Νέα

«Εξαφανισμένες» ιερόδουλες/CG/μασατζούδες στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kounelis Ioannis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Υπάρχει μαγαζί, δε θυμάμαι ακριβως νούμερο, δες μασατζίδικα Θεσσαλονίκη

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
House of Fun  δες το πμ σου

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και εγω εσενα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
άντε πάλι τα παλιά θυμηθήκαμε, τίποτα καλό και νέο?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
AGNIUS  respect!!  οντως συμφωνω μακραν καλυτερη ολων... τρελα η γυναικα..  εσυ πρεπει να εισαι πολυ παλιος..  ειναι ομορφη γυναικα αλλα εχει σπασει.. φανταζομαι παλιοτερα θα ηταν σουπερ μουναρος..
Ηταν μουναρος,29 χρονων,εγω εμπαινα στα 18,εμπαινε στο δωματιο με ασπρη γουνα και απο μεσα τιποτα.Το μαγαζι ηταν Εγνατια,δεξια οπως ανεβαινουμε για Αγ.Σοφια,κοντα στην Αριστοτελους αν θυμαμαι καλα,στο στενακι.Θεομουνο του κερατα,η μονη γκομενα για την οποια πηγαινα μπουρδελα αφου ως γνωστον εχω ταχθει σε αλλα ειδη.Την ακολουθουσα παντου,τελευταια την ειχα πετυχει κατα τυχη στο Βαρδαρη πριν 2-3 χρονια.Φυσικα εχει σπασει αφου 50αριζει αλλα φανταζομαι οτι και παλι για την ηλικια της ξεχωριζει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ήταν τα δωμάτια με κάτι βαριές κουρτίνες λίγο μπαρόκ
αλήθεια τώρα που είπες για γούνα φρέσκαρες τη μνήμη μου
Τη μαιρούλα της Λέοντος σοφού τη θυμάσαι? Και βαρδάρη και και και...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ήταν τα δωμάτια με κάτι βαριές κουρτίνες λίγο μπαρόκ
αλήθεια τώρα που είπες για γούνα φρέσκαρες τη μνήμη μου
Τη μαιρούλα της Λέοντος σοφού τη θυμάσαι? Και βαρδάρη και και και...
Μια παιχνιδιαρα με μαυρο καρε μαλλι ηταν αυτη?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γράψε λάθος για άλλο μαγαζί μιλας, αυτό στο στενάκι είναι μεταγενέστερο, με την άσπρη πόρτα δίπλα στις ταβέρνες λες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μια παιχνιδιαρα με μαυρο καρε μαλλι ηταν αυτη?
Ναι και καστανό και μαύρο και ξανθό, Νεάπολη έμενε αν θυμάμαι είχε κι ένα σκυλάκι
Τρελό σέρβις για Ελληνίδα.Κοτσίδα είχε νομίζω όχι καρέ.ήταν κι ένα φεγγάρι Ρόδο, είχε ενα ατύχημα σταμάτησε-ξανάρχισε αλλά δούλευε ως τα 45+

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναι και καστανό και μαύρο και ξανθό, Νεάπολη έμενε αν θυμάμαι είχε κι ένα σκυλάκι
Τρελό σέρβις για Ελληνίδα
Την ειχα χτυπησει μια φορα Αγαπηνου που πηγα να βρω την Χριστινα,καλη ηταν απλα η φατσα της μου θυμιζε λιγο τραβεστι,παντως εκανε καλο προγραμματακι και δεν βιαζοταν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αγαπηνού είχε κι ένα τραβέλι πάντως ή όχι?

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
AGNIUS ετσι οπως τα λες ειναι για την χριστινα..  50ριζει οντως..  εμεινε ανυπαντρη παντως και χωρις παιδι.. ελεγε αν ειναι να κανεις παιδι πρεπει να απεχεις απο ολα αυτα. δεν θελω να βγει το παιδι μου πουστης η πουτανα γιατι σιγουρα τετοιο θα βγει αν εχει μανα που συνεχιζει αυτη την δοθλεια.. και ελεγε ξερω τι σου λεω τα βλεπω μπροστα μου απο αλλες...  την ειχα πετυχει τυχαια πριν κανα 3 χρονο σε ενα πετ σοπ στον βαρδαρη,που μπηκε να ψωνισει και την περιμενε ο γνωστος νταβας με την κοτσιδα και ρην πρασινη μπεμβε..  ειχε χαθει γενικοτερα αλλα δεν τησ μιλησα ο μαλακας. Που θα την βρουμε ρε πουστη μου?? οποιος βρει κανα ιχνος ασ επικοινωνησει..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
AGNIUS ετσι οπως τα λες ειναι για την χριστινα..  50ριζει οντως..  εμεινε ανυπαντρη παντως και χωρις παιδι.. ελεγε αν ειναι να κανεις παιδι πρεπει να απεχεις απο ολα αυτα. δεν θελω να βγει το παιδι μου πουστης η πουτανα γιατι σιγουρα τετοιο θα βγει αν εχει μανα που συνεχιζει αυτη την δοθλεια.. και ελεγε ξερω τι σου λεω τα βλεπω μπροστα μου απο αλλες...  την ειχα πετυχει τυχαια πριν κανα 3 χρονο σε ενα πετ σοπ στον βαρδαρη,που μπηκε να ψωνισει και την περιμενε ο γνωστος νταβας με την κοτσιδα και ρην πρασινη μπεμβε..  ειχε χαθει γενικοτερα αλλα δεν τησ μιλησα ο μαλακας. Που θα την βρουμε ρε πουστη μου?? οποιος βρει κανα ιχνος ασ επικοινωνησει..

Έμεινε χωρίς παιδί; Τσάμπα τα έριχνα μεσα σε πούστη μου; Όχι ρε γαμώτο...
Είτε το πιστεύετε ρε παιδιά είτε όχι, η κοπέλα με άφησε κάποιες φορές να κάνω ακάποτο μαζί της!! Ήμουν παλιός πελάτης και περνούσαμε καλά. Κάποιες φορές "έπαιζα" απέξω πριν βάλει το προφυλακτικό και τον έπαιρνε και το έβαζε μέσα! Την πρώτη φορά χέστηκα πάντως, από το φόβο μου μην αρπάξω τίποτα (παντρεμένος..). Μου έλεγε ότι έκανε κάποια σχολή, αν κατάλαβα καλά κομμωτική και είχε βαρεθεί τη δουλειά στη Μοναστηρίου. Κάποιος είχε γράψει παλιότερα εδώ ότι κάπου δούλευε, αλλά κρυφά, με το πελατολόγιό της. Εγώ μια τσατσά της συνάντησα πριν από 3-4 χρόνια και μου είπε "στέγνωσε" η Χριστίνα, δεν άνετεχε άλλο σ' αυτή τη δουλειά. Κρίμα πάντως, αυτή η γυναίκα και στα 70 της μούναρος θα είναι, γιατί το γούσταρε αυτό που έκανε και το sex είναι πρώτα ψυχή και μετά σώμα....       

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom