Νέα

Θράσος.... από τους οικονομικούς μετανάστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ο ανατολ δεν ειναι σε αυτην την κατηγορια παντως ;)
αν θυμαμαι καλα δηλωνει λατρης του αρχαιου μπλοκ και της πολυθειστικης του προεκτασης......

ολες οι θρησκειες να μου επιτρεψεις να προσθεσω.......οχι μονο οι μονοθειστικες :)

οι παλιές θρησκείες ήταν πολύ πιό ανθρώπινες.. οι θεοί είχαν τα ίδια ελατώματα με τους ανθρώπους.. αυτό είναι το καθ'ομοίωσιν.. στις μονοθειστικές εξιδανικεύονται τα πάντα και μάλιστα με λάθος τρόπο και λάθος ιδανικά...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Το συμφέρον μας στην τελική είναι η μείωση του πλυθησμού της χώρας, (ανεξαρτήτως σύνθεσης).

Λάθος κάνεις εδώ.. το συμφέρον της χώρας είναι η αύξηση μεν του πληθυσμού με παράλληλη ομογενοποίηση του ώς προς τα ηθικά χαρακτηριστικά (και λέγοντας ηθικά δεν έννοώ την στείρα ηθική που ευαγγελίζονται οι παπάδες όλων των θρησκιεών) αλλά η κοινή αντίληψε για το καλό, το σωστό το νόμιμο το ηθικό..

αυτό με ένα τρόπο επιτυγχάνεται .. με παιδεία..(προσοχή όχι εκπαίδευση)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
@ mounitsa > μιλάς πολύ θεωρητικά και αφαιρετικά. Όλοι άνθρωποι ήμαστε και εγώ θα ήθελα να πήγαινε καθένας σε όποιο μέρος του πλανήτη θέλει χωρίς εμπόδια. Όμως αυτό το ευγενές και μεγαλεπήβολο όραμα είναι προφανές ότι δε μπορεί να εφαρμοστεί αύριο. Προς το παρόν η πραγματικότητα είναι ότι και κράτη υπάρχουν και σύνορα και διαχωρισμοί σε υπηκόους,μετανάστες, νόμιμους, παράνομους κλπ. Κάτι πρέπει να γίνει στο μεταξύ. Και εγώ θα ήθελα για πάρτη μου το δικαίωμα να σουλατσάρω όπου θέλω επί της γης. Μπορώ όμως? Έτσι και αλλιώς τσάμπα ερίζουμε γιατί ο "καιρός γαρ εγγύς" που και ο μετανάστης και ο ντόπιος θα σιχτιρίζουν την ώρα και τη στιγμή που ήρθαν εδώ. Γιατί οικονομικά η χώρα δε πάει και καλά. Όσοι ήρθαν βέβαια άνθρωποι είναι αλλά σε λίγα χρόνια προβλέπω ότι εθελοντικά θα θέλουν να φύγουν. Δηλαδή δε βλέπω και κάναν ιδιαίτερο λόγο να μένουν εδώ. Το συμφέρον μας στην τελική είναι η μείωση του πλυθησμού της χώρας, (ανεξαρτήτως σύνθεσης).

απο τη στιγμη που θεωρουνται ΝΟΜΙΜΟΙ πολιτες δε μπορουμε να τους διωξουμε.....οκ? παει η πρωτη ρεαλιστικη αντιμετωπιση........

ποια ειναι η δευτερη? να τους ενσωματωσουμε υποθετω.........εκτος αν θελουμε να δημιουργησουμε κατι σε υφος μπρονξ και χαρλεμ...

ναι εχεις δικιο ειναι αφαιρετικο το σκεπτικο μου απλα ειλικρινα χαλιεμαι οταν ακουω για "προγονους" "πατριδες" "θρησκειες" και αλλα σχετικα απλα γιατι μου ειναι αδιαφορα.....

επι του θεματος τελος παντων εμενα η θεση μου ειναι οτι οσοι αποτελουν δευτερη γενια ΝΟΜΙΜΩΝ μεταναστατων (και εφοσον δεν γινεται νομικα να φυγουν) να αποκτησουν ελληνικη υπηκοτητα και να ενσωματωθουν στην κοινωνια.......ειναι η πιο ανθρωπινη και δικαιη λυση κατα την αποψη μου....

το συμφερον μας δεν ειναι η μειωση του πληθυσμου σαφως αλλα ο σωστος καταμερισμος του πληθυσμου της χωρας......και αυτο δεν αφορα μονο τους μεταναστες αλλα ολο τον πληθυσμο......ξαναλεω οτι πανω απο το μισο πληθυσμο βρισκεται στα αστικα κεντρα.....σαφως και υπαρχει προβλημα.......το ζητημα της αποκεντρωσης ομως δεν εχει σχεση με τους μενταναστες.........ισα ισα που υπαρχει μεγαλος αριθμος μεταναστατων που ζουνε σε επαρχιακα μερη και τα διατηρουνε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

ναι εχεις δικιο ειναι αφαιρετικο το σκεπτικο μου απλα ειλικρινα χαλιεμαι οταν ακουω για "προγονους" "πατριδες" "θρησκειες" και αλλα σχετικα απλα γιατι μου ειναι αδιαφορα.....

Ότι σου είναι αδιάφορα δε πάει να πει ότι δεν έχουν παίξει κάποιο ρόλο. Και δε το λέω με το εθνικοπατριωτικό χαρακτηριστικό. Αν και μας άφησαν περισσότερα στραβά παρά καλά οι πρόγονοι. Ωστόσο ότι έχουμε σήμερα αυτοί το άφησαν. Αυτοί "δούλεψαν" τη χώρα. Σου αρέσει δε σου αρέσει. Διαφορετικά θα ζούσες ενδεχομένως υπό άλλες συνθήκες άμα δεν είχε προηγηθεί το έργο τους. Έτσι συγκροτούν και κάποια τρόπον τινά ιδιοκτησιακά δικαιώματα στην εκάστοτε πολιτική οντότητα στην οποία δρουν.

το συμφερον μας δεν ειναι η μειωση του πληθυσμου σαφως αλλα ο σωστος καταμερισμος του πληθυσμου της χωρας......και αυτο δεν αφορα μονο τους μεταναστες αλλα ολο τον πληθυσμο......ξαναλεω οτι πανω απο το μισο πληθυσμο βρισκεται στα αστικα κεντρα.....σαφως και υπαρχει προβλημα.......το ζητημα της αποκεντρωσης ομως δεν εχει σχεση με τους μενταναστες.........ισα ισα που υπαρχει μεγαλος αριθμος μεταναστατων που ζουνε σε επαρχιακα μερη και τα διατηρουνε

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να ξεκαθαρισω λιγο την θεση μου γιατι ξεκινησα με τον τροπο συμπεριφορας του μεταναστη
και μοιραια επεκταθηκαμε και σε αλλα θεματα απο τους συμμετεχοντες στο φορουμ
και ετσι ''καποιοι'' απο εδω μου την ειπαν λιγο ''καπως''
και επειδη πιστευω οτι καπου με παρεξηγησαν στα λεγομενα μου ....

Προς αποφυγη παρεξηγησεων θετω τα εξης ....

ΔΕΝ ΕΙΠΑ .....

να φυγουν ολοι οι ξενοι παρα μονο οσοι δεν χρειαζονται

οτι οι λαχειοπωλες ειναι ολοι σωστοι

οτι δεν πρεπει να δουλεψουν (οι ξενοι)

ουτε οτι θελω να φυγουν για να δουλεψω ΕΓΩ

ΕΙΠΑ.....

οτι πολλα πραγματα δεν ειναι σωστα απο την πλευρα των (ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΩΝ)

οτι δεν υπαρχει αξιοκρατεια
(ελα να δουλεψεις βρε αδελφε αλλα οχι να με διωξεις ΕΜΕΝΑ για να δουλεψεις ΕΣΥ)

Οτι δεν υπαρχει κρατικος σχεδιασμος

οτι ΔΕΝ ειναι ολα τα δακτυλα το ιδιο αρα ουτε και οι ανθρωποι

ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΗΛΩΝΩ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ........

και φορολογουμαι απο αυτα
(δεν ειμαστε ΟΛΟΙ λαμογια ρε γαμωτο)
μου στερουν και δικαιωματα που σε αλλα κρατη θα μου τα ειχαν δωσει
(αδεια οπαπ πχ - ασφαλιση αμεση κι οχι κατοπιν απειλης)

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΟΙ ...
ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ σε ολες τις συναλλαγες
(θα γελασει καθε πικραμενος εκει)

Και βεβαια θελω να σταματησουν τα 2 οδοφραγματα απο λαχεια κατω απο την ΟΜΟΝΟΙΑ

σας παρακαλω μαθετε να διαβαζετε τι γραφει ο αλλος πριν τον κρινετε

και προς Θεου ουδεις ΑΛΑΘΗΤΟΣ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
ο ανατολ δεν ειναι σε αυτην την κατηγορια παντως ;)
αν θυμαμαι καλα δηλωνει λατρης του αρχαιου μπλοκ και της πολυθειστικης του προεκτασης......

ολες οι θρησκειες να μου επιτρεψεις να προσθεσω.......οχι μονο οι μονοθειστικες :)

Επειδή ΔΕΝ μπορείς να ξέρεις ΚΑΙ τις θρησκευτικές μου απόψεις δηλώνω κατηγορηματικά ότι είμαι άθεος. Τόχω ξαναπεί ότι συμφωνώ με την αθεία της Επικουρικής φιλοσοφίας. Δεν είμαι λάτρης ΚΑΜΙΑΣ πολυθεϊστικής προέκτασης. Και συμφωνώ πως οι μονοθεϊστικές θρησκείες έχουν κάνει φοβερή ζημιά. Πρόγονος όλων ο Χυδαίος και Βάρβαρος Ιουδαϊσμός και τα παραπροϊόντα του (Χριστιανισμός και Μωαμεθανισμός) κύλησαν την ανθρωπότητα (και συνεχίζουν να την παρασύρουν) σε απίστευτους μεσαίωνες.

Επισκέπτης
O.K. axaxouxa θα δεχτω για την ωρα αυτο που εγραψες οτι δηλωνεις ΟΛΑ τα εισοδηματα σου στην Εφορια,ενω καποιοι αλλοι συναδελφοι σου δεν το κανουν.

Γιατι εγω αυτην την πιατσα δεν την γνωριζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ετσι?Παροτι γνωριζα οτι οι στατικοι ΔΕΝ εχουν καποιου ειδους αδεια απο τον Δημο.

Προσεξε ομως,γιατι εχω πολυ αξιοπιστο Insider που τα γνωριζει ολα αυτα απο πρωτο χερι και πολυ καλα...και ετσι και πουλησες φουμαρα"θα περασεις Ranger"οπως λεγαμε στον στρατο...

Αυριο τα ξαναλεμε-ισως.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
O.K. axaxouxa θα δεχτω για την ωρα αυτο που εγραψες οτι δηλωνεις ΟΛΑ τα εισοδηματα σου στην Εφορια,ενω καποιοι αλλοι συναδελφοι σου δεν το κανουν.

Γιατι εγω αυτην την πιατσα δεν την γνωριζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ετσι?Παροτι γνωριζα οτι οι στατικοι ΔΕΝ εχουν καποιου ειδους αδεια απο τον Δημο.

Προσεξε ομως,γιατι εχω πολυ αξιοπιστο Insider που τα γνωριζει ολα αυτα απο πρωτο χερι και πολυ καλα...και ετσι και πουλησες φουμαρα"θα περασεις Ranger"οπως λεγαμε στον στρατο...

Αυριο τα ξαναλεμε-ισως.

Να ρωτησεις τον πολυ αξιοπιστο Insider που τα γνωριζει ολα αυτα απο πρωτο χερι και πολυ καλα...

1ον ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ? ( :2funny: :2funny: :2funny:)
μην σου πει στο σωματειο λαχειοπωλων .....
(100 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΝΤΙ 300-500 ΣΤΟ ΤΕΒΕ)

2ον ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 10-20 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΠΑΠ ?
(ΝΙΚΟΛΑ'Ι'ΔΗΣ - ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ) π.χ.

3ον ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΑΧΕΙΩΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ?
(οι οποιες θα χρησημοποιουνται ως καταγραφη εισοδηματος στην εφορια και απο τις δυο πλευρες)

4ον ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ?
(τεραστια εισφοροδιαφυγη για το ικα και το κρατος)

5ον και τελευταιο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΕΙ ?

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑ'Ι'ΒΑΝΙ γνωριζω κι εγω πολλα περισσοτερα

αλλα ολα αυτα ειναι εκτος θεματος και ζητω συγνωμη απο τα μελη του φορουμ
για το οφ τοπικ ......

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
'Οσο είμαστε εμείς στη Βουλή (ΛΑ.Ο.Σ.), παιδιά λαθρομεταναστών ΔΕΝ πρόκειται να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα. Ήδη σταματήσαμε τον Παυλόπουλο 1 φορά όταν είχε κάτι τέτοιες σκέψεις. Και μέσα στην Ακρόπολη να έχει γεννηθεί 1 αραπάκι, παραμένει Αφρικανός και όχι Έλληνας, όσο και να χτυπήσει κάτω η γνωστή μπαζόλα τον χοντρό της κώλο...
Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι με Κοινή Υπουργική Απόφαση.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

ΣΚΑΣΙΛΑ μου μεγαλη αν σε επεισα η οχι .....

δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν
ειμαι αυτος που ειμαι και δεν θα δωσω λογο σε κανεναν και για τιποτα

Συζητηση κανουμε και εγω οπως ολοι μας εδω χρησιμοποιουμε τον ενημερωτικο χαρακτηρα του σα'ι'τ ειτε για να ενημερωνεται ο κοσμος ειτε για διαφορες σκοπιμοτητες....

Αν καπου εγω παρεκτραπω η ο οποιοσδηποτε υπαρχουν οι μοντς οι οποιοι κι εχουν καθε δικαιωμα να σβησουν η να τροποποιησουν τα ποστ σε συννενοηση παντα με τον υπαιτιο ωστε να μην επαναληφθουν τετοια φαινομενα

Πιο ειλικρινης δεν μπορω να γινω ......

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα σου απαντησω πανω στην δικη σου λογικη...στην λογικη ενος ατομου που επιχαιρει για τις μπαφλες πανω σε αυτους που του χαλανε την πιατσα...την οποια πιατσα κατεχει ετσιθελικα,οταν δεν ψαχνει να βρει διαμερισμα σε Κατοχικες τιμες. ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ?

Εμενα δεν με ενδιαφερει το αν εσυ εχεις προβληματα στην δουλεια σου,γιατι καθε δουλεια εχει τα προβληματα και τους κινδυνους της.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΑ ΜΑΛΑ .... ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ

Ουτε το αν δεν βγαζεις αρκετα και πρεπει,οπως αφηνεις να εννοηθει,να κανει κατι το Κρατος για αυτο.
Το κρατος θα πρεπει να επιβαλει την αξιοκρατια και τιποτα περισσοτερο....
ολα τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους

Αυτη ειναι η δουλεια σου λοιπον,καντην και μην μας ζαλιζεις με τον κινδυνο να χασεις τα λεφτα σου λες και πρεπει εμεις να ανυσηχουμε για αυτο.Ελευθερος επαγγελματιας εισαι,για την παρτη σου δουλευεις.
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ...... :idiot: :uglystupid:

Και η"γρια Βασω"που αναφερεις(μαλλον ειναι η γρια στην εισοδο του Μετρο απο την πλευρα της Εθνικης Τραπεζας)να μαζεψει το οδοφραγμα των 5-6 μετρων που εχει απλωσει ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ και να μην βριζολογαει γιατι δεν της εχουμε και εναν χωροφυλακα με το οπλο παρα ποδα.
ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Και κατι ακομη,επειδη κινουμαι στο κεντρο και γνωριζω ατομα(εχω και ενα φιλαρακι σε πρακτορειο)και αναγνωριζω συμπεριφορες και λογικες:Το εισοδημα σου ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ στην εφορια?
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ

Γιατι οι περισσοτεροι λαχειοπωλες ειναι ηλικιωμενοι που συμπληρωνουν την συνταξη τους και ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ τα λιγα η πολλα που βγαζουν.
ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ....

Ξαναλεμε,εγω την δικια σου λογικη ακολουθησα...
ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
ΣΚΑΣΙΛΑ μου μεγαλη αν σε επεισα η οχι .....

δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν
ειμαι αυτος που ειμαι και δεν θα δωσω λογο σε κανεναν και για τιποτα

Συζητηση κανουμε και εγω οπως ολοι μας εδω χρησιμοποιουμε τον ενημερωτικο χαρακτηρα του σα'ι'τ ειτε για να ενημερωνεται ο κοσμος ειτε για διαφορες σκοπιμοτητες....

Αν καπου εγω παρεκτραπω η ο οποιοσδηποτε υπαρχουν οι μοντς οι οποιοι κι εχουν καθε δικαιωμα να σβησουν η να τροποποιησουν τα ποστ σε συννενοηση παντα με τον υπαιτιο ωστε να μην επαναληφθουν τετοια φαινομενα

Πιο ειλικρινης δεν μπορω να γινω ......

απλά άρχισες άλλο ένα ανούσιο θέμα πιο ειλικρινής μη γίνεις

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
στεκα (και οι λοιποι που τα υποστηριζουν αυτα) γνωριζετε/εχετε υπαρξει μεταναστης στο εξωτερικο? και να ναι οι συνθηκες των ελληνων που σας ειχαν μεταφερθει απο το εξωτερικο ηταν καλες? ποσο καιρο θα βαυκαλιζεστε πια με την "υπεροχη" των ελληναραδων?

mounitsa, υπήρξαν οι γονείς μου μετανάστες και τα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα έζησα στο εξωτερικό.

Οι συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων ήταν δύσκολες, αλλά από τα πρώτα πράγματα που μαθαίναμε ήταν να σεβόμαστε τη χώρα που ζούμε, τους νόμους, τις συνήθειες, την κουλτούρα των ντόπιων. Όποιος δεν το καταλάβαινε έπαιρνε δρόμο...

Για να πάνε οι γονείς μου στην Αυστραλία, έπρεπε να υπάρχει πρόσκληση από ντόπιο που να εγγυάται στέγη και εργασία. Στη συνέχεια, για να πάρεις visa έπρεπε να περάσεις αυστηρές ιατρικές εξετάσεις, με λίγα λόγια υπήρχε οργάνωση.

Από τη στιγμή που η χώρα μας δεν έχει μεταναστευτική πολιτική, μαζεύει μετανάστες που δεν γίνονται αποδεκτοί στις άλλες χώρες και είναι αδύνατη η ενσωμάτωση στη κοινωνία μας...

Σε κάθε φανάρι πλέον υπάρχει ένας μετανάστης να πλένει τζάμια, άλλος να πουλάει μπανάνες, άλλος λουλούδια, άλλος διάφορα μπιχλιμπίδια κλπ, δηλαδή αυτές είναι δουλείες που έλειπαν από την οικονομία μας ???

Ο Πακιστανός της γειτονιάς να ξέρεις πως μόνο επειδή είσαι γυναίκα σε βλέπει ως κατώτερο είδος, αν θες να σεβαστείς αυτές τις αντιλήψεις δικαίωμά σου, εγώ ΟΧΙ.

Και ας σταματήσει η καραμέλα του ρατσισμού υπονοείς εσύ και άλλοι όταν μιλάμε για το πρόβλημα της μετανάστευσης, γιατί δεν ξέρεις τι είναι πραγματικά ρατσισμός....     

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Crisis Crisis Crisis

Υφεση-Κρίση-Πενία-Πείνα

Λέω να τους καβατζώσουμε σε κανα ψευγείο να τους φάμε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
mounitsa, υπήρξαν οι γονείς μου μετανάστες και τα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα έζησα στο εξωτερικό.

Οι συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων ήταν δύσκολες, αλλά από τα πρώτα πράγματα που μαθαίναμε ήταν να σεβόμαστε τη χώρα που ζούμε, τους νόμους, τις συνήθειες, την κουλτούρα των ντόπιων. Όποιος δεν το καταλάβαινε έπαιρνε δρόμο...

Για να πάνε οι γονείς μου στην Αυστραλία, έπρεπε να υπάρχει πρόσκληση από ντόπιο που να εγγυάται στέγη και εργασία. Στη συνέχεια, για να πάρεις visa έπρεπε να περάσεις αυστηρές ιατρικές εξετάσεις, με λίγα λόγια υπήρχε οργάνωση.

Από τη στιγμή που η χώρα μας δεν έχει μεταναστευτική πολιτική, μαζεύει μετανάστες που δεν γίνονται αποδεκτοί στις άλλες χώρες και είναι αδύνατη η ενσωμάτωση στη κοινωνία μας...

Σε κάθε φανάρι πλέον υπάρχει ένας μετανάστης να πλένει τζάμια, άλλος να πουλάει μπανάνες, άλλος λουλούδια, άλλος διάφορα μπιχλιμπίδια κλπ, δηλαδή αυτές είναι δουλείες που έλειπαν από την οικονομία μας ???

Ο Πακιστανός της γειτονιάς να ξέρεις πως μόνο επειδή είσαι γυναίκα σε βλέπει ως κατώτερο είδος, αν θες να σεβαστείς αυτές τις αντιλήψεις δικαίωμά σου, εγώ ΟΧΙ.

Και ας σταματήσει η καραμέλα του ρατσισμού υπονοείς εσύ και άλλοι όταν μιλάμε για το πρόβλημα της μετανάστευσης, γιατί δεν ξέρεις τι είναι πραγματικά ρατσισμός....     

δε γνωριζω τι γινεται ουτε τι γινοτανε στην αυστραλια....εμενα οι δικοι μου φυγανε απο κωνσταντινουπολη με δικαιολογια οτι ειναι για "διακοπες" στην αμερικη και μενανε σε συγγνεικο μας προσωπο.....ηταν λαθρομεταναστες αλλα σαφως οχι με την εννοια του λαθρομεταναστη που ειναι στην ελλαδα....παρολαυτα δουελευανε απο το πρωι ως το βραδυ παρανομα μεχρι που ενας ελληνας τους καρφωσε και αναγκαστηκανε να πανε καναδα μετα απο κει.......

αν μη τι αλλω μου εχουνε μαθει να σεβομαι ολες τις εθνοτητες και ολες τις χωρες και σκεπτομενοι τις δικες τους δυσκολιες να σκεπτομαι και εγω τις δυσκολιες που περνανε οι αλλοι εδω περα....αυτο δεν ειναι πανακια ομως ουτε δικαιολογω και επικροτω ολες τις συμπεριφορες οπως καταλαβιανεις.....

γνωριζω μεταναστες στην ελλαδα που σεβοναι τη χωρα και αφομοιονται σε αυτην οπως γνωριζω και μεταναστες που βγαζουν φλυκταινες....αλλα τους καταλαβαινω ακομα και αυτους....ειναι δικαιωμα τους.....γιατι γνωριζω και ελληνες που γουσταρουν να ειναι στην αμερικη και ελληνες που κραζουν την αμερικη και θελουν να γυρισουν πισω......δικαιωμα τους και αυτο......

εν πασει περιπτωσει μιας και το ανεφερες προσωπικα δε με ενδιαφερει αν υπαρχουν "Ρατσιστες" ή μη στο φορουμ ουτε εχω διαθεση να τους αλλαξω αποψη......αλλωστε λιγο πολυ ολοι μας ειμαστε ασυνειδητα ρατσιστες με κατι το οποιο μας ειναι καινουργιο.....οι παρεες και ο κυκλος μου εκτεινεται απο τα αναρχικα κυκλωματα μεχρι τη χρυση αυγη οποτε δεν εχω τετοια κολληματα με τους ανθρωπου.......ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες αρκει να εμμενουν στο διαλογο και να μην προσπαθουν να πεισουν καποιον.....

υ.γ. ανατολ εχεις δικιο δεν θυμομουνα καλα

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
επ μουνιτσα παλι εδω?......

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ναι.....πριν λιγο ξυπνησα.........χαχαχαχα

εσυ παλι εδω??? ακομα βαρδια εχεις παιδακι μου????? :2funny:
τι διαολο εφημερεια εισαι? :P

οχι ρε... :2funny: :2funny: :2funny:

το απογευμα δεν χαιρετηθηκαμε?ε μετα ειχα ταξιδι να κανω.... :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οχι ρε... :2funny: :2funny: :2funny:

το απογευμα δεν χαιρετηθηκαμε?ε μετα ειχα ταξιδι να κανω.... :grin:

να μην ξανασυμβει σε παρακαλω........δε μου αρεσει να φευγεις χωρις να με χαιρετας :P

τωρα εισαι στον προορισμο σου δηλαδη? χμμμμμμμ :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom