Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Δεν είμαι καθόλου αρνητικός στην ιδέα

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Κοιταχτε η σωστη μυσταγωγικη μπουρδελοτσαρκα απατει να χεις πανω σου ακριβως 60 ευρω
και δικιολογω 12 ευρω για δυο καραφακια ουζο 4-5 ευρω για τσιγαρα 10 ευρω γαμησι 3ευρω ζαμπονοτυροπιτα 2-5 ευρω για μπυρες κατα τη διαρκεια της μπουρδελοτσαρκας,τα υπολοιπα ειτε για βενζινη/ταξι ειτε για περισοτερα γαμησακια μετα την καταπωση της ζαμπονοτυροπιτας

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Κοιταχτε η σωστη μυσταγωγικη μπουρδελοτσαρκα απατει να χεις πανω σου ακριβως 60 ευρω
και δικιολογω 12 ευρω για δυο καραφακια ουζο 4-5 ευρω για τσιγαρα 10 ευρω γαμησι 3ευρω ζαμπονοτυροπιτα 2-5 ευρω για μπυρες κατα τη διαρκεια της μπουρδελοτσαρκας,τα υπολοιπα ειτε για βενζινη/ταξι ειτε για περισοτερα γαμησακια μετα την καταπωση της ζαμπονοτυροπιτας
σωστοςς ο παικτης

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
η υδρωτιλα ειναι επισης απαρετητη για τη βαρβατηλα ν το ευχαριστηθει κ η ιεροδουλη χαχα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Εμεις που δεν καπνίζουμε τα χρήματα του τσιγάρου που τα επενδύουμε?

manosman2310

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
65
Πόντοι
1
Μην πατε στην Χρυσα στο deluxe studio ειναι μεγαλη φολα κομοδινο

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Μια οπτικη ενημερωσουλα για να μη χασετε το χρονο σας.....
Ο λογος για τη Μελινα τη Λιθουανη των Γερμανων. Βλεποντας τις φωτο την ειχα στοχοποιησει σφοδρα......αλλα ο δαιμων του photoshop ειναι πανουργος. Μιλαμε για την μεγαλυτερη "φωτογραφικη απατη" που εχω βιωσει με στουντιοκοριτσο. Νταξ, καποιοι πιο εμπειροι σιγουρα εχουν δει πολυ βαρυτερα εγκληματα, αλλα για μενα το γατακι, αυτο ειναι το βαρυτερο που εχω δει με τα ματακια μου...
Στις φωτο βλεπεις ενα θεομουναρο και live ενα κοριτσακι που δεν θα κοιταγες δευτερη φορα ακομα κι' αν περπαταγε γυμνη στη μεση της Κηφισιας. Οι φωτο ειναι μεν δικες της αλλα.... κρυβουν 10 κιλα τουλαχιστον και τις προσθετουν 10 ποντους σε υψος. Επισης με καποιο τροπο ο καλλιτεχνης εχει ισιωσει την οδοντοστοιχια..... Magic σας λεω  MAGIC!!!!
Τι κανει μεσα δεν ξερω (και ουτε θα μαθω), αλλα το πορνοενστικτο μου λεει οτι ειναι ακομα στην πρωτη Δημοτικου....

manosman2310

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
65
Πόντοι
1
Ο λογος για τη Μελινα τη Λιθουανη των Γερμανων. Βλεποντας τις φωτο την ειχα στοχοποιησει σφοδρα......αλλα ο δαιμων του photoshop ειναι πανουργος. Μιλαμε για την μεγαλυτερη "φωτογραφικη απατη" που εχω βιωσει με στουντιοκοριτσο. Νταξ, καποιοι πιο εμπειροι σιγουρα εχουν δει πολυ βαρυτερα εγκληματα, αλλα για μενα το γατακι, αυτο ειναι το βαρυτερο που εχω δει με τα ματακια μου...
Στις φωτο βλεπεις ενα θεομουναρο και live ενα κοριτσακι που δεν θα κοιταγες δευτερη φορα ακομα κι' αν περπαταγε γυμνη στη μεση της Κηφισιας. Οι φωτο ειναι μεν δικες της αλλα.... κρυβουν 10 κιλα τουλαχιστον και τις προσθετουν 10 ποντους σε υψος. Επισης με καποιο τροπο ο καλλιτεχνης εχει ισιωσει την οδοντοστοιχια..... Magic σας λεω  MAGIC!!!!
Τι κανει μεσα δεν ξερω (και ουτε θα μαθω), αλλα το πορνοενστικτο μου λεει οτι ειναι ακομα στην πρωτη Δημοτικου....

την ειχα δει απο κοντα και περασα μαζι της και το αποτελεσμα μια μετρια συνευρεση

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Τραγικό! Την είχα λοκαρει κ γω! Οχι τόσο απο τις φωτός αλλα απο το βιντεάκι.  :hi:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ισπανικό πόσο είναι στην Τριγγετοαλυσίδα ; 60 ευρώ ;
Επίσης,με 50άρικο κάθεσαι το πολύ 20 λεπτά στο δωμάτιο στην Τριγγετοαλυσίδα ;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.644
Πόντοι
46.423
Συμφωνώ και εγώ.
Το είχα αναφέρει στο παρελθόν.

Αυτη πρέπει να μας πληρώνει για να την πηδήξουμε.

ΑΠΑΤΗ !!!

:headbang: :headbang:

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.644
Πόντοι
46.423
Τα στούντιο είναι γατάκια μπροστά σε αυτό που συμβαίνει με τα γραφεία των cg. Εκεί σου παίρνουν τη Ζαρίφη και σου την παρουσιάζουν Ζυγούλη.

Σωστά και εκεί πέφτει χοντρό μαγείρεμα ...

Όμως η Ζήνα ανεξάρτητη πλέον και η Αννα Μαρία απο Dream girls είναι πολύ όμορφα και φρέσκα κορίτσια και οι φωτογραφίες θα έλεγα είναι πολύ χειρότερες απο τη πραγματικότητα.

Στα στούντιο η κατάσταση πλέον είναι σκατά ...

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965

Συνημμένα

• belen-rodriguez-sportweek-dreams-bikini-photoshoot.jpg
    belen-rodriguez-sportweek-dreams-bikini-photoshoot.jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.644
Πόντοι
46.423
Πω πω ξεφτίλα ...

:vomit: :vomit: :vomit:

Μπράβο για την ενημέρωση!!

:hi:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Πω πω ξεφτίλα ...

:vomit: :vomit: :vomit:

Μπράβο για την ενημέρωση!!

:hi:
Αυτο γινεται κατα κορον πλεον(η μουφα φωτο). Το Α62-64 ελαχιστες αληθινες φωτο εχει για τις κοπελλες. Οι περισσοτερες ειναι απο μοντελες στο insta

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom