στην αίθουσα και στριμώχτηκε δίπλα στο πτώμα. Μαζί του είχε πάρει ένα μικρό φακό και κολατσιό. Μετά από ώρες ήρθε η ώρα της ταφής. Πήραν τη κάσσα και την έβαλαν σε ένα φορτηγό. Λίγη ώρα μετά έφτασαν και σύντομα άκουσε τα λόγια του παπά μέχρι που το χώμα άρχισε να σκεπάζει τη κάσσα και επικράτεισε ησυχία. ¶νοιξε το φακό και άρχισε να τρώει το φαγητό, περιμένοντας τον άλλο για να τον ξεθάψει. Από περιέργεια έστρεψε το φακό για να δεί ποιος ήταν ο νεκρός που μοίραζε τη κάσσα. Φαντάζεστε πόσο σοκαρίστηκε όταν είδε το πρόσωπο του νεκροφύλακα που υποτίθετε αυτός θα τον έβγαζε από το χώμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom