Ετσι σωστοτατος!!!!! μιλαμε για επαγγελματια σωστη πριν καν εμφανισθουν ολα αυτα τα ανατολικα που το παιζουν καπως.. και οντως μουναρος ειναι..τρελη μουναρος,κορμαρα βυζαρα,και κωλος και δερμα απιστευτα μεταξενια ολα,σαν κοριτσακι..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Εξαφανισμένες» ιερόδουλες/CG/μασατζούδες στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kounelis Ioannis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 538
- Εμφανίσεις 137K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Eγω την ειχα γωρισει το 2003 στην μοναστηριου,ηταν εκει μεχρι το 2006,εκτοτε εξαφανιστηκε.
Το μαγαζι εκλεισε για λιγο,εγινε ανακαινιση και λειτουργει εδω και καποιους μηνες απο το πρωι εως νωρις το απογευμα.
Προβλημα ειναι οτι για να πας αυτες τις ωρες ειναι λιγο καρφωμα,εχει κοσμο απο καταστηματα που κοιταν περιεργα
γιατι ξερουν μαλλον τι παιζει,η πορτα του σπιτιου τωρα κανει μπαμ!
Το μαγαζι εκλεισε για λιγο,εγινε ανακαινιση και λειτουργει εδω και καποιους μηνες απο το πρωι εως νωρις το απογευμα.
Προβλημα ειναι οτι για να πας αυτες τις ωρες ειναι λιγο καρφωμα,εχει κοσμο απο καταστηματα που κοιταν περιεργα
γιατι ξερουν μαλλον τι παιζει,η πορτα του σπιτιου τωρα κανει μπαμ!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
απο το μπλε;Η Μαιρουλα τελικα εχει εγκαταλειψει το αθλημα?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Λογικά ναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις....Η Μαιρουλα τελικα εχει εγκαταλειψει το αθλημα?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Η παλιά Μαιρούλα gl με την κοτσίδα-συνήθως-ξανθιά για να βοηθάει στο τσιμπούκι.Θα πρέπει να πλησιάζει τα 45 πιααπο το μπλε;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οκ ακυρο....Η παλιά Μαιρούλα gl με την κοτσίδα-συνήθως-ξανθιά για να βοηθάει στο τσιμπούκι.Θα πρέπει να πλησιάζει τα 45 πια
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Αλλά κι αυτή που λες εσύ-πριν κανά 2 χρόνια αν κατάλαβα καλά-super ήτανοκ ακυρο....
Η παλιά Μαιρούλα gl με την κοτσίδα-συνήθως-ξανθιά για να βοηθάει στο τσιμπούκι.Θα πρέπει να πλησιάζει τα 45 πια
με κοτσιδα, με καρε, με οτι θες..
πρεπει να εισαι λιγο παλιος στο αθλμα για να την γνωριζεις.
τι σχεση ειχε το σερβις της με Αφρουλες και Σαρες κλπ??
Ρε μαγκες λετε για μια χριστινα ξανθια 40+ με γαλαζια ματια ελληνιδα? με τεραστια βυζια!! αυτη ειναι απο τις πιο παλιες και γνωστες ιεροδουλες στην θεσσαλονικη.πολυ παλια πριν καμμια δεκαρια χρονια ηταν στην αγαπηνου στην καμαρα.μετα ειχε παει βαρδαρη και δεν γουσταρε καθολου.δουλευε και σε μερικα εκει στην γιαννιτσων που υπηρχαν παλιοτερα και τα κλεισανε.φαινεται μετα θα πηγε στην μοναστηριου 261.την ψαχνω και εγω ρε παιδες.αν υπαρχουν νεα της ενημερωστε και μενα.Επισησ κατι ασχετο ρε παιδες.πριν κανα 5χρονο πηγα κανα-δυο φορες στο 261.μετα εκλεισε και τελευταιο χρονο πρεπει να ξαναλειτουργει σωστα? πηγα κανα 2 φορες χτηπυσα και δεν μου ανοιξε κανεις απο πανω. τι ωρες λειτουργει? και ποιες γκομενες δοθλευουν?
Φιλε συναγωνιστη την πετυχα σημερα πριν απο λιγο Προμηθεους 25 τερμα πανω ψηλα. τρελαθηκα μου εφερε αναμνησεις τρελες τοτε ειχε και 1 ασπρο σκυλακι κανις μεσα στο μπουρδελο αμα θυμασαι?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.623
- Πόντοι
- 17.065
Επισης καιρο εχουμε να ακουσουμε νεα απο τη Γιαννα.Που χαθηκε αυτη η πλατινε γκαυλα?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.623
- Πόντοι
- 17.065
Oxι ρε γαμωτο :SAν εννοείς την Γιάννα από το πράσινο παντρεύτηκε και αποσύρθηκε.
Και μελαχρινή που έγινε πριν σταματήσει πάλι γκαύλα ήταν.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Η Μαιρούλα με τη Νύχτα παιχτη, ναι είμαι 40+με κοτσιδα, με καρε, με οτι θες..
πρεπει να εισαι λιγο παλιος στο αθλμα για να την γνωριζεις.
τι σχεση ειχε το σερβις της με Αφρουλες και Σαρες κλπ??
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Πάντως από ομορφιά και σώμα η Noel,μεταγενέστερη της Μαιρούλας, η Ολανδέζα ήταν η καλύτερη ever, imo
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Να κάνουμε και θρεντ για ιστορικά μαγαζιά που έκλεισαν
για μαγαζια και για κυριες της παλιας σχοληςΝα κάνουμε και θρεντ για ιστορικά μαγαζιά που έκλεισαν
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Σε αυτήν με το άσπρο σκυλάκι έγινε η πρώτη μου επίσκεψη σε ίδρυμα...!! Το αναθεματισμένο ενώ ήταν ήσυχο λίγο πριν τελειώσω άρχισε να γαυγίζει... Μου γάμησε την ψυχολογία, ήμουν και πιτσιρικάς στρεσαρισμένος... Τρελό γέλιο (τώρα - τότε όχι)...ναι ενα ασπρο σκυλακι σωστα. αντε ρε? θα την επισκεφτω συντομως..
Και όλο το σκηνικό όρθιος... Χωρίς να βγάλω παντελόνι, απλά κατεβασμένο... Πίπα όρθιος εγώ καθιστή αυτή μπροστά μου και πήδημα γονατιστή στα 4 αυτή στην άκρη του κρεββατιού και εγώ όρθιος...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις