Νέα

Έπεσε πρόστιμο από τους άχρηστους τσέους του ΦασιστιΚούλη. ΠΩΣ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΩ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milftaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.494
Πόντοι
27.261
ΒΛΕΠΩ βριθει σοβαρων λυσεων το Μπου , ευχαριστω αλανια , ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ
εντωμεταξυ εγω κυριως ηθελα μια σοβαρη αποψη απο ψυχολογικης αποψεως κυριως , γιατι εχω ωρες τωρα που αναλογιζομαι το περιστατικο και ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ φορα σε τοσα χρονια στην ζωη μου πιαστηκα ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΥΤΕΛΗ λογο και μονο και μονο απο αυτο ειμαι τοσο εκνευρισμενος και πανω εκει π παω να σκεφτω κατι αλλο να χαλαρωσω , μου ρχεται στο μυαλο εκεινη η φατσα του του καραφλοκασιδα του σκουπιδοτενεκε την ωρα που ξυπναω σαστισμενος με μισοφορεμενη ζαρωμενη στο πλαι του μαγουλου μου την μασκα να φωναζει σχεδον κανοντας προγκρομ Χιτλερικα, 'και σεις κυριε κατεβειτε σας παρακαλω ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ, ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΥ , τι με κοιτας με γουρλωμενο υφος ΚΑΤΕΒΑ ΤΩΡΑ' ! Μα το θεο το ποσα σεναρια εχω κανει στο μυαλο να εγκληματισω ΣΟΒΑΡΑ αμα τον δω αυτον τον ασχημοαναπηρο , ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ! και οχι μονο αυτο αλλα και τους κατω που τα γραφανε τα προστιμα! τεσπα σιγα που θα εβρισκα σοβαρη λυση ..... κατσε τωρα να παρακαλας αναπηρους δημοσιους υπαλληλους απο αυριο και να σε παραπεμπουνε απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο και απο προισταμενο σε προισταμενο και παλι αααν
παιχτη τηνε παιζεις καθολου η' ντρεπεσαι στο φως?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.494
Πόντοι
27.261
OP
OP
M

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Τυπε, πολύ συσσωρευμένο θυμό βλέπω. Σιγά μην τα πληρώσεις τα 300, οποτε τζαμπα μας πρήζεις τα παπαρια.
ναι αδερφε μου , αλλα το θεμα ειναι οτι για να μην τα πληρωσω θα πρεπει να καθομαι να κανω απο αυριο ενστασεις και να παιρνω τηλεφωνα σε Διευθυντες Τροχαιας και προισταμενους που θα παραπεμψουνε απο εδω και απο ΕΚΕΙ και να ταλαιπωρουμαι με αχρηστους και ανικανους υπαλληλισκους που στην τελικη οπως οι περισσοτεροι ανθρωποι they don give a fuck , και παλι να τρεχω για ολα αυτα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, αρα παλι χωρις κανεναν απολυτως λογο ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ, καταλαβες αδερφε μου? και εγω οπως ειπα στην αρχη ( αλλα που να καταλαβουν εγκεφαλικα νεκρα ζωα σαν δυο τρεις π γραφουνε ατακες τυπου ΄σε πηρε αγκαλια ο αραπης' και 'αν ειμαι ρατσιστης' σαν τον Παπαφιλιπς) ΕΧΩ αρκετα προβληματα ΚΥΡΙΩΣ οικονομικης φυσεως π φερνουν φυσικα και αλλα ψυχολογιας και να σου πανω σε αυτο δυο αχρηστοι δημοσιοι υπαλληλοι ανικανοι και πουθεναδες ( γιαυτο και δουλευουν σαν μπατσοι , γιατι μονο ανικανοι αναπηροι πουθεναδες δουλευουν σε τετοια δημοσιουπαλληλικα ποστα ) που βγηκαν πογκρομ γιατι οι δεξιοφασιστες τους βγαλανε ΤΑΧΑ να ελεγχουν υγιειονομικα τον κοσμο , για να ριξουν με το ετσι θελω προστιμα ΧΩΡΙΣ λογο σε ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ πολιτες , που τηρουν τα παντα με ενδελεχεια! Ουσιαστικα εφαγα προστιμο 150 ευρω επειδη με πηρε ο υπνος μεσα σε ενα λεωφορειο ,,,,,..... Ε ΟΧΙ ρε φιλε στην συναισθηματικη κατασταση που ειμαι αυτην την στιγμη ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.133
Πόντοι
2.646
Τσέκαρε αν έχει λαθος η κλήση σε ημερομηνίες, ΦΕΚ, στοιχεία κτλ. Αν είναι σωστα, βρες καμμία βεβαίωση από γιατρό που να σου δίνει δικαίωμα να μη φοράς μάσκα. (Δερματίτιδα, έγκαυμα, ανάρρωση από πλαστική κτλ) με παλιότερη ημερομηνία φυσικά. Ένσταση μέσω Μέιλ για να μη σε δουν από κοντά. Η γαμα καμία γριά να σου δώσει κανένα ψιλό για την κλήση

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
ναι αδερφε μου , αλλα το θεμα ειναι οτι για να μην τα πληρωσω θα πρεπει να καθομαι να κανω απο αυριο ενστασεις και να παιρνω τηλεφωνα σε Διευθυντες Τροχαιας και προισταμενους που θα παραπεμψουνε απο εδω και απο ΕΚΕΙ και να ταλαιπωρουμαι με αχρηστους και ανικανους υπαλληλισκους που στην τελικη οπως οι περισσοτεροι ανθρωποι they don give a fuck , και παλι να τρεχω για ολα αυτα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, αρα παλι χωρις κανεναν απολυτως λογο ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ, καταλαβες αδερφε μου? και εγω οπως ειπα στην αρχη ( αλλα που να καταλαβουν εγκεφαλικα νεκρα ζωα σαν δυο τρεις π γραφουνε ατακες τυπου ΄σε πηρε αγκαλια ο αραπης' και 'αν ειμαι ρατσιστης' σαν τον Παπαφιλιπς) ΕΧΩ αρκετα προβληματα ΚΥΡΙΩΣ οικονομικης φυσεως π φερνουν φυσικα και αλλα ψυχολογιας και να σου πανω σε αυτο δυο αχρηστοι δημοσιοι υπαλληλοι ανικανοι και πουθεναδες ( γιαυτο και δουλευουν σαν μπατσοι , γιατι μονο ανικανοι αναπηροι πουθεναδες δουλευουν σε τετοια δημοσιουπαλληλικα ποστα ) που βγηκαν πογκρομ γιατι οι δεξιοφασιστες τους βγαλανε ΤΑΧΑ να ελεγχουν υγιειονομικα τον κοσμο , για να ριξουν με το ετσι θελω προστιμα ΧΩΡΙΣ λογο σε ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ πολιτες , που τηρουν τα παντα με ενδελεχεια! Ουσιαστικα εφαγα προστιμο 150 ευρω επειδη με πηρε ο υπνος μεσα σε ενα λεωφορειο ,,,,,..... Ε ΟΧΙ ρε φιλε στην συναισθηματικη κατασταση που ειμαι αυτην την στιγμη ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Τύπε μισείς τους ΔΥ ;
Μήμπως ενδομυχα ήθελες να γίνεις τροχονόμος κ δε τα κατάφερες ;
Προσπαθώ να φτιάξω το ψυχολογικό σου προφίλ για να σε βοηθήσω να το ξεπεράσεις

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.494
Πόντοι
27.261

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
Αδερφια του μπου ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ να δουμε αν οντως καποιος εδω μεσα εχει γνωσεις ή προηγουμενη εμπειρια σε ενα ζητημα και να δουμε επιτελους αν μπορει να βοηθησει σε κατι ΣΟΒΑΡΑ !
Προσφατα και οταν λεω προσφατα τα τελευταια εικοσιτετραωρα, ταξιδευα Αθηνα απο ενα κοντινο προορισμο με το ΚΤΕΛ ! Στην μεση της διαδρομης λιγο πριν μπουμε στο κυριως μερος της πολης , κανανε εφοδο τα αχρηστα και ανημπορα ζωα που λεγονται αστυνομικοι ( τροχαια ) να κανουν ελεγχο στο λεωφορειο αν ολοι φορανε μασκες και δεν υπαρχει καποιος που εν τηρει κατα γραμμα τον Νομο περι προσοχης και ευθυνης του διπλανου ( διοτι ο κορωνοιος ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ). Να μην τα πολυλογω , εγω ο κακομοιρης με επιασε ο υπνος στα μισα της διαδρομης και ειχα γυρει το κεφαλι μου στο τζαμι , ΦΥΣΙΚΑ το τονιζω οτι φορουσα μασκα κανονικα και με τον νομο και εχω κανει και εμβολιο ( το τονιζω για να μην λενε καποιοι οτι ειμαι κανενας μη νομοταγης και αρπαγμενος οτι δεν υπαρχει κορωνοιος και τετοιες μαλακιες που πιστευουν πολλοι αυτιστικοι ) , ΑΠΛΑ ο καψερος ετσι πως 'επεσε' το κεφαλι μουστο πλαι, 'γλιστρησε' και η μασκα και επεσε κατω απο τα ρουθουνια με αποτελεσμα να εκτεθει το στομα αρκετα ( ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ενω κοιμομουνα και μαλιστα βαθια και δεν καταλαβαινα τιποτα ) και στο μεταξυ ανεβαινει το αθλιο καραφλο σκουπιδι της τροχαιας , ενας καημενος αυτιστικοφατσας και επιασε εναν που δεν φορουσε καν μασκα και ξυπναει και μενα και φωναζε σαν τον μαλακα τον αρχιδαρα , ελα και εσυ κατω ΤΩΡΑ , εγω εντωμεταξυ σαστισμενος απο τον υπνο ημουνα σε σοκ γιατι η πρωτη εικονα , μεχρι να προλαβω καλα καλα να συνειδητοποιησω ηταν η καθυστερημενη φατσα του πουστομπατσου και ξαφνου ημουνα κατω και κατεβηκα και εδωσα τα στοιχεια στα αυτιστικα σκουπιδαρια του κωλο Φασιστα του αυτιστιΚΟΥΛΗ ( που πηγε και στο Γιειλ να γραψει το ζωο που εχει για κορη ) ΧΩΡΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ!

Αν καποιος εχει φαει προστιμο εδω μεσα για παρομοιο λογο , τυπου οτι ταχα δεν φορουσε μασκα και δεν τηρουσε τις απαρεγκλιτες εντολες υγιειονομικης καλυψης κλειστου χωρου ή αν ειστε νομικοι και ξερετε απο αυτα, PlEASE αν μπορειτε ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ,τι πρεπει να κανω ,
τα ανικανα και απραγα ζωα της τροχαιας με κατι ορνιθοσκαλισματα π εκαναν εγραψαν και μια διευθυνση ενα email για ενσταση λεει και καλα αμα δεν συμφωνησατε με την αποφαση , αλλα εγω επειδη φοβαμαι οτι αμα κανω απλα ενσταση εκει θα μου τα κελψουν τα κωλοφασισταρια τα 150 , μηπως λοιπον πρεπει να προβω και σε αλλες ενεργειες πχ, να φτασω παρω μεχρι και Διευθυντη Τροχαιας να παρακαλεσω για να μην το φαω ,
δεν ειμαι καθολου καλα στην ζωη μου γενικα και ειδικα οικονομικα και ηρθε τωρα και αυτο σημερα και με γαμησε το ειναι ,
please αν μπορειτε πειτε σοβαρες συμβουλες !

Μπορεις να τραβήξεις καμιά μαλακια σε κουλους κ να πάρεις τα χρηματα Της παράβασης

OP
OP
M

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Τύπε μισείς τους ΔΥ ;
Μήμπως ενδομυχα ήθελες να γίνεις τροχονόμος κ δε τα κατάφερες ;
Προσπαθώ να φτιάξω το ψυχολογικό σου προφίλ για να σε βοηθήσω να το ξεπεράσεις
καθολου δεν τους μισω αδερφε μου τους τροχονομους τους μπατσους και τους δημοσιους υπαλληλους που 'εργαζοντα' ΣΕ τετοια και σε παρομοια ποστα πχ. υπαλληλοι σε υπηρεσιες τυπου ΟΑΕΔ , ΙΚΑ, γραμματιες δημων και δημοσιων πολιτιστικων υπηρεσιων και πολλες πολλες αλλες, παρομοιες και για γελια υπηρεσιες ..... ισα ισα κοινωνικο εργο επιτελει το σχεδιο του Ανδρεα απο το 80 που εφτιαξε σταδιακα ενα κρατος με ΟΛΑ αυτα τα 'αχρηστα' ποστα φυρας για να αποσυμπειζεται το συστημα και να εξισορροπειται η κοινωνικα σκουπιδιλα με τους χρησιμους ( γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπαρχουν και τα ελαχιστα αντιστοιχα ποστα των χρησιμων) , πως αλλιως θα επαιρναν τοσα 'λειτουργικα' ΑΜΕΑ να 'δουλεψουν'? Ξερεις ποσες δολοφονιες , αυτοκτονιες λογω ανεργιας και ανεχειας ή ληστιες τραπεζων θα ειχαμε απο ολους αυτους τους κακομοιρηδες , την φυρα της κοινωνιας, τυπου σαν αυτους τους σκατιαδες που τους κοτσαραν Δευτεριατικα στην μεση του πουθενα να κανουν ταχα οτι ελεγχουν τα λεωφορεια ,για να βγαλουν το ψωμακι τους . Ετσι βολευεται το συστημα με τα ψηφαλακια και οι σκατιαδες και οι ανικανοι ( σε ενα γενναιο ποσοστο ) βρισκουν κατι να απασχοληθουν , οπως ακριβως στα Κεντρα Δημιουργικης Απασχολησης Ατομων με Αναπηριες πρεπει ο εκπαιδευτης να βρισκει παντα κατι δημιουργικο να απασχολει τα παιδια και κρατα τον εγκεφαλο τους 'απασχολημενο' και σε εγρηγορση οτι και αυτα κατι κανουν και προσφερουν .

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Αδερφια του μπου ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ να δουμε αν οντως καποιος εδω μεσα εχει γνωσεις ή προηγουμενη εμπειρια σε ενα ζητημα και να δουμε επιτελους αν μπορει να βοηθησει σε κατι ΣΟΒΑΡΑ !
Προσφατα και οταν λεω προσφατα τα τελευταια εικοσιτετραωρα, ταξιδευα Αθηνα απο ενα κοντινο προορισμο με το ΚΤΕΛ ! Στην μεση της διαδρομης λιγο πριν μπουμε στο κυριως μερος της πολης , κανανε εφοδο τα αχρηστα και ανημπορα ζωα που λεγονται αστυνομικοι ( τροχαια ) να κανουν ελεγχο στο λεωφορειο αν ολοι φορανε μασκες και δεν υπαρχει καποιος που εν τηρει κατα γραμμα τον Νομο περι προσοχης και ευθυνης του διπλανου ( διοτι ο κορωνοιος ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ). Να μην τα πολυλογω , εγω ο κακομοιρης με επιασε ο υπνος στα μισα της διαδρομης και ειχα γυρει το κεφαλι μου στο τζαμι , ΦΥΣΙΚΑ το τονιζω οτι φορουσα μασκα κανονικα και με τον νομο και εχω κανει και εμβολιο ( το τονιζω για να μην λενε καποιοι οτι ειμαι κανενας μη νομοταγης και αρπαγμενος οτι δεν υπαρχει κορωνοιος και τετοιες μαλακιες που πιστευουν πολλοι αυτιστικοι ) , ΑΠΛΑ ο καψερος ετσι πως 'επεσε' το κεφαλι μουστο πλαι, 'γλιστρησε' και η μασκα και επεσε κατω απο τα ρουθουνια με αποτελεσμα να εκτεθει το στομα αρκετα ( ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ενω κοιμομουνα και μαλιστα βαθια και δεν καταλαβαινα τιποτα ) και στο μεταξυ ανεβαινει το αθλιο καραφλο σκουπιδι της τροχαιας , ενας καημενος αυτιστικοφατσας και επιασε εναν που δεν φορουσε καν μασκα και ξυπναει και μενα και φωναζε σαν τον μαλακα τον αρχιδαρα , ελα και εσυ κατω ΤΩΡΑ , εγω εντωμεταξυ σαστισμενος απο τον υπνο ημουνα σε σοκ γιατι η πρωτη εικονα , μεχρι να προλαβω καλα καλα να συνειδητοποιησω ηταν η καθυστερημενη φατσα του πουστομπατσου και ξαφνου ημουνα κατω και κατεβηκα και εδωσα τα στοιχεια στα αυτιστικα σκουπιδαρια του κωλο Φασιστα του αυτιστιΚΟΥΛΗ ( που πηγε και στο Γιειλ να γραψει το ζωο που εχει για κορη ) ΧΩΡΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ!

Αν καποιος εχει φαει προστιμο εδω μεσα για παρομοιο λογο , τυπου οτι ταχα δεν φορουσε μασκα και δεν τηρουσε τις απαρεγκλιτες εντολες υγιειονομικης καλυψης κλειστου χωρου ή αν ειστε νομικοι και ξερετε απο αυτα, PlEASE αν μπορειτε ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ,τι πρεπει να κανω ,
τα ανικανα και απραγα ζωα της τροχαιας με κατι ορνιθοσκαλισματα π εκαναν εγραψαν και μια διευθυνση ενα email για ενσταση λεει και καλα αμα δεν συμφωνησατε με την αποφαση , αλλα εγω επειδη φοβαμαι οτι αμα κανω απλα ενσταση εκει θα μου τα κελψουν τα κωλοφασισταρια τα 150 , μηπως λοιπον πρεπει να προβω και σε αλλες ενεργειες πχ, να φτασω παρω μεχρι και Διευθυντη Τροχαιας να παρακαλεσω για να μην το φαω ,
δεν ειμαι καθολου καλα στην ζωη μου γενικα και ειδικα οικονομικα και ηρθε τωρα και αυτο σημερα και με γαμησε το ειναι ,
please αν μπορειτε πειτε σοβαρες συμβουλες !

Λοιπόν τύπε μου, από την στιγμή που είσαι εμβολιασμένος θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο "όπλο" στα χέρια σου μπας και βρεις άκρη με τους φασίστες!
Να κάνεις ένσταση δίχως δεύτερη σκέψη...
Σε κατανοώ απόλυτα που έχεις μένος.. αλλά χρειάζεται καθαρό μυαλό & σωστές κινήσεις η όλη φάση έτσι όπως έκατσε.
*Και ΜΗΝ ξεχάσεις στις επόμενες εκλογές Κούλη δαγκωτό! :wink:

OP
OP
M

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Λοιπόν τύπε μου, από την στιγμή που είσαι εμβολιασμένος θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο "όπλο" στα χέρια σου μπας και βρεις άκρη με τους φασίστες!
Να κάνεις ένσταση δίχως δεύτερη σκέψη...
Σε κατανοώ απόλυτα που έχεις μένος.. αλλά χρειάζεται καθαρό μυαλό & σωστές κινήσεις η όλη φάση έτσι όπως έκατσε.
*Και ΜΗΝ ξεχάσεις στις επόμενες εκλογές Κούλη δαγκωτό! :wink:

χαχαχααχχαχα νταξει ρε αδερφε ολα καλα τα ειπες αλλα στο τελος με το Κουλη δαγκωτο με εκανες και γελασα λιγακι ! Το οτι παντως θα βρεθουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ατομα που ξαναψηφισουν τον κακομοιρη τον αυτιστικο της πιο σκατενιας και διεφθαρμενης οικογενειας οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη , αυτο και μονο λεει πολλα για το τι επεται στην συνεχεια , εχουμε να γελασουμε πολυ ακομα με τον περηφανο και ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ελληνικο λαο

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
ΒΛΕΠΩ βριθει σοβαρων λυσεων το Μπου , ευχαριστω αλανια , ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ
εντωμεταξυ εγω κυριως ηθελα μια σοβαρη αποψη απο ψυχολογικης αποψεως κυριως , γιατι εχω ωρες τωρα που αναλογιζομαι το περιστατικο και ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ φορα σε τοσα χρονια στην ζωη μου πιαστηκα ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΥΤΕΛΗ λογο και μονο και μονο απο αυτο ειμαι τοσο εκνευρισμενος και πανω εκει π παω να σκεφτω κατι αλλο να χαλαρωσω , μου ρχεται στο μυαλο εκεινη η φατσα του του καραφλοκασιδα του σκουπιδοτενεκε την ωρα που ξυπναω σαστισμενος με μισοφορεμενη ζαρωμενη στο πλαι του μαγουλου μου την μασκα να φωναζει σχεδον κανοντας προγκρομ Χιτλερικα, 'και σεις κυριε κατεβειτε σας παρακαλω ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ, ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΥ , τι με κοιτας με γουρλωμενο υφος ΚΑΤΕΒΑ ΤΩΡΑ' ! Μα το θεο το ποσα σεναρια εχω κανει στο μυαλο να εγκληματισω ΣΟΒΑΡΑ αμα τον δω αυτον τον ασχημοαναπηρο , ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ! και οχι μονο αυτο αλλα και τους κατω που τα γραφανε τα προστιμα! τεσπα σιγα που θα εβρισκα σοβαρη λυση ..... κατσε τωρα να παρακαλας αναπηρους δημοσιους υπαλληλους απο αυριο και να σε παραπεμπουνε απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο και απο προισταμενο σε προισταμενο και παλι αααν

Ρε μλκ σοβαρα τωρα ποσο εισαι?

Δηλαδη αν γινει κανενα σοβαροτερο πραγμα τι θα κανεις?

Και εμενα μου ηρθε εκτακτο μπικικινι 1000e. Θα υπαρχουν και αυτα στη ζωη.
Βρισκω λυσεις δε κλαιγομαι σαν τη μεγαλη παρασκευη.

Υπαρχουν μανες που μεγαλωνουν μονες παιδια με 3 δουλειες και δε ωρυονται ετσι.
Γινε αντρας πληρωσε το προστιμο η κανε ενσταση και πανε παρακατω.

Τελευταία τροποποίηση:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

milftaster

επειδη θελω να κατεβω επαρχια απο τις 13 και μετα θα πρεπει να κανω rapidtest και ιστοριες πριν κλεισω εισητηριο?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Ακου οτι εγινε εγινε. Δεν αλλαζει.
Δεξου το τωρα παρα αργοτερα με τσαμπα σπαταλη ενεργειας.
Κανε τις κινησεις σου, τις ενστασεις σου και τελος.

Και κοψε τη κλαψα και ολη την σκουπιδοαριστεροσυνη που σε διακατεχει απο χιλιομετρα γιατι σου εχει γαμησει τον εγκεφαλο και δε θα βγεις ποτε απο το τελμα

Με αγαπη

OP
OP
M

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Ρε μλκ σοβαρα τωρα ποσο εισαι?

Δηλαδη αν γινει κανενα σοβαροτερο πραγμα τι θα κανεις?

Και εμενα μου ηρθε εκτακτο μπικικινι 1000e. Θα υπαρχουν και αυτα στη ζωη.
Βρισκω λυσεις δε κλαιγομαι σαν τη μεγαλη παρασκευη.

Υπαρχουν μανες που μεγαλωνουν μονες παιδια με 3 δουλειες και δε ωρυονται ετσι.
Γινε αντρας πληρωσε το προστιμο(τωρα η μετα) και πανε παρακατω.
αδερφε μιλας σωστα και οχι σαν κατι αλλα τρολ , και εστωγια αυτο ευχαριστω , αλλα αυτο που λες γινε αντρας, για να πληρωσω 150 ευρω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ απολυτως λογο σε μια κυβερνηση σκουπιδοσκατενιων λαμογιων ΟΧΙ , αυτο δεν ειναι προυποθεση στο γινε ανδρας...... και πιστεψε με εχω και εγω και αλλα απειρα προβλημαρα και πρεπει να τρεχω για ολα μονος μου παντα , αυτο ηταν απλα κατι που με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου , να σε ριχνουν προστιμο ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ μονο και μονο λογω εντολων ενος δεξιοφασιστικου καπιταλοκεντρικου συστηματος ! Ειναι αδιανοητο να εφαγα εγω προστιμο , ο ΠΙΟ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ανθρωπος που εχω γνωρισει, που προσεχει μην πεσει κατω καρφιτσα μην θιχτει κανενας μαλακας εκει εξω ! ( γιατι ναι στην εξω ζωη ετσι ειμαι , εστω και ας μην φαινεται καν απο τα λεγομενα μου ετσι πωςτα γραφω) .... ειναι καθαρα πολιτικο ηθικολογικο το ζητημα !!!! Φτασαμε σε μια εποχη που τρωμε προστιμα επειδη απλα υπαρχουμε , ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,,,, ( εδω απευθυνομαι σε κατι μαθουσαλες κατι Αλεξ και κατι τετοιους μεγαλυτερους ηλικιακα ) ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΩ ρε φιλε με συρανε με απαραδεχτο τροπο εξω απο ενα μεσο κοινωνικης μεταφορας που πληρωσα κανονικοτατα και με το νομο και με βαλανε ετσι απλα προστιμο ........ και μου λετε να ηρεμησω

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
897
Πόντοι
81
Ρε μαν ή το πληρώνεις τώρα ή το πληρώνεις μέσω εφορίας ή κλαίγεσαι σε κάναν διευθυντή να στη σβήσει....τι άλλο μπορεί να σου πει κάποιος από δω μέσα δηλαδη ??

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
525
Πόντοι
81
Το οτι παντως θα βρεθουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ατομα που ξαναψηφισουν τον κακομοιρη τον αυτιστικο της πιο σκατενιας και διεφθαρμενης οικογενειας οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη , αυτο και μονο λεει πολλα για το τι επεται στην συνεχεια ,

Δυστυχως οι μαλακες ζουν αναμεσα μας, και θελουν γαμισι στεγνο με αμμο.. Αυτο το γμνο κ@λοπαιδο πρεπει να εξαφανιστει απο το πολιτικο σκηνικο..

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
αδερφε μιλας σωστα και οχι σαν κατι αλλα τρολ , και εστωγια αυτο ευχαριστω , αλλα αυτο που λες γινε αντρας, για να πληρωσω 150 ευρω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ απολυτως λογο σε μια κυβερνηση σκουπιδοσκατενιων λαμογιων ΟΧΙ , αυτο δεν ειναι προυποθεση στο γινε ανδρας...... και πιστεψε με εχω και εγω και αλλα απειρα προβλημαρα και πρεπει να τρεχω για ολα μονος μου παντα , αυτο ηταν απλα κατι που με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου , να σε ριχνουν προστιμο ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ μονο και μονο λογω εντολων ενος δεξιοφασιστικου καπιταλοκεντρικου συστηματος ! Ειναι αδιανοητο να εφαγα εγω προστιμο , ο ΠΙΟ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ανθρωπος που εχω γνωρισει, που προσεχει μην πεσει κατω καρφιτσα μην θιχτει κανενας μαλακας εκει εξω ! ( γιατι ναι στην εξω ζωη ετσι ειμαι , εστω και ας μην φαινεται καν απο τα λεγομενα μου ετσι πωςτα γραφω) .... ειναι καθαρα πολιτικο ηθικολογικο το ζητημα !!!! Φτασαμε σε μια εποχη που τρωμε προστιμα επειδη απλα υπαρχουμε , ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,,,, ( εδω απευθυνομαι σε κατι μαθουσαλες κατι Αλεξ και κατι τετοιους μεγαλυτερους ηλικιακα ) ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΩ ρε φιλε με συρανε με απαραδεχτο τροπο εξω απο ενα μεσο κοινωνικης μεταφορας που πληρωσα κανονικοτατα και με το νομο και με βαλανε ετσι απλα προστιμο ........ και μου λετε να ηρεμησω
Τα χειροτερα πραγματα γινονται και στους καλυτερους ανθρωπους.

Εαν δεν εισαι ηρεμος δε κανεις τιποτα στη ζωη.
Τι ξεσπασμα ειναι αυτο, δηλαδη αν γινει τιποτα χειροτερο τι θα κανεις θα παρεις μ16 να γαζωνεις κοσμο?
Για συνελθε. Και στο λεω με αγαπη.
Εαν σε ηξερα θα σου εριχνα χριστοπαναγιες. Και σφαλιαρες.

Θα κανεις την ενσταση σου οτι εισαι εμβολιασμενος και σε πηρε ο υπνος με το χαμογελο και αν περασει καλως.
Αν οχι το αντιμετωπιζεις.

Ο καρκινος που βγαζεις τωρα δε θα αξιζε ουτε για 3 μισθους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom