Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Ψηλε κοιτα να κοψεις την πρωινή, μεσημεριανη και βραδινη μαλακια και ολα θα πανε καλα!ΒΛΕΠΩ βριθει σοβαρων λυσεων το Μπου , ευχαριστω αλανια , ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ
εντωμεταξυ εγω κυριως ηθελα μια σοβαρη αποψη απο ψυχολογικης αποψεως κυριως , γιατι εχω ωρες τωρα που αναλογιζομαι το περιστατικο και ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ φορα σε τοσα χρονια στην ζωη μου πιαστηκα ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΥΤΕΛΗ λογο και μονο και μονο απο αυτο ειμαι τοσο εκνευρισμενος και πανω εκει π παω να σκεφτω κατι αλλο να χαλαρωσω , μου ρχεται στο μυαλο εκεινη η φατσα του του καραφλοκασιδα του σκουπιδοτενεκε την ωρα που ξυπναω σαστισμενος με μισοφορεμενη ζαρωμενη στο πλαι του μαγουλου μου την μασκα να φωναζει σχεδον κανοντας προγκρομ Χιτλερικα, 'και σεις κυριε κατεβειτε σας παρακαλω ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ, ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΥ , τι με κοιτας με γουρλωμενο υφος ΚΑΤΕΒΑ ΤΩΡΑ' ! Μα το θεο το ποσα σεναρια εχω κανει στο μυαλο να εγκληματισω ΣΟΒΑΡΑ αμα τον δω αυτον τον ασχημοαναπηρο , ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ! και οχι μονο αυτο αλλα και τους κατω που τα γραφανε τα προστιμα! τεσπα σιγα που θα εβρισκα σοβαρη λυση ..... κατσε τωρα να παρακαλας αναπηρους δημοσιους υπαλληλους απο αυριο και να σε παραπεμπουνε απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο και απο προισταμενο σε προισταμενο και παλι αααν
Ειχες ενα πραμα να κάνεις καθυστερημενε κομπαρσε!
Να φορας τη μασκα μεσα στο κτελ και δεν τα κατάφερες!
Μετα σου φταίει ο Κουλης με τη χούντα του,ο Χίτλερ μπάτσος και ο αράπης!
Τώρα όπως ο ίδιος έγραψες θα παρακαλας Δ.Υ, γιατί αυτό αξίζει σε ενα ηλίθιο σκουπίδι σαν εσενα!
Θα ικετεύεις για ενα πρόστιμο πανιβλακα!
Τι γελοιο υποκείμενο!