batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.326
- Πόντοι
- 606
γαματε αφοβα ολοι κατι εχουμε
μούτρο πλάκα ήταν ...μην τ παίρνεις όλα σοβαρά εδώ άλλη 15 από πάνω μαλακιζονταιετσι αφου εχουμε γριπη που θα μας περασει σε 5 μερες ας παμε να κολλησουμε και χολερα να πεθανουμε σε 3 μερες
Ενυδατική δε χρειάζεται, και ναι, για αποστείρωση χεριών είναι το απόλυτο, μαζί με το καθαρό οινόπνευμα. Το θέμα όμως είναι, οτι τα αφροδίσια κολλάνε σχεδόν αποκλειστικά απο επαφή με βλεννογόνο (στόμα, μουνί, κώλος), κυρίως την ώρα που γαμάς. Μέχρι να συνέλθεις και να τριφτείς με betadine, η ζημιά έχει ήδη γίνεικαι μισο ευρω να χει δεν το παιρνουν
σε γλιτωνει απο πολλα δερματικα και δεν μεταφερεις μικροβια σε αλλες περιοχες του σωματος με τα δαχτυλα
επισης δεν δημιουργει καμια αντισταση στα μικροβια και δεν βλαπτει το δερμα (αν και το ξηραινει λιγο. αν κανετε συχνη χρηση βαλτε ενυδατικη μετα)
Αντε να δωσω την πρωτη σοβαρη απαντηση
Μπεταντιν κυριοι! Αντι να πλυθειτε με σαπουνι μπορντελου πληθειτε με σαπουνι μπεταντιν. Σκοτωνει ολα τα μικροβια, βακτηρια, μυκητες, πρωτοζωα, ιους και δερματοφυτα.
Και για το στομα στοματικο διαλυμα μπεταντιν.
Βεβαια τετοιοι τσιγγουνηδες που ειστε δε θα το παρει κανεις σας. 2funny
Γι αυτό είναι το καλύτερο. Τρίβεσαι, σε βλέπει η πουτάνα, σε διώχνει απο κει που ήρθες λόγω βρώμας, γυρίζεις σπίτι σου, γλύτωσες τα παράσημα.το μπεταντιν βρωμαει απο το απεναντι πεζοδρομιο ρε κατακουζηνοι... *P
μετα τον πηδο πασαλειβεσαιΓι αυτό είναι το καλύτερο. Τρίβεσαι, σε βλέπει η πουτάνα, σε διώχνει απο κει που ήρθες λόγω βρώμας, γυρίζεις σπίτι σου, γλύτωσες τα παράσημα.
μετα τον πηδο πασαλειβεσαι
και βγαινεις απο το δωματιο ζεχνωντας χειρουργειο και θανατο...
εννοειταιθα πας στο γηπεδο σημερα;
εννοειται
αλλα βλεπω γκελα :-
αντε να δουμεμπα οχι, δεν παιζει τετοιο ενδεχομενο
αντε να δουμε
αλλιως ποιος τους ακουει ολη την εβδομαδα θα μας πανε πριονι
νταξει το αηττητο και να σπασει δεν μου λεει τιποτααφου τον μονο στοχο που εχουν ως ομαδα ειναι να θελουν να κερδιζουν μονο εμας. εγω απο τα παιχνιδια που εχουμε μεχρι το τελος πιο πολυ φοβαμαι το παιχνιδι με τον παναιτωλικο στο αγρινιο
νταξει το αηττητο και να σπασει δεν μου λεει τιποτα
αλλα οχι απο τα ερπετα ρε γαμωτ..
Δεν γαμω κωλο που χεζει μουνι που κατουρει
την επαιζω με το χερι και την εχω καθαρη
το συμπληρώνω λιγάκι
Δεν γαμώ κώλο που χέζει
και μουνί που κατουρεί
με το χέρι τηνε παίζω
και την έχω καθαρή
έτσι έχω την υγειά μου
έχω και τα ταλληρά μου!