Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ναι φίλε και γω όταν με πληροφόρησε φίλος δεν το πίστευα και πήγα επιτόπου να τσεκαρω πάντως κρατιέται πολύ καλά ακόμα.
20€ακι ορθολογισμός εδώ υπάρχουν κάτι πατσαβουρια που ζητανε50€ακομα και βρίσκονται ελάχιστα θύματα και πάνε

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Ναι φίλε και γω όταν με πληροφόρησε φίλος δεν το πίστευα και πήγα επιτόπου να τσεκαρω πάντως κρατιέται πολύ καλά ακόμα.
20€ακι ορθολογισμός εδώ υπάρχουν κάτι πατσαβουρια που ζητανε50€ακομα και βρίσκονται ελάχιστα θύματα και πάνε
και ο τουρε φιλε μου επαιρνε 13 μυρια στη σιτυ τωρα θα παιρνει 2 στο θρυλο  :hi: :hi: :hi:
CCQs.gif

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Πως θα αξιολογουσατε τις υπηρεσιες της Ντορινας απο Βριλλησου, Κωνσταντινουπολεως κλπ?? Γιατι ενω ειχα διαβασει διθυραμβικες κριτικες οταν περασα μαζι της δεν πηγε τιποτα σωστα..

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Μπορεί να ήσουν και άτυχος, να μην ήταν σε καλή μέρα...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Πως θα αξιολογουσατε τις υπηρεσιες της Ντορινας απο Βριλλησου, Κωνσταντινουπολεως κλπ?? Γιατι ενω ειχα διαβασει διθυραμβικες κριτικες οταν περασα μαζι της δεν πηγε τιποτα σωστα..
συνηθως ετσι γινεται οταν δεν σε ξερουν εκτος αν δε βρηκατε χημεια  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: η μπορει να μην ηταν σε καλη μερα το κοριτσι

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασμα κατά της 23:00 από Κασσάνδρας3 ήταν η Λολίτα με βυζιά ενισχυμένα χειλαρες σώμα τούμπανο που γυμνασμενο fit η γκόμενα έχει στυλακι έμπειρης επαγγελματίας δυνατό στήσιμο αλλά νομίζω ότι χάνει κάπως σε θυληκοτητα πάντως είναι αξιόλογη περίπτωση

Πειραιως193 δούλευε μια Σαμάνθα κοντοστουμπα μελαχρινή με ωραία βυζιά αλλά για 50€ο ούτε σαν σκέψη
Και μαζί της η joy νεαρή όμορφη κοπέλα ωραίο σωματακι πολύ ελκυστική ψήνομαι φουλ για να περάσω αλλά λίγο η βιασύνη της στο σαλόνι λίγο η απειρία που βγάζει με αναγκάζει να τραβήξω χειρόφρενο γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα κλάψω το50€ο και δεν είναι εποχή για τέτοιες απώλειες δεν ξέρω πραγματικά ούτε έχω πληροφορίες σχετικά με την κοπέλα υπάρχει μια κριτική γενική και αόριστη

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
συνηθως ετσι γινεται οταν δεν σε ξερουν εκτος αν δε βρηκατε χημεια  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: η μπορει να μην ηταν σε καλη μερα το κοριτσι
Όταν λες δεν σε ξερουν τι εννοεις οτι πρεπει να παω 30 φορες για να εχω καλες υπηρεσιες??

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Όταν λες δεν σε ξερουν τι εννοεις οτι πρεπει να παω 30 φορες για να εχω καλες υπηρεσιες??
αυτο ισχυει με ολα τα κοριτσια οσο πιο πολλες φορες
Πας τοσο το καλυτερο

OP
OP
P

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Τη Δευτερα που ερχεται Ρεβεκα "η επιστροφη" στο Ισμηνης;
Θα δειξει... Αν θυμαμαι καλα ειχε πει οτι θα σταματουσε η κοπελα.

Vaggosbourdela

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
40
Πόντοι
0
Η Αλεξία που δούλευε στο Ισμήνης ξέρουμε που έχει παει;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα, έχει κάποιος εντυπώσεις από

Μάγια, ευχαριστώ
Άστο φίλε έχουν αρκετοί εντυπώσεις πολύ άσχημες από τότε που δούλευε Στα Μπουρδέλα Φυλής κρίμα και άδικο να κλάψεις έτσι το 50€ο και θα το κλάψεις με μαύρο δάκρυ.
Αυτή είναι η κατάντια στα στούντιο δεν έχουν κοπέλες και βάζουν ότι νά ναι

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.713
Πόντοι
3.715
έχει πάρει κανένας τη Nicole της τριγγετοαλυσίδας;
κι αν ναι, έχει κάτι να πει;

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές θα ηθελα να επισκεφθώ αυτο το διάστημα την Τόρι απο ηλια ηλιου και βουρβαχη , εχω ακουσει και εχω δει καλες κριτικές για την συγκεκριμένη αξίζει τον κοπο?? ή τσαμπα το 50αρικο ??

ευχαριστώ εκ των προτέρων  :hi: :hi:

• Like
Αντιδράσεις: nec
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
καλησπέρα συναγωνιστές θα ηθελα να επισκεφθώ αυτο το διάστημα την Τόρι απο ηλια ηλιου και βουρβαχη , εχω ακουσει και εχω δει καλες κριτικές για την συγκεκριμένη αξίζει τον κοπο?? ή τσαμπα το 50αρικο ??

ευχαριστώ εκ των προτέρων  :hi: :hi:
Κοίτα φίλε από ότι καταλαβαίνω το 50€ο το μετράς προφανώς δεν σου περισσεύει και είναι ένα πόσο μεγάλο για λίγα λεπτά σεξ όποτε θες κάτι καλό κάτι ξεχωριστό,με την συγκεκριμένη κοπέλα από υπηρεσίες θα εχεις καλές αλλά μεγάλο ΑΛΛΆ από εμφάνιση σώμα δεν είναι για 50€ο η κοπέλα όχι σε καμία των περιπτώσεων.

Άραγε σκέφτομαι τι μπορείς να κάνεις με 50€ο μπορεί να πληρώσεις την μηνιαία συνδρομή σου σε κάποιο χόμπι μαχητικό σπορ πολεμικών τεχνών κλπ κλπ

Μπορείς να πας σε έναν οδοντίατρο μια φορά στο εξάμηνο όπως συνιστάται για καθαρισμό μπορεί και λιγότερο από 50€ο πλέον.

Μπορείς να φουλαρεις βενζίνη το αμάξι την μηχανή σου

Μπορείς να κάνεις πολλά

Μπορεί όμως να πας σε κάποιο στούντιο από τα τόσα πολλά που υπάρχουν ανά την Αθήνα και να κάνεις πολύ καλό Σεξ σε ανθρώπινο πολιτισμένο περιβάλλον και να περάσεις πραγματικά καλά

Μπορεί όμως να πας σε κάποιο στούντιο ν σκάσεις 50€ο και βγαίνοντας να πεις τι το θελα ρε γαμωτο μήπως να κράταγα τα φράγκα και να έκανα κάτι πιο ωφέλιμο σκέψου καλά λοιπόν πριν πας σε σε στούντιο επιλογές έχεις ουκ ολίγες καλή τύχη φιλε

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
επισκεφθηκα την σαμανθα απο πειραιως 193......μικρουλα κοντουλα με κωλαρα και βυζαρεσ σιλικονης....τυπικη λατινα της μιλουσα αγγλικα και με κοιταγε απλως...μαλλον μονο ισπανικα ξερει.......δεν κοροιδευει ουτε ειναι κομοδινο...συμμετεχει και εχει και καποια προκαταρκτικα...... θα ελεγα οτι αξιζει,μου φαινεται τιμια.....και μια γενικη συμβουλη..μιλατε στις κοπελες,σπαει ο παγος και ανοιγονται

• Like
Αντιδράσεις: nec
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
επισκεφθηκα την σαμανθα απο πειραιως 193......μικρουλα κοντουλα με κωλαρα και βυζαρεσ σιλικονης....τυπικη λατινα της μιλουσα αγγλικα και με κοιταγε απλως...μαλλον μονο ισπανικα ξερει.......δεν κοροιδευει ουτε ειναι κομοδινο...συμμετεχει και εχει και καποια προκαταρκτικα...... θα ελεγα οτι αξιζει,μου φαινεται τιμια.....και μια γενικη συμβουλη..μιλατε στις κοπελες,σπαει ο παγος και ανοιγονται
Στα μαγαζιά αυτά της Πειραιώς 193, Θησέως40,365, Λεωφόρος Αθηνών 318 υπάρχει ένα τούμπανο Μιλφ ότι καλύτερο σε εμφάνιση στην κατηγορία αυτή την περίοδο φοβερή και αληθινές φωτογραφίες

Συνημμένα

• share500288011.jpg
    share500288011.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 35
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom