You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Εξαφανισμένες» ιερόδουλες/CG/μασατζούδες στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kounelis Ioannis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 532
- Εμφανίσεις 135K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαλλον την βρηκες τελικα ε; καλη η κριτικη σου...Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω την Βερόνικα Ουκρανίδα που δούλευε στην Θεσσαλονίκη Προμηθέως 11 (& Σαπφούς) ???
mariospavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια ξερει κανεις τι απεγινε η αννα-μαρια?? ηταν απο ισπανια και δουλευε αν θυμαμε καλα στο σπιτι με το νουμερο 21... ενα με ροζ πορτα απεναντι απο ενα κινεζικο μαγαζι.μελαχρινο μωρο μικρο στηθος αλλα πολλυ γυναικα!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ελεγε οτι θα σταματησει φιλε...τελευταια δουλεψε λιγο στην ερημιτου...καλα για την συγκεκριμενη θα μπορουσαμε να μιλαμε μερες...τωρα δες μια πληροφορια και για αυτο το καινουριο που ανοιγει μετα τις 15 σεπτεμβρη και για πρωινη βαρδια και ψαξτο...εγω δεν ειμαι πια θεσσαλονικη...αλλα μαλλον γενικα θα ανηκει στις συνταξιουχες πλεον...αν μαθω κατι ειδικα για αυτην θα σας γραψω νεα...ησουν πελατης;παιδια ξερει κανεις τι απεγινε η αννα-μαρια?? ηταν απο ισπανια και δουλευε αν θυμαμε καλα στο σπιτι με το νουμερο 21... ενα με ροζ πορτα απεναντι απο ενα κινεζικο μαγαζι.μελαχρινο μωρο μικρο στηθος αλλα πολλυ γυναικα!!!
mariospavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε μου με την αννα μαρια ειχαμε ανταλαξει αριθμους και βγαιναμε για καφε για ποτο και περασα πολυ ομορφα μαζι της... 2 χρονια βρισκομασταν.. αλλα ξαφνικα εκλεισε κινητο και χαθηκε.. δεν μπορεις να φανταστεις ποσο στεναχωριθηκα..εχει πολυ καιρο που την ψαχνω...ημουν κατι παραπανω απο πελατης και μπορω να πω οτι ημουν πολυ τυχερος..και πολυ ερωτευμενος...μακαρι να την ξαναβρω!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα εχεις πμ τηλεφωνο αν μου δωσεις σε πμ ενα στοιχειο παραπανω οτι την ξερειςφιλε μου με την αννα μαρια ειχαμε ανταλαξει αριθμους και βγαιναμε για καφε για ποτο και περασα πολυ ομορφα μαζι της... 2 χρονια βρισκομασταν.. αλλα ξαφνικα εκλεισε κινητο και χαθηκε.. δεν μπορεις να φανταστεις ποσο στεναχωριθηκα..εχει πολυ καιρο που την ψαχνω...ημουν κατι παραπανω απο πελατης και μπορω να πω οτι ημουν πολυ τυχερος..και πολυ ερωτευμενος...μακαρι να την ξαναβρω!!!!
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
H Bερόνικα θα επέστρεφε (σύμφωνα με την τσατσά) αρχές Σεπτέμβρη... Μετά τέλη Σεπτέμβρη... Μετά αρχές Οκτώβρη... Τώρα μάλλον θα το πήγε τέλη Οκτώβρη... Μετά ίσως Χριστούγεννα... Θα την φέρει ο Αη Βασίλης με το έλκηθρο...!!
φιλε μου με την αννα μαρια ειχαμε ανταλαξει αριθμους και βγαιναμε για καφε για ποτο και περασα πολυ ομορφα μαζι της... 2 χρονια βρισκομασταν.. αλλα ξαφνικα εκλεισε κινητο και χαθηκε.. δεν μπορεις να φανταστεις ποσο στεναχωριθηκα..εχει πολυ καιρο που την ψαχνω...ημουν κατι παραπανω απο πελατης και μπορω να πω οτι ημουν πολυ τυχερος..και πολυ ερωτευμενος...μακαρι να την ξαναβρω!!!!
ναι ρε φιλε εχω να μπω 4-5 μερες στο σαιτ.τι καμενος ειναι παλι αυτος?τωρα το ειδες;
αληθεια λεει οτι ηταν χορηγος της?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ω ρε αυτο εχει μηνα και.. που τα γραψε...δεν ξερω μπορει να ταν καψουρης ο ανθρωπος...συμβαινει με καποιους για καποιες συγκεκριμενες πουτανες ενιοτε.... ;)ναι ρε φιλε εχω να μπω 4-5 μερες στο σαιτ.τι καμενος ειναι παλι αυτος?
αληθεια λεει οτι ηταν χορηγος της?
λες να την κυκλοφορουσε στα αληθεια 2 χρονια ?ω ρε αυτο εχει μηνα και.. που τα γραψε...δεν ξερω μπορει να ταν καψουρης ο ανθρωπος...συμβαινει με καποιους για καποιες συγκεκριμενες πουτανες ενιοτε.... ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ασε δεν το τρωω...με τιποτα...λες να την κυκλοφορουσε στα αληθεια 2 χρονια ?
ουτε εγω..ασε δεν το τρωω...με τιποτα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυτο το θρεντ μπορει παντως ανετα να χρησιμοποιηθει απο νταβαδες ή και τις ιδιες τις πουτανες under cover με ενα ψευτικο νικ για να δημιουργησουν θεμα μετα απο πολυημερη απουσια τους οποτε μην μασατε γενικως...μπαινει δηθεν ενας ρωταει για μια να την υπενθυμισει...μπαινει αλλος απανταει...θεωρητικα μιλαω οχι για τον συγκεκριμενο διαλογο παραπανω αλλα μπορει να παιζουν ή να παιξουν στο μελλον και τετοια για να κυκλοφορουν πληροφοριες...
μηπως εδωσα ιδεες;
μηπως εδωσα ιδεες;
μαλλον...αυτο το θρεντ μπορει παντως ανετα να χρησιμοποιηθει απο νταβαδες ή και τις ιδιες τις πουτανες under cover με ενα ψευτικο νικ για να δημιουργησουν θεμα μετα απο πολυημερη απουσια τους οποτε μην μασατε γενικως...μπαινει δηθεν ενας ρωταει για μια να την υπενθυμισει...μπαινει αλλος απανταει...θεωρητικα μιλαω οχι για τον συγκεκριμενο διαλογο παραπανω αλλα μπορει να παιζουν ή να παιξουν στο μελλον και τετοια για να κυκλοφορουν πληροφοριες...
μηπως εδωσα ιδεες;
δεν τους γαμας λες και δεν ξερουμε εμεις που να παμε,τζαμπα διαφημιση κανουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις