νίτσα πολυεθνική σε βλέπω..
δεν ξέρω τους λόγους που δεν μπορεί η φίλη σου να παρει ελληνική υπηκοότητα.. ίσως θα πρέπει να ρωτήσει ένα δικηγόρο.. πάντως αυτοδίκαια υπηκοότητα μπορούν να πάρουν όσοι γεννηθούν στην ελλάδα και ένας παό τους δύο γονείς είναι έλληνας υπήκοος..
οσο για το λονδίνο φέτος ο δήμος δεν στολίσε δένδρο.. όχι για λιτότητα αλλά μετά από διαβήματα μουσουλμάνων που ζούν στην χώρα..
οχι τερατακι οι γονεις ειναι ξενοι και οι δυο........ολων αυτων των παιδιων που σου αναφερω......αυτο τι σημαινει? οτι το παιδι που γεννιεται και μεγαλωνει εδω δε μπορει να ειναι ελληνας πολιτης???
τες παν αυτα ολα που μου λετει περι αλλο πολιτης, αλλο κατοικος, αλλο μεταναστης τα ακουω βερεσε.........δεν πρεπει να υπαρχουν ουτε κρατη ουτε συνορα ουτε βιζες ουτε διαβατηρια.........γκρρρρρρρρρρρρρ
καλα εκανε το λονδινο ρε.......ασε μας........σαν τον καραγκιοζη το δικο μας που ξαναστολισε το δεντρο αφου του το κανανε φλαμπε.....ουτε εγω στολιζω και???
απαξ και αποφασιζεις ως πολη οτι εισαι ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ πολη πρεπει να σκεφτεσαι και τις συνεπειες αυτης της πραξης........παντως αυτο δεν ειναι καινουργιο.......και τα προηγουμενα χρονια που ημουνα αγγλια δεν υπηρχε ιδιαιτερος στολισμος.......ο κολλητος μου φετος που πηγε ομως μου ειπε οτι ηταν στολισμενα και ολα καλα.......τι να σου πω......
σεβαλιεγγγ αυτο που λες ειναι ασχετο.......υποκειται στη δημιουργια μιας σωστης μεταναστευτικης πολιτικης.......σαφως και μια χωρα οπως η ελλαδα δε μπορει να δεχθει ανεξελεγκτο αριθμο μεταναστατων!!! και πως να τους δεχτει? εδω παραπανω απο τη μιση χωρα εχει μαζευτει στα αστικα κεντρα και δεν ξερει πως να τους κανει κουμαντο.....θα κουμανταρει και τους μεταναστες??? το θεμα ομως ειναι τι γινεται απο τουδε και στο εξης......το να μυξοκλαιμε και να σιχτιριζουμε το σαμαρα που ανοιξε τα συνορα ειναι το πιο ευκολο.......οκ τα ανοιξε μπηκανε με λανθασμενο τροπο βεβιασμενα και μαζικα........τωρα τι γινεται? θα συνεχισουμε να τους εχουμε ως ενοχλητικο σπυρακι στην κατα ταλλα αγγελικα πλασμενη κοινωνια μας? ή θα τους ενσωματωσουμε? ποιο ειναι το συμφερον μας?