Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Από αυτές τις 3 συνουσιες έχω να πω πως έκανα 2 γαμησαρες και μια λίγο πάνω του μετρίου με 3 διαφορετικές γυναίκες. Μία γλυκιά (Αναστασία), μια σπασμένη (Σάσα) και μιας εκφυλης (Αλεξάνδρα).
Στα δωμάτια έκατσα πάνω από 30 λεπτά και οι τσατσαδες δεν μιλαγανε.
Μόνο στο ισμηνης 2 υπάρχει μια δεύτερη τσα2 στο πάνω όροφο που όταν τελειώσεις σου λέει να βαθμολογησω την Σάσα...
Εγώ έβαλα 9 αλλά το ειπα για να μην μου τα ζαλισουν.
Κανονικά είναι στο 6 με 7

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
μέλη έχω ερώτηση αν γνωρίζει κανένας βέβαια.

Η Σελένα με τα ωραία βυζιά, που δηλώνει Σέρβα στο Μελαντίας και Συγγρού 232 κλπ, τι λέει; έχει δοκιμάσει κανένας, έχει δει, έχει μπει, έχει οδηγήσει;

είναι καθαρή άραγε;

Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Συγγνωμη εαν ρωταω ξανα, η φαιδρα απο το athens diva δουλευει μελαντιας 50 και συγγρου 232 ως Εμιλυ?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

Κατάθεση στην Μόνικα στο άδειο από κόσμο στούντιο  στούντιο  Take This Take This Take This
Α ναι στα 50 ευρώ.
Γ-Α-Μ-Η-Σ-Α-Ρ-Α Take This Take This Take This Take This

Η τυπισσα ήταν με το χαμόγελο από το σαλόνι μέχρι την ώρα που έφυγε.
Προκατ μεγάλης διάρκειας σε όλο το σώμα μου (βέβαια μου είπε ότι έχω ωραίο σώμα, οπότε μάλλον σε αυτό είναι επιλεκτική) και εγώ να έχω το ελευθερο να πιάνω παντού!!! Headbaning!
Πριν βάλει καποτα την εφτυσε και εγλυψε το κεφάλι!!!
Σοσιαλ πολύ αλλά όχι παρλαπιπω σαν την Σάσα!!!  Tickedoff
Βέβαια έχει μπάσα φωνή, αλλά δεν με πειράζει.
Τέτοια γυναικαρα να είχε απαλή φωνή λίγο δύσκολο.

Τσιμπουκι μέτριο που προσπάθησε για βαθύ λαρυγγι όταν της το πα, αλλά δεν μπορούσε.
Στο σεξ τώρα η πρώτη στάση ήταν ιεραποστολικό όπου πηγαίναμε πότε gfe και πότε pse.
Όταν την γαμαγα και της έπιανα τα βυζιά μάλιστα ήταν που μου έλεγε ότι της άρεσε πολύ.
Γουσταρε πολύ και με είχε αγγαλιασει δίνοντας μου φιλιά πέραν του στόματος.
Κάποια στιγμή μάλιστα εχυσε και από την καυλα μου τραβουσε τα μαλλιά, εχωσε το κεφάλι της στο στήθος είτε γιατί γουσταρε είτε για να μην ακουστεί παρά έξω  Huh? και έβγαζε επιφωνηματα καυλες!!!
Την ρωτάω αν εχυσε και μου είπε ναι και ότι είμαι πολύ καλός  Hi
Τότε βρήκα την ευκαιρία να της ζητήσω φιλί στο στόμα αλλά μου αρνήθηκε ευγενικά ζητώντας μου μάλιστα συγνώμη αν την στεναχωρησα.
Με τις πλερεζες είμαι Μόνικα, ασε που να το ξεπεράσω... 
Την γαμησα και λίγο με τα δύο πόδια της στο ύψος των ομων αλλά μου είπε ότι ποναγε.
Στα 4 αυτό το πλάσμα είναι ΚΌΛΑΣΗ!!!
Ξεκινήσαμε γρήγορο σφυροκοπημα με αυτήν να φωνάζει και να πετάει μαξιλάρια και να τραβάει σεντόνια!!!
Επειδή κουράστηκα την ξαπλωσα τελείως κάτω και την γαμουσα σε πιο χαλαρους ρυθμούς και αυτή να μου παίρνει το χέρι μου και να το βάζει στο βυζι της ενώ είναι χωμενη κάτω από ένα μαξιλάρι.
Τελευταία στάση ήταν με την κοπέλα από πάνω.
Στην αρχή είχε την πρωτοβουλία αλλά επειδή δεν το έπαιρνε όλο δεν θα έχυνα ποτέ.
Ετσι την αγγαλιασα σφιχτά και έδινα πόνο μέχρι να χυσω δυνατά στην μουναρα της!!!
Αυτή έμεινε λίγη ώρα μέχρι να στραγγιξω  Hi
Όταν τελειώσαμε μου είπε ότι είμαι πολύ καλός και μου είπε bravo!!!
Εγώ ήμουν κάπως έτσι  από αυτό που είπε και αυτή γελουσε!!!

Μετα είπαμε κάτι μαλακίες και έφυγε.

Αυτό είναι το κομοδίνο ρε μαλάκες;

Πάτε καλά;

Δεν κάνει την τέλεια πιπα αλλά σε όλα τα άλλα ήταν τουλάχιστον άνω του μετρίου.

Πραγματικά απορώ με μερικούς που λένε ότι παίρνει μπρος με παραπάνω λεφτά.

Εγώ νομίζω ότι απλά δεν ξέρετε να συμπεριφερεστε σωστά και βρίσκουν και σας τα κάνουν.

Αν τα κάνει  σε εσάς γιατί δεν τα έκανε σε εμένα;

Εγώ πήγα εκεί ποδαρατο (μένω κοντά, αλλά και πάλι πολλοί για μοστρα φέρνουν αμάξι)  με την φόρμα μου σαν να πηγαίνω στο φούρνο για ψωμί.
Ουτε κουστούμια, ούτε ρολόγια ούτε μην την BMW παρκαρισμενη απέξω (λέω παραδείγματα ανθρώπων που σκάνε σε τέτοια μέρη).

Απλά πήγα  έκανα το μπανακι μου εκεί να είμαι καθαρός , της έκανα τα κοπλιμεντα που θέλει να ακούει η κάθε γυναίκα και ήμουν ευγενικός.
Τόσο απλά.

Επίσης όμορφο δεν με λες, απλά το μόνο που της άρεσε της Μονικας είναι το σώμα μου.

Πραγματικά καμία σχέση αυτό που γραφατε μερικοί με αυτό που συνάντησα.
Μάλλον πριν πείτε για την συμπεριφορά της κοπέλας να δείτε την δικιά σας 

Θα γράψω και κριτική με τα Σοσιαλ που είπαμε και λίγο πιο αναλυτικά τα του αγώνα.

Καλά γαμήσια  Hi

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κάνε και ένα copy εδώ την κριτική σου :

Αν διάβασες το τι έγραψα (που δεν διάβασες),  θα είδες ότι έγραψα ότι θα γράψω κριτική.

Απλά όχι τώρα γιατί θα προσθέσω και την εμφάνιση της κοπέλας, δωμάτιο, τσατσα και σοσιαλ.  :hi:

ΥΓ: άλλη φορά να διαβάζεις πριν γράψεις κάτι  :hi:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Αν διάβασες το τι έγραψα (που δεν διάβασες),  θα είδες ότι έγραψα ότι θα γράψω κριτική.

Απλά όχι τώρα γιατί θα προσθέσω και την εμφάνιση της κοπέλας, δωμάτιο, τσατσα και σοσιαλ.  :hi:

ΥΓ: άλλη φορά να διαβάζεις πριν γράψεις κάτι  :hi:

Εγώ απλά σου είπα όποτε μπορείς να το κανείς. Καλημέρα και καλή συνέχεια.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εγώ απλά σου είπα όποτε μπορείς να το κανείς. Καλημέρα και καλή συνέχεια.

Και εγώ ρε φίλε σου είπα ότι έχω γράψει ότι θα γράψω.

Επίσης καλή σου μέρα και συγνώμη για το τρόπο γραφής μου αν σε πείραξε.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
μέλη έχω ερώτηση αν γνωρίζει κανένας βέβαια.

Η Σελένα με τα ωραία βυζιά, που δηλώνει Σέρβα στο Μελαντίας και Συγγρού 232 κλπ, τι λέει; έχει δοκιμάσει κανένας, έχει δει, έχει μπει, έχει οδηγήσει;

είναι καθαρή άραγε;

υπάρχει κανένα μέλος που έχει δοκιμάσει τη Σελένα να ενημερώσει;

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
που θα βρουμε μια χοντρη λατινα....γαμωτο μπαφιασα

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Φίλε Quaresma την Μονικα Σερβα την ειχα παρει και εγω στο Ισμηνης 2 σε προγραμμα των 50 ευρω πριν 2 χρονια και η συμπεριφορα της ηταν αθλια τελειως. Δεν με εχει ξαναπροσβαλει ετσι γυναικα και ουτε γερος ειμαι ηλικιακα ουτε ο Κουασιμοδος..Με σενα η ειχε κεφια εκεινη την ημερα η απλα σε γουσταρε εμφανισιακα και για αυτο περασες καλα, ομως τοσοι που την εχουν δοκιμασει και φαγανε φολα(και εγω αναμεσα σε αυτους) δεν νομιζω οτι εχουν αδικο..

• Like
Αντιδράσεις: nec

Lotto

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Like
2
Πόντοι
0
σε κάποια στούντιο προς νότια και δυτικα τριγυρνάει μια εγχειρισμενη από μολδαβια  Η όπου αλλού είναι. μην μας την πουλάτε για γυναίκα εκ φυσεως

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Φίλε Quaresma την Μονικα Σερβα την ειχα παρει και εγω στο Ισμηνης 2 σε προγραμμα των 50 ευρω πριν 2 χρονια και η συμπεριφορα της ηταν αθλια τελειως. Δεν με εχει ξαναπροσβαλει ετσι γυναικα και ουτε γερος ειμαι ηλικιακα ουτε ο Κουασιμοδος..Με σενα η ειχε κεφια εκεινη την ημερα η απλα σε γουσταρε εμφανισιακα και για αυτο περασες καλα, ομως τοσοι που την εχουν δοκιμασει και φαγανε φολα(και εγω αναμεσα σε αυτους) δεν νομιζω οτι εχουν αδικο..

Εγώ στα 100  :jerking: ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΨΑ...ποτέ ξανα απο τότε...Όταν πέφτει πείνα θα αποδιδει λογικά...

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
καλησπέρα συναγωνιστές θα ηθελα να επισκεφθώ αυτο το διάστημα την Τόρι απο ηλια ηλιου και βουρβαχη , εχω ακουσει και εχω δει καλες κριτικές για την συγκεκριμένη αξίζει τον κοπο?? ή τσαμπα το 50αρικο ??

ευχαριστώ εκ των προτέρων  :hi: :hi:

Αν σου αρέσει αυτό που θα δεις στο σαλόνι μπες.Κάνει και φουλ πρόγραμμα πολύ καλό,αρκεί να σου αρέσει. Δεν θα τα κλάψεις απο υπηρεσίες, άλλα σίγουρα μπορείς να βρείς και κάτι καλύτερο στα φράγκα αυτά

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής όπως με ενημέρωσε μόλις τώρα εξωθεσμικος φίλος η πολύ γνωστή σε όλους ξανθιά Ρουμάνα Κάρλα η καύλα εθεάθη να μπαίνει πριν καμία  ωρα Στούντιο Λ.Αθηνων413

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Έχει δοκιμάσει κανεις την Tonia από την λατινοαλυσιδα Πειραιώς 193 κλπ...να μας πει μια γνωμη?

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
καταρχας οσον αφορα την λατινοαλυσιδα λεωφ αθηνων 318, θησεως 40..κλπ...εχω να πω τα εξης.....αν καποιος ενδιαφερεται να συναντησει μια κοπελα παραδειγμα την τεταρτη και απο την δευτερα εχει μπει στο σαιτ και  εχει δει  οτι την τεταρτη δουλευει π.χ θησεως καλο θα ηταν να ξαναδει την ημερα που θελει να παει το προγραμμα της κοπελας γιατι μπορει να εχει αλλαξει....μου χει τυχει μαλιστα να παω θησεως γιατι ετσι ελεγε το προγραμμα αλλα η κοπελα να ειναι λεωφ αθηνων οποτε λογω αποστασης εγκατελειψα.....αρα το καλυτερο ενα τηλεφωνο πρωτα γιατι υπαρχει μια προχειροτητα

• Like
Αντιδράσεις: nec

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
συναντησα την τζενυ..λεω αθηνων 318...την βρηκα καλη και εντιμη.....αν σας κανει εμφανισιακα ορματε.....βεβαια οι φωτο στο σαιτ δεν ειναι κατατοπιστικες...οχι φεικ....αλλα πιο πολυ αισθησιακες....ομολογω εχει εναν αισθησιασμο....σου πεταει γλωσσα,χαιδευεται.....οπως δειχνουν και οι φωτοςτο πιο δυνατο τηςσημειο ειναι το στηθος μεγαλο κα φυσικο δειχνει....γιατι αν ,λεω αν,ειναι σιλικονατο εχει τοσο λιγη σιλικονη που δεν φαινεται ......στο απλο προγραμμα που πηρα η κοπελα εχει καποια προκαταρτικα....φυλαει αλλα οχι στο στομα ουτε το επιτρεπει στο δικο της....στο στηθος της επιτρεπει μαλλον τα παντα μαλαξεις,φιλια,πιπιλισματα.....επισης δεν επιτρεπει να της χαιδευεις το μουνι.....εχει γλυκο προσωπο,ενω το υπολοιπο σωμα ειναι κανονικο λιγο χαλαρο χωρις κυτταριτιδα........θελει να περασει καλα ο πελατης,εχει αυτη την φιλοσοφια

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Ρε σεις μόνο εγώ γράφω εδώ μεσα? Τέσπα ......γνωρίζει κανεις την τζεσσικα από τριγετα ή την Tina από Βούρβαχη να μας πει εντυπώσεις αλλα κυρίως πως ειναι εμφανισιακά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom