Νέα

Έπεσε πρόστιμο από τους άχρηστους τσέους του ΦασιστιΚούλη. ΠΩΣ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΩ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milftaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Ακου οτι εγινε εγινε. Δεν αλλαζει.
Δεξου το τωρα παρα αργοτερα με τσαμπα σπαταλη ενεργειας.
Κανε τις κινησεις σου, τις ενστασεις σου και τελος.

Και κοψε τη κλαψα και ολη την σκουπιδοαριστεροσυνη που σε διακατεχει απο χιλιομετρα γιατι σου εχει γαμησει τον εγκεφαλο και δε θα βγεις ποτε απο το τελμα

Με αγαπη
ποια σκουπιδοαριστεροσυνη ρε μεγαλε , ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ , χαμπαρι δεν εχεις ποιος και τι ειμαι ....... ΔΕΝ εχω ψηφισει ουτε Σιριζα ουτε Τσιριζα ουτε ΤΙΠΟΤΑ ...... αυτο το χθεσινο ομως ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ .....δεν μπορει να συμβαινει και μου λες για αριστεροσυνες , ΧΕΣΤΗΚΑ για τις αριστεροσυνες , ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ στα παπαρια μου τις εχω τις αναρχοαπλυτες αριστεροσυνες ..... εδω σου λεω ρε , ΕΜΕΝΑ , ΠΟΙΟΝ ? ΕΜΕΝΑ ? με ριξανε προστιμο ΕΜΕΝΑ ! γιατι ? γιατι ταχα δεν ενδαιφερομουν για τον συνανθρωπο μη προσεχοντας τις αυστηρες οδηγιες περι κορωνοιου , ΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΑ και ειχα μια ατυχη στιγμη που ΠΑΛΙ δεν εσφαλα,
ΕΜΕΝΑ ! που ετρεξα μεχρι και το εμβολιο να κανω μην τυχον και θεωρηθει εσφαλμενο και κακο για τους γυρω μου το ενδεχομενο να εισαι ανεμβολιαστος και κολλησω καποιον στην δουλεθα ή χασω καποια θεση εργασιας στο μελλον επειδη εκανα του κεφαλιου μου και 'παρασυρθηκα' οπως ολοι αυτοι οι ανεμβολιαστοι //////
και μονο που το γραφω τρεμω απο τα νευρα μου !!!! ΕΜΕΝΑ !

και συ καθεσαι και κολλας επειδη λεω δεξιους τα κρυφο Χιτλερο κωλοφασισταρια της Δεξιας και οτι ταχα αυτο ειναι δειγμα οτι ειμαι αριστερος ..... χαχααχαχχα α ρε Ελλαδα , αθανατη ,.... οτι δηλαδη καπου πρεπει να ανηκω επειδη ειπα απλα την αληθεια για το ποιοι ειναι οι δεξιοι σκατοφασιστες

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Σκουπιδοαριστεροσυνη ειναι νοοτροπια και απο αυτη εχεις μπολικη

TsiribimTsiribom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2019
Like
51
Πόντοι
0
αντι να καθεσαι να τον παιζεις σχεδον 2 ωρες , θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις ολη αυτη την ενεργεια και να ειχες συνταξει μια μακροσκελη ενσταση , με διαφορες σαλτσες , ωστε να κανεις την επΙτροπη που θα εξεταζει την ενσταση να βαρεθει να διαβαζει και να αναφωνησει ομοφωνα...ΑΗΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΛΚ...ΑΘΩΟΣ

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τυποι αν δεν εχεις ταυτοτητα μαζι κ δωσεις ψευδη στοιχεια πιανει?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αντι να καθεσαι να τον παιζεις σχεδον 2 ωρες , θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις ολη αυτη την ενεργεια και να ειχες συνταξει μια μακροσκελη ενσταση , με διαφορες σαλτσες , ωστε να κανεις την επΙτροπη που θα εξεταζει την ενσταση να βαρεθει να διαβαζει και να αναφωνησει ομοφωνα...ΑΗΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΛΚ...ΑΘΩΟΣ
εαν δεν δειξεις κομματικη ταυτοτητα οτι εισαι μελους τους δεν σου σβηνουν το προστιμο με οποιονδηποτε τροπο πραξεις

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Tο προβλημα δεν ειναι πως θα διαγραφει το προστιμο.. Το βασικο προβλημα ακουει στο ονομα Μητσοτακης - Νεα Δημοκρατια.. Αυτος ειναι ο καρκινος της χωρας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τυπε σε είχε πάρει ο ύπνος στην αγκαλιά του αράπη;:confused::confused::confused:
Τύπε ελα λιγο στη θεση του
Ξυπναει απο τον υπνο το βαθυ, κοιταει δεξια βλεπει τον αραπη με το ραστα, κοιταει αριστερα βλεπει τον μπατσο να του φωναζει μεσα στα μουτρα, πρεπει να δειξουμε κατανοηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Tο προβλημα δεν ειναι πως θα διαγραφει το προστιμο.. Το βασικο προβλημα ακουει στο ονομα Μητσοτακης - Νεα Δημοκρατια.. Αυτος ειναι ο καρκινος της χωρας.
Θα συνηθισετε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,,,, ( εδω απευθυνομαι σε κατι μαθουσαλες κατι Αλεξ και κατι τετοιους μεγαλυτερους ηλικιακα )
Ρε τύπε δεν φταιει κανενας αλλος, εγω φταιω που εχασα και χρονο να σου απαντησω κιολας και μας την λες κι απο πανω επειδη ασχοληθηκαμε, καλα στα ειπε ο αλλος οτι εχεις περιοδο.
Να φανταστεις οτι για μια στιγμη σκεφτηκα να στα δωσω εγω τα χρηματα αφου στενοχωρεθηκες τοσο πολυ και σε χαλαει να ασχοληθεις περαιτερω.
Αλλά δεν το αξιζεις ρε φιλε.

OP
OP
M

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
αυτο αδερφε μουτο εχω ΗΔΗ κανει ! εχω γραψει ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ κειμενο ! και απο χθες εψαχνα ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ που εχει στο Ιντερνετ η ΓΑΔΑ απο απλα γραφεια μεχρι Αξιωματικους Υπηρεσιας, για να βρω αυτο που εγραψε ο σκατιαρης ο αχρηστος ο γερος που καθοτανε σαν τον Κοναν τον Βαρβαρο στο περιπολικο οπου με παρεπεμψε ο αλλος ο ασχημοφατσας ο αυτιστικος, που ανεβηκε στο λεωφορειο! Και οχι μονο αυτο , ετσι αγουροξυπνημενος οντας σε σοκ απο τον υπνο οπως ημουνα και κατεβηκα 'λεω πανω στην φουρια μου' τι με θελετε για πιο λογο με φωναξε αυτος εδω να κατεβω και ο σκατιαρης ο γερος λεει με αυστηρο υφακι, σαν αλλος Ζαμπουνης να διορθωνει τους κανονες του Σαβουαρ βιβρ 'αυτος φιλε μου ειναι αστυνομικος και κυριος, δεν ειναι αυτος εδω' ....... ΑΑΑΑΑΑΧ μονο που σκεφτομαι οτι ενας αναπηρος βρωμομπατσος, ενας ουσιαστικας αγραμματος σκουπιδιαρης της σειρας, της τροχαιας, εκανε εμμεση μνεια διορθωσης της κλητικης προσφωνησης σε ενα ατομο του δικου μου επιπεδου τα μινιγγια ερεθιζονται , οτι δηλαδη αυτα τα ανικανα αναπηρα πρρωτογονα αχρηστα δημοσιουπαλληλακια του τιποτα που δεν ειχαν καν την ενσυναισθηση να καταλαβουν το σοκ που με ξυπναγαν δια της βιας και με κατεβαζαν απο το λεωφορειο, ο ενας με κατεβαζε απο το λεωφορειο, με αυστηρες Χιτλερικες προσταγες τυπου 'γρηγορα αντε κατω να σε γραψουμε, εσενα θα περιμενει το λεωφορειο ' και το αλλο το πιο γερικο σκουπιδαριο να με διορθωνει που η δικη μου κλητικη προσφωνηση στον 'συναδελφο' δεν ηταν καταλληλης αυρας για την 'αξια' του σε αυτην την κοινωνια!

Ακομα αδυνατω να συλλαβω το γεγονος παιδακια , ΑΚΟΜΑ

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
το σοκ που με ξυπναγαν δια της βιας και με κατεβαζαν απο το λεωφορειο, ο ενας με κατεβαζε απο το λεωφορειο, με αυστηρες Χιτλερικες προσταγες τυπου 'γρηγορα αντε κατω να σε γραψουμε, εσενα θα περιμενει το λεωφορειο ' και το αλλο το πιο γερικο σκουπιδαριο να με διορθωνει που η δικη μου κλητικη προσφωνηση στον 'συναδελφο' δεν ηταν καταλληλης αυρας για την 'αξια' του σε αυτην την κοινωνια!

Εκει επρεπε να χωθεις και να τους τρεξεις για προσβολη.. Δεν εχει σημασια αν εχανες στο δικαστηριο.. Σημασια εχει οτι το Εσωτερικων υποθεσεων θα επερνε θεση και θα γραφοταν στο μητρωο τους..Ολα παιζουν ρολο.

TsiribimTsiribom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2019
Like
51
Πόντοι
0
αυτο αδερφε μουτο εχω ΗΔΗ κανει ! εχω γραψει ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ κειμενο ! και απο χθες εψαχνα ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ που εχει στο Ιντερνετ η ΓΑΔΑ απο απλα γραφεια μεχρι Αξιωματικους Υπηρεσιας, για να βρω αυτο που εγραψε ο σκατιαρης ο αχρηστος ο γερος που καθοτανε σαν τον Κοναν τον Βαρβαρο στο περιπολικο οπου με παρεπεμψε ο αλλος ο ασχημοφατσας ο αυτιστικος, που ανεβηκε στο λεωφορειο! Και οχι μονο αυτο , ετσι αγουροξυπνημενος οντας σε σοκ απο τον υπνο οπως ημουνα και κατεβηκα 'λεω πανω στην φουρια μου' τι με θελετε για πιο λογο με φωναξε αυτος εδω να κατεβω και ο σκατιαρης ο γερος λεει με αυστηρο υφακι, σαν αλλος Ζαμπουνης να διορθωνει τους κανονες του Σαβουαρ βιβρ 'αυτος φιλε μου ειναι αστυνομικος και κυριος, δεν ειναι αυτος εδω' ....... ΑΑΑΑΑΑΧ μονο που σκεφτομαι οτι ενας αναπηρος βρωμομπατσος, ενας ουσιαστικας αγραμματος σκουπιδιαρης της σειρας, της τροχαιας, εκανε εμμεση μνεια διορθωσης της κλητικης προσφωνησης σε ενα ατομο του δικου μου επιπεδου τα μινιγγια ερεθιζονται , οτι δηλαδη αυτα τα ανικανα αναπηρα πρρωτογονα αχρηστα δημοσιουπαλληλακια του τιποτα που δεν ειχαν καν την ενσυναισθηση να καταλαβουν το σοκ που με ξυπναγαν δια της βιας και με κατεβαζαν απο το λεωφορειο, ο ενας με κατεβαζε απο το λεωφορειο, με αυστηρες Χιτλερικες προσταγες τυπου 'γρηγορα αντε κατω να σε γραψουμε, εσενα θα περιμενει το λεωφορειο ' και το αλλο το πιο γερικο σκουπιδαριο να με διορθωνει που η δικη μου κλητικη προσφωνηση στον 'συναδελφο' δεν ηταν καταλληλης αυρας για την 'αξια' του σε αυτην την κοινωνια!

τι μας τα πρηζεις τοτε ρε ...παπαστρουμφ

OP
OP
M

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
τι μας τα πρηζεις τοτε ρε ...παπαστρουμφ
γιατι ρε φιλε φοβαμαι οτι με μια απλη ενσταση τα σκατοφασιστοσκουπιδα μπορει να πουνε 'γαμησε το θα τα παρουμε απο αυτον, συγγενης μας ειναι εξαλλου;' Πως θα διασφαλισω οτι ο μαλακας ο Διευθυντης του συγκεκριμενου τμηματος Τροχαιας δεν θα υπογραψει να παει εν τελει εφορια το πουστοχαρτο που εγραψε ο αναπηρος κωλομπατσος ;

TsiribimTsiribom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2019
Like
51
Πόντοι
0
γιατι ρε φιλε φοβαμαι οτι με μια απλη ενσταση τα σκατοφασιστοσκουπιδα μπορει να πουνε 'γαμησε το θα τα παρουμε απο αυτον, συγγενης μας ειναι εξαλλου;' Πως θα διασφαλισω οτι ο μαλακας ο Διευθυντης του συγκεκριμενου τμηματος Τροχαιας δεν θα υπογραψει να παει εν τελει εφορια το πουστοχαρτο που εγραψε ο αναπηρος κωλομπατσος ;
εχεις δικιο αγορι 24 μαιων , σιγουρα εχεις φαει τη ζωη με τσοπ στικς , μικρος δεχοσουν και μπουλινκ .....στανταρ χρηζεις βοηθειας.... απο την επιστημονικη ομαδα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
τυποι αν δεν εχεις ταυτοτητα μαζι κ δωσεις ψευδη στοιχεια πιανει?

τυπε αμα ηταν τοσο μαλακοκαυλης ο τσεος οσο λεει ο τυπος,αν δεν εχεις ταυτοτητα μαζι σου θα σε παρει για εξακριβωση στοιχειων και θα φτασεις στον προορισμο σου μετα το τελος της κορονοπανδημιας :confused: :confused: :confused:

OP
OP
M

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Ρε τύπε δεν φταιει κανενας αλλος, εγω φταιω που εχασα και χρονο να σου απαντησω κιολας και μας την λες κι απο πανω επειδη ασχοληθηκαμε, καλα στα ειπε ο αλλος οτι εχεις περιοδο.
Να φανταστεις οτι για μια στιγμη σκεφτηκα να στα δωσω εγω τα χρηματα αφου στενοχωρεθηκες τοσο πολυ και σε χαλαει να ασχοληθεις περαιτερω.
Αλλά δεν το αξιζεις ρε φιλε.
εσυ θα βοηθαγες εμενα ? εναν ανγωστο που ειπε την αληθεια του στο ιντερνετ σε ενα site Που οι περισσοτεροι ειναι αρρωστοι ψυχικα και αναπηροι και ανικανοι να γαμησουν στην αληθινη ζωη , εκτος απο μερικους απο εμας ελαχιστες εξαιρεσεις . εσυ θα εδινες χρηματα να βηθησεις εμενα ? Νταξει μαν μου οκ . Πιστευτος και εδω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εσυ θα βοηθαγες εμενα ? εναν ανγωστο που ειπε την αληθεια του στο ιντερνετ σε ενα site Που οι περισσοτεροι ειναι αρρωστοι ψυχικα και αναπηροι και ανικανοι να γαμησουν στην αληθινη ζωη , εκτος απο μερικους απο εμας ελαχιστες εξαιρεσεις . εσυ θα εδινες χρηματα να βηθησεις εμενα ? Νταξει μαν μου οκ . Πιστευτος και εδω
Μην με πιστευεις, δεν πειραζει
Απλως να θυμασαι οτι καμια φορα μπορουμε να καταφερουμε κατι και με τον αλλο τροπο, οχι μονο με ενταση και εκρηξη

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Καλά ρε τυπε σταμάτησε ολόκληρο πουλμαν... μπήκαν μέσα αστυνομία άρχιζαν να φωνάζουν ο μαύρος δίπλα σου είχε ιδρώσει θα έφτανε η μυρωδιά στα 5 μέτρα...και εσύ ακόμα εκοβες τουφες ... αυτοί τέτοιες ευκαιρίες και λάθη περιμένουν να κάνουν πουστιες και να δίνουν πρόστιμα στον λαουτζικο.... τουλάχιστον ήσουν εμβολιασμενος αυτό μπορεί να σε βοηθήσει

Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
89
Πόντοι
0
ναι αδερφε μου , αλλα το θεμα ειναι οτι για να μην τα πληρωσω θα πρεπει να καθομαι να κανω απο αυριο ενστασεις και να παιρνω τηλεφωνα σε Διευθυντες Τροχαιας και προισταμενους που θα παραπεμψουνε απο εδω και απο ΕΚΕΙ και να ταλαιπωρουμαι με αχρηστους και ανικανους υπαλληλισκους που στην τελικη οπως οι περισσοτεροι ανθρωποι they don give a fuck , και παλι να τρεχω για ολα αυτα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, αρα παλι χωρις κανεναν απολυτως λογο ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ, καταλαβες αδερφε μου? και εγω οπως ειπα στην αρχη ( αλλα που να καταλαβουν εγκεφαλικα νεκρα ζωα σαν δυο τρεις π γραφουνε ατακες τυπου ΄σε πηρε αγκαλια ο αραπης' και 'αν ειμαι ρατσιστης' σαν τον Παπαφιλιπς) ΕΧΩ αρκετα προβληματα ΚΥΡΙΩΣ οικονομικης φυσεως π φερνουν φυσικα και αλλα ψυχολογιας και να σου πανω σε αυτο δυο αχρηστοι δημοσιοι υπαλληλοι ανικανοι και πουθεναδες ( γιαυτο και δουλευουν σαν μπατσοι , γιατι μονο ανικανοι αναπηροι πουθεναδες δουλευουν σε τετοια δημοσιουπαλληλικα ποστα ) που βγηκαν πογκρομ γιατι οι δεξιοφασιστες τους βγαλανε ΤΑΧΑ να ελεγχουν υγιειονομικα τον κοσμο , για να ριξουν με το ετσι θελω προστιμα ΧΩΡΙΣ λογο σε ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ πολιτες , που τηρουν τα παντα με ενδελεχεια! Ουσιαστικα εφαγα προστιμο 150 ευρω επειδη με πηρε ο υπνος μεσα σε ενα λεωφορειο ,,,,,..... Ε ΟΧΙ ρε φιλε στην συναισθηματικη κατασταση που ειμαι αυτην την στιγμη ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Θες δηλαδή να γλυτώσεις το πρόστιμο χωρίς να κάνεις το παραμικρό για να το καταφέρεις .
Καλά θα πάει κι αυτό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom