Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Πριν λίγο...

Ισμήνης 2:

Βικτώρια...

Η γνωστή μελαχροινή βυζαρού!
Δεν τη λες άσχημη στο πρόσωπο ενώ και στο σώμα...
Δείχνει ανοικτή επάνω λόγω βυζιώνΕ αλλά κάτω είναι σχετικά μαζεμένη!

Μαράια...

Μελαχροινή νεραιδούλα!
Μικροκαμωμένη και με νόστιμο μουτράκι...
Είναι αδύνατη,είναι μπιμπελό-ήταν για ώρα σε δωμάτιο...
Το κόκκινο ημιδικτυωτό που φορούσε τόνιζε το καλοσχηματισμένο κωλί της και τα τουμπανιασμένα βυζιά της!

Μάλλον το πιο όμορφο της βραδυάς!

Μελαντίας 50:

Κρίστυ...

Καστανόξανθη πιτσιρίκα που βγήκε σαχλά συνάμενη κουνάμενη με στυλ σούπερ-ντούπερ γκόμενας!

Γενικά μπάνικη Μπουρναζογκόμενα.
Με προκλητική ψιλοπροστυχόφατσα με τσιμπουκοχειλάρες που μου τις σούφρωνε και τις σάλιωνε/δακτύλιαζε τάχα μου πορνοσταρικά...

Δεν τη λες στεγνή από τη μέση και κάτω-έχει περίεργα ζουμερό κώλο και μ'αυτόν έκανε κάτι περίεργα κόλπα σφαλιαρίζοντάς τον κλπ κλπ.
Στα 90 ευρώ παρέχεται ελεύθερο στοματικό ενώ (εάν αντελήφθην καλώς) το κωλί της δίνεται σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προγράμματα με +50!!!

Κατεχάκη 8:

Αλλαγή βάρδιας κι έτσι έφευγε μια σκούρα Μεταξουργείου στυλ Μαρία που μου άρεσε απλά και μόνο επειδή την είδα με τα κανονικά της ρούχα!

Στα υπόλοιπα...

Κορίνα...
Μια ξανθιά μέτρια ασπρουλιάρα Αλβανόφατσα με την κλασσική προφορά...
Σώμα μέτριο,αδιάφορο,απαρατήρητο-όπως θέλετε πείτε το,το ίδιο και το αυτό κάνει...

Αναστασία...
Μπροστά στην ξανθιά Κορίνα,η μελαχροινή Αναστασία "έδειχνε" υπερμούναρος!
Ωραίο πρόσωπο πάντως,θηλυκή αύρα,μπόι και παράστημα καλό,κορμί συμμετρικό.
Σωστή γυναίκα σε γενικές γραμμές!

Κατεχάκη 5:

Σάρα...

Μελαχροινή μετριότητα.
Πρόσωπο ψιλοάγριο κυρίως λόγω μύτης,μικρόσωμη,δεν τη λες και οδοντογλυφίδα αλλά γενικά αρμονικό το συνολάκι.Πιο πολύ μου έμεινε το μαλλί μπούκλα-"ήμουν στο κομμωτήριο σήμερα για κάνα 12ωρο"...

Ξένια...

Η γνωστή Ξένια από τα Φωκαίας 17.
Ξανθιά πλέον,γενικά θηλυκή και ωραία στο πρόσωπο.
Και εδώ φορούσε ένα από τα κλασσικά κολλητά κορμάκια της που τόνιζαν την ζουμερή κωλάρα της...
Στο μενού το πρωκτικό και για τις δυο κοπέλες-εδώ δεν αναφέρθηκε κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Βριλησού 60 πάνω:

Σαμπρίνα...

Ξανθιά,ψηλή,λευκόσαρκη και κορμάρα!
Αεράτη στο σαλόνι αλλά με ύφος και στυλ "πέρνα και θα φας την ξεπέτα της ζωής σου".
Ωραίο κορμί,όχι μοντελέ,με τους χυμούς του που "έδειχναν" προκλητικοί λόγω του ύψους της.

Βριλησού 60 κάτω:

Σάρα...
Μελαχροινό κοντοπούτανο...
Φάτσα...Πονηρή να την πω;Πρόστυχη;Παιχνιδιάρα;Ξεπετουά;
Ε,στο περίπου όλα μαζί!
Καλό σωματάκι πάντως με διάσπαρτα μπιχλιμπιδοτατουαζάκια επάνω της...
Βυζί καλό και ύποπτα στητά κοκκαλωμένο...

Βριλησού 46:

Ντάρια...

Ένα ξανθό λευκόσαρκο κοντοπούτανο με απλά συμπαθητικό μουτράκι.
Από κει και πέρα,ωραία τα ανοικτά χρώματά του και καλό το σωματάκι του-αδυνατούλικο όσο και όπως χρειάζεται για να καταταχθεί στα πετιτοειδή.

Κρίστυ...

Αυτή μου άρεσε περισσότερο!
Μελαχροινή,γλυκύτατη,αμήχανη...
Συμπαθέστατη ζουμερούλα,δεν είχε κάτι το ξεχωριστό επάνω της αλλά ήταν γήινη,έδειχνε προσιτή και με διάθεση "διάλεξέ με και θα κάνω ότι μπορώ για να περάσεις καλά".

Βριλησού 36:

Η δεσποινίς Σαμάνθα ήταν σε ωριαίο πρόγραμμα κι έτσι δεν είχα την τιμή και την τύχη να τη δω.

Αυτά!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Μάλλον μπέρδεψες τα 60άρια συναγωνιστή. Η Σαμπρίνα χρόνια τώρα εργάζεται αποκλειστικά στο κάτω.
Και κακώς τη φοβήθηκες, όσες φορές έχω πάει μαζί της ήταν άψογη επαγγελματίας.

Προφανώς έκανα λάθος στα 60άρια όπως λάθος έκανα και στο όνομα της γλυκιάς Κάτιας στο Βριλησού 46-που τη...βάφτισα Κρίστυ!

Ενδιαφέρουσα η πληροφορία σου για τη Σαμπρίνα-"η βασίλισσα της Βριλησού" όπως την παρουσίασε ο ευγενικός τύπος-"υπηρεσίας" του μαγαζιού.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Πριν λίγο...

Στο Αριστοτέλους 6,η Μαίρη!

Καστανή,όμορφη,γλυκιά-όποιο συνώνυμο των λέξεων αυτών κι αν χρησιμοποιήσετε,είσαστε μέσα!
Με ένα ιδαίτερο,ξεχωριστό στυλ-είτε λόγω της γλύκας της,είτε λόγω της αμηχανίας της στο σαλόνι ίσως εξαιτίας και των δυο μαζί!
Βγήκε από δωμάτιο,κοίταξε καλά-καλά αμήχανα και συνεσταλμένα και ανέβηκε τα σκαλιά για το επόμενο δωμάτιο.
Στο σώμα δεν είναι τσολιάς στ'ανάκτορα αλλά είναι καλή-φορούσε και ένα μαύρο κολλητό εσώρουχο-κορμάκι που την αναδείκνυε ακόμη περισσότερο!

Στην Τριγγέτα 3,η Αμαρυλλίς!

Ξανθιά,μέτριο πρόσωπο (κυρίως λόγω σπασίματος)-αυτό που άξιζε ήταν το αδύνατο σώμα της.
Όχι κάτι το ιδιαίτερο πάντως.

Στην Κασσάνδρας 3 κάτω,τρεις κοπέλες-οι δύο Ελληνίδες,λέει...

Κάτια,καστανόξανθη μπάνικη μπουρναζοειδής γκόμενα.
Συμπαθητική φάτσα με μυτόγκα  (προφανώς Ελληνική...),κορμί σχετικά αδύνατο με λίγο πιο ζουμερή περιφέρεια που την κουνούσε σαν φρουί ζελέ πάνω στα πορνοτάκουνά της!

Άρτεμις,κοντούλα,ξανθιά,λευκή επιδερμίδα,γλυκό μούτρο,με πιασιματάκια-αυτά και τίποτ'άλλο!
Στο 20άρικο,μια χαρά θα ήταν...

"Η τρίτη κοπέλα είναι Τουρκοπολωνή" -όπως με ενημέρωσε πριν την δω,ο συμπαθέστατος πασουμάκιας υπηρέτης...
Λολίτα λοιπόν...
Με τιγρέ εσώρουχα,μαλλί Φουρέιρα,άγριο πρόσωπο (Τουρκοπολωνική μύτη εδώ...) και κορμί...στεγνό...
Σαν να βλέπεις τον Άγιο Ονούφριο επάνω σε 20ποντα πορνοτάκουνα με καούκα Φουρέιρα...

Στο Κασσάνδρας 3 επάνω,Λουίζα και Κάρολ!

Πιτσιρίκες λάτιν-λέει...
Η Λουίζα μια μελαχροινή γλυκιά ζουμερούλα-πιασίματα παντού με μπουτάκια,βυζάκια και καμπυλωτό κώλο.
Κοντούλα και έτσι όλα έδειχναν επάνω της ακόμη πιο γεμάτα...
Η Κάρολ πιο όμορφη...
Ξανθιά και πιο θηλυκή...
Και αυτή με τα πιασιματάκια της αλλά πιο σουλουπωμένη και πιο τραβηχτική από την Λουίζα.
Και οι δυο τους μια χαρά για το στουντέλο της Λιοσίων 73 μαζί με τις καραβιές από Βενεζουέλα που φέρνει το κατάστημα...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Τουρκοπολωνή από το Τεπελένι.
Τελικά μας περνάνε για ΠΟΛΥ μαλάκες κάποιοι.  :uglystupid:
Έτσι ακριβως είναι αυτή είναι η χειρότερη περίοδος για στούντιο κοιτάξτε τι χαλί επικρατεί στην πλειοψηφία των μαγαζιών ας πάρουμε για παράδειγμα κάποιους δρόμους
Α) Βριλησσού πως ήταν κάποτε και πως είναι τώρα παρακμή η μοναδική που αξίζει εκεί μια Σαμάνθα στα36αρια

Β)Κωνσταντινουπόλεως δεν υπάρχει τιποτα
Σπύρου Πάτση έκλεισαν καί τά δύο όπως και το Ιστορικό παρακείμενο μαγαζί της Λανας Σερβιων26 αν θυμάμαι καλά
Γ) Κασσάνδρας δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν θυμάστε την Αμάντα Αλβανίδα αστέρι κάποτε δεν ήξερες που να πρωτομπεις ποια να διαλέξεις τώρα δεν αξίζει καν να μπεις

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Έτσι ακριβως είναι αυτή είναι η χειρότερη περίοδος για στούντιο κοιτάξτε τι χαλί επικρατεί στην πλειοψηφία των μαγαζιών ας πάρουμε για παράδειγμα κάποιους δρόμους
Α) Βριλησσού πως ήταν κάποτε και πως είναι τώρα παρακμή η μοναδική που αξίζει εκεί μια Σαμάνθα στα36αρια

Β)Κωνσταντινουπόλεως δεν υπάρχει τιποτα
Σπύρου Πάτση έκλεισαν καί τά δύο όπως και το Ιστορικό παρακείμενο μαγαζί της Λανας Σερβιων26 αν θυμάμαι καλά
Γ) Κασσάνδρας δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν θυμάστε την Αμάντα Αλβανίδα αστέρι κάποτε δεν ήξερες που να πρωτομπεις ποια να διαλέξεις τώρα δεν αξίζει καν να μπεις
Από Βριλησσου που έχω να πάω 5 χρόνια είχα κάνει γαμησαρα με ένα κοντοπουτανο την Αλίνα αν θυμάμαι. Η τυπισσα το ζούσε όπως η Αθηνά από φωκ.27 σκαλακια.
Μπαζεψε αυτή ή σταμάτησε;

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Πήγα μαζί της το καλοκαίρι. Έχει πάρει μερικά κιλάκια αλλά το κορμί της είναι σφιχτό και παραμένει σούπερ στο κρεβάτι.
Το μόνο κακό είναι δουλεύει μόνο πρωινά.
Άρα δεν έχει πέσει τελείως το επίπεδο.

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
χθες 12.00 βραδυ στο κασσανδρας 3...οροφος....μια κατια, ψηλη,αδυνατη....μοντελε.....και μια λιγο πιο γεματη καρολ, καλιγραμμη,βαμμενη ξανθια....κατω ...μια αρτεμις κανονικη, τοσο που μου φανηκε ανοστη,ο τσατσος με τις κοτλε παντοφλες μου ειπε οτι ηταν πολυ φρεσκο αποκτημα και πολυ καλη στα ενδοτερα...και η λολιτα ενα ξωτικο με τατουαζ ολογυμνη ,αδυνατη και δυο κοτσιδακια
κασσανδρας 6......αλεξανδρα....ψηλη ,αρκετα αδυνατη ,με πλουσιο σιλικονατο στηθος
κασσανδρας4α....δυο ασπρουλιαρες,μελαχρινες,μια αδυνατη,και μια πιο γεματη ,βυζαρου

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Στα μαγαζιά αυτά της Πειραιώς 193, Θησέως40,365, Λεωφόρος Αθηνών 318 υπάρχει ένα τούμπανο Μιλφ ότι καλύτερο σε εμφάνιση στην κατηγορία αυτή την περίοδο φοβερή και αληθινές φωτογραφίες
........αν  και το πραγμα βρωμαει ξεπετα γιατι οι κοπελες καθονται λιγο στο ελλαδα...αρα μπορει να ερχονται για μια αρπαχτη....μου φαινεται οτι ερχονται για κατι αλλο και παραλληλα κανουν και μερικα μεροκαματα....παντως απο αυτες εγω εχω συναντησει...σανελ,σαμανθα,σελεστε....οι φωτος τους ηταν ακριβεις και με θλιβερη εξαιρεση την σελεστε δεν κοροιδευουν

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.873
Πόντοι
1.336
........αν  και το πραγμα βρωμαει ξεπετα γιατι οι κοπελες καθονται λιγο στο ελλαδα...αρα μπορει να ερχονται για μια αρπαχτη....μου φαινεται οτι ερχονται για κατι αλλο και παραλληλα κανουν και μερικα μεροκαματα....παντως απο αυτες εγω εχω συναντησει...σανελ,σαμανθα,σελεστε....οι φωτος τους ηταν ακριβεις και με θλιβερη εξαιρεση την σελεστε δεν κοροιδευουν

ονοματάκι ???? όσο για τις φωτό......

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
987
Πόντοι
1.011
ρε παιδες σορρυ εαν ειναι και λαθος που ποσταρω εδω! Ο χαρτης στα στουντιο εχει, στην περιοχη περιξ τις πλατειας βικτωριας, μονο 1 στουντιο, το αχαρνων 106. Υπαρχουν αλλα?
Τα υπολοιπα στην κωνσταντινουπολεως τα ξερω αλλα δεν εχει αλλα εκει που αναφερω?

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Χθες μετά απο καιρό με την Άννα Μαρία στο λ.αθηνών 204, καθώς έλειπε για αρκετό διάστημα λόγο ενός προσωπικού της θέματος. Με αρρώστησε ξανά το  μελαχρινό μωράκι  :headbaning1:, μουνάρα και καυλιάρα με τάραξε στην καύλα  :erection:. Ότι καλύτερο στους γερμανούς για μένα.

• Like
Αντιδράσεις: nec

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Χθες μετά απο καιρό με την Άννα Μαρία στο λ.αθηνών 204, καθώς έλειπε για αρκετό διάστημα λόγο ενός προσωπικού της θέματος. Με αρρώστησε ξανά το  μελαχρινό μωράκι  :headbaning1:, μουνάρα και καυλιάρα με τάραξε στην καύλα  :erection:. Ότι καλύτερο στους γερμανούς για μένα.

Γράψε δυο λόγια κι εδώ αν θέλεις :

teptis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2010
Like
36
Πόντοι
0
Έχετε καμία ενημέρωση για το αν θα ξανανοίξει το studio 21 στον Αγ.Στέφανο?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Διπλή κατάθεση χθες το βράδυ σε Ισμηνης 2 με την Σάσα και μελαντιας 50 με την Αλεξάνδρα  Take This Take This Take This.
Και οι δύο σε απλό πρόγραμμα.
Με την Αλεξάνδρα ηταν τέλεια για το πενηνταρι γαμησα 20 +λεπτά!!!
Η Σάσα αν εξεραισεις την φάτσα που μεγαλοδειχνει  σε σώμα είναι μουνάρα και τα πλαστικά βυζιά την κάνουν πιο πολύ.
Λέει ότι είναι 25, αλλά δεν την πιστεύω.
Βέβαια έκανε και kick box πιο μικρή παίρνοντας πολλά βραβεία από όσο μου είπε.
Στο γαμηση την έσκισα καλά, αλλά στα 7 λεπτά μου είπε να την χύσω γιατί ψιλό ποναγε. Εγώ την έγραψα και συνέχισα.
Δεν κλαις το πενηνταρι, είναι επικοινωνιακη, αλλά φαίνεται ότι παίρνει μπρος σε μεγαλύτερο πρόγραμμα.

Η Αλεξανδρα απο την άλλη σε απλό πρόγραμμα  γουσταρε γαμησηε βογγητα με το να μου λέει να της πιάνω τα βυζιά και να την χαστουκισζω στο κωλο  και όταν μετά από 20λεπτα δεν μπορούσα άλλο μου έκανε παράπονα γιατί γουσταρε την φάση. Με τελείωσε με μαλακια και role play γιατί όταν μου είπε ότι είναι από Θεσσαλονίκη της είπα ότι θα θελα να χυσω μια Παοκτσου και αυτή γελώντας μου έλεγε να τα βγάλω όλα. Τελικά φαντασιωθηκα ότι γαμαγα την κόρη του σαββιδη και έχυσα πάνω μου.

Κριτική δύσκολο να γραψω, αλλά σε συμμετοχή στα 50 ευρώ πάντα η Σάσα παίρνει 6 και η Αλεξάνδρα 10 μην πω παραπάνω.

Η τσα2 στο μελαντιας μου έδωσε ποτό και μου είπε να κάνω μπάνιο να πιω τ ποτό μου, να δω την τσόντα και μετά θα περάσει η κοπέλα.
Στο δωμάτιο έκατσα σίγουρα μια ώρα συνολικα.

Ξαφνικά βρέθηκα με 200 ευρώ στο χέρι.
Τα 100 που μειναν που να τα πετάξω;
Στην Μαντόνα από κωνσταντινουπωλεος 132 ή την Τζοβανα

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Απο φάτσα η Αλεξάνδρα τι λέει;

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Μέτρια φίλε αλλά γαμησαρα λέμε.

Η Σάσα όταν είδα φωτο στο σαιτ νόμιζα ότι είναι μιλφ τύπου Brandi love και καυλωσα την ζωή μου!!!!
ναι της φέρνει πολύ! Αλλα στο πιο άγριο η Σασα! Ωραίος παίκτη!

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.278
Πόντοι
2.420
Διπλή κατάθεση χθες το βράδυ σε Ισμηνης 2 με την Σάσα και μελαντιας 50 με την Αλεξάνδρα  Take This Take This Take This.
Και οι δύο σε απλό πρόγραμμα.
Με την Αλεξάνδρα ηταν τέλεια για το πενηνταρι γαμησα 20 +λεπτά!!!
Η Σάσα αν εξαιρέσεις την φάτσα που μεγαλοδειχνει  σε σώμα είναι μουνάρα και τα πλαστικά βυζιά την κάνουν πιο πολύ.
Λέει ότι είναι 25, αλλά δεν την πιστεύω.
Βέβαια έκανε και kick box πιο μικρή παίρνοντας πολλά βραβεία από όσο μου είπε.
Στο γαμηση την έσκισα καλά, αλλά στα 7 λεπτά μου είπε να την χύσω γιατί ψιλό ποναγε. Εγώ την έγραψα και συνέχισα.
Δεν κλαις το πενηνταρι, είναι επικοινωνιακη, αλλά φαίνεται ότι παίρνει μπρος σε μεγαλύτερο πρόγραμμα.

Η Αλεξανδρα απο την άλλη σε απλό πρόγραμμα  γουσταρε γαμησηε βογγητα με το να μου λέει να της πιάνω τα βυζιά και να την χαστουκισζω στο κωλο  και όταν μετά από 20λεπτα δεν μπορούσα άλλο μου έκανε παράπονα γιατί γουσταρε την φάση. Με τελείωσε με μαλακια και role play γιατί όταν μου είπε ότι είναι από Θεσσαλονίκη της είπα ότι θα θελα να χυσω μια Παοκτσου και αυτή γελώντας μου έλεγε να τα βγάλω όλα. Τελικά φαντασιωθηκα ότι γαμαγα την κόρη του σαββιδη και έχυσα πάνω μου.

Κριτική δύσκολο να γραψω, αλλά σε συμμετοχή στα 50 ευρώ πάντα η Σάσα παίρνει 6 και η Αλεξάνδρα 10 μην πω παραπάνω.

Η τσα2 στο μελαντιας μου έδωσε ποτό και μου είπε να κάνω μπάνιο να πιω τ ποτό μου, να δω την τσόντα και μετά θα περάσει η κοπέλα.
Στο δωμάτιο έκατσα σίγουρα μια ώρα συνολικα.

Ξαφνικά βρέθηκα με 200 ευρώ στο χέρι.
Τα 100 που μειναν που να τα πετάξω;
Στην Μαντόνα από κωνσταντινουπωλεος 132 ή την Τζοβανα
Την Σάσα την έχω πάρει τρεις φορές όταν ήταν στα Μελαντίας και όλες είχα περάσει καλά. Εγλυφε πούτσο και αρχίδια καλά, γαμιόταν χωρίς να κλέβει σε πολλές στάσεις και έμεινε στο δωμάτιο και τις τρεις φορές 20+ λεπτά συμπεριλαμβανομένης της πάρλας μετά το σεξ. Σε απλό των 50. Αρνητικό ίσως είναι πως μιλάει πολύ και λέει παραμύθια. Όσο κάνει καλό σεξ εμένα αυτό δεν με πειράζει, ας λέει ότι θέλει μετά.
Την Αλεξάντρα τη γάμησα πρόσφατα και πέρασα και με αυτήν καλά, αλλά δεν γαμιόταν όσο πρόστυχα θα ταίριαζε στην ανωμαλόφατσα που έχει. Είναι καλή πάντως.
Τα 100 ευρά σου συνιστώ να τα ''επενδύσεις'' στην Αννα Μαρία και τη Ρεββέκα από τους Γερμανούς η την  Σύλβια από Πειραιως193.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Την Σάσα την έχω πάρει τρεις φορές όταν ήταν στα Μελαντίας και όλες είχα περάσει καλά. Εγλυφε πούτσο και αρχίδια καλά, γαμιόταν χωρίς να κλέβει σε πολλές στάσεις και έμεινε στο δωμάτιο και τις τρεις φορές 20+ λεπτά συμπεριλαμβανομένης της πάρλας μετά το σεξ. Σε απλό των 50. Αρνητικό ίσως είναι πως μιλάει πολύ και λέει παραμύθια. Όσο κάνει καλό σεξ εμένα αυτό δεν με πειράζει, ας λέει ότι θέλει μετά.
Την Αλεξάντρα τη γάμησα πρόσφατα και πέρασα και με αυτήν καλά, αλλά δεν γαμιόταν όσο πρόστυχα θα ταίριαζε στην ανωμαλόφατσα που έχει. Είναι καλή πάντως.
Τα 100 ευρά σου συνιστώ να τα ''επενδύσεις'' στην Αννα Μαρία και τη Ρεββέκα από τους Γερμανούς η την  Σύλβια από Πειραιως193.

Φίλε όπως το πες, στο Μελαντιας έκατσες 20+ λεπτά όπως έκατσα και εγώ με την Αλεξάνδρα.
Στο Ισμηνης  στην αρχή για να με χαλαρωσει μου μιλαγε για το kick boxing που έκανε και έχει αυτό το σώμα.
Μετά με ρώτησε αν γυμναζομαι και εγώ, επειδή έχω πλάτες και μου μιλαγε για γυμναστική  :jerking:
Στο γαμηση έκανε αεροπλανικα και τέτοια, αλλά στα 7 λεπτά μου έλεγε κάθε 3 και λίγο να χυσω και να πηγαίνω πιο σιγά γιατί πονάει.
Και στο τέλος μου έλεγε για την Αγία Πετρούπολη από όπου κατάγεται και μου έδωσε την κάρτα του μαγαζιού για να μπω στο σαιτ και να ξέρω σε πιο από τα 4 μαγαζιά είναι.
Αρχιδια γλυφει και πολύ, αλλά η τυπισσα πάει καθαρά για τα λεφτά σε σχέση με την Αλεξάνδρα που ιδρωνει την φανέλα.

By the way, Πριν από λίγο καταθεσα στην Αναστασία από Κασσάνδρας 3 2ο όροφο.
Μιλάμε το γαμηση, η τυπισσα με ξεζουμισε και έκατσα πάνω από 20 λεπτά μαζί της.
Όλα αυτά σε απλό πρόγραμμα.
Συμμετοχή της βάζω 10 με τόνο, εμφανιση 7.
Μπορει να ανεβάσω κριτική για αυτήν.

Τα άλλα 50 ευρώ θα τα κρατήσω για να τελειωσει ο ο μήνας μιας και την Μαντόνα από κωνσταντινουπωλεος 132 δεν την βλέπω στο πρόγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom