Ben Leiper
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Δουλεύουν κανονικά από το πρωί.Γνωρίζει κανείς αύριο από τι Ώρα θα δουλεύει το Λιοσίων 73?
Στη σελίδα τους δεν έχουν καθόλου πρόγραμμα μετά από σήμερα.
Δουλεύουν κανονικά από το πρωί.Γνωρίζει κανείς αύριο από τι Ώρα θα δουλεύει το Λιοσίων 73?
Στη σελίδα τους δεν έχουν καθόλου πρόγραμμα μετά από σήμερα.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί
αυτή είναι αυτή
Εκεί σε όλες έχει πέσει φωτοσοπ σε όλες ανεξαιρέτως πραγματικά απορώ πως υπάρχουν ακόμα άτομα που διαβάζουν εδώ έχουν τόσες πολλές επιλογές αφού θελουν να διαθέσουν τα50€πουλα και πάνε σε μαγαζιά επιπέδου Μεταξουργείου
Καλησπέρα λοιπόν τα έχω ξαναπεί και επειδή γνωρίζω δεν χρειάζεται να χάσω χρόνο και να περάσω από Βούρβαχη και Ηλία Ηλιού όσον αφορά τις κοπέλες σαφώς και είναι επίπεδο Μεταξουργείο αλλά και προέρχονται από το Μεταξουργείο θεωρώ λοιπόν χρέος μου να ενημερώσω τους συναγωνιστές για κοπέλες που δούλευαν στο Μεταξουργείο με 10Ευρω και τώρα θέλουν 50ευρω η Ναταλία ξανθιά Ρωσσιδα δούλευε στο Κολωνού 47πριν κάνα δυο τρία χρόνια μετά πήγε στο Κωνσταντινουπόλεως 128 και τώρα είναι εκεί.Φώτοσοπ σε όλες πέφτει απλά κάποιες το παρακάνουν...Για αυτό το καλύτερο είναι να περάσεις μια βολτούλα ώστε να δεις απο μονος σου αν σ αρέσει. Επίπεδο μεταξουργείου σίγουρα δεν είναι, άλλα ούτε και κανα 5αστερο.Είναι σε ανεκτά επίπεδα η καθαριότητα.
Καλησπέρα λοιπόν τα έχω ξαναπεί και επειδή γνωρίζω δεν χρειάζεται να χάσω χρόνο και να περάσω από Βούρβαχη και Ηλία Ηλιού όσον αφορά τις κοπέλες σαφώς και είναι επίπεδο Μεταξουργείο αλλά και προέρχονται από το Μεταξουργείο θεωρώ λοιπόν χρέος μου να ενημερώσω τους συναγωνιστές για κοπέλες που δούλευαν στο Μεταξουργείο με 10Ευρω και τώρα θέλουν 50ευρω η Ναταλία ξανθιά Ρωσσιδα δούλευε στο Κολωνού 47πριν κάνα δυο τρία χρόνια μετά πήγε στο Κωνσταντινουπόλεως 128 και τώρα είναι εκεί.
Όσο για το χώρο που λες είναι πολύ κατώτερος από πάρα πολλά μπουρδέλα του 20€ου.Τωρα θέλει κάποιος να δίνει 50€ο σε τόσο χαμηλό επίπεδο το χειρότερο πιστεύω σε όλη την Αθήνα ας το κάνει στο κάτω κάτω δικά του τα φράγκα και θα τα δώσει όπου γουστάρει.
Επειδή ομως όπως έχω ξαναπεί πρέπει να λέμε αλήθειες και να είμαστε χρήσιμοι και κάποιος που θα διαβάσει τις πληροφορίες ίσως επηρεαστεί θετικά και κάνει μια καλύτερη επιλογή στο τιμημα των 50€ που είναι πολύ μεγάλο οπότε δείτε κύριοι δεξιά σας αριστερά σας τα Μπάνερ των μαγαζιών ή ακόμα καλύτερα περάστε από τα μαγαζιά κρίνεται αξιολογήστε πια κοπέλα αξίζει τα50€ο και πια δεν τα αξίζει ποια είναι υπερτιμημένη και από τα10€,20€ο τώρα σας ζητάει 50€ο.
Οι τουρίστες οι περαστικοί μπορεί να την πατήσουν εσείς που διαβάζεται εδώ κρίμα είναι.
Για μενα το συγκεκριμένο μαγαζί θα έπρεπε να κάνει μια αναπροσαρμογή τιμοκαταλόγου.Πχ το απλό να ξεκινάει στα 30,γτ όντως τα 50 ειναι πάρα πολλά.Ο χώρος είναι ανεκτός από εμένα.Πάντως έχει και κάποια δυνατά "χαρτιά",όπως Τορυ,Νικόλ και φυσικά Στεφανία πάντα για κατηγορία μιλφ μιλώντας.Ξαναλέω όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι για 50ρικο.Καλησπέρα λοιπόν τα έχω ξαναπεί και επειδή γνωρίζω δεν χρειάζεται να χάσω χρόνο και να περάσω από Βούρβαχη και Ηλία Ηλιού όσον αφορά τις κοπέλες σαφώς και είναι επίπεδο Μεταξουργείο αλλά και προέρχονται από το Μεταξουργείο θεωρώ λοιπόν χρέος μου να ενημερώσω τους συναγωνιστές για κοπέλες που δούλευαν στο Μεταξουργείο με 10Ευρω και τώρα θέλουν 50ευρω η Ναταλία ξανθιά Ρωσσιδα δούλευε στο Κολωνού 47πριν κάνα δυο τρία χρόνια μετά πήγε στο Κωνσταντινουπόλεως 128 και τώρα είναι εκεί.
Όσο για το χώρο που λες είναι πολύ κατώτερος από πάρα πολλά μπουρδέλα του 20€ου.Τωρα θέλει κάποιος να δίνει 50€ο σε τόσο χαμηλό επίπεδο το χειρότερο πιστεύω σε όλη την Αθήνα ας το κάνει στο κάτω κάτω δικά του τα φράγκα και θα τα δώσει όπου γουστάρει.
Επειδή ομως όπως έχω ξαναπεί πρέπει να λέμε αλήθειες και να είμαστε χρήσιμοι και κάποιος που θα διαβάσει τις πληροφορίες ίσως επηρεαστεί θετικά και κάνει μια καλύτερη επιλογή στο τιμημα των 50€ που είναι πολύ μεγάλο οπότε δείτε κύριοι δεξιά σας αριστερά σας τα Μπάνερ των μαγαζιών ή ακόμα καλύτερα περάστε από τα μαγαζιά κρίνεται αξιολογήστε πια κοπέλα αξίζει τα50€ο και πια δεν τα αξίζει ποια είναι υπερτιμημένη και από τα10€,20€ο τώρα σας ζητάει 50€ο.
Οι τουρίστες οι περαστικοί μπορεί να την πατήσουν εσείς που διαβάζεται εδώ κρίμα είναι.
Μπράβο ρε φίλε,γιατί ήμουν έτοιμος να την κλείσω για 1 ώρα.Γλύτωσα το 80αριΔοκιμάστηκε πριν μερικές ημέρες,στο Κωνσταντινουπόλεως 132,η Νέλυ.
Τι να πω και τι να πρωτοπεριγράψω από τη φόλα που έφαγα!!!
Εστειλα και σχετική κριτική με κάποιες από τις λεπτομέρειες.
Γεια σου φίλε μεγάλο το ρίσκο εμφανισιακά είναι όμορφη κοπέλα αλλά στο δωμάτιο από κάνα δυο γνωστούς μου είπαν για μετρια απόδοση.καλησπερα αγαπητοι φιλοι και φιλες,
Θελω να παω να ξεσκισω την Joy [ ] αλλα επειδη μετραω τα φραγκα μου δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να παω να τα σκασω. Δεν μπορω να βρω καποια κριτικη
Μακριά τύπε παλτό από τα λίγα!Τσεκ κριτική τριγγέτα
Αυτη την εχει παρει κανεις;
Μεγαλο τσουτσεκι αυτη και ρουφιανα των μπατσων.Δοκιμάστηκε πριν μερικές ημέρες,στο Κωνσταντινουπόλεως 132,η Νέλυ.
Τι να πω και τι να πρωτοπεριγράψω από τη φόλα που έφαγα!!!
Εστειλα και σχετική κριτική με κάποιες από τις λεπτομέρειες.
Μεγαλο τσουτσεκι αυτη και ρουφιανα των μπατσων.
Η Χριστίνα έχει πιάσει δουλειά εδώ και κάποιες μέρες στο Βεργας3 δεξιά υπάρχει κριτικήΈχεις κάποιος άποψη για Εύα κ Χριστίνα από Κωνσταντινουπόλεως 128?