Νέα

Έπεσε πρόστιμο από τους άχρηστους τσέους του ΦασιστιΚούλη. ΠΩΣ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΩ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milftaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
εισαι ρατσιστης παιχτη ?
Απο την μια ρατσιστικες εκφρασεις και απο την αλλη ο ορος"τσεος" που χρησιμοποιειται απο αριστερους αντι για Ceo ...λες και οι αστυνομικοι που μπαινουν στα λεωφορεια ειναι τιποτα υψηλοβαθμοι.Αν τον ληστεψουν τιποτα μαυροι σε "τσεους" θα παει να το καταγγειλει αλλα τοτε καλοι θα ειναι...μια μασκα δεν μπορει να βαλει σωστα και μιλαει...ο παριας...ισως ουτε προφυλακτικο δεν μπορει να βαλει σωστα...Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε σε είχε πάρει ο ύπνος στην αγκαλιά του αράπη;:confused::confused::confused:
??

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.456
Πόντοι
2.356

δεν ειμαι καθολου καλα στην ζωη μου γενικα και ειδικα οικονομικα και ηρθε τωρα και αυτο σημερα και με γαμησε το ειναι ,
please αν μπορειτε πειτε σοβαρες συμβουλες !

Βγαίνω εκτός θέματος και γράφω.

Πιο πολύ από όλα όσα γράφεις με στεναχωρεί αυτό που έχω σε παράθεση. Είμαι και εγώ στην ίδια θέση.
Όσο αφορά το κύριο μέρος των όσων λες. Είναι παλιάνθρωποι αυτοί που σε γράψανε. Σκουλήκια εκείνα του κερατά. Ειδικά αν ισχύουν όλα όσα λες!

Κάνε ό,τι σου λέει ο Άλεξ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.456
Πόντοι
2.356
Τα χειροτερα πραγματα γινονται και στους καλυτερους ανθρωπους.

Εαν δεν εισαι ηρεμος δε κανεις τιποτα στη ζωη.
Τι ξεσπασμα ειναι αυτο, δηλαδη αν γινει τιποτα χειροτερο τι θα κανεις θα παρεις μ16 να γαζωνεις κοσμο?
Για συνελθε. Και στο λεω με αγαπη.
Εαν σε ηξερα θα σου εριχνα χριστοπαναγιες. Και σφαλιαρες.

Θα κανεις την ενσταση σου οτι εισαι εμβολιασμενος και σε πηρε ο υπνος με το χαμογελο και αν περασει καλως.
Αν οχι το αντιμετωπιζεις.

Ο καρκινος που βγαζεις τωρα δε θα αξιζε ουτε για 3 μισθους.
Ίσως όλη η κακή ψυχολογία του βγήκε εδώ. Δεν νομίζω ο νηματοθετης να είναι τίποτα περίεργος. Φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο σε ό,τι γράφεις.
Και εγώ είμαι στη ζωή μου ένα στάδιο πριν την αυτοπυρπόληση (για άλλους λόγους) αλλά ποτέ δεν χάνω την ψυχραιμία μου.

Ίσως με δεις να ζητώ εδώ τη βοηθειά όλων σας - αλλά πάντα ψύχραιμα, με σεβασμό, χωρίς κραυγές.

Προσπαθώ να είμαι ήρεμος.

ΥΓ Αν λειτουργεί ως βαλβίδα το ξεσπασμά του εδώ ίσως είναι ανακουφιστικό για εκείνον.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.456
Πόντοι
2.356
αντι να καθεσαι να τον παιζεις σχεδον 2 ωρες , θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις ολη αυτη την ενεργεια και να ειχες συνταξει μια μακροσκελη ενσταση , με διαφορες σαλτσες , ωστε να κανεις την επΙτροπη που θα εξεταζει την ενσταση να βαρεθει να διαβαζει και να αναφωνησει ομοφωνα...ΑΗΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΛΚ...ΑΘΩΟΣ
Σωστός! Ακριβώς. Είναι και αυτό μια λύση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
To προβλημα του μαλακα που έφαγε πρόστιμο δεν ειναι το πρόστιμο, ειναι ο Κουλης. Δηλαδή… ποιος δεν το κατάλαβε? :)

Ξυδάκι λοιπόν κι όλα καλα!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
νέου τύπου συριζοτρολ εμφανίζονται...κοίτα δω να δεις τώρα...:confused:
Οι κλασικοί μαλακες «εγώ δεν ψηφίζω κανέναν, τους βρίζω όλους!».

Ξερεις πόσους τέτοιους αρχιμαλακες έχουμε εδώ? Ξερεις! :tooth:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Παντως εδω που τα λεμε ειναι αδικο να τρωει ιδιο προστιμο ο Ολλανδος που βγαζει 3000 (5% τουμισθου του) το μηνα και ο Ελληνας που βγαζει 600 (25% του μισθου του)
Ειδικα το 300ρι (που καποια στιγμη ηθελε να το κανει 500ρι) σε γονατιζε. Μισος μισθος
Δεν θα αφήσουν μαντήλι να κλάψουμε οι παλιανθρωποι
50% αυξάνουν το ρευμα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.456
Πόντοι
2.356
Είναι πολύ κρίμα που ο νηματοθετης όποιο ενδεχόμενο δίκιου να είχε το χάνει - με την πολιτικοποιήση και με τα "Κούλη" κλπ. Διαβάζω και τις απαντήσεις του και όλες εστιασμένες σε μια απολιτίκ ρητορική οργής. Κύριο γνώρισμα της καθημερινότητας δηλαδή.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
@milftaster Επικαλεσου ότι κοιμόσουν κ βρες έναν μάρτυρα ( έστω κ ψευδομάρτυρας) κ κάνε ένσταση κ σίγουρα θα την κερδισεις από το διοικητική του τμημστος

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
εσυ θα βοηθαγες εμενα ? εναν ανγωστο που ειπε την αληθεια του στο ιντερνετ σε ενα site Που οι περισσοτεροι ειναι αρρωστοι ψυχικα και αναπηροι και ανικανοι να γαμησουν στην αληθινη ζωη , εκτος απο μερικους απο εμας ελαχιστες εξαιρεσεις . εσυ θα εδινες χρηματα να βηθησεις εμενα ? Νταξει μαν μου οκ . Πιστευτος και εδω
Τύπε μου γιατί γράφεις τον πόνο σου σε "ένα site που οι περισσοτεροι ειναι αρρωστοι ψυχικα και αναπηροι και ανικανοι να γαμησουν στην αληθινη ζωη";
Συνηδειτοποιεις οτι εισαι σε ντελίριο;
Σου φταίει ο μπατσος που σε ξύπνησε, ο μπατσος που σε έγραψε, ο Μητσοτάκης, η επιτροπή ενστάσεων, οι ΔΥ γενικώς, ο αράπης και τώρα εμεις.
Το μόνο που δεν σου φταίει είναι που κοιμόσουν με τη μάσκα στο πηγούνι.
Να δεχθώ οτι δεν είχες καμία κακή πρόθεση και ήταν ατυχία.
Ε, τι να κάνουμε; Shit happens. Ακόμη και στα καλύτερα παιδιά.
Κουλάρισε, δες μπας και περάσεις καμιά ένσταση και προχώρα τη ζωή σου.
Να εύχεσαι τα στραβά και οι αδικίες που θα συναντήσεις να είναι τέτοιου μεγέθους.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Πάντως είναι αρκετά παρακινδυνευμενο να κοιμάσαι τόσο βαριά, όταν δίπλα σου καραδοκεί ο αραπακλας.....
...πόσο μάλλον να κοιμάσαι με τη μάσκα φορεμένη και να ξυπνάς με τη μάσκα κατεβασμένη και τον αράπη να σφυράει αδιάφορα. ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εκει επρεπε να χωθεις και να τους τρεξεις για προσβολη.. Δεν εχει σημασια αν εχανες στο δικαστηριο.. Σημασια εχει οτι το Εσωτερικων υποθεσεων θα επερνε θεση και θα γραφοταν στο μητρωο τους..Ολα παιζουν ρολο.
Τύπε μου μαλλον βλέπεις πολλά αμερικανικά σήριαλ.

mike.psolen

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
204
Πόντοι
0
3 φορες με εγραψαν το χειμωνα, μετα τα μεσανυχτα ολες, και εκανα τον ηρωα.
Βεβαιωθηκαν στο αφμ μου τον Ιουνιο και οι 3.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
εσυ θα βοηθαγες εμενα ? εναν ανγωστο που ειπε την αληθεια του στο ιντερνετ σε ενα site Που οι περισσοτεροι ειναι αρρωστοι ψυχικα και αναπηροι και ανικανοι να γαμησουν στην αληθινη ζωη , εκτος απο μερικους απο εμας ελαχιστες εξαιρεσεις . εσυ θα εδινες χρηματα να βηθησεις εμενα ? Νταξει μαν μου οκ . Πιστευτος και εδω
Η βαθύτατη εκτίμηση και ο σεβασμός στα μέλη του σάιτ. Απορώ πώς σκέφτηκες να ζητήσεις τη συμβουλή τους σε τόσο σοβαρό θέμα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Γιατί δεν τους έλεγες να πάνε προς Αχαρνωνμαμπάντ μεριά ή στα χοτ σποτ, που γίνεται των ταλιμπάν εκεί, χωρίς μάσκες εμβόλια και όλα χύμα στο κύμα. Εκεί δεν τους πιάνει απο ότι φαίνεται ο κορωνοιός είναι άτρωτοι, τους προστατεύει ο αλλάχ. Δεν είναι άπιστοι Χριστιανοί.
κυριε Σύψα εσύ ? ο ειδικός ? :think:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Ε ρε παπαδοπουλος που μας χρειαζεται με ολα τα σκουπιδια που εχουν μαζευτει στη χωρα.. (και για οσους αρχιζουν να με λενε φασιστα, να πω οτι πολιτικα η ιδεολογια μου δεν ανηκει εκει, αλλα εχει ξεφυγει το πραμα.., γιαυτο και ο χαρακτηρισμος..)

Στο θεμα μας τωρα: Φιλε μου αναγνωριζω το γεγονος οτι εισαι σε ασχημη κατασταση και οσο σκεφτεσαι αυτο το ανουσιο πραγματακι το κανεις πιο δυνατο! Και επισης απο τι βλεπω χειροτερο το κανει το γεγονος οτι ψαχνεις απαντησεις εδω στο φορουμ. Κανε μια μικρη ερευνα για να το λυσεις ειδαλως μην ξανα ασχοληθεις με αυτο, εχεις πολυ σοβαροτερα πραγματα να κανεις!

Βρες κατι αλλο να ασχοληθεις για να ξεχασεις την μαλακια που εχει κολλησει στο μυαλο σου, ακου με, καλο θα σου κανει!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.218
Πόντοι
20.686
Μην πληρώνεις .Το 90 τοις εκατό δεν εχει πληρώσει.
Μόλις περάσει η πανδημία όλα αυτά θα διαγραφούν.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Μην πληρώνεις .Το 90 τοις εκατό δεν εχει πληρώσει.
Μόλις περάσει η πανδημία όλα αυτά θα διαγραφούν.
Κλασσική απάντηση από την εποχή του "Δεν Πληρώνω". Την συνέχεια την θυμόμαστε όλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom