Νέα

Φαντάσματα-Στοιχειωμένα σπίτια-ιστορίες τρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
shamans9 δεν υπάρχει στρατόπεδο που να μην έχει μύθο για ένα φαντάρο που αυτοκτόνησε στην σκοπιά, ειδικά τα στρατόπεδα που έχουν μια παρατημένη.  ;)

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Το  ξερω  φιλε  αλλά  εγω  περιεγραψα- αφηγηθηκα  περισσοτερο  την  ιστορια  για  τα  συναισθηματα  που  ενιωσα  και  πως  κολλησαν  ολα  σε  μια  συγκεκριμενη  στιγμη .
Βεβαια  παρολο  το  σοκ  που  ενιωσα , χαιρομαι  που  μου  συνεβηκε  αυτο  ,  γιατι  ολα  αυτα  συμβαλουν  ( σε  μενα  αλλά  και σε  ολους )  σε  μια  μετουσιωτικη  διαδικασια    που  ονομαζεται  εμπειρεια .
Ειναι  ωραιο  πραγμα  σιγα  σιγα    να  απαλοιφεις  ή  να  μετριαζεις  καθε  φορα    και  απο  εναν  φοβο  σου.

Επισκέπτης
Όλες οι κατασκηνώσεις έχουν εναν κηπουρό !

Συνημμένα

• GARRRR_516_355.jpg
    GARRRR_516_355.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 44

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Πες μας την ιστορια τυπε αν θες!

το 9μηνο της παραμεθωρίου το πέρασα σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου σε ένα μέρος που είχε μείνει 40 χρόνια πίσω (τουλάχιστον οπτικά). Στο βασικό στρατόπεδο δεν υπήρχαν κενές σκοπιές παρά τον σκληρό χαρακτήρα και την φήμη του τάγματος. Σε μια ευρύτερη περιοχή υπήρχαν μερικά φυλάκια που υπαγόντουσαν στο τάγμα μου. Σε ένα από αυτά πέρασα 1,5 μήνα...
Οι συνθήκες δεν ήταν κακές, ήταν και πιο χαλαρή η ατμόσφαιρα. Στην είσοδο του φυλακίου υπήρχε μια σκοπιά που απείχε αρκετά από το βασικό κτήριο του φυλακίου. Ενδιάμεσα υπήρχε μια αποθήκη με μια μεγάλη μεταλική πόρτα. Στην σκοπιά και στην διαδρομή μέχρι το κτήριο υπήρχαν φώτα με τον ένα διακόπτη να είναι στην σκοπιά και τους άλλους στο βασικό κτήριο... Όταν πήγα εγώ το φως της σκοπιάς είχε καεί οπότε η φύλαξη γινόταν στο σκοτάδι. Την πρώτη σκοπιά που έκανα αργά (μάλλον 12-2) οι πιτσιρικάδες του στρατοπέδου έκλεισαν τα φώτα προς το κτήριο. Επειδή δεν ήξερα τι έπαιζε εκεί με αναφορές κλπ στην αρχή δεν μιλάω... μετά άρχισαν να πετάνε πετραδάκια στην μεταλλική πόρτα της αποθήκης... ο ήχος αυτός μαζί με τον αέρα και κάποια ξέμπαρκα σκυλιά της περιοχής (όλα τα στρατόπεδα έχουν μερικά) έκαναν ένα σχετικά τρομακτικό σκηνικό αλλά ήμουν σίγουρος για το τι συνέβαινε. Μετά από κανένα 5λεπτο άρχισα τα... μπινελίκια!!!
Αμέσως άρχισαν τα γέλια και ξαφνικά ανάψανε και τα φώτα προς το κτήριο!!!

Επισκέπτης
Μαγκες μη γραφετε για φαντασματα. Ειναι σα να προκαλειτε την τυχη σας. Ακουστε με κατι ξερω απο αυτα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τι ξέρεις;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Νατσε δεν μιλαμε για αυτα. Δεν εχεις ακουσει που λενε : αυτο το μερος "κρατει" ?

Φυσικά και το'χω ακούσει, όπως έχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες.
Και πιτσιρικάς έχω πάει με κομπανία σε τέτοια μέρη και όλοι κάποια στιγμή νομίσαμε πως είδαμε ή ακούσαμε κάτι.
Είμαι σίγουρος όμως πως απλά νομίσαμε και τπτ παραπάνω..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φυσικά και το'χω ακούσει, όπως έχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες.
Και πιτσιρικάς έχω πάει με κομπανία σε τέτοια μέρη και όλοι κάποια στιγμή νομίσαμε πως είδαμε ή ακούσαμε κάτι.
Είμαι σίγουρος όμως πως απλά νομίσαμε και τπτ παραπάνω..
Έχω κάτι βαρεμένους που όποτε δούμε θρίλερ θέλουν μετά να τρέχουμε στα νεκροταφεία να πούμε,αει στον κόρακα.... :headbang:
Μαλάκα κάθε φορά τα φτύνω για να πηδάω μάντρες κ τειχάκια,συνήθως δε αν δεν με βοηθήσουν(τραβήξουν δηλαδή) δεν μπορώ να μπω.
Έχω σκίσει-λερώσει παντελόνια,έχω φάει βουτιές,λιγότερο επικίνδυνο να συνανούσα φάντασμα!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μαγκες μη γραφετε για φαντασματα. Ειναι σα να προκαλειτε την τυχη σας. Ακουστε με κατι ξερω απο αυτα.
όταν απλώς μιλάς γι'αυτά στην χειρότερη αυθυποβάλλεσαι

το θέμα αλλάζει -ίσως- όταν περνάς σε πράξεις, εκεί είναι που προκαλείς την τύχη σου ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λένε ότι αν μεσάνυχτα νταν ζωγραφίσεις με κραγιόν ή αίμα στον καθρέπτη σου το 666 θα έρθει ο σατανάς για κουβεντούλα. :sunglasses:

666.jpg

Νομίζω πρέπει να'σαι κ μόνος....

Επισκέπτης
Πηγα 4 μηνες στην Αγκολα σε πολεμο, πηγα 7 μηνες στη Σομαλια παλι σε εμπολεμη περιοδιο. Κυκλοφορισα νυχτα μονος στο Αμστερνταμ, ο κολητος μου ηταν λιωμα απο τα drugs και δεν ερχοταν μαζι. Πλακωσα πορτιεριδες σε club στην Μαλτα και με κυνηγαγε ολο το νησι. Ειδαν πολλα τα ματια μου, αλλα το φοβο που νιωθω οταν περναω νυχτα απο ενα μερος για να μπω στο χωριο μου δεν τον ενιωσα πουθενα. Χρονια τωρα κανενας δεν περναει μονος, βραδι απο αυτο το μερος. Δεν εχω δει "κατι" αλλα και μονο αυτα που εχω ακουσει απο τους παλαιοτερους με κανουν να ειμαι επιφυλακτικος. Γιατι τον ανθρωπο μπορεις να τον αντιμετωπισεις, κατι ομως που ειναι απο τη φυση πανω απο εμας πως το αντιμετωπιζεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom