House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Υπάρχει μαγαζί, δε θυμάμαι ακριβως νούμερο, δες μασατζίδικα Θεσσαλονίκη
οκ μαν όλα οκ, σου απάντησα ήδηHouse of Fun δες το πμ σου
όλα οκ, αν και εγώ σπάνια προτιμώ Milfsκαι εγω εσενα
Ηταν μουναρος,29 χρονων,εγω εμπαινα στα 18,εμπαινε στο δωματιο με ασπρη γουνα και απο μεσα τιποτα.Το μαγαζι ηταν Εγνατια,δεξια οπως ανεβαινουμε για Αγ.Σοφια,κοντα στην Αριστοτελους αν θυμαμαι καλα,στο στενακι.Θεομουνο του κερατα,η μονη γκομενα για την οποια πηγαινα μπουρδελα αφου ως γνωστον εχω ταχθει σε αλλα ειδη.Την ακολουθουσα παντου,τελευταια την ειχα πετυχει κατα τυχη στο Βαρδαρη πριν 2-3 χρονια.Φυσικα εχει σπασει αφου 50αριζει αλλα φανταζομαι οτι και παλι για την ηλικια της ξεχωριζει.AGNIUS respect!! οντως συμφωνω μακραν καλυτερη ολων... τρελα η γυναικα.. εσυ πρεπει να εισαι πολυ παλιος.. ειναι ομορφη γυναικα αλλα εχει σπασει.. φανταζομαι παλιοτερα θα ηταν σουπερ μουναρος..
Μια παιχνιδιαρα με μαυρο καρε μαλλι ηταν αυτη?ήταν τα δωμάτια με κάτι βαριές κουρτίνες λίγο μπαρόκ
αλήθεια τώρα που είπες για γούνα φρέσκαρες τη μνήμη μου
Τη μαιρούλα της Λέοντος σοφού τη θυμάσαι? Και βαρδάρη και και και...
Ναι και καστανό και μαύρο και ξανθό, Νεάπολη έμενε αν θυμάμαι είχε κι ένα σκυλάκιΜια παιχνιδιαρα με μαυρο καρε μαλλι ηταν αυτη?
Την ειχα χτυπησει μια φορα Αγαπηνου που πηγα να βρω την Χριστινα,καλη ηταν απλα η φατσα της μου θυμιζε λιγο τραβεστι,παντως εκανε καλο προγραμματακι και δεν βιαζοταν.Ναι και καστανό και μαύρο και ξανθό, Νεάπολη έμενε αν θυμάμαι είχε κι ένα σκυλάκι
Τρελό σέρβις για Ελληνίδα
Το τραβελι ηταν στον απεναντι οικο.Αγαπηνού είχε κι ένα τραβέλι πάντως ή όχι?
Προσοχή Τράβελος ΔεξιάΤο τραβελι ηταν στον απεναντι οικο.
Κακως εκλεισε,για εμας τους ανατολικους ηταν μια καλη λυση,που να τραβιεσαι Βαρδαρη...Προσοχή Τράβελος Δεξιά
Στο Βικελίδης μένεις? Πλάκα κάνω μανΚακως εκλεισε,για εμας τους ανατολικους ηταν μια καλη λυση,που να τραβιεσαι Βαρδαρη...
ΤουμπαΣτο Βικελίδης μένεις? Πλάκα κάνω μαν
AGNIUS ετσι οπως τα λες ειναι για την χριστινα.. 50ριζει οντως.. εμεινε ανυπαντρη παντως και χωρις παιδι.. ελεγε αν ειναι να κανεις παιδι πρεπει να απεχεις απο ολα αυτα. δεν θελω να βγει το παιδι μου πουστης η πουτανα γιατι σιγουρα τετοιο θα βγει αν εχει μανα που συνεχιζει αυτη την δοθλεια.. και ελεγε ξερω τι σου λεω τα βλεπω μπροστα μου απο αλλες... την ειχα πετυχει τυχαια πριν κανα 3 χρονο σε ενα πετ σοπ στον βαρδαρη,που μπηκε να ψωνισει και την περιμενε ο γνωστος νταβας με την κοτσιδα και ρην πρασινη μπεμβε.. ειχε χαθει γενικοτερα αλλα δεν τησ μιλησα ο μαλακας. Που θα την βρουμε ρε πουστη μου?? οποιος βρει κανα ιχνος ασ επικοινωνησει..