milftaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 251
- Πόντοι
- 21
ποια σκουπιδοαριστεροσυνη ρε μεγαλε , ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ , χαμπαρι δεν εχεις ποιος και τι ειμαι ....... ΔΕΝ εχω ψηφισει ουτε Σιριζα ουτε Τσιριζα ουτε ΤΙΠΟΤΑ ...... αυτο το χθεσινο ομως ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ .....δεν μπορει να συμβαινει και μου λες για αριστεροσυνες , ΧΕΣΤΗΚΑ για τις αριστεροσυνες , ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ στα παπαρια μου τις εχω τις αναρχοαπλυτες αριστεροσυνες ..... εδω σου λεω ρε , ΕΜΕΝΑ , ΠΟΙΟΝ ? ΕΜΕΝΑ ? με ριξανε προστιμο ΕΜΕΝΑ ! γιατι ? γιατι ταχα δεν ενδαιφερομουν για τον συνανθρωπο μη προσεχοντας τις αυστηρες οδηγιες περι κορωνοιου , ΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΑ και ειχα μια ατυχη στιγμη που ΠΑΛΙ δεν εσφαλα,Ακου οτι εγινε εγινε. Δεν αλλαζει.
Δεξου το τωρα παρα αργοτερα με τσαμπα σπαταλη ενεργειας.
Κανε τις κινησεις σου, τις ενστασεις σου και τελος.
Και κοψε τη κλαψα και ολη την σκουπιδοαριστεροσυνη που σε διακατεχει απο χιλιομετρα γιατι σου εχει γαμησει τον εγκεφαλο και δε θα βγεις ποτε απο το τελμα
Με αγαπη
ΕΜΕΝΑ ! που ετρεξα μεχρι και το εμβολιο να κανω μην τυχον και θεωρηθει εσφαλμενο και κακο για τους γυρω μου το ενδεχομενο να εισαι ανεμβολιαστος και κολλησω καποιον στην δουλεθα ή χασω καποια θεση εργασιας στο μελλον επειδη εκανα του κεφαλιου μου και 'παρασυρθηκα' οπως ολοι αυτοι οι ανεμβολιαστοι //////
και μονο που το γραφω τρεμω απο τα νευρα μου !!!! ΕΜΕΝΑ !
και συ καθεσαι και κολλας επειδη λεω δεξιους τα κρυφο Χιτλερο κωλοφασισταρια της Δεξιας και οτι ταχα αυτο ειναι δειγμα οτι ειμαι αριστερος ..... χαχααχαχχα α ρε Ελλαδα , αθανατη ,.... οτι δηλαδη καπου πρεπει να ανηκω επειδη ειπα απλα την αληθεια για το ποιοι ειναι οι δεξιοι σκατοφασιστες