You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Εξαφανισμένες» ιερόδουλες/CG/μασατζούδες στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kounelis Ioannis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 532
- Εμφανίσεις 135K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σε αυτήν με το άσπρο σκυλάκι έγινε η πρώτη μου επίσκεψη σε ίδρυμα...!! Το αναθεματισμένο ενώ ήταν ήσυχο λίγο πριν τελειώσω άρχισε να γαυγίζει... Μου γάμησε την ψυχολογία, ήμουν και πιτσιρικάς στρεσαρισμένος... Τρελό γέλιο (τώρα - τότε όχι)...
Και όλο το σκηνικό όρθιος... Χωρίς να βγάλω παντελόνι, απλά κατεβασμένο... Πίπα όρθιος εγώ καθιστή αυτή μπροστά μου και πήδημα γονατιστή στα 4 αυτή στην άκρη του κρεββατιού και εγώ όρθιος...
Καλο μωρακι ηταν.. >Oxι ρε γαμωτο :S
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ωχ,μην τα λες δημοσια αυτα ρεξ γιατι θα σε τιμωρησει η Αφρο.Θα σε βαλει διπλα στον μπραβο ( ) να τον νανουριζεις ολο το καλοκαιριΚαλο μωρακι ηταν.. >
Μην ανησυχεις φιλε ;)Ωχ,μην τα λες δημοσια αυτα ρεξ γιατι θα σε τιμωρησει η Αφρο.Θα σε βαλει διπλα στον μπραβο ( ) να τον νανουριζεις ολο το καλοκαιρι
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Τι σε προβληματίζει?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαλλον που δεν εβγαλες το παντελονι......Τι σε προβληματίζει?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι το πιπα στα ορθια ακομα και σεξ ειναι καλη φαση δεν λεω,και το χουμε κανει ενιοτε σε καποια στουντιακια για αλλαγη...αλλα να βολευτεις σαν ανθρωπος....Φαντάσου το σκηνικό...
Τότε που ήταν πρώτη φορά μου φαινόταν φυσιολογικό... Τώρα που το έχω εμπεδώσει το θέμα μου φαίνεται παντελώς γελοίο... Να πηδάς σαν κλέφτης...
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
στην οδό αγαπηνού λες στο υπογειο κατι σκαλακια κατεβαινες, ειχε κ αγγελία σταθερό πρασινομάτα έγραφε κτλ. Επειδή τότε ήμουνα μικρός και ψαρωμένος δεν την είχα δοκιμάσει, πήρα μια φορά τηλ αλλά βγήκε τηλεφωνητής, αν την έχεις δοκιμάσει για πες μας εντυπώσεις,ηλικία? πως ήτανε εξωτερικά? τρωγότανε?
lastpontian
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
gardasia εξηφανησθει η βερονικα πριν 1 χρονο ηοποια ηταν στο σαπφους 5.και στην πατριδα της την ουκρανια αν ξερω οτι δουλευει συγκεκριμενα βγαζω διαβατυριο και παω.
Καλησπέρα στο φόρουμ. Ψάχνω για δύο κοπέλες από τα στούντιο της θεσσαλονίκης. Η πρώτη είναι η Τζένη που δούλευε Ανδέου γεωργίου 34. Τελευταία κριτική για τη συγκεκριμένη ήταν τέλη Απριλίου του 10 οπότε να υποθέσω οτι εξαφανίστηκε μετά? Ήταν μικρούλα, ψηλή και εντυπωσιακή αλλά αρκετά κρύα. Στο στούντιο μου είπαν οτι σταμάτησε.Έχει κανείς κάποια διαφορετική (ελπίζω) πληροφορία?
Η δεύτερη κοπέλα είναι η Χριστίνα η πολλωνέζα. τελευταία δούλεψε φρίξου 9 villa erotica οπου και μου είπε οτι θα άνοιγε το δικό της στούντιο έξω απο το κιλκίς. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό? Αν το άνοιξε, κάποιο τηλ/σάιτ του στούντιο ή αν δουλεύει κάπου αλλού η Χριστίνα?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Η δεύτερη κοπέλα είναι η Χριστίνα η πολλωνέζα. τελευταία δούλεψε φρίξου 9 villa erotica οπου και μου είπε οτι θα άνοιγε το δικό της στούντιο έξω απο το κιλκίς. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό? Αν το άνοιξε, κάποιο τηλ/σάιτ του στούντιο ή αν δουλεύει κάπου αλλού η Χριστίνα?
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Η τζένη εθεαθη εις Γερμανια δεν θυμαμαι σε ποια πολη ομως!Καλησπέρα στο φόρουμ. Ψάχνω για δύο κοπέλες από τα στούντιο της θεσσαλονίκης. Η πρώτη είναι η Τζένη που δούλευε Ανδέου γεωργίου 34. Τελευταία κριτική για τη συγκεκριμένη ήταν τέλη Απριλίου του 10 οπότε να υποθέσω οτι εξαφανίστηκε μετά? Ήταν μικρούλα, ψηλή και εντυπωσιακή αλλά αρκετά κρύα. Στο στούντιο μου είπαν οτι σταμάτησε.Έχει κανείς κάποια διαφορετική (ελπίζω) πληροφορία?
lastpontian
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
πετραν,για την ιδια μιλαμε αν μαθω κατι σου στειλω και πμ.Οπως και εσυ βεβαια