Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Δύσκολες εποχές για στούντιο φίλε 50€πουλα πλέον για 10-15 σεξ άσε που το ρίσκο είναι μεγάλο παρά το ότι παίζει πληθώρα από μαγαζιά αλλά να κάτσει στραβή που είναι το πιο πιθανό θα είναι άσχημο.
Θέλει ψάξιμο καλό τώρα για Βούρβαχη που λες πιστεύω ότι είναι η πλέον ακατάλληλη επιλογή που μπορείς να κάνεις και σαν χώρος  κατώτερος όλων των μαγαζιών της Αθήνας αλλά και σαν κοπέλες καθώς θα σκάσεις 50€ο!! Για κοπέλες που προέρχονται από Μπουρδέλα των20€ η Τζέσικα που ψάχνεις έχει φύγει μήνες από εκεί όπως και μια δυο καλές που έπαιζαν η Λίνα Γιασμίν έφυγε πήγε Συγγρού 108.Ψαξου λίγο παίζουν καλές περιπτώσεις ένα καλό τυπακι όπως μου λένε βρίσκεται Κασσάνδρας3 Λολίτα ακούγονται καλά λόγια

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
φιλος ευχαριστω για την απαντηση....σωστα τα λες αλλα απο την αλλη συναγωνιστες χωνουν 60,70,100 σε μασαζ........βουρβαχη εχω συναντησει την στεφανια και εμεινα ευχαριστημενος...το μαγαζι δεν ειναι τοπ αλλα εγω το βρηκα καθαρο και αξιοπρεπες....αλλωστε οι κοπελες μας ενδιαφερουν οχι το κτηριο...πχ η τινα που γραφω φαινεται μαυρη...υπαρχει αλλη μαυρη σε στουντιο?....πες μου να τρεξω γιατι εγω δυστυχως μονο με τετοιες λειτουργω......η τζεσσικα που λεω πρεπει να ειναι αλλη απο αυτη που λες....δινετε ως κουβανη και εχειτωρα βαρδια......αυτη που λες δεν την ξερω βεβαια αλλα μου φαινεται οτι καπου διαβασα οτι ηταν μικροστηθη......η λολιτα στο κασσανδρασ ειναι μοντελε εγω την θελω γεματη......η μπιουτη ειναι σχεδον το προτυπο μου αλλα δυο φορες που την συναντησα με εχει στο πολυ κλασιμο...δεν λειτουργω στο μπουρδελο μπαινει πολυς κοσμος και αγχωνομαι..... απο την αλλη ημουν θαμωνας στο κλασσικο μπραζιλιαν κωνσταντινουπολεως 130 που ειναι κλειστο εδω και 6 μηνες ... φαντασου ειχα παρει και τις δυο τσατσαδες που δουλευαν εκει

• Like
Αντιδράσεις: nec

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
συναντησα την τινα απο βουρβαχη....ηταν για μενα πολυ ευχαριστη εκπληξη...μια μαυρουλα σε στουντιο...ειδος σπανιο...την βρηκα πιο νταρντανα απο τις φωτο πραγμα που με ενθουσιασε...στο δωματιο θερμή....δεχεται φιλακια, οχι με γλωσσα, σου επιτεπει χαιδεματα και προκαταρκτικα και δεν κοροιδευει...εχει ενα ωραιο προσωπο αφροαμερικανας.....πολυ καλη περιπτωση,ευχαριστηθηκα...

• Like

leoni777

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Για κελλυ κελλινα εχουμε πληροφοριες?

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
συναντησα την τινα απο βουρβαχη....ηταν για μενα πολυ ευχαριστη εκπληξη...μια μαυρουλα σε στουντιο...ειδος σπανιο...την βρηκα πιο νταρντανα απο τις φωτο πραγμα που με ενθουσιασε...στο δωματιο θερμή....δεχεται φιλακια, οχι με γλωσσα, σου επιτεπει χαιδεματα και προκαταρκτικα και δεν κοροιδευει...εχει ενα ωραιο προσωπο αφροαμερικανας.....πολυ καλη περιπτωση,ευχαριστηθηκα...
Αφροαμερικάνας :think: Αφρικάνας μάλλον ήθελες να γράψεις. Οπως και να χει ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

jonakos21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρες δυο γρήγορες ερωτήσεις έχω επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα και θα έρθω σύντομα η χριστίνα που ήταν φωκαιας 27α η ελληνοουκρανέζα ειναι ακόμα;;
και επισης εχετε να μου προτείνεται κανενα πιπινι αξιόλογο (ονομα κ οδο)
θενξ...

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Αφροαμερικάνας :think: Αφρικάνας μάλλον ήθελες να γράψεις. Οπως και να χει ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
οπως το γραφω....το προσωπο της δινει αλλη εντυπωση για την καταγωγη της....γιατι φυσικα θα ειναι σχεδον αδυνατο να προερχεται απο την αμερικανικη ηπειρο γενικως

• Like

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
χθες βραδυ 22.30 πανω κατω ψαχνοντασ για καμμια λατινα του γουστου μου πηγα κασσανδρασ αλλα τζιφοσ ......εκει ειδα
στο 3 ισογειο μια κατυ αν θυμαμαι καλως μελαχρινη,κανονικη προς το αδυνατο
ο οροφος δεν ανοιξε....ισωσ αλλαγη βαρδιας
στο 4 οροφος τρεις κοπελες ψιλες ολες.... δυο μελαχρινες αδυνατες η μια πιο πολυ και η τριτη ξανθια αρκετα πιο γεματη οχι ομωσ χοντρη
στο 4β δυο κοπελες μια με ξανθο μαλλι μακρυ ισιο, σωμα μοντελε και υψος κανονικο και η μελαχρινη με επισης ωραιο, οπως και η ξανθια προσωπο , λιγο πιο κοντη μου φανηκε αλλα πιο  τσαχπινα  και πιο γεματη

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
η....καινουργια κοπελα,μαυρουλα, σοφια στο ντε παρις..κλπ..ειναι τελικα η μελισσα απο ιωαννινων και κωνσταντινουπολεως 130.....απο τα 20 ευρω παει 50 τωρα, στο απλο παντα, αλλα με ιδιες
υπηρεσιες ...μαλιστα

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ανέβηκα μια βόλτα στην Νεα Φιλαδέλφεια στην Γέφυρα στο Αντιόχειας 64 να δω από κοντά δύο καινούργιες κοπέλες που έχουν έρθει είχα καιρό αρκετό μήνες να περάσω από κει καθώς το στανταρακι γαμω τις Μιλφαρες από τις καλύτερες είναι η Γκλόρια Σέρβα.
Έτσι λοιπόν σήμερα η τσατσα μου παρουσίασε δύο κοπέλες την νεαρη Αννίτα καστανοξανθα μακριά μαλλιά σωματακι καλό με κάποια πλαδαρότητα αλλά καλές αναλογίες φάτσα συμπαθητική στο σαλόνι ελαφρώς αμήχανη χαμογελαστή παντως,και μια Λάουρα Μιλφ με αδύνατη κοντοκουρεμένο μαλλί πιο καλιγραμη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο σαλόνι σαφώς και δεν θα έβγαζα 50€ο από την τσέπη για τις κοπέλες αυτές σε καμία περίπτωση συμπαθητικές αλλά ως εκεί 20€ακι Φυλής ναι θα ήταν καλές συμπέρασμα κατώτερες από Γκλόρια και Σιντυ

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Έτσι λοιπόν σήμερα η τσατσα μου παρουσίασε δύο κοπέλες την νεαρη Αννίτα καστανοξανθα μακριά μαλλιά σωματακι καλό με κάποια πλαδαρότητα αλλά καλές αναλογίες φάτσα συμπαθητική στο σαλόνι ελαφρώς αμήχανη χαμογελαστή παντως,και μια Λάουρα Μιλφ με αδύνατη κοντοκουρεμένο μαλλί πιο καλιγραμη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο σαλόνι σαφώς και δεν θα έβγαζα 50€ο από την τσέπη για τις κοπέλες αυτές σε καμία περίπτωση συμπαθητικές αλλά ως εκεί 20€ακι Φυλής ναι θα ήταν καλές [size=10pt]συμπέρασμα κατώτερες από Γκλόρια και Σιντυ[/size]

Η συγκριση που κανεις φιλε μου ειναι αδικη για το νεα κοριτσια(δεν τις εχω δει, γενικως μιλαω). Αν συγκρινεις καθε αυτοκινητο με μια Ferrari, στο τελος θα καταληξουμε ολα να μας βρωμανε και να πηγαινουμε με Πεζω 2....

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Η συγκριση που κανεις φιλε μου ειναι αδικη για το νεα κοριτσια(δεν τις εχω δει, γενικως μιλαω). Αν συγκρινεις καθε αυτοκινητο με μια Ferrari, στο τελος θα καταληξουμε ολα να μας βρωμανε και να πηγαινουμε με Πεζω 2....
Καλώς τον Φίλο χρόνια πολλά καταρχήν το θέμα είναι ότι επικρατεί η ισοπέδωση του οικονομικού ποσού το εντελώς παράδοξο που συμβαίνει στα στούντιο είναι ότι πληρώνεις απο50€ο για να νοικιάσεις την Ferrari βλέπε Gloria, Cindy που σε οδηγούν στον παράδεισο έστω και στα πλαίσια του test drive και από την άλλη πάλι πληρώνεις 50€ για να οδηγήσεις ένα datsun,Fiat σε ;όλα μαγαζιά που δεν αξίζουν ουτε10€ και το πιο αστείο είναι ότι κάποτε ήθελαν 10€,20€ και τώρα ζητανε50€.
Οπότε πάλι καλά που υπάρχουν ακόμα έστω και λίγες Ferrari για να προσφέρουν πραγματικές συγκινήσεις και όχι κάλπικες ψευδαισθήσεις να προσθέσω και μια ακόμη lamborghini Λίντα Θεσσαλίας 136

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Ρε σεις μόνο εγώ γράφω εδώ μεσα? Τέσπα ......γνωρίζει κανεις την τζεσσικα από τριγετα ή την Tina από Βούρβαχη να μας πει εντυπώσεις αλλα κυρίως πως ειναι εμφανισιακά

Απο Τίνα ότι βλέπεις στις φωτό....Σωματάρα αλλα χάνει λίγο στη φάτσα.Στον αγώνα τίμια...δεν εχω κλάψει τα ευρώ μου

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
η....καινουργια κοπελα,μαυρουλα, σοφια στο ντε παρις..κλπ..ειναι τελικα η μελισσα απο ιωαννινων και κωνσταντινουπολεως 130.....απο τα 20 ευρω παει 50 τωρα, στο απλο παντα, αλλα με ιδιες
υπηρεσιες ...μαλιστα

Άντε...στις φωτο δε μοιάζει καθόλου ότι είναι αυτη...Φαίνεται πιο νταρντάνα ενω στη πραγματικότητα είναι μικροκαμωμένη.

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Για τη Φρίντα έχουμε καμιά άποψη;

Την είχα πάρει μια φορά για τις βυζάρες της.Αξίζει για μια δοκιμή.Εγώ έφυγα ικανοποιημένος.Απλά είναι λίγο γεματούλα σε σχέση με τις φωτο...Έχει πέσει φώτοσοπ.Πας και βλέπεις...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Την είχα πάρει μια φορά για τις βυζάρες της.Αξίζει για μια δοκιμή.Εγώ έφυγα ικανοποιημένος.Απλά είναι λίγο γεματούλα σε σχέση με τις φωτο...Έχει πέσει φώτοσοπ.Πας και βλέπεις...
Εκεί σε όλες έχει πέσει φωτοσοπ σε όλες ανεξαιρέτως πραγματικά απορώ πως υπάρχουν ακόμα άτομα που διαβάζουν εδώ έχουν τόσες πολλές επιλογές αφού θελουν να διαθέσουν τα50€πουλα και πάνε σε μαγαζιά επιπέδου Μεταξουργείου δηλαδή αν πας σε αυτή την Φρίντα που ρωτάς την δεις και πας να δεις
Γκλόρια, Σιντυ Αντιόχειας 64

Λίντα Θεσσαλίας 136

Τατα Πειραιώς 193, Αθηνών 318, Θησέως40,365

Σαμάνθα βουνό Βριλησσού 36αρια η τελευταία αξία που έμεινε στο μαραζομενο πάλαι ποτέ ένδοξο.
Οι κοπέλες που αναφέρω συγκριτικά με αυτή που ρωτάς έπρεπε να ζητάνε 50€απλα να βγουν στο σαλόνι!!

Φυσικά μεγάλε με τα φράγκα σου κανείς ότι γουστάρεις και πας όπου θες αλλά καλό είναι που καί πού να μιλάμε με στοιχεία και αληθινά επιχειρήματα ώστε επιτέλους να ξεκαθαρίσει η μύγα από το στάρι.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εκεί σε όλες έχει πέσει φωτοσοπ σε όλες ανεξαιρέτως πραγματικά απορώ πως υπάρχουν ακόμα άτομα που διαβάζουν εδώ έχουν τόσες πολλές επιλογές αφού θελουν να διαθέσουν τα50€πουλα και πάνε σε μαγαζιά επιπέδου Μεταξουργείου δηλαδή αν πας σε αυτή την Φρίντα που ρωτάς την δεις και πας να δεις
Γκλόρια, Σιντυ Αντιόχειας 64

Λίντα Θεσσαλίας 136

Τατα Πειραιώς 193, Αθηνών 318, Θησέως40,365

Σαμάνθα βουνό Βριλησσού 36αρια η τελευταία αξία που έμεινε στο μαραζομενο πάλαι ποτέ ένδοξο.
Οι κοπέλες που αναφέρω συγκριτικά με αυτή που ρωτάς έπρεπε να ζητάνε 50€απλα να βγουν στο σαλόνι!!

Φυσικά μεγάλε με τα φράγκα σου κανείς ότι γουστάρεις και πας όπου θες αλλά καλό είναι που καί πού να μιλάμε με στοιχεία και αληθινά επιχειρήματα ώστε επιτέλους να ξεκαθαρίσει η μύγα από το στάρι.
Φίλε η αλινα το κοντοπουτανο σταμάτησε;

Για μένα αυτή ήταν η τοπ μαζί με Σιντυ από το 46 και ρομινα από 42

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Όχι απ'όσο ξέρω η Αλινα δεν έχει σταματήσει η Σιντυ  που λες έχει σταματήσει από τα Στούντιο και μετα δούλεψε σε γραφείο πάντως το επιβεβαιώνω για την Σιντυ από το46 μια φορά που την δοκίμασα έμεινα ευχαριστημένος ήταν τίμια

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Όχι απ'όσο ξέρω η Αλινα δεν έχει σταματήσει η Σιντυ  που λες έχει σταματήσει από τα Στούντιο και μετα δούλεψε σε γραφείο πάντως το επιβεβαιώνω για την Σιντυ από το46 μια φορά που την δοκίμασα έμεινα ευχαριστημένος ήταν τίμια
Τώρα μιλάω για αυτές που τις τίμησα πριν 5-6 χρόνια.

Την αλινα άλλη μια φορά της τον πέρναγα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Γνωρίζει κανείς αύριο από τι Ώρα θα δουλεύει το Λιοσίων 73?
Στη σελίδα τους δεν έχουν καθόλου πρόγραμμα μετά από σήμερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom