ακομη δεν βγηκε η πενυ στο κουρμπετι & αρχισε το προμοταρισμα..
πως γινεται για ολες τις νεες στο αθλημα(τζουλιεν-πενυ)να γραφει αποθεωτικες κριτικες ο ιδιος παιχτης???
Υ.Γ ρητορικη ειναι η ερωτηση & ως γνωστον εγω ψυχοπαθης..μην απαντατε προμοτορες γιατι θα χεστουμε ασχημα..
Γίνεται γιατί η καύλα μου είναι να δοκιμάζω τα καινούργια ανεξάρτητα και ασχολούμαι μόνο με αυτό και αποδέχομαι το ρίσκο της φλόμπας αλλά πρώτα θα πάω να γαμήσω και μετά θα γράψω.
Δεν καθομαι να κοσκινάω 10 μέρες μέχρι να διαβάσω μία καλή κριτική και μετά να πάω να δοκιμάσω. Βλέπω την αγγελία και στέλνω αμέσως αν κρίνω ότι μου αρέσει. Στο ζάκι από τον Αγ. Παντελεήμονα δεν έστειλα γιατί κάποιος με προειδοποίησε και στην katomai opou tes (άκου μαλακία τίτλο για αγγελία
) δεν έστειλα γιατί πρόλαβε άλλος και έγραψε περι τίνος πρόκειται.
Αλλά γενικά τα δοκιμάζω όλα και αν δώ ότι δεν έχει γραφτεί κάτι γράφω ή σχολιάζω στο thread.
Για ρώτα κανέναν άλλο τι ενημέρωση έκανα πέρισυ τέτοιο καιρό για την "Αγγελική" ή "Κέλυ" που έπαιξε και αυτή με την Εβίτα και θα σου πούν αν άξιζε ή αν ήταν προμοτάρισμα.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το υπονοούμενο.
Οταν δε γράφουμε γινόμαστε μοναχοφάηδες και όταν γράφουμε προμότορες?
Παρεπιπτόντως την αποθεωτική κριτική που την είδες?
Για την Ευα ΟΚ πές ότι είμαι μαλάκας αλλά τη θεωρώ κορυφή στις ανεξάρτητες. Για την καινούργια όποιος τη δοκιμάσει ας επιβεβαιώσει αν η κριτική είναι όσο αντικειμενική γίνεται ή αν είναι προμοτάρισμα.
Για να μην παρεξηγούμαστε και η απάντηση ρητορική είναι.