Νέα

«Εξαφανισμένες» ιερόδουλες/CG/μασατζούδες στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kounelis Ioannis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τελικα αυτη η χριστινα δουλευει καπου τωρα????μπορουμε να την πετυχουμε δλδ?και τι ωρες?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σε αυτήν με το άσπρο σκυλάκι έγινε η πρώτη μου επίσκεψη σε ίδρυμα...!! Το αναθεματισμένο ενώ ήταν ήσυχο λίγο πριν τελειώσω άρχισε να γαυγίζει... Μου γάμησε την ψυχολογία, ήμουν και πιτσιρικάς στρεσαρισμένος... Τρελό γέλιο (τώρα - τότε όχι)...  :2funny:

Και όλο το σκηνικό όρθιος... Χωρίς να βγάλω παντελόνι, απλά κατεβασμένο... Πίπα όρθιος εγώ καθιστή αυτή μπροστά μου και πήδημα γονατιστή στα 4 αυτή στην άκρη του κρεββατιού και εγώ όρθιος...  :headbang2:
:think:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Φαντάσου το σκηνικό...  :grin:
Τότε που ήταν πρώτη φορά μου φαινόταν φυσιολογικό... Τώρα που το έχω εμπεδώσει το θέμα μου φαίνεται παντελώς γελοίο... Να πηδάς σαν κλέφτης...  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φαντάσου το σκηνικό...  :grin:
Τότε που ήταν πρώτη φορά μου φαινόταν φυσιολογικό... Τώρα που το έχω εμπεδώσει το θέμα μου φαίνεται παντελώς γελοίο... Να πηδάς σαν κλέφτης...  :2funny:
ναι το πιπα στα ορθια ακομα και σεξ ειναι καλη φαση δεν λεω,και το χουμε κανει ενιοτε σε καποια στουντιακια για αλλαγη...αλλα να βολευτεις σαν ανθρωπος.... :2funny:

alenatore

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καμια πληροφορια για τη λια .παλια πουτανα που δουλευε μονη της πλατεια ναυαρινου σε ενα υπογειο μιλαμε για σουπερ καταστασεις.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
στην οδό αγαπηνού λες στο υπογειο κατι σκαλακια κατεβαινες, ειχε κ αγγελία σταθερό πρασινομάτα έγραφε κτλ. Επειδή τότε ήμουνα μικρός και ψαρωμένος δεν την είχα δοκιμάσει, πήρα μια φορά τηλ αλλά βγήκε τηλεφωνητής, αν την έχεις δοκιμάσει για πες μας εντυπώσεις,ηλικία? πως ήτανε εξωτερικά? τρωγότανε?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ρε παιδες που εξαφανίστηκε πάλι αυτή η Βερονικα...?? Αμάν κάναμε να την βρούμε την προηγούενη φορά και την κοπάνησε πάλι...  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μια που θυμαμαι χαρακτηριστικα κ την ειχα τιμησει ουκ ολιγες φορες ηταν η βυζαρου Ραμονα στην προμηθεως...αληθεια τι απεγινε αυτη ξερει κανεις? :tits2:

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ραμονα παιζει μια καινουρια τωρα βαρδαρη ψηλη αδυνατη ρουμανοισπανιδα κοντα στα 30

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
gardasia εξηφανησθει η βερονικα πριν 1 χρονο ηοποια ηταν στο σαπφους 5.και στην πατριδα της την ουκρανια αν ξερω οτι δουλευει συγκεκριμενα  βγαζω διαβατυριο και παω.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Θα βρήκε και 8α παντρεύτηκε κανέναν μορφονιό... Γιατί κατα τ'άλλα είχε δουλειές με φούντες εδώ... Δεν προλάβαινε να κλείσει μπούτι... Γιατί να μας παρατήσει σαν απατημένους συζυγους...??  :cheesy:

Rraistlin

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο φόρουμ. Ψάχνω για δύο κοπέλες από τα στούντιο της θεσσαλονίκης. Η πρώτη είναι η Τζένη που δούλευε Ανδέου γεωργίου 34. Τελευταία κριτική για τη συγκεκριμένη ήταν τέλη Απριλίου του 10 οπότε να υποθέσω οτι εξαφανίστηκε μετά? Ήταν μικρούλα, ψηλή και εντυπωσιακή αλλά αρκετά κρύα. Στο στούντιο μου είπαν οτι σταμάτησε.Έχει κανείς κάποια διαφορετική (ελπίζω) πληροφορία?

Η δεύτερη κοπέλα είναι η Χριστίνα η πολλωνέζα. τελευταία δούλεψε φρίξου 9 villa erotica οπου και μου είπε οτι θα άνοιγε το δικό της στούντιο έξω απο το κιλκίς. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό? Αν το άνοιξε, κάποιο τηλ/σάιτ του στούντιο ή αν δουλεύει κάπου αλλού η Χριστίνα?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Καλησπέρα στο φόρουμ. Ψάχνω για δύο κοπέλες από τα στούντιο της θεσσαλονίκης. Η πρώτη είναι η Τζένη που δούλευε Ανδέου γεωργίου 34. Τελευταία κριτική για τη συγκεκριμένη ήταν τέλη Απριλίου του 10 οπότε να υποθέσω οτι εξαφανίστηκε μετά? Ήταν μικρούλα, ψηλή και εντυπωσιακή αλλά αρκετά κρύα. Στο στούντιο μου είπαν οτι σταμάτησε.Έχει κανείς κάποια διαφορετική (ελπίζω) πληροφορία?

Η δεύτερη κοπέλα είναι η Χριστίνα η πολλωνέζα. τελευταία δούλεψε φρίξου 9 villa erotica οπου και μου είπε οτι θα άνοιγε το δικό της στούντιο έξω απο το κιλκίς. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό? Αν το άνοιξε, κάποιο τηλ/σάιτ του στούντιο ή αν δουλεύει κάπου αλλού η Χριστίνα?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Η τζένη εθεαθη εις Γερμανια δεν θυμαμαι σε ποια πολη ομως!

petrangr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
βερονικαραααααααααα..καπου σαπφους..οντως ρε μαγκες κορυφη τετοιο μωρο ουτε σε ct ουτε σε callgirl..παρακαλειτε οποιος γνωριζει κατι να ποσταρει.

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
πετραν,για την ιδια μιλαμε αν μαθω κατι σου στειλω και πμ.Οπως και εσυ βεβαια :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom