alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Πριν τα 40 μου ετυχε αυτοκαλα σιγουρα μετα τα 40 το κριτηριο παυει πια να ειναι η συμβατοτητα στο σεξ αλλα πλεον η συμβατοτητα στον υπνο λολλλ
Πριν τα 40 μου ετυχε αυτοκαλα σιγουρα μετα τα 40 το κριτηριο παυει πια να ειναι η συμβατοτητα στο σεξ αλλα πλεον η συμβατοτητα στον υπνο λολλλ
Κανένας δεν καταλαβαίνει κανένα
Μόνο ο καθένας τον εαυτό του.
Καληνύχτα και καλή συνέχεια
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.
Καθε φορα που ερωτευομουνα, θεωρουσα οτι η προηγουμενη φορα ηταν απλως αυταπατη και τωρα ζουσα τον αληθινο ερωτα.
Με αποτελεσμα να μην μπορω να πω με ασφαλεια ποσες φορες εχω ερωτευθει
Πριν τα 40 μου ετυχε αυτο
ΙΥΗΟ dearδεν ειναι νορμαλ
Oχι βεβαια!!!!!!επισης εχουμε τη ταση να θυμομαστε μονο τα ασχημα της σχεσης
καλα εισαι..Oχι βεβαια!!!!!!
Παλι δεν ειμαι νορμαλ?
Πω ρε φιλε, το εχω κανεικαλα εισαι..
τα καλα θυμομαστε
γιαυτο χτυπαμε τηλ στις 3:30πμ στις πρωην..επειδη μας ελειψαν
Πω ρε φιλε, το εχω κανει
Και το ανατριχιαστικο ηταν οτι το σηκωσε με το πρωτο κουδουνισμα και μου λεει "δεν θα το πιστεψεις, σε σκεφτομουνα"
(Δεν την πιστεψα)
E παντα υπαρχει το ρισκο να πεσεις πανω σε κανεναν επομενομακελειο ειναι να χτυπα τηλεφωνο 2am και να ειναι πρωην συναδελφος π ειχες κανει οne night stand και να παιρνει ο φιλος το τηλεφωνο κ να αρχιζει τα βρισιδια λολλ
Εγωισμος κυριως, ναιΤηλέφωνο τέτοιες ώρες κατα την γνώμη μου είναι από:
1) έντονη ερωτική επιθυμία
2)αλκόολ
3)εγωισμό
4)συνδυασμός των παραπάνω
Τηλέφωνο τέτοιες ώρες κατα την γνώμη μου είναι από:
1) έντονη ερωτική επιθυμία
2)αλκόολ
3)εγωισμό
4)συνδυασμός των παραπάνω
κλαίω....Τι λε ρε τυπε γαμας 4 ταυτοχρονα ποιος εισαι ο γκουσγκουνης ;
για να σοβαρευτούμε τώρα.Σ'αυτό δεν έχεις άδικο...απλά δεν ξέρω τον τρόπο...ίσως με αυτό τον τρόπο κρύβω κάπως το πρόβλημα
Το πρόβλημα σου ίσως ξεκινάει από Ά) πολύ ελεύθερο χρόνο και Β)μια γενικότερη αισθηση μη-ικανοποίησης η οποία συχνά συνδέεται με μια έλλειψη στόχων (οΣ'αυτό δεν έχεις άδικο...απλά δεν ξέρω τον τρόπο...ίσως με αυτό τον τρόπο κρύβω κάπως το πρόβλημα
Λοιπόν καλησπέρα σε όλους...δεν ξέρω γτ το γράφω...μάλλον γτ βαριέμαι να κοιμηθώ και γτ θέλω κάτι δικό μου να παρακολουθώ σταθερά...
Αυτή την περίοδο είμαι σε ένα νταραβέρι περίεργο...εξηγώ:
Βγαίνω, κάνω σεξ και έχω τρυφερές στιγμές και επικοινωνία με 4 κοπέλες
1. Το μεγαλύτερο διάστημα απουσιάζει στο εξωτερικό...έχουμε σχέση σχεδόν δυο χρόνια...Την γνώρισα από app...
Προβλήματα: απότομη αλλαγή εμφάνισης, απουσία επιθυμίας για δημιουργία οικογένειας
2. Την γνώρισα απο app....Σχεδόν 1 χρόνο βρισκόμαστε...
Προβλήματα: έμαθε απο σπόντα για την παρουσία της νουμερο 1 και απο τότε μου ψήνει το ψάρι στα χείλη
3. Παλαιό φλερτ απο κει που σπούδαζα...ξαναβρεθήκαμε μετά απο καιρό...Πολύ ωραία γκόμενα
Προβλήματα: 34 ετών (μεγαλυτερή μου) και απλά την βαρέθηκα...έχει σχέση 10 χρόνια
4. Γνωρίστηκαμε απο fb...Πολύ ωραίο γκομενάκι, το καλύτερο σεξ που χω κάνει
Προβλήματα: Δεν θέλει σχέση, μόνο σεξ δεν θέλει καν να είμαι τρυφερός σε δημόσιο χώρο...
Δικά μου προβλήματα...Βαριέμαι εύκολα γι αυτό και η αναζήτηση σαυτο το site...ψάχνω συνέχει καινούργιες γυναίκες να κάνω σεξ
Τι να επιλέξω? και κυρίως πώς να ξεμπλέξω από όλο αυτό το μπέρδεμα? Η 1 δεν γνωρίζει τπτ....Η 2 γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη της 1...Οι άλλες δυο τα ξέρουν όλα....κυρίως το πρόβλημα είναι πώς θα χωρίσω την 2 χωρίς να τα ξεράσει όλα στην 1.