Καλώς σας βρήκα ξανά, μετά από πολύ καιρό που είχα να γράψω στο φόρουμ. Βαριέμαι να γράφω κριτικές πλέον, απλά να κάνω μια σύντομη ενημέρωση. Πριν μερικές μέρες, επίσκεψη στο Αριστοτέλους 6, είχα βάλει στο στόχαστρο την Kyra, γιατί ήθελα σαν τρελός να φάω μαύρη σοκολάτα.
Από κοντά η Kyra δεν βγάζει στο πρόσωπο αυτό το έκφυλο στοιχείο που βγαίνει στις φωτογραφίες της, το πρόσωπό της έχει μια παιδικότητα και αθωότητα που παραπέμπει σε νεαρό κορίτσι. Το κακό είναι ότι έχει προσθέσει στο σώμα ακόμα κάποια κιλά, τουλάχιστον 4-5 παραπάνω, σε σχέση με τις φωτογραφίες της. Όταν εμφανίστηκε στο σαλόνι, σκέφτηκα αρχικά να φύγω, τα πρότυπά μου είναι αυστηρά στα μοντελέ σώματα με το ταβάνι στα 50 κιλά βάρος.
Τελικά μπήκα και πήρα το πρόγραμμα των 100 ευρώ, γιατί ήθελα οπωσδήποτε ελεύθερο στοματικό, ειδικά με τις φοβερές τσιμπουκοχειλάρες που διαθέτει η Kyra. Στο δωμάτιο τώρα, ξεκινήσαμε με χαδάκια και φιλάκια στο λαιμό, και η Kyra γονάτισε και ξεκίνησε στοματικό με μένα όρθιο δίπλα στο κρεβάτι. Έκανε κάποιες προσπάθειες για deep throat, αλλά μέχρι 11-12 πόντους μπορούσε να πάρει στο στόμα της. Πάντως το στοματικό ήταν αρκετά καλό, αργό και αισθησιακό, όπως της το ζήτησα. Τα χείλια της Kyra είναι φτιαγμένα για πίπες.
Στη συνέχεια ανέβηκε σε κλασικό cow girl, συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό, και μετά από λίγο της σήκωσα ψηλά τα πόδια και τα έβαλα στους ώμους μου. Παρόλο που έμπαινα σιγά και απαλά μέσα της, μετά από λίγο μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση, φαινόταν ότι πονούσε. Οπότε γύρισε στα τέσσερα και εγώ όρθιος δίπλα στο κρεβάτι απολάμβανα την τεράστια κωλάρα της. Εκεί μας βρήκε και το τέλος.
Στη συνέχεια η Kyra μου έκανε ένα πολύ απολαυστικό, και αρκετά δυνατό μασαζάκι θα έλεγα, διάρκειας περίπου δέκα λεπτών. Συνολικός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο: μισή ώρα.
Συμπερασματικά, η Kyra δείχνει αποκλειστικά για GFE καταστάσεις, όσοι είστε του PSE ξεχάστε το. Δεν παίρνει ιδιαίτερες πρωτοβουλίες, αλλά προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη της. Εμφανισιακά είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες της, αλλά τουλάχιστον με πέντε κιλάκια επιπλέον.
Σε καμία περίπτωση δεν έκλαψα το 100άρικο, πέρασα αρκετά καλά, αλλά η Kyra είναι πολύ μακριά σαν σωματικό βάρος από το πρότυπο των μοντελέ σωμάτων που με φτιάχνουν για τα καλά. Αν έχανε κάπου δέκα κιλά, θα την ξαναδοκίμαζα.