Κατάθεση στην Μόνικα στο άδειο από κόσμο στούντιο στούντιο Take This Take This Take This
Α ναι στα 50 ευρώ.
Γ-Α-Μ-Η-Σ-Α-Ρ-Α Take This Take This Take This Take This
Η τυπισσα ήταν με το χαμόγελο από το σαλόνι μέχρι την ώρα που έφυγε.
Προκατ μεγάλης διάρκειας σε όλο το σώμα μου (βέβαια μου είπε ότι έχω ωραίο σώμα, οπότε μάλλον σε αυτό είναι επιλεκτική) και εγώ να έχω το ελευθερο να πιάνω παντού!!! Headbaning!
Πριν βάλει καποτα την εφτυσε και εγλυψε το κεφάλι!!!
Σοσιαλ πολύ αλλά όχι παρλαπιπω σαν την Σάσα!!! Tickedoff
Βέβαια έχει μπάσα φωνή, αλλά δεν με πειράζει.
Τέτοια γυναικαρα να είχε απαλή φωνή λίγο δύσκολο.
Τσιμπουκι μέτριο που προσπάθησε για βαθύ λαρυγγι όταν της το πα, αλλά δεν μπορούσε.
Στο σεξ τώρα η πρώτη στάση ήταν ιεραποστολικό όπου πηγαίναμε πότε gfe και πότε pse.
Όταν την γαμαγα και της έπιανα τα βυζιά μάλιστα ήταν που μου έλεγε ότι της άρεσε πολύ.
Γουσταρε πολύ και με είχε αγγαλιασει δίνοντας μου φιλιά πέραν του στόματος.
Κάποια στιγμή μάλιστα εχυσε και από την καυλα μου τραβουσε τα μαλλιά, εχωσε το κεφάλι της στο στήθος είτε γιατί γουσταρε είτε για να μην ακουστεί παρά έξω Huh? και έβγαζε επιφωνηματα καυλες!!!
Την ρωτάω αν εχυσε και μου είπε ναι και ότι είμαι πολύ καλός Hi
Τότε βρήκα την ευκαιρία να της ζητήσω φιλί στο στόμα αλλά μου αρνήθηκε ευγενικά ζητώντας μου μάλιστα συγνώμη αν την στεναχωρησα.
Με τις πλερεζες είμαι Μόνικα, ασε που να το ξεπεράσω...
Την γαμησα και λίγο με τα δύο πόδια της στο ύψος των ομων αλλά μου είπε ότι ποναγε.
Στα 4 αυτό το πλάσμα είναι ΚΌΛΑΣΗ!!!
Ξεκινήσαμε γρήγορο σφυροκοπημα με αυτήν να φωνάζει και να πετάει μαξιλάρια και να τραβάει σεντόνια!!!
Επειδή κουράστηκα την ξαπλωσα τελείως κάτω και την γαμουσα σε πιο χαλαρους ρυθμούς και αυτή να μου παίρνει το χέρι μου και να το βάζει στο βυζι της ενώ είναι χωμενη κάτω από ένα μαξιλάρι.
Τελευταία στάση ήταν με την κοπέλα από πάνω.
Στην αρχή είχε την πρωτοβουλία αλλά επειδή δεν το έπαιρνε όλο δεν θα έχυνα ποτέ.
Ετσι την αγγαλιασα σφιχτά και έδινα πόνο μέχρι να χυσω δυνατά στην μουναρα της!!!
Αυτή έμεινε λίγη ώρα μέχρι να στραγγιξω Hi
Όταν τελειώσαμε μου είπε ότι είμαι πολύ καλός και μου είπε bravo!!!
Εγώ ήμουν κάπως έτσι από αυτό που είπε και αυτή γελουσε!!!
Μετα είπαμε κάτι μαλακίες και έφυγε.
Αυτό είναι το κομοδίνο ρε μαλάκες;
Πάτε καλά;
Δεν κάνει την τέλεια πιπα αλλά σε όλα τα άλλα ήταν τουλάχιστον άνω του μετρίου.
Πραγματικά απορώ με μερικούς που λένε ότι παίρνει μπρος με παραπάνω λεφτά.
Εγώ νομίζω ότι απλά δεν ξέρετε να συμπεριφερεστε σωστά και βρίσκουν και σας τα κάνουν.
Αν τα κάνει σε εσάς γιατί δεν τα έκανε σε εμένα;
Εγώ πήγα εκεί ποδαρατο (μένω κοντά, αλλά και πάλι πολλοί για μοστρα φέρνουν αμάξι) με την φόρμα μου σαν να πηγαίνω στο φούρνο για ψωμί.
Ουτε κουστούμια, ούτε ρολόγια ούτε μην την BMW παρκαρισμενη απέξω (λέω παραδείγματα ανθρώπων που σκάνε σε τέτοια μέρη).
Απλά πήγα έκανα το μπανακι μου εκεί να είμαι καθαρός , της έκανα τα κοπλιμεντα που θέλει να ακούει η κάθε γυναίκα και ήμουν ευγενικός.
Τόσο απλά.
Επίσης όμορφο δεν με λες, απλά το μόνο που της άρεσε της Μονικας είναι το σώμα μου.
Πραγματικά καμία σχέση αυτό που γραφατε μερικοί με αυτό που συνάντησα.
Μάλλον πριν πείτε για την συμπεριφορά της κοπέλας να δείτε την δικιά σας
Θα γράψω και κριτική με τα Σοσιαλ που είπαμε και λίγο πιο αναλυτικά τα του αγώνα.
Καλά γαμήσια Hi