Θα σου απαντησω πανω στην δικη σου λογικη...στην λογικη ενος ατομου που επιχαιρει για τις μπαφλες πανω σε αυτους που του χαλανε την πιατσα...την οποια πιατσα κατεχει ετσιθελικα,οταν δεν ψαχνει να βρει διαμερισμα σε Κατοχικες τιμες. ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ?
Εμενα δεν με ενδιαφερει το αν εσυ εχεις προβληματα στην δουλεια σου,γιατι καθε δουλεια εχει τα προβληματα και τους κινδυνους της.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΑ ΜΑΛΑ .... ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ
Ουτε το αν δεν βγαζεις αρκετα και πρεπει,οπως αφηνεις να εννοηθει,να κανει κατι το Κρατος για αυτο.
Το κρατος θα πρεπει να επιβαλει την αξιοκρατια και τιποτα περισσοτερο....
ολα τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους
Αυτη ειναι η δουλεια σου λοιπον,καντην και μην μας ζαλιζεις με τον κινδυνο να χασεις τα λεφτα σου λες και πρεπει εμεις να ανυσηχουμε για αυτο.Ελευθερος επαγγελματιας εισαι,για την παρτη σου δουλευεις.
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ......
Και η"γρια Βασω"που αναφερεις(μαλλον ειναι η γρια στην εισοδο του Μετρο απο την πλευρα της Εθνικης Τραπεζας)να μαζεψει το οδοφραγμα των 5-6 μετρων που εχει απλωσει ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ και να μην βριζολογαει γιατι δεν της εχουμε και εναν χωροφυλακα με το οπλο παρα ποδα.
ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Και κατι ακομη,επειδη κινουμαι στο κεντρο και γνωριζω ατομα(εχω και ενα φιλαρακι σε πρακτορειο)και αναγνωριζω συμπεριφορες και λογικες:Το εισοδημα σου ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ στην εφορια?
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ
Γιατι οι περισσοτεροι λαχειοπωλες ειναι ηλικιωμενοι που συμπληρωνουν την συνταξη τους και ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ τα λιγα η πολλα που βγαζουν.
ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ....
Ξαναλεμε,εγω την δικια σου λογικη ακολουθησα...
ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ