- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
ισχυει τομιτο!!
δοκίμασες Συναγωνιστή ;
ισχυει τομιτο!!
οχι ακομα απλα το γνωριζα!δοκίμασες Συναγωνιστή ;
μονο duo απο οτι ξερω...δεν γνωριζα την υπαρξη του συγκεκριμενου Link!δοκίμασες Συναγωνιστή ;
ωραια κωλαρα εχει!!!!!!!
υπηρεσιες-τιμες???
οπως εβιτα???
να πεινασει..κωλαρακι NO!!...
νο σουφρα,νο ευρω..
Άμα απάνταγε κιόλας!!!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά ήθελα να την "αποθεώσω" σήμερα....
Τώρα θα πάρει τα αρχίδια μου!!!!!
Από βδομάδα θα "παίζω" με τον Μαραντόνα!!!!!!
νεουδι εισαι ρε???Άμα απάνταγε κιόλας!!!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά ήθελα να την "αποθεώσω" σήμερα....
Τώρα θα πάρει τα αρχίδια μου!!!!!
Από βδομάδα θα "παίζω" με τον Μαραντόνα!!!!!!
νεουδι εισαι ρε???
ΣΚ δεν εργαζεται λεμε..
κοψε χαρτακι για τεταρτη & βλεπουμε..
τα ραντεβου της θυμιζουν ραντεβου του ΙΚΑ!!κλεινεις απο τωρα για μετα απο 1 μηνα και βαλε!!!νεουδι εισαι ρε???
ΣΚ δεν εργαζεται λεμε..
κοψε χαρτακι για τεταρτη & βλεπουμε..
ψυχαγωγειται με long dates παιχτη..Για ΣΚ που δεν εργαζεται πάλιουρες, εννοείτε την Εβίτα?
τα ραντεβου της θυμιζουν ραντεβου του ΙΚΑ!!κλεινεις απο τωρα για μετα απο 1 μηνα και βαλε!!!
αυτα ειναι τ αρνητικα της οποιας διαφημισης....
μολις 2 σελιδες πισω ποσο τεμπεληδες εισαστε ρε????ρε παιδια υπαρχει κανενας να μοθ δωσει το τηλ. της evita21 γιατι εχω παθει πλακα και απο τις φωτο αλλα και απο τα σχολια σας και θελω να ερθω σε επικοινωνια με την συγκεκριμενη κοπελα;
τραβα ξυρισε την μασχαλη σου ρε μαλακα & εσυ..Κάνεις την πάπια πάλι?
Για να το λες εσυ ετσι μάλλον θα είναι τα πράγματα. Η προσφορά και η ζήτηση καθορίζουν της τιμές.Μπράβο στην Εύα, αν και δεν σκόπευα να δοκιμάσω μετά από όλο αυτό θα το κάνω, αν και απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχει καμία ανάγκη για δουλειά η κοπέλλα. Ετσι πρέπει να είναι τα πράγματα!!
ρε παιδια υπαρχει κανενας να μοθ δωσει το τηλ. της evita21 γιατι εχω παθει πλακα και απο τις φωτο αλλα και απο τα σχολια σας και θελω να ερθω σε επικοινωνια με την συγκεκριμενη κοπελα;