Νέα

Ένας απλός προβληματισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skeptikos_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα χωρις παρεες εξω.Πχ δεν μπορεις να πας σε ενα club ,εστιατοριο,καφετερια μονος σου.Δηλαδη μπορει να πας αλλα δεν εχει νοημα μονος σου.Αλλιως ειναι η παρεα.Η παρεα ειναι που σε κανει να περνας καλα και οχι το τι μπορεις να κανεις μονος σου.
Εξαλλου δεν σημαινει οτι οταν εισαι με παρεα καποιος σου λεει τι θα κανεις και που θα πατε.Αμα εισαι μαγκας και εσυ αποφασιζεις στην παρεα και προτεινεις κατι.

εγω ολα αυτα που λες τα εχω κανει κ μονος κ εχω περασει κ σουπερ καποιες φορες σε πληροφορω....ολα στο μυαλο ειναι ρε οτι θελεις μπορεις να κανεις κ μονος αλλα μερικες φορες οταν μου σπανε κ τον πουτσο παμε εδω μεχρι την ταδε ωρα  αυριο εχω το ενα το αλλο...λεω ααντε κ γαμησου τους κλανω κ βγαινω μονος μου κ κανω ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....

Επισκέπτης
drummer συμπιπτουν πολυ οι αποψεις μας αλλα ατομα σαν εμενα και εσενα ετσι οπως ειναι η κοινωνια σημερα αναγκαζονται και κλεινονται στον εαυτο τους νοιωθοντας οτι δεν τους καταλαβαινει κανεις.τουλαχιστον εγω ετσι νοιωθω μερικες φορες δε ξερω για σενα.μηπως φταιμε και εμεις λιγο γιαυτο?
ρε γιατι να φταιμε,που ειμαστε αληθινοι και δεν ειμαστε φλωρακια?που παραμενουμε ανθρωπινοι και ξερουμε τις πραγματικες αξιες της ζωης?να σου πω κατι,καλυτερα οι μονες συναναστροφες μας να ειναι με τους εαυτους μας και τις πουτανες των 15 λεπτων παρα με τους φανφαρες που ζουν για το φαινεσθαι

Επισκέπτης
εγω ολα αυτα που λες τα εχω κανει κ μονος κ εχω περασει κ σουπερ καποιες φορες σε πληροφορω....ολα στο μυαλο ειναι ρε οτι θελεις μπορεις να κανεις κ μονος αλλα μερικες φορες οταν μου σπανε κ τον πουτσο παμε εδω μεχρι την ταδε ωρα  αυριο εχω το ενα το αλλο...λεω ααντε κ γαμησου τους κλανω κ βγαινω μονος μου κ κανω ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....

Συμφωνω εν μερη  αλλα δεν γινεται συνεχεια αυτο να το κανεις.Τουλαχιστον και εγω καποια απο αυτα τα εχω κανει μονος και πραγματικα ξενερωνα την ζωη μου.Ειναι βεβαια και θεμα χαρακτηρα και το πως εχεις συνιθισει να ζεις.
Αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να λες οτι περνας το ιδιο καλα αμα πας σαν τον μπακουρη σε ενα club μονος η σε μια καφετερια χωρις να μιλας σε κανεναν.Καλη η κουβεντα και η συλλογη με τον εαυτο σου καμια φορα αλλα αμα το ζεις αυτο σε μονιμη βαση για μερικους μηνες ελα μετα να μου πεις αν δεν εισαι για κανενα ψυχιατρειο.

Επισκέπτης
εγω ολα αυτα που λες τα εχω κανει κ μονος κ εχω περασει κ σουπερ καποιες φορες σε πληροφορω....ολα στο μυαλο ειναι ρε οτι θελεις μπορεις να κανεις κ μονος αλλα μερικες φορες οταν μου σπανε κ τον πουτσο παμε εδω μεχρι την ταδε ωρα  αυριο εχω το ενα το αλλο...λεω ααντε κ γαμησου τους κλανω κ βγαινω μονος μου κ κανω ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....
καλο ειναι κι αυτο αλλα δεν μπορεις να το κανεις για παντα

Επισκέπτης
ρε γιατι να φταιμε,που ειμαστε αληθινοι και δεν ειμαστε φλωρακια?που παραμενουμε ανθρωπινοι και ξερουμε τις πραγματικες αξιες της ζωης?να σου πω κατι,καλυτερα οι μονες συναναστροφες μας να ειναι με τους εαυτους μας και τις πουτανες των 15 λεπτων παρα με τους φανφαρες που ζουν για το φαινεσθαι

Σωστος!Να κραταμε τουλαχιστον μια αξιοπρεπεια.

Επισκέπτης

αρα αφου εχεις σκεφτει αυτο το πραγμα κ το θεωρεις υποκρισια δεν βρισκω που στενοχωριεσαι....κ εγω εχω απογοητευτει πολλες φορες αλλα ξερεις ποσο δυνατος γινεσαι μερα με την μερα με αυτον τον τροπο...εγω παντως αυτους που φοβουνται να μεινουν  μονοι ειτε απο γκομενες ειτε πο φιλους κ συμβιβαζονται με χωρις να θελουν ακομα κ οταν τους ξεφτιλιζουν φιλοι κ γκομενες τους θεωρω για λυπηση

αυτα που λεει ο μουνιλας ειναι σωστα.πρεπει να περνας και μονος σου καλα.εγω παλιοτερα το εφαρμοζα αυτο και τα ειχα βρει με τον εαυτο μου.τωρα τελευταια τρωω κατι φρικες.

εαν περνας...απλα δεν εξαρτιεσαι απο κανεναν κ οτι ερθει μετα θα ερθει απο μονο του κ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑΑ

Επισκέπτης
εγω παντως αυτους που φοβουνται να μεινουν  μονοι ειτε απο γκομενες ειτε πο φιλους κ συμβιβαζονται με χωρις να θελουν ακομα κ οταν τους ξεφτιλιζουν φιλοι κ γκομενες τους θεωρω για λυπηση

+10000.Συμφωνω απολυτως εδω.

Επισκέπτης
Συμφωνω εν μερη  αλλα δεν γινεται συνεχεια αυτο να το κανεις.Τουλαχιστον και εγω καποια απο αυτα τα εχω κανει μονος και πραγματικα ξενερωνα την ζωη μου.Ειναι βεβαια και θεμα χαρακτηρα και το πως εχεις συνιθισει να ζεις.
Αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να λες οτι περνας το ιδιο καλα αμα πας σαν τον μπακουρη σε ενα club μονος η σε μια καφετερια χωρις να μιλας σε κανεναν.Καλη η κουβεντα και η συλλογη με τον εαυτο σου καμια φορα αλλα αμα το ζεις αυτο σε μονιμη βαση για μερικους μηνες ελα μετα να μου πεις αν δεν εισαι για κανενα ψυχιατρειο.

πρωτα απο ολα ποιος σου ειπε οτι μιλαω μονος...βρισκω πολλες φορες κ μιλαω με διαφορους(ες)...οχι σε ολη σου την ζωη δεν θα το κανεις κ δεν ειναι ωραιο αλλα απο το να καθεσαι σπιτι κ να χτυπας το κεφαλι σου βγαινεις εξω κ ζεις μεχρι να σου ερθει αυτο που θελεις...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ναι ρε συ αλλα απτην αλλη εγω χαιρομαι τον μουνιλα που μπορει και οταν ειναι μονος του να περναει το ιδιο καλα και τον πιστευω που το λεει.καποτε το εκανα και εγω αυτο ενω τωρα δε μπορω πια.και δεν ξερω και το γιατι.οσο για τις συναναστροφες εμεις τις επιλεγουμε.

Επισκέπτης
αρα αφου εχεις σκεφτει αυτο το πραγμα κ το θεωρεις υποκρισια δεν βρισκω που στενοχωριεσαι....κ εγω εχω απογοητευτει πολλες φορες αλλα ξερεις ποσο δυνατος γινεσαι μερα με την μερα με αυτον τον τροπο...εγω παντως αυτους που φοβουνται να μεινουν  μονοι ειτε απο γκομενες ειτε πο φιλους κ συμβιβαζονται με χωρις να θελουν ακομα κ οταν τους ξεφτιλιζουν φιλοι κ γκομενες τους θεωρω για λυπηση

εαν περνας...απλα δεν εξαρτιεσαι απο κανεναν κ οτι ερθει μετα θα ερθει απο μονο του κ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑΑ
στεναχωριαμαι γιατι δε θα επρεπε να ηταν ετσι τα πραγματα

Επισκέπτης
ναι ρε συ αλλα απτην αλλη εγω χαιρομαι τον μουνιλα που μπορει και οταν ειναι μονος του να περναει το ιδιο καλα και τον πιστευω που το λεει.καποτε το εκανα και εγω αυτο ενω τωρα δε μπορω πια.και δεν ξερω και το γιατι.οσο για τις συναναστροφες εμεις τις επιλεγουμε.
δεν μπορεις γιατι αυτο που λεει ειναι εν μερει σωστο αλλα δεν μπορεις να το κανεις για παντα.οπως ελεγε και ενας αρχαιος φιλοσοφος,ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ον

Επισκέπτης
στεναχωριαμαι γιατι δε θα επρεπε να ηταν ετσι τα πραγματα

ουτε κ εγω θα ηθελα κ πιστεψε με εχω στενοχωρηθει παρα πολυ...αλλα με τον καιρο συνηθισα με αυτον τον τροπο ζωης που αυτη την στιγμη μου αρεσει αρκετα κ εχω μαθει πολλα πραγματα που με τις παρεες που ειχα απο τα ιδωτικα σχολεια κ απο τα ΒΠ δεν θα τα μαθαινα ΠΟΤΕ...βασικα για να σου ερθει αυτο που θελεις πρεπει να εχεις υπομονη κ επιμονη...κ εγω θελω να παντρευτω κ να κανω παιδια αλλα εαν δεν κατσει εχω βρει τι θα κανω......

Επισκέπτης
παντως υπαρχει και  η λυση του καθε cg που θα σε κανει να τα ξεχασεις ολα αυτα για 1 ωρα εντελως...η του ωραιοτερου δρομου της ελλαδος,την οδο φυλης,χε χε

Επισκέπτης
ουτε κ εγω θα ηθελα κ πιστεψε με εχω στενοχωρηθει παρα πολυ...αλλα με τον καιρο συνηθισα με αυτον τον τροπο ζωης που αυτη την στιγμη μου αρεσει αρκετα κ εχω μαθει πολλα πραγματα που με τις παρεες που ειχα απο τα ιδωτικα σχολεια κ απο τα ΒΠ δεν θα τα μαθαινα ΠΟΤΕ...βασικα για να σου ερθει αυτο που θελεις πρεπει να εχεις υπομονη κ επιμονη...κ εγω θελω να παντρευτω κ να κανω παιδια αλλα εαν δεν κατσει εχω βρει τι θα κανω......
μετοικηση στη βραζιλια??

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μετα τα 30 οι ανοργασμικες κομπλεξικες σαβουρες φασολες λυσανε που δεν μπορουν να βρουν τον τελειο γαμπρο θυμα (αν και μερικες τον βρισκουν).
Ειπαμε η καλυτερη λυση αγνοειστε τις βρωμοφασολες και ρικτε τους ακυρο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θαυμαζω τη σταθεροτητα στις αποψεις σου :cheesy:

OP
OP
S

skeptikos_20

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε η απαντηση στον προβληματισμο σου ειναι πολύ απλή, και παραθετω το ποστ αυτο απο άλλο θρεντ
που όμως κατ'όυσιαν πραγματευεται το ιδιο θεμα.

Aγαπητέ συναγωνιστή, πολύ εύκολα θα αποδείξω τη λάθος θέση σου.
Αποκλείεται η συμβολή των υψηλών εισοδηματικών στρωμάτων στον αστρονομικό τζίρο της πορνείας στην ελλάδα να είναι η μερίδα του λέοντος.Καταρχήν να σου ξεκαθαρίσω κάτι. Το κατα κεφαλήν εισόδημα μιας κοινωνιας δε λεει τιποτα, αν δεν ξερεις το πόσο δικαια διανέμεται το εισόδημα στον πληθυσμο της.Απλο παραδειγμα.Εστω μια κοινωνια 10 ατομων, η οποια παραγει 10 φραντζολες ψωμι.Ανεξαρτήτως αν εγω δωσω σε καθε εναν απο μια φρ. ή αν δωσω και τις δεκα σε ενα ατομο και οι υπόλοιποι πεθαίνουν της πείνας (π.χ. η κοινωνια της Μαριας Αντουανέτας,Γαλλική Επανάσταση κ.τλ.),ο δεικτης κατα κεφαλήν εισόδημα, παραμένει ένα προς ένα.

Η αναλογία με τις γκόμενες στην ελλάδα είναι προφανής.Μια μικρή μειοψηφία ελλήνων αντρών πηδάει (είτε κατα καιρούς ειτε συστηματικά)στο βαθμό που θα έπρεπε να πηδάνε όλοι οι άντρες μαζί. Δηλαδή π.χ ενα 30% των αντρών, πηδάει όσο θα έπρεπε να πηδάει και το υπόλοιπο 70% (βγάζουμε τους gay εννοείται).
Οι λόγοι για αυτή την παθολογική κατάσταση είναι πολλοί,φυσικά ο βασικότερος είναι οτι οι ελληνίδες εχουν περιορίσει το target group τους σε μια συγκεκριμένη μειοψηφία αντρών που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια(μαντεψε ποια).
Βεβαια το γεγονος οτι η γυναικα,αναλογα με το βαθμο της εμφανισης της,επιδιώκει και να την εξαργυρώσει,δεν ειναι ουτε ελληνικο φαινομενο, ουτε νεωτερικο.Συνεβαινε ανεκαθεν, απο αρχαιωτάτων χρονων,συμβαινει, και θα συμβαινει παντου και παντα. Το τραγικο ομως σημερα στην ελληνική κοινωνια,ειναι οτι το γεγονος αυτο εχει πλεον λαβει τρομερες διαστασεις, που απεχουν παρασαγκας απο το συνηθες, και απ αυτες του εξωτερικου.Ο λογος? Επειδή ζουμε στην κατεξοχήν χωρα του θεαθήναι, του ψωνισμου, του φαινεσθαι, αποτελει την βασική αιτια.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της μειοψηφίας θα μπορούσα να πω π.χ. τον Μικρούτσικο, ή τον Σεφερλή, ή τον ΛΕ-ΠΑ, που ενώ είναι σα γαμώ την πουτάνα μου εμφανισιακά και το ποιόν τους μάλλον αξιοκαταφρόνητο, γαμάνε και αλλάζουν μουνάρες αβέρτα, τη στιγμή που ο νορμάλ εως εμφανίσημος,μέσος ελληνας, φαίνεται οτι πρέπει να δώσει αγώνα για να του κάτσει έστω και μια μέτρια(από καθε άποψη)γκόμενα.Χαρακτηριστική απόδειξη του παραπάνω, αποτελεί η φρικτή κατάσταση του ότι ακόμη και τα μπάζα σε αυτόν τον τοπο έχουν παρει ψηλά τον αμανε.

Αφού λοιπόν η μειοψηφία αυτή απολαμβάνει τη μερίδα του λέοντος, βάσει λογικής, αποκλείεται να ξοδεύει για πουτάνες πολύ, αφού εκ των πραγμάτων γαμάει πολύ και πολλές, τζάμπα.
Αρα τα 2 δις,προέρχονται απο την αγαμια της πλειοψηφίας (δεν μιλάω με καμιά εμπάθεια,το χεις καταλάβει αυτό ως τώρα ελπίζω)που δε βρίσκει, ή σπάνια βρίσκει, ή όταν βρίσκει είναι εφήμερο, επειδή βρέθηκε ο επόμενος τύπος που έναι φορεας υψηλότερου κοινωνικού-οικονομικού status.

Φιλε, δεν έχουμε διαφορετικη αποψη νομιζω. Ισα ισα συμφωνουμε σε ολα.

Η συζητηση θεωρω πως οντως πηρε ενδιαφερουσα τροπη και ο προβληματισμος μου σταθηκε μια  αφορμη για να αναδειχθουν σημαντικα προβληματα γενικοτερα στις σχεσεις και στην επικοινωνια τοσο μεταξυ αντρα και γυναικα οσο και μεταξυ αντρων (φιλων κλπ).

Η φιλια ειναι οντως μια ιδεα που στην εποχη που ζουμε περναει κριση και ειναι πολυ δυσκολο να τη βρει κανεις στην ιδεατη της μορφη. Πολλοι ''φιλοι'' μαλωνουνε για γκομενες χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος (π.χ τα φτιαξες με την πρωην μου, κοιταξες αυτη που γουσταρω εγω) αν και πιστευω οτι αν θεωρησουμε πως οι αντρικες φιλιες πασχουν 1 φορα οι γυναικειες φιλιες πασχουν 1001. Οι γυναικες ζηλευουν περισσοτερο η μια την αλλη και ειναι πιο σκυλες σε ζητηματα που εχουν να κανουν με γκομενους ισως γιατι ανταγωνιζονται πιο πολυ σε θεματα εμφανισης και στο ποια θα κανει κανει καλυτερη εντυπωση και θα τραβηξει τα περισσοτερα βλεμματα.

Επισης κατι αλλο που συμβαινει ειναι οτι πολλοι δεν κανουνε παρεα αλλους αν δεν γνωριζουν γκομενες ή αντιστροφα κανουνε παρεα αλλους μονο και μονο γι αυτο τον λογο.Με αποτελεσμα να δημιουργουνται μπακουροπαρεες και να αυξανονται σε ρυθμο
επιδημιας.Εμενα αυτο μου την σπαει πολυ γιατι δειχνει και το συμφερον για το οποιο καποιοι προσεγγιζουν τον διπλανο τους. Καποιοι εκμεταλευονται γνωριμιες αλλων για να βρουνε γκομενα και μετα το παιζουν χαλαροι και ωραιοι χωρις να ανταποδιδουν το ''κονε''.

Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερα το να βγαινει καποιος μονος του, ειδικα αν στον δρομο βλεπεις ζευγαρια χερι χερι να περπατανε...Εχει ομως και τα θετικα του ορισμενες φορες γιατι δρας αυτονομα οπως ειπε και καποιος πριν. Απο την αλλη ομως ειναι πολυ δυσκολο οπως ειπωθηκε και πριν να εχεις προσβαση σε μαγαζια που ολοι μπαινουν με παρεες -ειδικα σε κλαμπ
θα φας πορτα στο χαλαρο...-.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Διαβάζω το φόρουμ απο καιρό και σήμερα αποφασισα να γινω και εγω μελος και να θεσω έναν προβληματισμου με τη σειρα μου.Δεν ξερω αν ειναι σωστος.Οποιος διαφωνει παρακαλω να μην αρχισει να ειρωνευεται.

Ξεκιναω.

Καταρχας πως γινεται ενω οι γυναικες ειναι περισσοτερες λενε σε πληθυσμο απο τους αντρες, οι αντρικες μπακουροπαρεες να ειναι συντριπτικα περισσοτερες απο τις αντιστοιχες των γυναικων? Δεν ξερω αν το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει ειναι λαθος και αυθαιρετο αλλα απλα παρατηρω συχνα γυρω μου αντρες ελευθερους και μονους -και δεν μιλαω μονο για τους φιλους μου και το στενο μου κυκλο- αλλα γενικοτερα και απο κοσμο που γνωριζω τυπικα. Αντιστοιχα παρατηρω πολλες γυναικες να ειναι δεσμευμενες + το οτι οι περισσοτερες οχι απλα ειναι δεσμευμενες αλλα δεν ξερουν και ποιον γκομενο θα διαλεξουν και ποιον θα αποφυγουν. Απο την αλλη βλεπεις κατι απελπισμενους νεους και μαλιστα πολλους απο αυτους και εμφανισιμους να ψαχνονται να βρουνε γκομενα και να βρισκουν μια στο τοσο και αφου εχουνε ψαξει και εχουν κανει θεικες εφοδους και πεσιματα σε γκομενες. Νταξει, τωρα θα μου πειτε παιζει σημαντικο ρολο και το περιβαλλον καποιου, αν ειναι κοινωνικος, αν εχει γκομενες στην παρεα του αλλα νταξει...Ακομα και στο ιντερνετ πχ να ψαξεις τα προφιλ στο hi5 βλεπεις ολο commited και married στα γυναικεια προφιλ και πολυ συχνοτερα single στα αντρικα.Περα απο το οτι βλεπεις συνεχεια ατομα να ζητανε msn απο γκομενες και να τις παρακαλανε για συναντηση και φυσικα να εισπραττουν την ειρωνια μεχρι και την οργη απο τις γκομενες που εχουν βαρεθει να σβηνουνε υα μηνυματα ή να το παιζουν μουναρες και θεογκομενες που ψαχνουνε τον τελειο αντρα.
ΝΤαξει ρε παιδι μου δεν λεω ο αντρας ειναι ο κηνυγος και τα λοιπα που εχουν επικρατησει σε αυτη την κοινωνια αλλα οχι και ο αντρας να πρεπει να ξεκωλιαζεται για να βρει γκομενα και να τρωει πρωτα και 1000 χυλοπιτες για εκπαιδευση και απο την αλλη οι γυναικες να μας κανουν οτι θελουν και να διαλεγουνε ποιον θα πρωτοαποφυγουν. Δηλαδη οχι και το καθε κωλομπαζο να παιρνει αερα και να εκμεταλλευεται αυτη την κατασταση στους αντρες και να λεει ''να, οι αντρες ειναι λιγουρια'', και ''ειμαι γκομεναρα και δεν ξερω ποιον να διαλεξω'' και μετα να ριχνει και χυλοπιτες ευκολα επειδη νομιζει οτι της αξιζει ο τελειος αντρας απο το θαρρος που εχει παρει απο την απελπισια των αντρων...

Θα ηθελα οποιος διαβασε τα παραπανω να μου πει

Κατ' αρχην αραξε...
Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με τα θηλικα.  Τα αγαπαμε, τα πηδαμε κα μερικες φορες μας αγαπανε και εκεινες...

Μελετησε το ρολο του θηλικου και του αρσενικου στη φυση και στη Δημιουργια γενικοτερα.  Θα εκπλαγεις απο την ανακαλυψη του ποσο ευαλωτοι και ευκολοαναπληρωτοι ειμαστε καθως και ποσο κουτοι και "μικροι' στα θεματα ενστικτωδους προσαρμογης, διαρκειας και αντοχης οταν συγκρινομαστε με αυτα τα φοβερα οντα που αποκαλουμε γυναικες.

Τωρα οσον αφορα τις στατιστικες πρεπει να δεις τα μαθηματικα με το σωστο τροπο δηλ.: 
Γενικα και σε μεσους ορους και "Θεωρημα μεγαλων αριθμων" ειμαστε 50%-50%.

Ομως πρεπει να ζευγαρωσουμε με παρα πολυ πιο πολλες απο οτι το μεσο θηλικο με αντρες (ο αριθμος των ωαριων σε μια μητρα ειναι καθορισμενος ενω σπερματοζωαρια δημιουργουμε - σε μικροτερη ποσοτητα βεβαια - μεχρι να πεθανουμε σε βαθεια γεραματα. 

Μετα ειναι ο νομος της επιλογης: Και η χειροτερη σκυλοφατσα απο μας μπορει να τραβηξει την πιο ωραια - το χεις δει φανταζομαι πολλες φορες.  Το αντιθετο ειναι πολυ σπανιο.  Βαλε και οτι στα θηλικα τα μπαζα ειναι με την κουταλα καταλαβαινεις γιατι οι λιγες φαγωσιμες αρχιζουν και αποκτουν πλεονεκτημα επιλογης.  Ειναι και μερικοι αλλοι λογοι αλλα θα χρειαστει να γραφω ολη τη νυχτα γιαυτο το θεμα και η συνεισφορα τους στο φαινομενο που παρατηρησες ειναι σχετικα περιορισμενη.
Σε ικανοποιησα?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Κατ' αρχην αραξε...
Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με τα θηλικα.  Τα αγαπαμε, τα πηδαμε κα μερικες φορες μας αγαπανε και εκεινες...

Μελετησε το ρολο του θηλικου και του αρσενικου στη φυση και στη Δημιουργια γενικοτερα.  Θα εκπλαγεις απο την ανακαλυψη του ποσο ευαλωτοι και ευκολοαναπληρωτοι ειμαστε καθως και ποσο κουτοι και "μικροι' στα θεματα ενστικτωδους προσαρμογης, διαρκειας και αντοχης οταν συγκρινομαστε με αυτα τα φοβερα οντα που αποκαλουμε γυναικες.

Τωρα οσον αφορα τις στατιστικες πρεπει να δεις τα μαθηματικα με το σωστο τροπο δηλ.: 
Γενικα και σε μεσους ορους και "Θεωρημα μεγαλων αριθμων" ειμαστε 50%-50%.

Ομως πρεπει να ζευγαρωσουμε με παρα πολυ πιο πολλες απο οτι το μεσο θηλικο με αντρες (ο αριθμος των ωαριων σε μια μητρα ειναι καθορισμενος ενω σπερματοζωαρια δημιουργουμε - σε μικροτερη ποσοτητα βεβαια - μεχρι να πεθανουμε σε βαθεια γεραματα. 

Μετα ειναι ο νομος της επιλογης: Και η χειροτερη σκυλοφατσα απο μας μπορει να τραβηξει την πιο ωραια - το χεις δει φανταζομαι πολλες φορες.  Το αντιθετο ειναι πολυ σπανιο.  Βαλε και οτι στα θηλικα τα μπαζα ειναι με την κουταλα καταλαβαινεις γιατι οι λιγες φαγωσιμες αρχιζουν και αποκτουν πλεονεκτημα επιλογης.  Ειναι και μερικοι αλλοι λογοι αλλα θα χρειαστει να γραφω ολη τη νυχτα γιαυτο το θεμα και η συνεισφορα τους στο φαινομενο που παρατηρησες ειναι σχετικα περιορισμενη.
Σε ικανοποιησα?
Καλά τα λες φίλε ;)

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
κ εμενα μπορει αυτο να νομιζουνε αλλα την κουβεντα μου την κανω.......

Καλα κανεις!  Ο Τολμων Νικα!
Εχω συναψει μ' αυτο το τροπο πολες εφημερες σχεσεις (μια-δυο νυχτες η μερικους μηνες) ΑΛΛΑ: ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΡΑ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom