Ποιά είναι αυτή ρε Μύστες!; Πήγα στις σελίδες των Στούντιο που αναφέρατε, έγραψα "Dasha" αλλά ΔΕ τη βρήκα!! :/Η Λατίνο αλυσίδα βλέπω έφερε νέο αίμα Λατίνων αλλά και ένα Ρωσιδακι μούρλια έχω μείνει μαλακας... Ωρε μανα μουουουουουου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ενημέρωση μελών για στούντιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 231K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.062
- Πόντοι
- 10.411
Γεια σας παιδια εχει κανεις αποψη για αλισα απο de paris ή να προτεινει καποια αλλη απο το μαγαζι εκτος ζανετ ? Ευχαριστω
Από τις top αγαπημένες μου μαζί με την Αθηνά από Βριλησσού 60 πάνω/Κασσάνδρας 6.Αστεράκια όλες τουςΤην chrysti απο studio caroline που μπορω να τη βρω ??
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ποιά είναι αυτή ρε Μύστες!; Πήγα στις σελίδες των Στούντιο που αναφέρατε, έγραψα "Dasha" αλλά ΔΕ τη βρήκα!! :/
φίλε το μήνυμα που παραθέτεις είναι δύο μηνών και, λογικά για να μην την βρίσκεις θα σταμάτησε η συγκεκριμένη.
internationalboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Γιατί όμως είναι ανοιχτά μόνο αυτά;
φίλε το μήνυμα που παραθέτεις είναι δύο μηνών και, λογικά για να μην την βρίσκεις θα σταμάτησε η συγκεκριμένη.
Bro, Φαντάσου, να έκανα να γαμήσω κάνα 6μηνο..! Ουτε που το παρατήρησα!!!
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.924
- Πόντοι
- 46.423
Χθές το βράδυ πέρασα απο Λ. Αθηνών 318, Περιστέρι.
Πολύ ήσυχη η κατάσταση.
Καμία αναμονή.
Εβρεχε βέβαια.
Είδα τρία κορίτσια.
Την Pamela για την οποία και έγραψα κριτική.
Εαν πρόσεχε το σώμα της και έφτιαχνε το στήθος της θα ήταν καλό μουνάκι γιατί εχει ωραίο προσωπάκι.
Η Olga αρκετά όμορφη θα έλεγα και ευχάριστη με καλό σώμα.
Παρολίγο να την επιλέξω αλλα ειχα παει καρφωτός για την Pamela.
Και η Sunny Wild νταρντανογυναίκα ...
Πολύ ήσυχη η κατάσταση.
Καμία αναμονή.
Εβρεχε βέβαια.
Είδα τρία κορίτσια.
Την Pamela για την οποία και έγραψα κριτική.
Εαν πρόσεχε το σώμα της και έφτιαχνε το στήθος της θα ήταν καλό μουνάκι γιατί εχει ωραίο προσωπάκι.
Η Olga αρκετά όμορφη θα έλεγα και ευχάριστη με καλό σώμα.
Παρολίγο να την επιλέξω αλλα ειχα παει καρφωτός για την Pamela.
Και η Sunny Wild νταρντανογυναίκα ...
Dildo Baggins
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.338
- Πόντοι
- 2.391
θεσσαλιας 136 εχει προσπαθησει κανενας? ξερουμε κατι
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Εν τω μεταξυ στην αλυσιδα Πειραιως ανακυκλωνουν τα ιδια κομοδινα...Ουτε Βερα ουτε Πατριτσια που ειναι καβλιαρες....τυχαιο λετε??ισως θελουν να χουν τα κομοδινα και οχι καβλιαρες για να αποφευγουν γλωσοφιλα ακαπ μπουκια κτλπ???Περασα απο 365 με υπεραπλο...Εγω προσωπικα θελω να αρχιζω απο gfe και προ του τελους αμα λαχει pse...Τι πιστευετε σε σχεση με τις υπηρεσιες??Ισως ημουν εγω ατυχος,δεν της αρεσε η μαπα μου,τι να πω....Δεν εχω βρει και καποια που να χα στανταρακι στα εν λογω,αλλα πιστευετε οτι ακομα και οταν επιστρεψουν θα χουν το ιδιο παθος στο προγραμμα η θα ειναι και αυτες κομοδινα???Δεν βγαινουν 70αρια και 80αρια για cg συνεχεια...
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.924
- Πόντοι
- 46.423
Αναφορικά με τα κορίτσια που αναφέρεις αυτά ειναι τα διαθέσιμα κορίτσια.
Οι υπόλοιπες φαντάζομαι την έχουν κοπανίσει.
Αναφορικά με γλωσσόφιλα εγώ προσωπικά δεν το επιδιώκω οπως και το 69 για λόγους υγιεινής.
Αναφορικά με το οικονομικό αυτό είναι ένα σοβαρό και άλυτο θέμα δυστυχώς.
Εμένα αυτο που με ξενερώνει περισσότερο είναι η διακόσμηση των δωματίων η οποία παραπέμπει στη δεκαετία του 1970.
Χάνω κάθε διάθεση να πηδήξω εκεί μέσα ...
Αναφορικά με γλωσσόφιλα εγώ προσωπικά δεν το επιδιώκω οπως και το 69 για λόγους υγιεινής.
Εμένα αυτο που με ξενερώνει περισσότερο είναι η διακόσμηση των δωματίων η οποία παραπέμπει στη δεκαετία του 1970.
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Αναφορικά με τα κορίτσια που αναφέρεις αυτά ειναι τα διαθέσιμα κορίτσια.
Oxi ρε μια χαρα ειναι η διακοσμηση,εμενα στα φρυδια μου,νταξι κοιτα αμα θελω απλα να ξεμπουκωσω και να χυσω στο 5λεπτο παω και μεταξουργειο δεν βγαζω ουτε τιςς καλτσες γαμαω οπως οπως,αμα την εχω ξαναπαρει και γλωσσοφιλα και 69 τα θεωρω καθηκον μου και επειδη εχω ισχυρη αισθηση του καθηκοντος ξενερωνω οταν δεν τα περνω....Που να χουν φυγειρε συ,μεσα σε 2 μερες που σταματησαν και εγινε η απαγορευση?
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.086
- Πόντοι
- 5.845
Απο οσα διαβαζω και ψυχανεμιζομαι, τα στου στη μεταCOVID19 εποχη μαλλον θα πεθανουν. Σα μπουρδελακια με ακριβοτερο αντιτιμο θα δουλευουν. Ισως το κενο απο το 20ρικο της Φυλης εως το 80-100ρικο των ανεξαρτητων, καλυψουν τα μασαζ. Ισως λεω γιατι και εκει δεν ξερω πως θα λειτουργησουν οι εργαζομενες. Αν οι υπηρεσιες γινουν εντελως αποστειρωμενες, δεν εχουν λογο υπαρξης ουτε αυτα. Ειδωμεν.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις