You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το ξερω φιλε αλλά εγω περιεγραψα- αφηγηθηκα περισσοτερο την ιστορια για τα συναισθηματα που ενιωσα και πως κολλησαν ολα σε μια συγκεκριμενη στιγμη .
Βεβαια παρολο το σοκ που ενιωσα , χαιρομαι που μου συνεβηκε αυτο , γιατι ολα αυτα συμβαλουν ( σε μενα αλλά και σε ολους ) σε μια μετουσιωτικη διαδικασια που ονομαζεται εμπειρεια .
Ειναι ωραιο πραγμα σιγα σιγα να απαλοιφεις ή να μετριαζεις καθε φορα και απο εναν φοβο σου.
Βεβαια παρολο το σοκ που ενιωσα , χαιρομαι που μου συνεβηκε αυτο , γιατι ολα αυτα συμβαλουν ( σε μενα αλλά και σε ολους ) σε μια μετουσιωτικη διαδικασια που ονομαζεται εμπειρεια .
Ειναι ωραιο πραγμα σιγα σιγα να απαλοιφεις ή να μετριαζεις καθε φορα και απο εναν φοβο σου.
Επισκέπτης
Πες μας την ιστορια τυπε αν θες!
το 9μηνο της παραμεθωρίου το πέρασα σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου σε ένα μέρος που είχε μείνει 40 χρόνια πίσω (τουλάχιστον οπτικά). Στο βασικό στρατόπεδο δεν υπήρχαν κενές σκοπιές παρά τον σκληρό χαρακτήρα και την φήμη του τάγματος. Σε μια ευρύτερη περιοχή υπήρχαν μερικά φυλάκια που υπαγόντουσαν στο τάγμα μου. Σε ένα από αυτά πέρασα 1,5 μήνα...
Οι συνθήκες δεν ήταν κακές, ήταν και πιο χαλαρή η ατμόσφαιρα. Στην είσοδο του φυλακίου υπήρχε μια σκοπιά που απείχε αρκετά από το βασικό κτήριο του φυλακίου. Ενδιάμεσα υπήρχε μια αποθήκη με μια μεγάλη μεταλική πόρτα. Στην σκοπιά και στην διαδρομή μέχρι το κτήριο υπήρχαν φώτα με τον ένα διακόπτη να είναι στην σκοπιά και τους άλλους στο βασικό κτήριο... Όταν πήγα εγώ το φως της σκοπιάς είχε καεί οπότε η φύλαξη γινόταν στο σκοτάδι. Την πρώτη σκοπιά που έκανα αργά (μάλλον 12-2) οι πιτσιρικάδες του στρατοπέδου έκλεισαν τα φώτα προς το κτήριο. Επειδή δεν ήξερα τι έπαιζε εκεί με αναφορές κλπ στην αρχή δεν μιλάω... μετά άρχισαν να πετάνε πετραδάκια στην μεταλλική πόρτα της αποθήκης... ο ήχος αυτός μαζί με τον αέρα και κάποια ξέμπαρκα σκυλιά της περιοχής (όλα τα στρατόπεδα έχουν μερικά) έκαναν ένα σχετικά τρομακτικό σκηνικό αλλά ήμουν σίγουρος για το τι συνέβαινε. Μετά από κανένα 5λεπτο άρχισα τα... μπινελίκια!!!
Αμέσως άρχισαν τα γέλια και ξαφνικά ανάψανε και τα φώτα προς το κτήριο!!!
Επισκέπτης
Μαγκες μη γραφετε για φαντασματα. Ειναι σα να προκαλειτε την τυχη σας. Ακουστε με κατι ξερω απο αυτα.
Επισκέπτης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μαγκες μη γραφετε για φαντασματα. Ειναι σα να προκαλειτε την τυχη σας. Ακουστε με κατι ξερω απο αυτα.
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Για πε..
ΜΠΟΥ!
Επισκέπτης
Για πε..
Νατσε δεν μιλαμε για αυτα. Δεν εχεις ακουσει που λενε : αυτο το μερος "κρατει" ?
Επισκέπτης
Τελεία κομ??
Επισκέπτης
Νατσε δεν μιλαμε για αυτα. Δεν εχεις ακουσει που λενε : αυτο το μερος "κρατει" ?
Φυσικά και το'χω ακούσει, όπως έχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες.
Και πιτσιρικάς έχω πάει με κομπανία σε τέτοια μέρη και όλοι κάποια στιγμή νομίσαμε πως είδαμε ή ακούσαμε κάτι.
Είμαι σίγουρος όμως πως απλά νομίσαμε και τπτ παραπάνω..
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Έχω κάτι βαρεμένους που όποτε δούμε θρίλερ θέλουν μετά να τρέχουμε στα νεκροταφεία να πούμε,αει στον κόρακα....Φυσικά και το'χω ακούσει, όπως έχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες.
Και πιτσιρικάς έχω πάει με κομπανία σε τέτοια μέρη και όλοι κάποια στιγμή νομίσαμε πως είδαμε ή ακούσαμε κάτι.
Είμαι σίγουρος όμως πως απλά νομίσαμε και τπτ παραπάνω..
Μαλάκα κάθε φορά τα φτύνω για να πηδάω μάντρες κ τειχάκια,συνήθως δε αν δεν με βοηθήσουν(τραβήξουν δηλαδή) δεν μπορώ να μπω.
Έχω σκίσει-λερώσει παντελόνια,έχω φάει βουτιές,λιγότερο επικίνδυνο να συνανούσα φάντασμα!!!!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
όταν απλώς μιλάς γι'αυτά στην χειρότερη αυθυποβάλλεσαιΜαγκες μη γραφετε για φαντασματα. Ειναι σα να προκαλειτε την τυχη σας. Ακουστε με κατι ξερω απο αυτα.
το θέμα αλλάζει -ίσως- όταν περνάς σε πράξεις, εκεί είναι που προκαλείς την τύχη σου ;)
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
όταν απλώς μιλάς γι'αυτά στην χειρότερη αυθυποβάλλεσαι
το θέμα αλλάζει -ίσως- όταν περνάς σε πράξεις, εκεί είναι που προκαλείς την τύχη σου ;)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
σε τι διαφωνείς
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δηλαδη τυπε?όταν απλώς μιλάς γι'αυτά στην χειρότερη αυθυποβάλλεσαι
Επισκέπτης
Πηγα 4 μηνες στην Αγκολα σε πολεμο, πηγα 7 μηνες στη Σομαλια παλι σε εμπολεμη περιοδιο. Κυκλοφορισα νυχτα μονος στο Αμστερνταμ, ο κολητος μου ηταν λιωμα απο τα drugs και δεν ερχοταν μαζι. Πλακωσα πορτιεριδες σε club στην Μαλτα και με κυνηγαγε ολο το νησι. Ειδαν πολλα τα ματια μου, αλλα το φοβο που νιωθω οταν περναω νυχτα απο ενα μερος για να μπω στο χωριο μου δεν τον ενιωσα πουθενα. Χρονια τωρα κανενας δεν περναει μονος, βραδι απο αυτο το μερος. Δεν εχω δει "κατι" αλλα και μονο αυτα που εχω ακουσει απο τους παλαιοτερους με κανουν να ειμαι επιφυλακτικος. Γιατι τον ανθρωπο μπορεις να τον αντιμετωπισεις, κατι ομως που ειναι απο τη φυση πανω απο εμας πως το αντιμετωπιζεις ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 171
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις