Νέα

Έπεσε πρόστιμο από τους άχρηστους τσέους του ΦασιστιΚούλη. ΠΩΣ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΩ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milftaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Αυτο ειναι αληθεια..ολα τα κανουν οι διοικητες!
Αλλα μεταξυ μας εξω γινονται καθε μερα χιλιαδες παραβασεις..

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.218
Πόντοι
20.686
Ασχετη απαντηση εδω μιλαμε για τον μεμονωμενο ιδιωτη.

Εσυ πληρωσες διοδια η οχι?

Δε μιλαμε για πολιτικες εδω, αυτα στο συνεδριο.
Εγω δεν έκανα καμμιά πολιτική .Φυσικά και πληρώνω διόδια.
Τα υπονοούμενα σου άλλου .
Εγώ μίλησα για τα πρόστιμα της μάσκας .Το 90 τοις εκατό που δεν τάχουν πληρώσει δεν ανήκουν σε κανένα κίνημα.
Οπως τα διοδια το 14 που σηκωναν τις μπαρες? Εχεις δει το κρατος να κανω δωρο λεφτα ?

edit: sorry τα ειπαν τα παιδια απω πανω
Επίσης δεκάδες φορές έχουν χαριστεί πρόστιμα σε φορολογικές υποθέσεις από το κράτος .
Όπως και το κράτος στήριξε τις τράπεζες για τα δις κόκκινων δανείων που φεσοθηκαν την τελευταία δεκαετία .
Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει ποιος θα δικαιωθεί .

OP
OP
M

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Τους βάζουν οι διοικητές τους να κόψουν χ πρόστιμα, 15-20 την εβδομάδα, αν δεν κόψουν τρώνε χέσιμο και πίεση τα παιδιά. Και τι κάνουν τα καημένα; Εδώ που είμαι εγώ βρήκαν και κόβουν σε διανοητικά καθυστερημένους εννοώ πραγματικά διανοητικά καθυστερημένους που δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν και δεν καταλαβαίνουν και τι είναι πρόστιμο μάσκα και όλα αυτά. Έχω δει να κόβουν πρόστιμο σε καθυστερημένο, σε πρεζάκια, σε μεθυσμένο που δεν ήξερε τι του γίνεται.....
Σιχαμάρα και ξεφτίλα για την αστυνομία.
Xεσιμο και πιεση αδερφε, δεν τρωνε. Πιστεψε με, σε σχεση με αλλες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δουλειες του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκληρου ιδωτικου τομεα, δεν τρωνε ΤΙΠΟΤΑ απο πιεση. Αυτα τα σκουπιδαρια απλα υπαρχουν γιατι και οι αχρηστοι της κοινωνιας πρεπει εστω ενα γενναιο ποσοστο να βολευτουν καπως και να παιρνουν φραγκα οτι απασχολουνται ταχα σε κατι !
Για να καταλαβεις πριν απο λιγο ενω επαιρνα τηλεφωνα σωρο για να βρω το 'δικιο' μου και να μιλησω με καποιον μπας και θεωρηθει λαθος το προστιμο , επεσα σε μια 'γυναικα' μπατσινα που με υφακι αυστηρο και φασιστικο αναφωνουσε
'ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ? ' ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΑΣ ? ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ . ΣΦΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ' .......ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Η ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΤΟΝΟ ΦΩΝΗς ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ! και στο τελος πεταει ενα ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ , με εσας θα ασχολουμαι !
Καταλαβαινεις τι εκανε ? και μου λετε να ειμαι ηρεμος και να αντιδραω ψυχραιμα ! Αυτο ακριβως ηθελα να αποφυγω αυτην την ψυχικη ταλαιπωρια που ΗΞΕΡΑ οτι θα συμβει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Xεσιμο και πιεση αδερφε, δεν τρωνε. Πιστεψε με, σε σχεση με αλλες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δουλειες του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκληρου ιδωτικου τομεα, δεν τρωνε ΤΙΠΟΤΑ απο πιεση. Αυτα τα σκουπιδαρια απλα υπαρχουν γιατι και οι αχρηστοι της κοινωνιας πρεπει εστω ενα γενναιο ποσοστο να βολευτουν καπως και να παιρνουν φραγκα οτι απασχολουνται ταχα σε κατι !
Για να καταλαβεις πριν απο λιγο ενω επαιρνα τηλεφωνα σωρο για να βρω το 'δικιο' μου και να μιλησω με καποιον μπας και θεωρηθει λαθος το προστιμο , επεσα σε μια 'γυναικα' μπατσινα που με υφακι αυστηρο και φασιστικο αναφωνουσε
'ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ? ' ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΑΣ ? ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ . ΣΦΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ' .......ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Η ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΤΟΝΟ ΦΩΝΗς ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ! και στο τελος πεταει ενα ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ , με εσας θα ασχολουμαι !
Καταλαβαινεις τι εκανε ? και μου λετε να ειμαι ηρεμος και να αντιδραω ψυχραιμα ! Αυτο ακριβως ηθελα να αποφυγω αυτην την ψυχικη ταλαιπωρια που ΗΞΕΡΑ οτι θα συμβει
παιχτη, ο ηρεμος τονος που μιλησες στη μπατσινα, ηταν να υποθεσω οπως εδω εε? :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
ας κάνει αντιρρήσεις να υποστηρίξει, ταπεινά, ότι έφυγε η μάσκα, όταν κοιμόταν,
εάν απορριφθούν, θα πληρώσει το πρόστιμο αργά ή γρήγορα μαζί με τα άλλα που θα μαζευτούν,
πχ όταν θα θέλει ενημερότητα.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εγω δεν έκανα καμμιά πολιτική .Φυσικά και πληρώνω διόδια.
Τα υπονοούμενα σου άλλου .
Εγώ μίλησα για τα πρόστιμα της μάσκας .Το 90 τοις εκατό που δεν τάχουν πληρώσει δεν ανήκουν σε κανένα κίνημα.

Του λες ομως να μη πληρωσει. Και θα τα σβησει το κρατος. Επαγγελμα τρολλερας?

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.218
Πόντοι
20.686
Του λες ομως να μη πληρωσει. Και θα τα σβησει το κρατος. Επαγγελμα τρολλερας

Η γνώμη μου είναι αυτή.
Άλλωστε γνώμες ζήτησε ο άνθρωπος .
Η δική σου είναι άλλη και σεβαστή .
Τα συμπεράσματα σου όμως όπως και οι χαρακτηρισμοί στους φίλους και γνωστούς σου.

.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Φανταστείτε να του είχε σκάσει κάνα πρόστιμο 1.500 ευρώ!! Η θα είχε πηδήξει απο καμια ταράτσα η θα είχε παρει κανα Καλασνικωφ και θα θέριζε κοσμακι!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Φιλε κι εγω, οπως και καποιοι προηγουμενοι , σου προτεινω να κανεις κανονικα τις διαδικασίες της ενστασης προτεινοντας και καποιο μαρτυρα υποστηριξης που θα επιβεβαιωσει οσα συνεβησαν και τα παραθετεις αναλυτικα στο αρχικο σου μηνυμα (χωρις τις βρισιες και τους χαρακτηρισμους) . Συνεταξε τη περιγραφοντας την σκηνη δηλωνοντας σαφως οτι εχεις αδικηθει. Ο μαρτυρας σου θα πρεπει να ειναι συνεπιβατης σου για να αποκτησει κυρος η ενσταση σου. Δηλαδη θα πρεπει να εχει αντιγραφο εισιτηριου η να ειναι στον καταλογο επιβατων μιας που η αστυνομια μπορει να το ελεγξει.
Αν δεν πετυχεις την διαγραφη του προστιμου μπορεις, αφου το δεις βεβαιωμενο στο taxis , να πας δικαστηρια και να μπεις στη διαδικασια του αυτοφωρου οπου θα πρεπει να υποστηριξεις τους λογους που θεωρεις οτι τιμωρηθηκες αδικα. Παλι εδω ενας μαρτυρας θα σε βοηθησει επαναλαμβανοντας τις θεσεις σου. Η διαδικασια για να μπεις στο αυτοφωρο γινεται απο το κτιριο 12 της Ευελπιδων αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερα. Αυτη η λυση εχει τον κινδυνο να χρεωθεις - αν δεν πεισεις- και δικαστικα εξοδα.
Αν βεβαιωθει το προστιμο και μιας που οικονομικα εισαι σε κακη κατασταση κανε μια ρυθμιση και πληρωσε το σε 24 δοσεις με μικρο τοκο.
Αν το αφησεις θα φορτωθει με τοκο και θα αναγκαστεις να το πληρωσεις για καποια συναλλαγη με το δημοσιο η για αγοραπωλησια ακινητου η αυτοκινητου η καποια κληρονομια και γενικα οτι απαιτει φορολογικη ενημεροτητα.
Καλη επιτυχια σε οτι κι αν επιλεξεις

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Η γνώμη μου είναι αυτή.
Άλλωστε γνώμες ζήτησε ο άνθρωπος .
Η δική σου είναι άλλη και σεβαστή .
Τα συμπεράσματα σου όμως όπως και οι χαρακτηρισμοί στους φίλους και γνωστούς σου.

.

Bold για να πιασουν μεγαλυτερη βαρυτητα απο οτι εχουν?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ποιος πληρωνει προστιμα σε αυτη τη χωρα;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
@milftaster

Στέλνεις το εξής email:

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ....συμπληρώνεις την υπηρεσία...

Ημ/νία

.............................................ΑΙΤΗΣΗ...................................................

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

Παρακαλώ να μου αποσταλλεί αριθμός πρωτοκόλλου

Την ...ημ/νία... και ώρα .....αστυνομικοι....εισήχθησαν στο λεωφορείο ....βεβαίωσαν παράνομα πρόστιμο σε εμένα για μη χρήση μάσκας παραβιάζοντας τα Συνταγματικά μου δικαιώματα.

Οι συγκεκριμένη Π.Ε.Π. είναι οι κατώθι:

Ζητώ την άμεση διαγραφή του παράνομου, αντισηνταγματικού και καταχρηστικού προστίμου, καθώς και την έγγραφη συγγνώμη των οργάνων για την πράξη αυτή.

Επίσης, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Ημερομηνία...

Υπογραφή οπωσδόποτε
ΑΔΤ

Σε περίπτωση που φας άκυρο, πες μου να σου στείλω πρότυπο για μήνυση

Αν θες γραψε ότι υπέγραψες με επιφήυλαξη, έσκισαν το χαρτί και σε εβαλαν να ξαναυπογράψεις με τη χρήση ψυχολογικής βίας (όπως έκαναν σε εμενα - δεν υπέγραφα και με απειλησαν με απήθεια, ψυχιατρεία κλπ). Τωρα εχω δύο δικαστήρια και κάτι αγωγές εναντίον τους σε εκκρεμότητα...

@alex71 δεν σε ξέχασα φασιστάκο
Αφου εσκισαν το χαρτί και τον εβαλαν να ξανα υπογράψει άλλο, προφανώς υπάρχουν δύο αντίγραφα στο μπλοκ με βεβαιωμένη παράβαση. Αν δεν υπάρχουν όμως, θα τον πανε γαμιώντας μέχρι τη Σιβηρία για ψευδή καταμήνυση.
Γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα γράφει τέτοιες ανοησίες και θα παρασύρονται αφελείς.

Χώρια που είναι φανερό ότι ο τύπος τρολαρει και κάνει κομματική σπεκουλα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φιλε κι εγω, οπως και καποιοι προηγουμενοι , σου προτεινω να κανεις κανονικα τις διαδικασίες της ενστασης προτεινοντας και καποιο μαρτυρα υποστηριξης που θα επιβεβαιωσει οσα συνεβησαν και τα παραθετεις αναλυτικα στο αρχικο σου μηνυμα (χωρις τις βρισιες και τους χαρακτηρισμους) . Συνεταξε τη περιγραφοντας την σκηνη δηλωνοντας σαφως οτι εχεις αδικηθει. Ο μαρτυρας σου θα πρεπει να ειναι συνεπιβατης σου για να αποκτησει κυρος η ενσταση σου. Δηλαδη θα πρεπει να εχει αντιγραφο εισιτηριου η να ειναι στον καταλογο επιβατων μιας που η αστυνομια μπορει να το ελεγξει.
Αν δεν πετυχεις την διαγραφη του προστιμου μπορεις, αφου το δεις βεβαιωμενο στο taxis , να πας δικαστηρια και να μπεις στη διαδικασια του αυτοφωρου οπου θα πρεπει να υποστηριξεις τους λογους που θεωρεις οτι τιμωρηθηκες αδικα. Παλι εδω ενας μαρτυρας θα σε βοηθησει επαναλαμβανοντας τις θεσεις σου. Η διαδικασια για να μπεις στο αυτοφωρο γινεται απο το κτιριο 12 της Ευελπιδων αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερα. Αυτη η λυση εχει τον κινδυνο να χρεωθεις - αν δεν πεισεις- και δικαστικα εξοδα.
Αν βεβαιωθει το προστιμο και μιας που οικονομικα εισαι σε κακη κατασταση κανε μια ρυθμιση και πληρωσε το σε 24 δοσεις με μικρο τοκο.
Αν το αφησεις θα φορτωθει με τοκο και θα αναγκαστεις να το πληρωσεις για καποια συναλλαγη με το δημοσιο η για αγοραπωλησια ακινητου η αυτοκινητου η καποια κληρονομια και γενικα οτι απαιτει φορολογικη ενημεροτητα.
Καλη επιτυχια σε οτι κι αν επιλεξεις
Είναι ατυχος τυπε μου. Ο μόνος μάρτυρας, που μπορεί να βεβαιώσει το μαρτύριό του, είναι ο βρωμερός αράπης.
Πως να τον καλοπιάσει τώρα αυτον, που δεν του βγαίνει και ιδεολογικά;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Μην πληρωσεις τιποτα και ασε το ποσο του προστιμου να περασει σαν χρεος στην εφορια
Για μικροποσά δεν κάνει κατασχεσεις η ΑΑΔΕ
Αν θελεις παλι, οταν βεβαιωθει στην εφορια ως χρεος κάνε ρυθμιση 12 δοσεων ή οσες σου επιτρεψει το συστημα.
Πολυ αγχος βλεπω για ενα προστιματακι, σιγα ρε φιλε, ουτε το 1/10 του κοσμου δεν τα πληρωσε
Ποτε γίνεται η βέβαιωση? Προσαυξησεις δεν εχει?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Καλέ μου αδερφέ νηματοθέτη, δεν ξέρω αν στο είπε κάποιος πιο πριν γιατί δεν διάβασα όλες τις σελίδες, αλλά αν φορούσες κελεμπία και τουρμπάνι ή αν απαντούσες στον αυτιστικόμπατσο στα Αραβικά δεν θα σε ενοχλούσε καθόλου :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :wanker: :wanker: :wanker: :smitten: :smitten: :smitten:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Φυσικα και εχει.

Τσεκαρε ποιοι τα λενε αυτα στη ζωη σου. Ανθρωποι που δε το κανουν οι ιδιοι, απλα φλαπαρουν το στομα τους.. για τους αλλους.

Ποιος δινει συμβουλες να γαμησεις εσυ? Ο αγαμητος.
Ποιος σου λεει πως θα βγαλεις λεφτα? Ο αφραγκος πουθενας

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656
εσυ θα βοηθαγες εμενα ? εναν ανγωστο που ειπε την αληθεια του στο ιντερνετ σε ενα site Που οι περισσοτεροι ειναι αρρωστοι ψυχικα και αναπηροι και ανικανοι να γαμησουν στην αληθινη ζωη , εκτος απο μερικους απο εμας ελαχιστες εξαιρεσεις . εσυ θα εδινες χρηματα να βηθησεις εμενα ? Νταξει μαν μου οκ . Πιστευτος και εδω

τυπε εχεις γνωρισει τον τυπο dopamina και τους κλωνους του; :think: :confused: :confused: :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656
Τυπε αν οντως θελεις μια σοβαρη απαντηση απο ψυχολογικης αποψεως κοιτα να βρεις καποιον ειδικο γρηγορα, ΓΡΗΓΟΡΑ, γιατι ολα αυτα που γραφεις, οπως τα γραφεις δειχνουν πολλα προβληματα, παρα πολλα προβληματα.
Επισης μπορεις να επισκεφθεις την κλινικη του σαιτ για μια δευτερη γνωμη.

τυπε ο μονος που εχει πει οτι ειναι γιατρος στο σαη ειναι ο λιλας :confused: :confused: :confused:
καλυτερα να μην τον επισκεφτει ο τυπος :confused::confused::confused:

xc.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom