Νέα

Ερώτηση για αεροπορικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καλησπερα.μια ερωτηση ηθελα να κανω αν γνωριζει καποιος.ειχα βγαλει 2 εισητηρια με aircanada απο το airshop.gr.ξερετε αν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω και να ακυρωθουν?επειδη μου τα μασαγανε

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
Καλα καταλαβες,σου τα μασησανε τα φραγκα!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
Περα απο την πλακα νομιζω οτι μπορεις να μεταθεσεις την ημερομηνια μεσα στο χρονο!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Αποτι μαθαίνω από γνωστούς (δυο) που έχουν υψηλόβαθμες θέσεις σε αεροπορικές εταιρίες ,δεν θα κρατήσει ακομα πολύ όλο αυτό κάνα 15νθήμερο ακομα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Αποτι μαθαίνω από γνωστούς (δυο) που έχουν υψηλόβαθμες θέσεις σε αεροπορικές εταιρίες ,δεν θα κρατήσει ακομα πολύ όλο αυτό κάνα 15νθήμερο ακομα.

Για τον ιο??
Η γενικα για τις πτησης

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
122
Like
20.086
Πόντοι
27.686
Οπωςδηποτε.Παρε και αρνι...

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε η δεν καταλαβαίνετε ...δεν είπα τι λέω εγώ είπα τι μου είπαν ένας διευθύνων συμβούλους της Aegean Airlines και ένας άλλος από άλλη  Αεροπορικοί.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε η δεν καταλαβαίνετε ...δεν είπα τι λέω εγώ είπα τι μου είπαν ένας διευθύνων συμβούλους της Aegean Airlines και ένας άλλος από άλλη  Αεροπορικοί.
Απλώς δεν μπορούν να σου πούν ότι πρίν το καλοκαίρι δεν θα γίνει τίποτα

savealekos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
22
Πόντοι
0
μερικες φορες δε ξέρω τι να πω..
καταρχάς ας ξεκινήσουμε απτην απλή λογική.. μας φαίνεται ότι θα ξεμπερδέψουμε με τον ιο μέσα στις επομένες 2 βδομάδες και όλοι θα πάμε όπου θέλουμε;
δεύτερον, μέλη της κυβέρνησης και επιστήμονες μιλάνε για κορύφωση μέσα-τέλη απριλίου στη χώρα μας.
Απο εκεί και πέρα προφανώς για να ανοίξουν πτήσεις εξωτερικού εξαρτάται και πως είναι η κατάσταση στην εκάστοτε χώρα και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η δική μου εκτίμηση, και είναι όσο ασφαλής είναι του καθενός, πριν τα μεσα/τέλη Μαίου (το νωρίτερο) δε θα δούμε τακτικές πτήσεις. ίσως κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις για συγκεκριμένους λόγους.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
122
Like
20.086
Πόντοι
27.686
Εμεις ειμαστε βλαμενοι και δεν καταλαβαινουμε.Εσυ που μεταφερεις τι σου ειπαν για πες μας τι καταλαβαινεις απο αυτα που σου ειπαν,Θα πετας ελευθερα σε 15 μερες?

Μήτσος40

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Γνωστός μου που δουλεύει στην SAS πάντως μου είπε ότι θα κρατήσει για αρκετές μέρες ακόμα όλη αυτή η κατάσταση.
Γενικά στις αεροπορικές πέφτει πολύ κλάμα μιλάμε για μεγάλη ζημιά

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
1-ακυρωση εφοσον δεν υπαρχει ακυρωση της πτησης αποο την ιδια την αεροπορικη εταιρεια ή το κρατος σημαινει πως γινετε με υπαιτιοτητα δικη σου αρα επιστρεφοντε μονο οι φοροι. Υπολογιζε το μισο ποσον και αν.

2- μεταθεση ημερομηνιων, σε αγνωστη ημερομηνια, μεχρι να δεις τι θα γινει στο μελλον, δεν εδει κοστος κ συμφερει.

3-αν ακυρωσε η εταιρεια τις πτησεις τοτε γινετε ολικη επιστροφη του ποσου.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τη γαμήσαμε εμεις του εξωτερικού. Εγω πληρωσα μεσω πρακτορειου kiwi.com τελείως για το μπούτσο τα μπασταρδια αυτα δεν απαντανε σε εμαιλ μου εστειλαν μυνημα αν θελω να παρω 30 ευρω πισω για μια ακυρωμενη επιστροφη (απο τη αεροπορικη) και μου ακυρωσαν ολο το booking. Αλλα τα μουνόπανα που προκάλεσαν αυτο το πράμα μου διαφεύγουν ακόμα.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
καλησπερα.μια ερωτηση ηθελα να κανω αν γνωριζει καποιος.ειχα βγαλει 2 εισητηρια με aircanada απο το airshop.gr.ξερετε αν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω και να ακυρωθουν?επειδη μου τα μασαγανε
Και τι σε νοιαζει ρε ζκρουτζ?Ο Σκρουτζ μακ ντακ θα ειχε αγορασει ολοκληρη την εταιρεια απολυοντας τους παντες αν δεν του εκαναν την δουλεια και εσενα θα σου ελεγε γυρνα με τα ποδια  :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
τη γαμήσαμε εμεις του εξωτερικού. Εγω πληρωσα μεσω πρακτορειου kiwi.com τελείως για το μπούτσο τα μπασταρδια αυτα δεν απαντανε σε εμαιλ μου εστειλαν μυνημα αν θελω να παρω 30 ευρω πισω για μια ακυρωμενη επιστροφη (απο τη αεροπορικη) και μου ακυρωσαν ολο το booking. Αλλα τα μουνόπανα που προκάλεσαν αυτο το πράμα μου διαφεύγουν ακόμα.

Τωρα θυμηθηκες να ερθεις τυπε ? :jerking:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.859
Πόντοι
3.656

τυπε ειπαμε,μην τον δωσεις κι ολας τον τυπο    :S :S :S

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

Φαντάζομαι εννοούν ότι ελπίζουν να τελειώσει σε 15μερο...
Δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει μέσα στο Απρίλιο όσο αφορά τις πτήσεις που αφορούν την Ευρώπη ακόμα και ο Τραμπ που ήθελε να σπάσει την καραντίνα τελικά δεν τον άφησαν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom