Νέα

Θράσος.... από τους οικονομικούς μετανάστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τι θες να κανεις πουλακι μου και σε μποδισανε??? πες μου να καθαρισω εγω :P

για πήγαινε στο Λονδίνο και μπες σε μουσουλμανική γειτονιά με μίνι και ξώβυζο μπλουζάκι..να δούμε θα σε αφήσουνε.. για τόλμα να κοιτάξεις μουσουλμάνα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σε αυτο που λες συμφωνω.εκεινο που δε καταλαβαινω ειναι πως γινεται ολοι στην ελλαδα που υπερασπιζονται με παθος τους λαθρομεταναστες(οχι τους νομιμους)να τυχαινει να μενουν σε  κατι ψυχικα,φιλοθεη,κηφισια...και παραλληλα να ειναι κατασκευαστες,μεγαλοεργολαβοι,βιομηχανοι κλπ.
φαινεται το μεγαλο κεφαλαιο εξανθρωπιστηκε. :2funny:

προσωπικα δε στηριζω τους λαθρομεταναστες.........αν και δε μου φταινε σε τιποτα οι ανθρωποι......δε μου φταινε που η δικη μου χωρα ειναι ανικανη να εφαρμοσει μια σωστη μεταναστευτικη πολιτικη.......απο κει και επειτα τους σεβομαι απολυτα ως ανθρωπους φυσικα δεν τους φερομαι σα ζωα ή υπανθρωπους ΑΛΛΑ εφοσον δεν εχουν τα απαραιτητα εγγραφα θα πρεπει να φυγουν......

πως σου φαινεται ομως που οι νομιμοι μεταναστες εχουν σαφως τις ιδιες υποχρεωσεις με τους ντοπιους αλλα οχι τα ιδια δικαιωματα????

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eπίσης κάτι άλλο. Η μετανάστευση προκαλεί πολλά κακά στις κοινωνίες προέλευσης τους.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πως σου φαινεται ομως που οι νομιμοι μεταναστες εχουν σαφως τις ιδιες υποχρεωσεις με τους ντοπιους αλλα οχι τα ιδια δικαιωματα????

οι νόμιμοι μετανάστες έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με τους ντόπιους.. τα δικαιώματα και των δύο καταπατούνται εξ ίσου.. καμμιά φορά όμως αποφεύγουν με κάθε τρόπο τις υποχρεώσεις τους...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
για πήγαινε στο Λονδίνο και μπες σε μουσουλμανική γειτονιά με μίνι και ξώβυζο μπλουζάκι..να δούμε θα σε αφήσουνε.. για τόλμα να κοιτάξεις μουσουλμάνα...

στην αγγλια με μουσουλμανο τα ειχα παντως.....μπουχαχαχα....και εκανα παρεα με τουρκους μαροκινους αλγερινους αιγυπτιους κτλ.......οταν λες μουσουλμανους μηπως εννοεις καποια συγκεκριμενη χωρα? σαουδικη αραβια πχ? γιατι εκει οντως ειναι αρκετα αυστηρα τα πραγμτα......με ολους τους αλλους που συναναστραφηκα δεν ειχα προβλημα παντως.......

εσυ δε μενεις λονδινο ομως ετσι δεν ειναι? στο ελληνικο "γκετο" (λεμε τωρα) εχεις νιωσει ετσι δηλαδη? εγω κινουμαι σχεδον καθε μερα εκει και δεν το εχω εισπραξει αυτο παντως......

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εδώ γελάμε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και ο Τσίπρας κατασκευαστής και εργολάβος είναι
δε ντρεπεσαι ρε φασιστα να λες ψεμματα για τους κοινωνικους αγωνιστες?αυτους που παλευουν για μας? :jerking: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οι νόμιμοι μετανάστες έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με τους ντόπιους.. τα δικαιώματα και των δύο καταπατούνται εξ ίσου.. καμμιά φορά όμως αποφεύγουν με κάθε τρόπο τις υποχρεώσεις τους...
μπορουν να ψηφισουν? αποκτουν τα παιδια τους ελληνικη ιθαγενεια? το ξερεις οτι εχω φιλους ΑΝΕΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ??? γεννημενοι εδω απο ξενους γονεις και κυκλοφορουν διαρκως με τα χαρτια στην τσεπη γιατι τους την πεφτουν μπατσοι.....εχουν οι νομιμοι μεταναστες το δικαιωμα να μπουν στο δημοσιο? (αυτο δεν το ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι δε μπορουν ή δε μπορουσαν)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δε μπορεί να έχει ακριβώς ίδια δικαιώματα με τους ντόπιους. Τότε θα έπρεπε να αλλάξει υπηκοότητα άμα ήθελε. Γιατί τα αυτά δικαιώματα απολαμβάνει στη χώρα του. Για να έχω εγώ τα δικαιώματα εδώ, πληρώνω φόρους, έχω πάει στρατό, κλπ. Και οι πρόγονοί μου σκοτώθηκαν, και δημιούργησαν κάποια πράγματα. Δε τα χάρισε κανείς τα δικαιώματα αυτά.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εγώ φασίστας.. μπα .. δεν είμαι με κάνουνε...
ελπιζω να επιασες το χιουμορ μου.πολλους θα κανουν και να δεις που στο τελος η κατασταση θα τους ξεφυγει απο τα χερια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μπορουν να ψηφισουν? αποκτουν τα παιδια τους ελληνικη ιθαγενεια? το ξερεις οτι εχω φιλους ΑΝΕΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ??? γεννημενοι εδω απο ξενους γονεις και κυκλοφορουν διαρκως με τα χαρτια στην τσεπη γιατι τους την πεφτουν μπατσοι.....εχουν οι νομιμοι μεταναστες το δικαιωμα να μπουν στο δημοσιο? (αυτο δεν το ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι δε μπορουν ή δε μπορουσαν)

Απόπου και ως που να γίνουν αυτά??? Μπορούν να ψηφίσουν στη χώρα τους. Ή να μπουν στο δημόσιο?Ο μετανάστης είναι φορές των δικαιωμάτων αυτών στη δικιά του χώρα. Να μπορεί να ψηφίσει απόεδώ για τις εκλογές της χώρας του οκ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε μπορεί να έχει ακριβώς ίδια δικαιώματα με τους ντόπιους. Τότε θα έπρεπε να αλλάξει υπηκοότητα άμα ήθελε. Γιατί τα αυτά δικαιώματα απολαμβάνει στη χώρα του. Για να έχω εγώ τα δικαιώματα εδώ, πληρώνω φόρους, έχω πάει στρατό, κλπ. Και οι πρόγονοί μου σκοτώθηκαν, και δημιούργησαν κάποια πράγματα. Δε τα χάρισε κανείς τα δικαιώματα αυτά.

φορους πληρωνουν και εκεινοι.......τα παιδια τους πανε στρατο........εχουν ιδιες ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ αρα πρεπει να εχουν ιδια δικαιωματα......τουλαχιστον εαν θελει μια χωρα να θεωρει οτι εχει σωστη μεταναστευτικη πολιτικη αυτο πρεπει να κανει....

τα περι προγονων τα γραφω στην παλαιοτερα των υποδηματων μου......ουτε με ενδιαφερει ουτε με απασχολουν ποιοι πεθαναν και τι δημιουργησαν......θα μπορουσα καλλιστα να ειμαι πολιτης της ιταλιας ή της τουρκιας εαν δεν ειχαν καταρρευσει οι αυτοκρατοριες τους......γιαυτο και προσωπικα απεχω απ οτιδηποτε εθνικοπατριδοσχετικο.......απλα δε με ενδιαφερει....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απόπου και ως που να γίνουν αυτά??? Μπορούν να ψηφίσουν στη χώρα τους. Ή να μπουν στο δημόσιο?Ο μετανάστης είναι φορές των δικαιωμάτων αυτών στη δικιά του χώρα. Να μπορεί να ψηφίσει απόεδώ για τις εκλογές της χώρας του οκ.

αυτα ειναι τριτοκοσμικα που λες........στο εξωτερικο οι ελληνες μεταναστες απολλαμβανουν ΟΛΑ αυτα τα προνομια που αναφερω και ενσωματωνονται στην κοινωνια που τους φιλοξενει....αν δεν ενσωματωθουν τοτε σαφως και θα αποτελεσουν εχθρο της κοινωνιας εξ ου και η δημιουργια των γκετο......εαν η ιδια η κοινωνια και το ιδιο το κρατος (γιατι απο κει ξεκινανε ολα) δεν τους φερεται ως ισοτιμους πολιτες πως περιμενουμε να επελθει ισορροπια στο κοινωνικο συνολο????

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

οπς... συνελήφθης αδιάβαστη.. αλλο νόμιμος μετανάστης και άλλο έλλην υπήκοος.. δεν ταυτίζονται κατ ανάγκην.. για να αποκτήσεις την εκλληνική υπηκοότητα απαιτείται βάσει νόμου 10ετής παραμονή στην χώρα, γνώση ελληνικής κλπ.. στο δημόσιο μπαίνουν έλληνες υπήκοοι μόνον ή υπήκοοι κράτους μέλους της ΕΕ.. ψηφίζουν επίσης μόνον οι έχοντες ελληνική υπηκοότητα..
ο νόμιμος μετανάστης διατηρεί την υπηκοότητα της χώρας από την οποία προήλθε και έχει όλα τα δικαιώματα που πηγάζουν από το δίκαιο της χώρας αυτής στην χώρα του.. (αν έχει δικαιώματα εκεί βέβαια)

ιθαγένεια είναι άλλο πράγμα και δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα.. προσδιορίζει την καταγωγή και δεν παίζει ρόλο..

τα παιδιά των νομίμων μεταναστών αποκτούν την υπηκοότητα που έχουν οι γονείς τους.. (ενας από τους δύο) .. παιδί από γονείς έναν έλληνα υπήκοο και έναν αλλοδαπό εχουν δικαίωμα να έχουν ελληνική υπηκοότητα (εφόσον το ζητήσουν οι γονείς)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ρε μουνιτσα για ονομα του θεου.εδω θειος μου που δουλευε στη λιβυη δε μπορουσε να στολισει χριστουγεννιατικο δεντρο γιατι εκει αποτελει ποινικο αδικημα και εσυ θες να τους παιρνουμε και στο δημοσιο?ξυπνηστε ορισμενοι και δειτε την αληθεια.και καταλαβετε κατι.καλες οι φιλοσοφιες και καλα να λεγονται, οταν υπαρχει για ολους το φαι,το μεροκαματο.οταν εκλειψει εκει η φιλοσοφια σταματα και καποια πραματα μπαινουν στη θεση τους.και ξαναεγραψα κατι.οι ανεξελεγκτες συνθηκες ειναι που γεννανε το φασισμο.γιατι ο φασισμος και ο ναζισμος ηταν λαικα κινηματα,δεν επιβληθηκαν απο κανεναν.και ειδικα στη γερμανια βρηκε προσφορο εδαφος λογω των φτηνων πολωνων εργατων.προκειμενου λοιπον η ευρωπη να ξαναζησει κανα τετοιο εφιαλτη  καλυτερα δενειναι ναμαστε πιο εγκρατεις?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παντως στην Ελλαντα οι ξενοι οσα χρονια και να ειναι εδω δεν παιρνουν ποτε Ελληνικη υπηκοοτητα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
φορους πληρωνουν και εκεινοι.......τα παιδια τους πανε στρατο........εχουν ιδιες ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ αρα πρεπει να εχουν ιδια δικαιωματα......τουλαχιστον εαν θελει μια χωρα να θεωρει οτι εχει σωστη μεταναστευτικη πολιτικη αυτο πρεπει να κανει....

τα περι προγονων τα γραφω στην παλαιοτερα των υποδηματων μου......ουτε με ενδιαφερει ουτε με απασχολουν ποιοι πεθαναν και τι δημιουργησαν......θα μπορουσα καλλιστα να ειμαι πολιτης της ιταλιας ή της τουρκιας εαν δεν ειχαν καταρρευσει οι αυτοκρατοριες τους......γιαυτο και προσωπικα απεχω απ οτιδηποτε εθνικοπατριδοσχετικο.......απλα δε με ενδιαφερει....

Η σωστή μεταναστευτική πολιτική ΑΡΧΙΖΕΙ με τον ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ της εισόδου των μεταναστών σε αριθμό που μπορεί η χώρα να αντέξει. Όχι μπάτε σκύλοι αλέστε και πάρτε δικαιώματα. Σε μια χώρα που το καλοκαίρι θα χρωστάει 300 δις ευρώ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Φόρο πληρώνει ο ΥΠΗΚΟΟΣ.Έχει αφ Στρατό έχουν πάει τα παιδιά τους? LOL! έχει σημασία ποιο πέθαναν. Δε δημιουργήθηκε η χώρα έτσι ξαφνικά. Υπάρχει διαβάθμιση στα δικαιώματα. Τα δικαιώματα του ανθρώπου τα έχει αλλά κάποια άλλα δικαιώματα δε μπορεί. Δεν είναι κακό αυτό. Και εγώ δε μπορώ να έχω τα δικαιώματα που έχει ο αμερικανός π.χ. πολίτης ή ο γερμανός ή ο σουηδός κλπ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτα ειναι τριτοκοσμικα που λες........στο εξωτερικο οι ελληνες μεταναστες απολλαμβανουν ΟΛΑ αυτα τα προνομια που αναφερω και ενσωματωνονται στην κοινωνια που τους φιλοξενει....αν δεν ενσωματωθουν τοτε σαφως και θα αποτελεσουν εχθρο της κοινωνιας εξ ου και η δημιουργια των γκετο......εαν η ιδια η κοινωνια και το ιδιο το κρατος (γιατι απο κει ξεκινανε ολα) δεν τους φερεται ως ισοτιμους πολιτες πως περιμενουμε να επελθει ισορροπια στο κοινωνικο συνολο????

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ

καλά κρασιά τον αύγουστο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom