You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ενημέρωση μελών για στούντιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 230K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Κοιταχτε η σωστη μυσταγωγικη μπουρδελοτσαρκα απατει να χεις πανω σου ακριβως 60 ευρω
και δικιολογω 12 ευρω για δυο καραφακια ουζο 4-5 ευρω για τσιγαρα 10 ευρω γαμησι 3ευρω ζαμπονοτυροπιτα 2-5 ευρω για μπυρες κατα τη διαρκεια της μπουρδελοτσαρκας,τα υπολοιπα ειτε για βενζινη/ταξι ειτε για περισοτερα γαμησακια μετα την καταπωση της ζαμπονοτυροπιτας
και δικιολογω 12 ευρω για δυο καραφακια ουζο 4-5 ευρω για τσιγαρα 10 ευρω γαμησι 3ευρω ζαμπονοτυροπιτα 2-5 ευρω για μπυρες κατα τη διαρκεια της μπουρδελοτσαρκας,τα υπολοιπα ειτε για βενζινη/ταξι ειτε για περισοτερα γαμησακια μετα την καταπωση της ζαμπονοτυροπιτας
SEGOVAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
σωστοςς ο παικτηςΚοιταχτε η σωστη μυσταγωγικη μπουρδελοτσαρκα απατει να χεις πανω σου ακριβως 60 ευρω
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Εμεις που δεν καπνίζουμε τα χρήματα του τσιγάρου που τα επενδύουμε?Κοιταχτε η σωστη μυσταγωγικη μπουρδελοτσαρκα απατει να χεις πανω σου ακριβως 60 ευρω
manosman2310
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 65
- Πόντοι
- 1
Μην πατε στην Χρυσα στο deluxe studio ειναι μεγαλη φολα κομοδινο
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Μια οπτικη ενημερωσουλα για να μη χασετε το χρονο σας.....
Ο λογος για τη Μελινα τη Λιθουανη των Γερμανων. Βλεποντας τις φωτο την ειχα στοχοποιησει σφοδρα......αλλα ο δαιμων του photoshop ειναι πανουργος. Μιλαμε για την μεγαλυτερη "φωτογραφικη απατη" που εχω βιωσει με στουντιοκοριτσο. Νταξ, καποιοι πιο εμπειροι σιγουρα εχουν δει πολυ βαρυτερα εγκληματα, αλλα για μενα το γατακι, αυτο ειναι το βαρυτερο που εχω δει με τα ματακια μου...
Στις φωτο βλεπεις ενα θεομουναρο και live ενα κοριτσακι που δεν θα κοιταγες δευτερη φορα ακομα κι' αν περπαταγε γυμνη στη μεση της Κηφισιας. Οι φωτο ειναι μεν δικες της αλλα.... κρυβουν 10 κιλα τουλαχιστον και τις προσθετουν 10 ποντους σε υψος. Επισης με καποιο τροπο ο καλλιτεχνης εχει ισιωσει την οδοντοστοιχια..... Magic σας λεω MAGIC!!!!
Τι κανει μεσα δεν ξερω (και ουτε θα μαθω), αλλα το πορνοενστικτο μου λεει οτι ειναι ακομα στην πρωτη Δημοτικου....
Ο λογος για τη Μελινα τη Λιθουανη των Γερμανων. Βλεποντας τις φωτο την ειχα στοχοποιησει σφοδρα......αλλα ο δαιμων του photoshop ειναι πανουργος. Μιλαμε για την μεγαλυτερη "φωτογραφικη απατη" που εχω βιωσει με στουντιοκοριτσο. Νταξ, καποιοι πιο εμπειροι σιγουρα εχουν δει πολυ βαρυτερα εγκληματα, αλλα για μενα το γατακι, αυτο ειναι το βαρυτερο που εχω δει με τα ματακια μου...
Στις φωτο βλεπεις ενα θεομουναρο και live ενα κοριτσακι που δεν θα κοιταγες δευτερη φορα ακομα κι' αν περπαταγε γυμνη στη μεση της Κηφισιας. Οι φωτο ειναι μεν δικες της αλλα.... κρυβουν 10 κιλα τουλαχιστον και τις προσθετουν 10 ποντους σε υψος. Επισης με καποιο τροπο ο καλλιτεχνης εχει ισιωσει την οδοντοστοιχια..... Magic σας λεω MAGIC!!!!
Τι κανει μεσα δεν ξερω (και ουτε θα μαθω), αλλα το πορνοενστικτο μου λεει οτι ειναι ακομα στην πρωτη Δημοτικου....
manosman2310
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 65
- Πόντοι
- 1
Μια οπτικη ενημερωσουλα για να μη χασετε το χρονο σας.....
την ειχα δει απο κοντα και περασα μαζι της και το αποτελεσμα μια μετρια συνευρεση
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Τραγικό! Την είχα λοκαρει κ γω! Οχι τόσο απο τις φωτός αλλα απο το βιντεάκι.Μια οπτικη ενημερωσουλα για να μη χασετε το χρονο σας.....
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Ισπανικό πόσο είναι στην Τριγγετοαλυσίδα ; 60 ευρώ ;
Επίσης,με 50άρικο κάθεσαι το πολύ 20 λεπτά στο δωμάτιο στην Τριγγετοαλυσίδα ;
sapiosexual
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 18
- Like
- 783
- Πόντοι
- 311
Ισπανικό πόσο είναι στην Τριγγετοαλυσίδα ; 60 ευρώ ;
Spirtuli και στα άλλα στούντιο τόσο είναι.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.644
- Πόντοι
- 46.423
Τα στούντιο είναι γατάκια μπροστά σε αυτό που συμβαίνει με τα γραφεία των cg. Εκεί σου παίρνουν τη Ζαρίφη και σου την παρουσιάζουν Ζυγούλη.
Σωστά και εκεί πέφτει χοντρό μαγείρεμα ...
Όμως η Ζήνα ανεξάρτητη πλέον και η Αννα Μαρία απο Dream girls είναι πολύ όμορφα και φρέσκα κορίτσια και οι φωτογραφίες θα έλεγα είναι πολύ χειρότερες απο τη πραγματικότητα.
Στα στούντιο η κατάσταση πλέον είναι σκατά ...
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 5.965
Η Andra, νέα άφιξη στην αλυσίδα Deluxe, Αριστοτέλους 6, Τριγγέτα κ.τ.λ., έχει ψεύτικη φωτογραφία.
www.triggeta3.com/girls/andra]https://www.triggeta3.com/girls/andra[/url]
www.triggeta3.com/assets/images/girls/5eef30c5c63d6_4110_andra.jpg]https://www.triggeta3.com/assets/images/girls/5eef30c5c63d6_4110_andra.jpg[/url]
Belen Rodriguez
SportWeek Dreams 2014
www.belen.it/2014/03/belen-vola-in-brasile-photo-shooting-sportweek-della-gazzetta]https://www.belen.it/2014/03/belen-vola-in-brasile-photo-shooting-sportweek-della-gazzetta[/url]
www.belen.it/2014/05/belen-rodriguez-copertina-sportweek-dreams-brasile/]https://www.belen.it/2014/05/belen-rodriguez-copertina-sportweek-dreams-brasile/[/url]
www.triggeta3.com/girls/andra]https://www.triggeta3.com/girls/andra[/url]
www.triggeta3.com/assets/images/girls/5eef30c5c63d6_4110_andra.jpg]https://www.triggeta3.com/assets/images/girls/5eef30c5c63d6_4110_andra.jpg[/url]
Belen Rodriguez
SportWeek Dreams 2014
www.belen.it/2014/03/belen-vola-in-brasile-photo-shooting-sportweek-della-gazzetta]https://www.belen.it/2014/03/belen-vola-in-brasile-photo-shooting-sportweek-della-gazzetta[/url]
www.belen.it/2014/05/belen-rodriguez-copertina-sportweek-dreams-brasile/]https://www.belen.it/2014/05/belen-rodriguez-copertina-sportweek-dreams-brasile/[/url]
Συνημμένα
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Αυτο γινεται κατα κορον πλεον(η μουφα φωτο). Το Α62-64 ελαχιστες αληθινες φωτο εχει για τις κοπελλες. Οι περισσοτερες ειναι απο μοντελες στο instaΠω πω ξεφτίλα ...
Μπράβο για την ενημέρωση!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 269