The Good the Bad the Ugly
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2018
- Like
- 3.426
- Πόντοι
- 441
Πριν λίγο...
Ισμήνης 2:
Βικτώρια...
Η γνωστή μελαχροινή βυζαρού!
Δεν τη λες άσχημη στο πρόσωπο ενώ και στο σώμα...
Δείχνει ανοικτή επάνω λόγω βυζιώνΕ αλλά κάτω είναι σχετικά μαζεμένη!
Μαράια...
Μελαχροινή νεραιδούλα!
Μικροκαμωμένη και με νόστιμο μουτράκι...
Είναι αδύνατη,είναι μπιμπελό-ήταν για ώρα σε δωμάτιο...
Το κόκκινο ημιδικτυωτό που φορούσε τόνιζε το καλοσχηματισμένο κωλί της και τα τουμπανιασμένα βυζιά της!
Μάλλον το πιο όμορφο της βραδυάς!
Μελαντίας 50:
Κρίστυ...
Καστανόξανθη πιτσιρίκα που βγήκε σαχλά συνάμενη κουνάμενη με στυλ σούπερ-ντούπερ γκόμενας!
Γενικά μπάνικη Μπουρναζογκόμενα.
Με προκλητική ψιλοπροστυχόφατσα με τσιμπουκοχειλάρες που μου τις σούφρωνε και τις σάλιωνε/δακτύλιαζε τάχα μου πορνοσταρικά...
Δεν τη λες στεγνή από τη μέση και κάτω-έχει περίεργα ζουμερό κώλο και μ'αυτόν έκανε κάτι περίεργα κόλπα σφαλιαρίζοντάς τον κλπ κλπ.
Στα 90 ευρώ παρέχεται ελεύθερο στοματικό ενώ (εάν αντελήφθην καλώς) το κωλί της δίνεται σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προγράμματα με +50!!!
Κατεχάκη 8:
Αλλαγή βάρδιας κι έτσι έφευγε μια σκούρα Μεταξουργείου στυλ Μαρία που μου άρεσε απλά και μόνο επειδή την είδα με τα κανονικά της ρούχα!
Στα υπόλοιπα...
Κορίνα...
Μια ξανθιά μέτρια ασπρουλιάρα Αλβανόφατσα με την κλασσική προφορά...
Σώμα μέτριο,αδιάφορο,απαρατήρητο-όπως θέλετε πείτε το,το ίδιο και το αυτό κάνει...
Αναστασία...
Μπροστά στην ξανθιά Κορίνα,η μελαχροινή Αναστασία "έδειχνε" υπερμούναρος!
Ωραίο πρόσωπο πάντως,θηλυκή αύρα,μπόι και παράστημα καλό,κορμί συμμετρικό.
Σωστή γυναίκα σε γενικές γραμμές!
Κατεχάκη 5:
Σάρα...
Μελαχροινή μετριότητα.
Πρόσωπο ψιλοάγριο κυρίως λόγω μύτης,μικρόσωμη,δεν τη λες και οδοντογλυφίδα αλλά γενικά αρμονικό το συνολάκι.Πιο πολύ μου έμεινε το μαλλί μπούκλα-"ήμουν στο κομμωτήριο σήμερα για κάνα 12ωρο"...
Ξένια...
Η γνωστή Ξένια από τα Φωκαίας 17.
Ξανθιά πλέον,γενικά θηλυκή και ωραία στο πρόσωπο.
Και εδώ φορούσε ένα από τα κλασσικά κολλητά κορμάκια της που τόνιζαν την ζουμερή κωλάρα της...
Στο μενού το πρωκτικό και για τις δυο κοπέλες-εδώ δεν αναφέρθηκε κάποια επιπλέον επιβάρυνση.
Βριλησού 60 πάνω:
Σαμπρίνα...
Ξανθιά,ψηλή,λευκόσαρκη και κορμάρα!
Αεράτη στο σαλόνι αλλά με ύφος και στυλ "πέρνα και θα φας την ξεπέτα της ζωής σου".
Ωραίο κορμί,όχι μοντελέ,με τους χυμούς του που "έδειχναν" προκλητικοί λόγω του ύψους της.
Βριλησού 60 κάτω:
Σάρα...
Μελαχροινό κοντοπούτανο...
Φάτσα...Πονηρή να την πω;Πρόστυχη;Παιχνιδιάρα;Ξεπετουά;
Ε,στο περίπου όλα μαζί!
Καλό σωματάκι πάντως με διάσπαρτα μπιχλιμπιδοτατουαζάκια επάνω της...
Βυζί καλό και ύποπτα στητά κοκκαλωμένο...
Βριλησού 46:
Ντάρια...
Ένα ξανθό λευκόσαρκο κοντοπούτανο με απλά συμπαθητικό μουτράκι.
Από κει και πέρα,ωραία τα ανοικτά χρώματά του και καλό το σωματάκι του-αδυνατούλικο όσο και όπως χρειάζεται για να καταταχθεί στα πετιτοειδή.
Κρίστυ...
Αυτή μου άρεσε περισσότερο!
Μελαχροινή,γλυκύτατη,αμήχανη...
Συμπαθέστατη ζουμερούλα,δεν είχε κάτι το ξεχωριστό επάνω της αλλά ήταν γήινη,έδειχνε προσιτή και με διάθεση "διάλεξέ με και θα κάνω ότι μπορώ για να περάσεις καλά".
Βριλησού 36:
Η δεσποινίς Σαμάνθα ήταν σε ωριαίο πρόγραμμα κι έτσι δεν είχα την τιμή και την τύχη να τη δω.
Αυτά!
Ισμήνης 2:
Βικτώρια...
Η γνωστή μελαχροινή βυζαρού!
Δεν τη λες άσχημη στο πρόσωπο ενώ και στο σώμα...
Δείχνει ανοικτή επάνω λόγω βυζιώνΕ αλλά κάτω είναι σχετικά μαζεμένη!
Μαράια...
Μελαχροινή νεραιδούλα!
Μικροκαμωμένη και με νόστιμο μουτράκι...
Είναι αδύνατη,είναι μπιμπελό-ήταν για ώρα σε δωμάτιο...
Το κόκκινο ημιδικτυωτό που φορούσε τόνιζε το καλοσχηματισμένο κωλί της και τα τουμπανιασμένα βυζιά της!
Μάλλον το πιο όμορφο της βραδυάς!
Μελαντίας 50:
Κρίστυ...
Καστανόξανθη πιτσιρίκα που βγήκε σαχλά συνάμενη κουνάμενη με στυλ σούπερ-ντούπερ γκόμενας!
Γενικά μπάνικη Μπουρναζογκόμενα.
Με προκλητική ψιλοπροστυχόφατσα με τσιμπουκοχειλάρες που μου τις σούφρωνε και τις σάλιωνε/δακτύλιαζε τάχα μου πορνοσταρικά...
Δεν τη λες στεγνή από τη μέση και κάτω-έχει περίεργα ζουμερό κώλο και μ'αυτόν έκανε κάτι περίεργα κόλπα σφαλιαρίζοντάς τον κλπ κλπ.
Στα 90 ευρώ παρέχεται ελεύθερο στοματικό ενώ (εάν αντελήφθην καλώς) το κωλί της δίνεται σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προγράμματα με +50!!!
Κατεχάκη 8:
Αλλαγή βάρδιας κι έτσι έφευγε μια σκούρα Μεταξουργείου στυλ Μαρία που μου άρεσε απλά και μόνο επειδή την είδα με τα κανονικά της ρούχα!
Στα υπόλοιπα...
Κορίνα...
Μια ξανθιά μέτρια ασπρουλιάρα Αλβανόφατσα με την κλασσική προφορά...
Σώμα μέτριο,αδιάφορο,απαρατήρητο-όπως θέλετε πείτε το,το ίδιο και το αυτό κάνει...
Αναστασία...
Μπροστά στην ξανθιά Κορίνα,η μελαχροινή Αναστασία "έδειχνε" υπερμούναρος!
Ωραίο πρόσωπο πάντως,θηλυκή αύρα,μπόι και παράστημα καλό,κορμί συμμετρικό.
Σωστή γυναίκα σε γενικές γραμμές!
Κατεχάκη 5:
Σάρα...
Μελαχροινή μετριότητα.
Πρόσωπο ψιλοάγριο κυρίως λόγω μύτης,μικρόσωμη,δεν τη λες και οδοντογλυφίδα αλλά γενικά αρμονικό το συνολάκι.Πιο πολύ μου έμεινε το μαλλί μπούκλα-"ήμουν στο κομμωτήριο σήμερα για κάνα 12ωρο"...
Ξένια...
Η γνωστή Ξένια από τα Φωκαίας 17.
Ξανθιά πλέον,γενικά θηλυκή και ωραία στο πρόσωπο.
Και εδώ φορούσε ένα από τα κλασσικά κολλητά κορμάκια της που τόνιζαν την ζουμερή κωλάρα της...
Στο μενού το πρωκτικό και για τις δυο κοπέλες-εδώ δεν αναφέρθηκε κάποια επιπλέον επιβάρυνση.
Βριλησού 60 πάνω:
Σαμπρίνα...
Ξανθιά,ψηλή,λευκόσαρκη και κορμάρα!
Αεράτη στο σαλόνι αλλά με ύφος και στυλ "πέρνα και θα φας την ξεπέτα της ζωής σου".
Ωραίο κορμί,όχι μοντελέ,με τους χυμούς του που "έδειχναν" προκλητικοί λόγω του ύψους της.
Βριλησού 60 κάτω:
Σάρα...
Μελαχροινό κοντοπούτανο...
Φάτσα...Πονηρή να την πω;Πρόστυχη;Παιχνιδιάρα;Ξεπετουά;
Ε,στο περίπου όλα μαζί!
Καλό σωματάκι πάντως με διάσπαρτα μπιχλιμπιδοτατουαζάκια επάνω της...
Βυζί καλό και ύποπτα στητά κοκκαλωμένο...
Βριλησού 46:
Ντάρια...
Ένα ξανθό λευκόσαρκο κοντοπούτανο με απλά συμπαθητικό μουτράκι.
Από κει και πέρα,ωραία τα ανοικτά χρώματά του και καλό το σωματάκι του-αδυνατούλικο όσο και όπως χρειάζεται για να καταταχθεί στα πετιτοειδή.
Κρίστυ...
Αυτή μου άρεσε περισσότερο!
Μελαχροινή,γλυκύτατη,αμήχανη...
Συμπαθέστατη ζουμερούλα,δεν είχε κάτι το ξεχωριστό επάνω της αλλά ήταν γήινη,έδειχνε προσιτή και με διάθεση "διάλεξέ με και θα κάνω ότι μπορώ για να περάσεις καλά".
Βριλησού 36:
Η δεσποινίς Σαμάνθα ήταν σε ωριαίο πρόγραμμα κι έτσι δεν είχα την τιμή και την τύχη να τη δω.
Αυτά!