φαινεται το μεγαλο κεφαλαιο εξανθρωπιστηκε.
εδώ γελάμε...
και ο Τσίπρας κατασκευαστής και εργολάβος είναι
τι θες να κανεις πουλακι μου και σε μποδισανε??? πες μου να καθαρισω εγω
σε αυτο που λες συμφωνω.εκεινο που δε καταλαβαινω ειναι πως γινεται ολοι στην ελλαδα που υπερασπιζονται με παθος τους λαθρομεταναστες(οχι τους νομιμους)να τυχαινει να μενουν σε κατι ψυχικα,φιλοθεη,κηφισια...και παραλληλα να ειναι κατασκευαστες,μεγαλοεργολαβοι,βιομηχανοι κλπ.
πως σου φαινεται ομως που οι νομιμοι μεταναστες εχουν σαφως τις ιδιες υποχρεωσεις με τους ντοπιους αλλα οχι τα ιδια δικαιωματα????
για πήγαινε στο Λονδίνο και μπες σε μουσουλμανική γειτονιά με μίνι και ξώβυζο μπλουζάκι..να δούμε θα σε αφήσουνε.. για τόλμα να κοιτάξεις μουσουλμάνα...
δε ντρεπεσαι ρε φασιστα να λες ψεμματα για τους κοινωνικους αγωνιστες?αυτους που παλευουν για μας?εδώ γελάμε...
και ο Τσίπρας κατασκευαστής και εργολάβος είναι
δε ντρεπεσαι ρε φασιστα να λες ψεμματα για τους κοινωνικους αγωνιστες?αυτους που παλευουν για μας?
μπορουν να ψηφισουν? αποκτουν τα παιδια τους ελληνικη ιθαγενεια? το ξερεις οτι εχω φιλους ΑΝΕΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ??? γεννημενοι εδω απο ξενους γονεις και κυκλοφορουν διαρκως με τα χαρτια στην τσεπη γιατι τους την πεφτουν μπατσοι.....εχουν οι νομιμοι μεταναστες το δικαιωμα να μπουν στο δημοσιο? (αυτο δεν το ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι δε μπορουν ή δε μπορουσαν)οι νόμιμοι μετανάστες έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με τους ντόπιους.. τα δικαιώματα και των δύο καταπατούνται εξ ίσου.. καμμιά φορά όμως αποφεύγουν με κάθε τρόπο τις υποχρεώσεις τους...
οι νόμιμοι μετανάστες έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με τους ντόπιους.. τα δικαιώματα και των δύο καταπατούνται εξ ίσου.. καμμιά φορά όμως αποφεύγουν με κάθε τρόπο τις υποχρεώσεις τους...
ελπιζω να επιασες το χιουμορ μου.πολλους θα κανουν και να δεις που στο τελος η κατασταση θα τους ξεφυγει απο τα χερια.εγώ φασίστας.. μπα .. δεν είμαι με κάνουνε...
μπορουν να ψηφισουν? αποκτουν τα παιδια τους ελληνικη ιθαγενεια? το ξερεις οτι εχω φιλους ΑΝΕΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ??? γεννημενοι εδω απο ξενους γονεις και κυκλοφορουν διαρκως με τα χαρτια στην τσεπη γιατι τους την πεφτουν μπατσοι.....εχουν οι νομιμοι μεταναστες το δικαιωμα να μπουν στο δημοσιο? (αυτο δεν το ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι δε μπορουν ή δε μπορουσαν)
Δε μπορεί να έχει ακριβώς ίδια δικαιώματα με τους ντόπιους. Τότε θα έπρεπε να αλλάξει υπηκοότητα άμα ήθελε. Γιατί τα αυτά δικαιώματα απολαμβάνει στη χώρα του. Για να έχω εγώ τα δικαιώματα εδώ, πληρώνω φόρους, έχω πάει στρατό, κλπ. Και οι πρόγονοί μου σκοτώθηκαν, και δημιούργησαν κάποια πράγματα. Δε τα χάρισε κανείς τα δικαιώματα αυτά.
Απόπου και ως που να γίνουν αυτά??? Μπορούν να ψηφίσουν στη χώρα τους. Ή να μπουν στο δημόσιο?Ο μετανάστης είναι φορές των δικαιωμάτων αυτών στη δικιά του χώρα. Να μπορεί να ψηφίσει απόεδώ για τις εκλογές της χώρας του οκ.
μπορουν να ψηφισουν? αποκτουν τα παιδια τους ελληνικη ιθαγενεια? το ξερεις οτι εχω φιλους ΑΝΕΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ??? γεννημενοι εδω απο ξενους γονεις και κυκλοφορουν διαρκως με τα χαρτια στην τσεπη γιατι τους την πεφτουν μπατσοι.....εχουν οι νομιμοι μεταναστες το δικαιωμα να μπουν στο δημοσιο? (αυτο δεν το ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι δε μπορουν ή δε μπορουσαν)
ρε μουνιτσα για ονομα του θεου.εδω θειος μου που δουλευε στη λιβυη δε μπορουσε να στολισει χριστουγεννιατικο δεντρο γιατι εκει αποτελει ποινικο αδικημα και εσυ θες να τους παιρνουμε και στο δημοσιο?ξυπνηστε ορισμενοι και δειτε την αληθεια.και καταλαβετε κατι.καλες οι φιλοσοφιες και καλα να λεγονται, οταν υπαρχει για ολους το φαι,το μεροκαματο.οταν εκλειψει εκει η φιλοσοφια σταματα και καποια πραματα μπαινουν στη θεση τους.και ξαναεγραψα κατι.οι ανεξελεγκτες συνθηκες ειναι που γεννανε το φασισμο.γιατι ο φασισμος και ο ναζισμος ηταν λαικα κινηματα,δεν επιβληθηκαν απο κανεναν.και ειδικα στη γερμανια βρηκε προσφορο εδαφος λογω των φτηνων πολωνων εργατων.προκειμενου λοιπον η ευρωπη να ξαναζησει κανα τετοιο εφιαλτη καλυτερα δενειναι ναμαστε πιο εγκρατεις?μπορουν να ψηφισουν? αποκτουν τα παιδια τους ελληνικη ιθαγενεια? το ξερεις οτι εχω φιλους ΑΝΕΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ??? γεννημενοι εδω απο ξενους γονεις και κυκλοφορουν διαρκως με τα χαρτια στην τσεπη γιατι τους την πεφτουν μπατσοι.....εχουν οι νομιμοι μεταναστες το δικαιωμα να μπουν στο δημοσιο? (αυτο δεν το ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι δε μπορουν ή δε μπορουσαν)
φορους πληρωνουν και εκεινοι.......τα παιδια τους πανε στρατο........εχουν ιδιες ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ αρα πρεπει να εχουν ιδια δικαιωματα......τουλαχιστον εαν θελει μια χωρα να θεωρει οτι εχει σωστη μεταναστευτικη πολιτικη αυτο πρεπει να κανει....
τα περι προγονων τα γραφω στην παλαιοτερα των υποδηματων μου......ουτε με ενδιαφερει ουτε με απασχολουν ποιοι πεθαναν και τι δημιουργησαν......θα μπορουσα καλλιστα να ειμαι πολιτης της ιταλιας ή της τουρκιας εαν δεν ειχαν καταρρευσει οι αυτοκρατοριες τους......γιαυτο και προσωπικα απεχω απ οτιδηποτε εθνικοπατριδοσχετικο.......απλα δε με ενδιαφερει....
φορους πληρωνουν και εκεινοι.......τα παιδια τους πανε στρατο........εχουν ιδιες ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ αρα πρεπει να εχουν ιδια δικαιωματα......τουλαχιστον εαν θελει μια χωρα να θεωρει οτι εχει σωστη μεταναστευτικη πολιτικη αυτο πρεπει να κανει....
τα περι προγονων τα γραφω στην παλαιοτερα των υποδηματων μου......ουτε με ενδιαφερει ουτε με απασχολουν ποιοι πεθαναν και τι δημιουργησαν......θα μπορουσα καλλιστα να ειμαι πολιτης της ιταλιας ή της τουρκιας εαν δεν ειχαν καταρρευσει οι αυτοκρατοριες τους......γιαυτο και προσωπικα απεχω απ οτιδηποτε εθνικοπατριδοσχετικο.......απλα δε με ενδιαφερει....
αυτα ειναι τριτοκοσμικα που λες........στο εξωτερικο οι ελληνες μεταναστες απολλαμβανουν ΟΛΑ αυτα τα προνομια που αναφερω και ενσωματωνονται στην κοινωνια που τους φιλοξενει....αν δεν ενσωματωθουν τοτε σαφως και θα αποτελεσουν εχθρο της κοινωνιας εξ ου και η δημιουργια των γκετο......εαν η ιδια η κοινωνια και το ιδιο το κρατος (γιατι απο κει ξεκινανε ολα) δεν τους φερεται ως ισοτιμους πολιτες πως περιμενουμε να επελθει ισορροπια στο κοινωνικο συνολο????
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ