Νέα

Ερωτικό αδιέξοδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tunes_of_war
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.
Καθε φορα που ερωτευομουνα, θεωρουσα οτι η προηγουμενη φορα ηταν απλως αυταπατη και τωρα ζουσα τον αληθινο ερωτα.
Με αποτελεσμα να μην μπορω να πω με ασφαλεια ποσες φορες εχω ερωτευθει

μα εννοειται οτι συμβαινει αυτο..κ επισης εχουμε τη ταση να θυμομαστε μονο τα ασχημα της σχεσης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
καλα εισαι..

τα καλα θυμομαστε
γιαυτο χτυπαμε τηλ στις 3:30πμ στις πρωην..επειδη μας ελειψαν
Πω ρε φιλε, το εχω κανει

Και το ανατριχιαστικο ηταν οτι το σηκωσε με το πρωτο κουδουνισμα και μου λεει "δεν θα το πιστεψεις, σε σκεφτομουνα"

(Δεν την πιστεψα)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Πω ρε φιλε, το εχω κανει

Και το ανατριχιαστικο ηταν οτι το σηκωσε με το πρωτο κουδουνισμα και μου λεει "δεν θα το πιστεψεις, σε σκεφτομουνα"

(Δεν την πιστεψα)

μακελειο ειναι να χτυπα τηλεφωνο 2am και να ειναι πρωην συναδελφος π ειχες κανει οne night stand και να παιρνει ο φιλος το τηλεφωνο κ να αρχιζει τα βρισιδια λολλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
μακελειο ειναι να χτυπα τηλεφωνο 2am και να ειναι πρωην συναδελφος π ειχες κανει οne night stand και να παιρνει ο φιλος το τηλεφωνο κ να αρχιζει τα βρισιδια λολλ
E παντα υπαρχει το ρισκο να πεσεις πανω σε κανεναν επομενο

Δεν πειραζει, δεν μασαμε
Του λεμε και ενα "οσο και να χτυπιεσαι εμενα αγαπαει" και τον αφηνουμε να βραζει στο ζουμι του

OP
OP
T

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Τηλέφωνο τέτοιες ώρες κατα την γνώμη μου είναι από:

1) έντονη ερωτική επιθυμία
2)αλκόολ
3)εγωισμό
4)συνδυασμός των παραπάνω

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τηλέφωνο τέτοιες ώρες κατα την γνώμη μου είναι από:

1) έντονη ερωτική επιθυμία
2)αλκόολ
3)εγωισμό
4)συνδυασμός των παραπάνω

αλκοολλλ κ εντονη επιθυμιαα ισον καταστροφη!

El_Professor

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
0
Σ'αυτό δεν έχεις άδικο...απλά δεν ξέρω τον τρόπο...ίσως με αυτό τον τρόπο κρύβω κάπως το πρόβλημα
για να σοβαρευτούμε τώρα.
Σ'αυτό δεν έχεις άδικο...απλά δεν ξέρω τον τρόπο...ίσως με αυτό τον τρόπο κρύβω κάπως το πρόβλημα
Το πρόβλημα σου ίσως ξεκινάει από Ά) πολύ ελεύθερο χρόνο και Β)μια γενικότερη αισθηση μη-ικανοποίησης η οποία συχνά συνδέεται με μια έλλειψη στόχων (ο
δόκιμος όρος είναι lack of purpose). Μην το παρεξηγήσεις, δεν το λέω ειρωνικά σε καμία περίπτωση. Γενικά μιλώντας για να αντισταθμιστούν τα παραπάνω δημιουργούνται συχνα διάφοροι φαύλοι κύκλοι στα κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου οι οποίοι σε κανουν συνεχως να αναζητάς κάτι άλλο, κάτι περισσότερο, κάτι καλύτερο προκαλώντας στο τέλος εθισμό. Οι πολλες ερωτικες σχέσεις συχνά χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο άλλων ουσιαστικότερων ελλείψεων. Πρόκειται για λουπες (loops) από τις οποίες δύσκολα βγαίνεις και θέλουν προσοχή στη διαχείριση τους. Έχεις σκεφτεί ποτέ όταν είσαι μόνος τι νιωθεις όχι σχετικά με τις 4 κοπέλες αλλά γενικά; Ίσως αυτό σε βοηθήσει.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Λοιπόν έχουμε και λέμε:

η νο.1 είναι στα εξωτερικά οπότε τη βλέπεις μία στις τόσες. Την κρατάς.
η νο.2 μένει στα εντός εκτός και επί ταυτά και όποτε λάχει
η νο.3 μπορεί να πάρεις εξοδόχαρτο
και επενδύεις χρόνο στη νο.4 εφόσον πηδιέστε ωραία. Προσωπική άποψη: τα δημόσια χαμουρέματα ποτέ δεν μου άρεσαν, όποτε μείνε για τα σιγανά ποταμάκια και θα βρείτε τους κωδικούς καύλας σε δημόσιο χώρο.

Αυτά είναι προβλήματα όχι παίζουμε. Καλά γαμήσια !

Λοιπόν καλησπέρα σε όλους...δεν ξέρω γτ το γράφω...μάλλον γτ βαριέμαι να κοιμηθώ και γτ θέλω κάτι δικό μου να παρακολουθώ σταθερά...

Αυτή την περίοδο είμαι σε ένα νταραβέρι περίεργο...εξηγώ:

Βγαίνω, κάνω σεξ και έχω τρυφερές στιγμές και επικοινωνία με 4 κοπέλες

1. Το μεγαλύτερο διάστημα απουσιάζει στο εξωτερικό...έχουμε σχέση σχεδόν δυο χρόνια...Την γνώρισα από app...

Προβλήματα: απότομη αλλαγή εμφάνισης, απουσία επιθυμίας για δημιουργία οικογένειας

2. Την γνώρισα απο app....Σχεδόν 1 χρόνο βρισκόμαστε...

Προβλήματα: έμαθε απο σπόντα για την παρουσία της νουμερο 1 και απο τότε μου ψήνει το ψάρι στα χείλη

3. Παλαιό φλερτ απο κει που σπούδαζα...ξαναβρεθήκαμε μετά απο καιρό...Πολύ ωραία γκόμενα

Προβλήματα: 34 ετών (μεγαλυτερή μου)  και απλά την βαρέθηκα...έχει σχέση 10 χρόνια

4. Γνωρίστηκαμε απο fb...Πολύ ωραίο γκομενάκι, το καλύτερο σεξ που χω κάνει

Προβλήματα: Δεν θέλει σχέση, μόνο σεξ δεν θέλει καν να είμαι τρυφερός σε δημόσιο χώρο...

Δικά μου προβλήματα...Βαριέμαι εύκολα γι αυτό και η αναζήτηση σαυτο το site...ψάχνω συνέχει καινούργιες γυναίκες να κάνω σεξ

Τι να επιλέξω? και κυρίως πώς να ξεμπλέξω από όλο αυτό το μπέρδεμα? Η 1 δεν γνωρίζει τπτ....Η 2 γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη της 1...Οι άλλες δυο τα ξέρουν όλα....κυρίως το πρόβλημα είναι πώς θα χωρίσω την 2 χωρίς να τα ξεράσει όλα στην 1.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Τι προβλήματα έχει ο κόσμος στην Ελλάδα της αγαμίας. Αν είναι δυνατόν ! Εδώ δεν μπορούμε να πείσουμε κάποια μέσω ιντερνετ να βρεθούμε κι εσύ τυπε μας λες για 4 γκόμενες που δεν μπορείς να κοντρολαρεις. Απ ότι κατάλαβα ανήκεις στους εμφανισιμους. Αντί να χαίρεσαι που έχεις επιτυχία στα κονε και να απολαμβάνεις την επιτυχία, έγραψες θέμα για έναν ασήμαντο λόγο. Είσαι μάλλον πολύ ευαίσθητος κάτι που δεν ταιριάζει σε άνδρα που έχει παράλληλες σχέσεις ή αλλάζει συνέχεια συντρόφους. Αν νιώθεις τύψεις εγκατέλειψε το σπορ με πολλές ερωμένες και βρες μια. Μάλλον μέχρι στιγμής επιβάλλεις στον εαυτό σου να πάει από την μια στην άλλη σύντροφο. Έχεις πιθανόν αυξημένο στρες. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις.
Υ.Γ. Είναι καμία της προκοπής τυπε ή μέτριες όλες ;

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Αγαπητε,εχεις σκεφτει ποτε με ποσους αλλους πανε οι 4 που γαμας???? Μπορει να το εχει γραψει και αλλος αυτο αλλα διαβασα την πρωτη και την τελευταια σελιδα του θεματος. Οποτε μην αγχωνεσαι με τιποτα,κρατα και τις 4,ψαξε βρες και αλλες (αν εχεις τον χρονο) και μην σκας για τιποτα. Σχεση σοβαρη ομως να μην κανεις,δεν θα κρατησει και ισως στεναχωρηθεις και απο πανω.Αστο για μετα τα 40 που θα εχεις χορτασει το μουνι.

OP
OP
T

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Λοιπόν έχομεν εξελίξεις

Έκανα μες την εβδομάδα πρόταση στη νο4 να βρεθούμε...2 φορές

Και τις δύο αρνήθηκες λέγοντας ότι δεν έχει όρεξη, σε μία μπύρα που ήπιαμε έπειτα απο τις προσπαθειές μου μου αποκάλυψε ότι ξαναβρέθηκε με τον πρώην της που είχαν χωρίσει πριν 1 μήνα και κάνανε σεξ....

και γιαυτό δεν είχε όρεξη να με δει....

Επίσης βρέθηκα για καφέ με την νο2 και μίλησα με νο1 και νο3....

Επέλεξα να πνιγώ σήμεραστα τεράστια βυζιά της Βικτώριας απο studio De Paris το οποίο κατά την είδσοδο μου είχε βρώμικα σεντόνια...Τα στούντιο κατάντησαν Μετάξι...

satsok13

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Πακέτο να εχεις πολλες διαθέσιμες.
είμαι χρόνια σε αυτή την κατάσταση και πολλές φορές με κουράζει.
Εχει τύχει να φεύγει η μία στις 12 τα μεσάνυχτα και να έρχεται η άλλη μια ώρα μετά κτλ κτλ.
καμια δεν ξέρει για καμια.
γνώμη μου αν συνηθίσεις σε αυτή την κατάσταση με την ποικιλία δύσκολα θα βρεις την μια.
Βασικα ακόμα και αν την βρεις για να το θέσω καλύτερα απίθανο να μην την απατησεις.
Άνθρωποι με αυτή την σεξουαλικη ζωή καλύτερα να μην παραμυθιαζονται ότι ψάχνουν το ιδανικο για να αράξουν.
Παπαρια... Είμαστε για δεσιμο.
Τώρα λες ειμαι μικρός και θα γυρίσει. Στο εύχομαι αν και δύσκολο.
Χρειάζεσαι ρισταρτ. Βρες τον τρόπο. Εγώ ακόμα τον ψάχνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom