Αδερφια του μπου ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ να δουμε αν οντως καποιος εδω μεσα εχει γνωσεις ή προηγουμενη εμπειρια σε ενα ζητημα και να δουμε επιτελους αν μπορει να βοηθησει σε κατι ΣΟΒΑΡΑ !
Προσφατα και οταν λεω προσφατα τα τελευταια εικοσιτετραωρα, ταξιδευα Αθηνα απο ενα κοντινο προορισμο με το ΚΤΕΛ ! Στην μεση της διαδρομης λιγο πριν μπουμε στο κυριως μερος της πολης , κανανε εφοδο τα αχρηστα και ανημπορα ζωα που λεγονται αστυνομικοι ( τροχαια ) να κανουν ελεγχο στο λεωφορειο αν ολοι φορανε μασκες και δεν υπαρχει καποιος που εν τηρει κατα γραμμα τον Νομο περι προσοχης και ευθυνης του διπλανου ( διοτι ο κορωνοιος ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ). Να μην τα πολυλογω , εγω ο κακομοιρης με επιασε ο υπνος στα μισα της διαδρομης και ειχα γυρει το κεφαλι μου στο τζαμι , ΦΥΣΙΚΑ το τονιζω οτι φορουσα μασκα κανονικα και με τον νομο και εχω κανει και εμβολιο ( το τονιζω για να μην λενε καποιοι οτι ειμαι κανενας μη νομοταγης και αρπαγμενος οτι δεν υπαρχει κορωνοιος και τετοιες μαλακιες που πιστευουν πολλοι αυτιστικοι ) , ΑΠΛΑ ο καψερος ετσι πως 'επεσε' το κεφαλι μουστο πλαι, 'γλιστρησε' και η μασκα και επεσε κατω απο τα ρουθουνια με αποτελεσμα να εκτεθει το στομα αρκετα ( ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ενω κοιμομουνα και μαλιστα βαθια και δεν καταλαβαινα τιποτα ) και στο μεταξυ ανεβαινει το αθλιο καραφλο σκουπιδι της τροχαιας , ενας καημενος αυτιστικοφατσας και επιασε εναν που δεν φορουσε καν μασκα και ξυπναει και μενα και φωναζε σαν τον μαλακα τον αρχιδαρα , ελα και εσυ κατω ΤΩΡΑ , εγω εντωμεταξυ σαστισμενος απο τον υπνο ημουνα σε σοκ γιατι η πρωτη εικονα , μεχρι να προλαβω καλα καλα να συνειδητοποιησω ηταν η καθυστερημενη φατσα του πουστομπατσου και ξαφνου ημουνα κατω και κατεβηκα και εδωσα τα στοιχεια στα αυτιστικα σκουπιδαρια του κωλο Φασιστα του αυτιστιΚΟΥΛΗ ( που πηγε και στο Γιειλ να γραψει το ζωο που εχει για κορη ) ΧΩΡΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ!
Αν καποιος εχει φαει προστιμο εδω μεσα για παρομοιο λογο , τυπου οτι ταχα δεν φορουσε μασκα και δεν τηρουσε τις απαρεγκλιτες εντολες υγιειονομικης καλυψης κλειστου χωρου ή αν ειστε νομικοι και ξερετε απο αυτα, PlEASE αν μπορειτε ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ,τι πρεπει να κανω ,
τα ανικανα και απραγα ζωα της τροχαιας με κατι ορνιθοσκαλισματα π εκαναν εγραψαν και μια διευθυνση ενα email για ενσταση λεει και καλα αμα δεν συμφωνησατε με την αποφαση , αλλα εγω επειδη φοβαμαι οτι αμα κανω απλα ενσταση εκει θα μου τα κελψουν τα κωλοφασισταρια τα 150 , μηπως λοιπον πρεπει να προβω και σε αλλες ενεργειες πχ, να φτασω παρω μεχρι και Διευθυντη Τροχαιας να παρακαλεσω για να μην το φαω ,
δεν ειμαι καθολου καλα στην ζωη μου γενικα και ειδικα οικονομικα και ηρθε τωρα και αυτο σημερα και με γαμησε το ειναι ,
please αν μπορειτε πειτε σοβαρες συμβουλες !